Dusch

Här har jag då inte kommit i sängen än..

Duschade i en evighet känns det som men det var så himla skönt. Jag testade de olika massagelägena och har nu hittat min favorit, gissa om det var skönt att få massage på ryggen. Efter duschen var det dags att föna håret och tro det eller ej men jag plattade mitt hår och det händer då inte ofta.

Hämtade Mickis efter att jag var klar och då bar det av mot Shell. Mjölken var slut här hemma och Johan hade ingen frukost till jobbet, lika bra att passa på.

Snart ska jag ta en promenix med Tyson så han får göra sin behov en sista gång för idag, efter det får det bli sängen. Johan tittar på film men är nog slut om en stund.

Imorgon ringer klockan tidigt då jag ska upp och köra mormor och Kaj till resecentrum. När jag kommer hem blir det städ och klockan 1 ska jag till mitt ny JOBB. Ska bli spännande att se alla rutiner som de har, är ju olika på alla jobb. Efter det blir det kanske hem och hobby i Hjo med Mickis, hon har aldrig varit där och eftersom det är de bästa jag vet så ska jag ta med henne dit.

Resten av dagen ska jag säkert gå och vara nervös inför tisdagen. Om det nu hittar något fel så ser jag verkligen inte fram emot att få veta vad det är, Johan lugnar mig hela tiden och säger till mig att tänka på något annat. Tur att jag har honom, väckte honom imorse när jag drömde om gastroskopin och var så jäkla nervös och rädd inför den när jag vaknade. Men han förstår mig och han fick mig att inse att om det är något fel så är det bättre att få veta nu än att det ska vara försent. Tur att jag har min älskling. <3






ÖB

Blev en del inhandlat på ÖB, det mesta var skurmedel och annat bra att ha. Nicklas och Mickis var med oss där och även de köpte lite små saker.

När vi kom hem började jag flytta runt på gardinerna här hemma, vi hade ett par vita i sovrummet men det är alldels för ljust när vi ska sova. De gammla svarta som man även kan dra för åkte upp igen, de turkosa hamnade i datarummet, de vita i hallen och de svarta som var i hallen innan hamnade i köket. Nu blev det perfekt i alla rum, någon dag får de blir Hem och Hobby då jag behöver lite nya krukor till våra fönster fast igentligen behövs det inte men kul med en förändring.

Johan fixade maten förut, pressad potatis och kött bjöds det på idag. Mums.
Efter maten blev vi båda jätte trötta, Johan har suttit i soffan och kollat på tv och jag hamnade vid datorn.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och få lite massage. Ja det fanns fem olika massage strålar på den nya och jag måste pröva alla. Haha. Efter duschen är det dags för sängen, jag är så himla trött idag och skulle kunna somna på en sekund.

Gårdagen.

Hann inte med att skriva igår, eller rättare sagt jag orkade inte!

Igår fick Johan äntligen köpa sin ljudkabbel och var väldigt nöjd med den. Vi var inne på Chili och frågade om bäddsoffan då den har sprukigt på ett ställe och självklart skulle de ordna det, tur det eftersom den inte ens är ett år. Sedan åkte vi vidare till Esplanaden, blev apoteket då jag behövde köpa handkräm eftersom händerna blir helt förstörda i detta väder, sedan Claes Ohlsson där vi inhandlade en ny duschslang.

Efter alla våra ärenden åkte vi hem för att hämta Tyson och sedan vidare ner till Helene. Hundarna busade för fullt med varandra och Tyson fick skäll av Alice, tur att hon är i hans storlek och kan säga ifrån. Han var på och nosade på henne hela tiden igår eftersom hon löpte men han försökte aldrig med något. Lilla Stina skyddade Alice och försökte sig på att ge Tyson stryk. Var himla kallt ute så efter ett tag gick vi in och värmde oss med en kopp kaffe.

Vi blev inte kvar så länge eftersom de skulle åka och handla.
På vägen hem stannade vi till i affären och när vi kom hem gjorde Johan egen pizza. Mumsigt som bara den. Resten av kvällen spenderades i soffan tillsammans med Mickis och Nicklas.

Jag och Johan kom i säng först vid halv 3 och båda somnade direkt.

Idag händer det inte så mycket. Min mormor ringde för en stund sedan och frågade om jag kunde köra in dem till resecentrum imorgon då de ska ta tåget till Stockholm för att sedan flyga vidare till Thailand och självklart kunde jag göra det eftersom jag inte har något inbokat förens senare på dagen.

Johan står i duschen och jag ska snart göra mig iordning, vi ska åka till ÖB och kika lite och även handla sköljmedel.

Hårinpackning och Mask

Sitter just nu med hårinpackning och ansiksmask, passade på att göra båda samtidigt så slipper jag ta så lång tid på mig.

Inatt kunde jag äntligen sova och ni kan bara gissa om jag sov skönt. Vaknade imorse av att Johan gick upp för att gå ut med Tyson och det händer inte ofta att han går upp innan mig.

Har ätit lite frukost och som jag skrev innan håller jag på och gör mig iordning.
När vi båda är klara ska vi ge oss iväg till mediamarkt och esplanaden. Johan skulle kolla efter någon duschslang och på elin´s ska vi kika på blommor och en ny duschslang.

Senare ikväll vet jag inte vad som händer och förhoppningsvis inget, jag har ingen större ork till något då jag känner av mina magsmärtor men det ska inte hindra mig från att åka iväg en stund. Efter det kommer jag antagligen vara helt slut, det är så det brukar bli men en risk som man får ta.

Messade lite med mamma imorse, de hade badat och solat hela dagen och nu regnade de.
Då fick hon tillbaka: Här är strålande sol, -3 grader och en jävla massa snö. Bort se från de sista så kanske vi hade haft det kanon. Haha.

Dags för duschen igen.

Natti

Ojojoj så trött jag är nu, känner mig helt konstigt och så fort jag ställer mig upp snurrar det i hela huvudet.

Vi var iväg till Maxi förut, köpte hundmat och grisöron till Tyson. Babyolja då jag använder det när jag duschat, nya ansiksmasker. På vägen hem hämtade vi pizza från American Pizza och det satt verkligen bra i magen och var hur gott som helst. Både jag och Johan älskar deras el taco pizza och nu har vi inte ätit den på ett tag.

När vi hade ätit blev vi slöa båda två och hamnade i soffan, Johan spelade och jag försöka sova en stund men det gick då inget vidare. Vid 9 kom Stefan och nu tittar de på tv. Jag ska tvätta av mig sminket och sedan krypa ner i sängen och sova.

Imorgon blir det förhoppningsvis Hem & Hobby i Hjo tillsammans med Mickis. Om våra pojkar följer med återstår att se men jag hoppas det.

Fika.

Kom hem för en stund sen och har nu en hund som nosar på mig för fullt.

Varit iväg hos farmor och farfar där det blev en fika och även mys och bus med lilla Alice. Efter att vi busat klart sten somnade hon i mitt knä, sötnosen då. Vi har även suttit och kollat ut genom fönstret och skällt på att skolbarn som går förbi, Alice verkar mest tycka att de kan gå en annan väg. Haha. Jag fick även kräka den lilla stackaren idag då hon druckit kaffe, då blev hon mindre nöjd på mig men jag blev förlåten ganska fort ändå och då blev det mys igen.


När jag kom hem var det en annan hund som blev överlyckling och han heter Tyson. Han luktar just nu som bara den på mig och undrar säkert vart Alice håller hus. Strax efter att jag kommit hem kom även Johan hem och nu har jag tvingat in honom i duschen så att vi kan åka till Maxi. Behöver köpa hundmat då den nästan är slut.

Fick precis ett mess utav och mamma och de hade bara bra i Thailand. Dock hade hon huvudvärk men det beror nog på värmen, annars hade de badat och haft det gott.
En del har det bra helt enkelt, vi som är här i Sverige får stå ut med vintern och all snö. Säger som farfar sa: Vi bor på Gotland. Jag förstod inte riktigt vad han menade med det och frågade honom och fick svaret: "De sa på vädret att de enbart skulle snöa där idag men de snöar ju här också så nu har vi flyttat till Gotland och jag tänker snart gå ner till hamnen och kolla på båtarna". Haha han är allt för söt min farfar. :)


Städ.

Klockan 5 inatt kunde jag äntligen somna, vaknade av att Tyson väckte mig halv 12. Tog promenad med honom och efter blev de kaffe, taggad in för städning och även så blev det.

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska bädda sängen för att sedan åka vidare till farmor och farfar. Efter det blir de Maxi en sväng, eller esplanaden. Kolla på H&M då jag har 20% där och behöver nya underkläder. Ska även in på blomsterlandet och se om jag kan hitta något och ha på köksbordet. Blir lagom tills Johan kommer hem, ikväll är det mys som står på schemat.


Snabba Cash

Det är natt och jag kan inte sova och då är allt med andra ord precis som vanligt.

Bion var bra men jag tror dock att man måste ha läst boken. Det är första filmen jag ser som man måste ha läst boken innan för att fatta allt. Johan, Malin och Micke som inte hade läst boken innan hade lite svårt att förstå vissa saker i filmen men jag som läst boken kunde förklara för dem. Annars var den helt klar se värd och även fast den var så lång blev den inte tröttsam att se på vilket är bra.

När vi kom hem från bion blev det sängen direkt, även för min del men kunde inte somna eftersom vi har en tant under som man kan tro är döv då hon har på sin tv på högsta volym, skulle vi sätta på samma kanal som hon har på skulle vi inte behöva ha något ljud. Johan kunde däremot somna dirket men jag gav upp efter en stund men ska väl strax ge det ett försök igen då hon verkar ha stängt av.

Imorgon är det städ som gäller här hemma, ska även kolla om det finns någon tvätt tid då tvättkorgen är full, lakanen tar sån stor plats. Haha. Tänkte även försöka hinna med att hälsa på farmor och farfar eftersom jag inte varit där på ett tag nu.

Och till er som läser min blogg enbart för att kunna snacka strunt om mitt privliv behöver inte läsa. Har bara en sak att säga till er och det är att ni borde växa upp och börja bete er. Ni är inga småbarn även om ni säkert gärna vill tro det.
Jag har starka funderingar på att skaffa lönsenord till min blogg då jag har insett att det inte är vissa personer som har med mitt liv och min vardag att göra längre. Till er som vill fortsätta följa och kunna läsa min blogg kan lämna ett spår efter er och då ska ni självklart få lösenordet. Men jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra.

Slingorna fixade.

Nu ska vi strax bege oss in till stan, vi skulla visst förbi Johan´s jobb innan och även hämta upp Malin och Micke.

Malin åkte för en stund sedan och slingorna blev kanon. Lyckades även denna gången som frisör. Det bästa av allt är när det inte ser ut som slingor utan att de bara ser ljusare ut och det var precis så det blev nu. Tur att även Malin blev nöjd med resultatet.

Nä om man skulle gå ut och skrapa bilen kanske, de tar ju sin lilla tid.

Mat i magen.

Nu har magen fått sig lite mat, mumsigt var det också..

Sitter just nu och kollar på Johan som ska borra lite, så redig min älskling. Vi ska ha upp ett knivställ, de blir så repiga när de ligger i en låda. Väntar även på stt Malin ska komma, vi bestämde att hon skulle komma hit då Tyson slipper att vara själv så länge och när hon kommer blir det slingor av hennes hår. Klockan 9 blir det bio men åker in lite tidigare, hoppas verkligen att filmen är bra nu. Eller det måste den ju nästan vara eftersom den är ganska låååååång.

Nu blev jag nästan döv ett tag av borrandet. Haha.


Inpackning.

Här har det inte hänt mycket idag, har inte direkt haft någon ork till något.

Sitter just nu med inpackning i håret, ska strax gå in i duschen igen och skölja ur det. Har i den lite längre idag än 10 minuter, ger bättre resultat då. Efter duschen ska jag göra mig iordning och sedan börja med maten, då är den klar lagom tills Johan kommer hem.

Ikväll ska vi på bio och jag hoppas att filmen är bra, dock har jag hört att den inte är lika bra som boken men så brukar det alltid vara. Innan bion ska jag göra slingor i Malin´s hår, hon ringde och frågade det förut och jag har ändå inget för mig så självklart kunde jag göra det.

Nu är mamma och de påväg till Göteborg och landvetter, vilka lyxisar. Planet lyfte vid 8 ikväll och då har de en 12 timmars färd i luften framför sig och när de landar är det värme och sol.
Jag hoppas på att värmen snart kommer hit också men mamma berättade att de skulle bli 10 minus imorgon och det innebär att jag inte tänker gå utanför dörren i onödan.


Mår dåligt.

Kan inte sova, det bara går inte!!!
Känner mig nere och ledsen, är det inte det ena så är det de andra men så är jag nog inte ensam om att känna.

Jag har kämpat så länge för att inte hamna där jag en gång var tidigare i livet, då var jag var deppig och ledsen nästan varje dag. Jag hade alldels för många tankar inom mig, sånt ingen kunde hjälpa mig med. Alldels för många frågar som det inte gick att få svar på, svaren på mina frågar kunde jag bara få utav min pappa men att få ett svar från någon som är död är omöjligt.

Jag har valt att vara tyst denna gång då jag inte vill att andra ska bli drabbade och oroliga, jag vet hur det var förra gången och så vill jag inte se dem må igen. Folk har frågat mig hur jag igentligen mår och isället för att säga sanningen har jag klistrat på ett leende och sagt att det är bra men igentligen är det ett rent helvete. Jag vill kunna skrika ut min ilska och min sorg, jag vill kunna gråta öppet när jag är ledsen men det tar stannar någonstans på vägen ut. Jag vill inte gå och prata med någon människa jag inte känner, det hjälper inte och jag vet att jag inte får min pappa tillbaka för det.

Varför ska det vara så svårt att se andra personer tillsammans med sina pappor? Är det för att jag vet att jag inte har någon? Eller är det en ren avundsjuka, att de får ha men inte jag?

Jag har inte hållt detta inom mig helt själv, Johan har vetat om hur jag känner och mår. Han har stötat mig och fått mig på andra tankar då jag haft mina jobbiga stunder, han lyssnar och ställer alltid upp på mig och utan honom skulle jag aldrig klara mig igenom detta. Men han är den enda som fått veta något och det behövs eftersom vi lever tillsammans men det märks att även Tyson förstår. När jag har mina jobbiga stunder och bara gråter och gråter kommer han fram och lägger huvudet i mitt knä. Jag tror att jag tänker och funderar mer när jag går hemma och därför ska det bli skönt att börja jobba igen.

I vanliga fall skulle jag ringt Mimmi nu när jag mår dåligt men det fungerar inte riktigt nu och antagligen kommer det inte göra det på ett tag heller.
Mamma vill jag inte ge en massa oro och jag vet att hon blir ledsen när jag är ledsen. Den person hon delar mig och Mimmi är död, det är inte precis så att hon kan ringa honom och berätta om något har hänt oss eller hon kan inte ringa och fråga om råd. Jag vet att det inte är som när vi var små men jag tror det är jäkligt jobbigt att bara veta att ens barn inte längre har någon pappa. Min mamma är den starkaste och den bästa kämpen jag känner och vet, hon får dra det tunga lastet själv med oss. Hon försöker så gott hon kan att vara både en pappa och en mamma. Jag hoppas att hon bara njuter och kopplar bort allt de 2 veckor hon ska vara i Thailand, att hon bara har det skönt och underbart och skiter i allt annat.

Nu ska jag försöka somna om och imorgon när jag vaknar ska jag fortsätta ta mig uppåt, de kommer ta sin tid men jag vet att jag kan klara det denna gången också.

Imorgon kommer bilder.

Ni hittar jag en perfekt före bild men har dock inte efter bild än, ska fixa det imorgon och då kommer även korten ut. Johan tog fram kort på sin dator förut från när jag var i NZ för exakt ett årsedan. Jag hade visst då skickat en bild till honom på en ny BH med likadana trosor som jag köpt där och det bästa av allt är jag har kvar exakt samma BH och trosa. Då ser man verkligen skillnaden själv också se och vilka JÄVLA bröst jag hade, de var enorma. Haha. Då kan man undra hur denna BH sitter idag, får undersöka detta imorgon.

Snöstorm

Här kan vi prata snöstorm eftersom det är precis vad det är utan för fönstret. Snart kan man inte öppna dörren ut till balkongen eftersom den är full med snö. Hoppas att den snön försvinner lika fort som den kom men de borde den göra eftersom de blåser som bara den.

Jag har inte gått utanför dörren idag, inte i onödan iallafall. Har man en hund är det ett måste att gå ut, tänk er själv hur det skulle vara om ni inte fick göra era behov men jag är glad över att jag slipper gå ut och göra dem. Vi har även varit iväg till affären och att borsta av alla snö från bilen tog en evighet, det var inte lite snö på taket och rutorna och tung var den också. Sladdade på vägen gjorde man också, det var knappt att man kom framåt. Vart fan är alla kommun anställd kan man då undra, de skriver i tidningarna att de gör sitt bästa men att se en traktor ute som röjer undan snön kallar inte jag att göra det bästa de kan. Affären var vi tvugna att åka till då jag skulle lägga posta ett brev och behövde frimärken, även mjölkchoklad. Det är konstigt eftersom jag vet att det blir såhär under varje månad vid just denna tidpunkt och ändå köper jag inte hem choklad så att det finns. Varför de just blir denna tiden i månaden är för min ägglossning, haha jag har koll på när den är exakt och jag tycker det är bra.

Johan sitter nu och spelar och det verkar inte gå alls bra för honom. Han är arg som ett bi och därför håller jag mig i köket, ingen idé att försöka få någon kontakt med honom då eftersom det brukar sluta med små bråk.
Jag bänkar mig istället i köket framför min dator och kikar runt.

Mamma och Bosse var här förut, imorgon åker de till värmen och jag vill också. Nu får vi hålla tummarna för att flygplanen går som de brukar också och inte påverkas av denna storm.

Imorgon kväll ska vi på bio Snabba Cash tillsammans med Micke och Malin. Hoppas den är bra och att jag inte blir besviken eftersom jag läst boken.

SNÖAR DET??????

Vaknade imorse och tittade ut, insåg att det snöade, då drog jag täcket över huvudet och somnade om. Jag vill inte ha mer snö, räckte det inte med det som var? Ge mig slask, okej slask är inget vidare de heller men efter slask kommer vår och värme. Jag hoppas verkligen att denna snön som kommer nu övergår till regn för som sagt det är bara -0,4 här.

Tog mig iallafall mod och gick upp, Tyson ville gå ut.
Sedan dess har jag dammsugit och grejat, vädret är inte bara värdelöst ute utan även inne också. Snart är det dags för en varm dusch och kanske piggna till lite.
Igentligen borde man köpa en stor tavla eller något och sätta framför fönstret, helst med en fin sommardag på. Det döljer iallafall snön. :)

Dags att ta en dusch, sen lagom att börja med maten.

Måste bara berätta att Tyson har sovit i sin säng HELA natten men jag kan lova er att det tog emot igår kväll. Tur att han inte bli grinig på mig utan på Johan, jag låg tyst i sängen och lyssnade istället. Haha.

Huvudvärk.

Huvudvärk kan komma plötsligt som de säger på reklamen och jag håller verkligen med dem.
Hur tusan kan man vakna av huvudvärk igentligen? Bland det värsta som finns iallafall!

Har haft huvudvärk till och från under hela dagen men valt att inte ta en treo och alvedon har vi inga hemma. Alvedon kan jag bara drömma om att de ska hjälpa eftersom jag brukar få sådan huvudvärk att det enda som hjälper är att spy eller att ta en treo. Idag har jag dock valt att inte ta någon treo då jag vet att de inte är bra för magen men nu har jag inget annat val. Den har precis brusat upp och jag hoppas verkligen att jag får somna om igen.

Ska nu krypa ner i en varm säng igen där världens underbaraste människa ligger. <3

Tiden försvinner.

Himla fort har denna kvällen gått iallafall. Jag kan inte förstå vart tiden rinner iväg.

Vi var iväg till Rusta förut, blev en del inhandlat.
En liten dörrmattan som jag ska ha vid balkong dörren eftersom all värme åker ut när jag står och röker med dörren öppen, nya diskborstar, Vanish och även ett halkskydd som man lägger undan mattan, har lagt det i hallen eftersom den mattan glider lite över allt när Tyson springer runt.

När vi kom hem satte sig Johan och spelade, jag gjorde rent spisen och fläkten och sedan satte jag mig vid datorn. Jonas vär här en sväng men stannade inte så länge.
Nu har jag precis kollat på PH och ska snart krypa ner i en nybäddad säng tillsammans med min älskling.


Fått jobb.

Här har det städats hela dagen och nu är det rent igen. Tog en evighet att få rent badkaret och ändå var det inte så smutisgt men blir lätt skitigt efter att Tyson har fått sig en dusch. Har även flyttat hans säng från vardagsrummet till sovrummet och det ska bli spännande att se hur länge han ligger i sin säng inatt.

Jag fick ett telefonsamtal förut och kan nu meddela att från och med 16 feb är jag inte arbetslös längre. Så jävla gött, äntligen kan en vardag börja igen. Personlig assistent i Skövde blev det denna gången, man har ju som sagt inte en utbildning bara för att det är kul. Jag tror jag kommer trivas kanon på det jobbet, vi klickade liksom direkt på intervjuvn igår. Jag är så jävla glad och nöjd!

Nu ska jag torka håret och sedan ska vi till Rusta.

Mycket sömn.

Känner mig verkligen pigg idag, har fått så mycket sömn vilket jag inte har fått på nästan 3 veckor. Inatt vaknade jag bara 1 gång men kunde somna om lika fort igen.

Vaknade imorse av att mamma ringde men jag valde att somna om då Tyson ändå inte vill gå ut. Han väckte mig vid 12 igen och nu har vi varit ute på promenad, jag har fått frukost i magen och Tyson sover igen. Strax ska jag ta tag i att städa toan och sedan dammsuga och torka golven. Ska även passa på att bädda rent i sängen och låta Tyson sova i sin egna säng i fortsättningen, det fungerar inte riktigt att ha honom i sängen eftersom han tror han kan ta hur stor plats som helst.

Nu är det dags att fördriva tiden tills min älskling kommer hem. <3

Arg på PH

Alldels strax ska jag krypa ner i sängen och somna. Inatt ska jag verkligen sova, jag behöver sömn!!!

Kollade på PH och blev så otroligt sur, första gången jag blir sur över de program men idag åkte en person ut som jag hållt på från första stund men det stod mellan honom och även tjej som jag höll på. Nu kan jag bara hoppas på att tjejen vinner och inte åker ut.

Johan är ute på sista rundan med Tyson men borde snart komma tillbaka in. Imorgon har jag inga planer alls mer än att städa.

Min stackars mamma har gått och blivit sjuk lagom till att de ska åka på torsdag. Vi får hålla tummarna för henne och att hon blir frisk tills dess för det värsta som finns är att flyga när man är förkyld. Hon hade fått precis som jag fick en massa nysningar, jag har även börjat nu ikväll att nysa men jag hoppas då verkligen inte på att bli sjuk igen. Men har ändå laddat upp med en massa näsdukar som vi köpte förut, skönt att slippa behöva ha en sönder riven näsa pga hårt toalettpapper.

Godnatt.

Handlat.

Här händer det inte mycket....

Vi har varit iväg och handlat, det behövdes verkligen och nu slipper man fundera på vad tusan man ska äta till middag varje dag. Även lite städsaker och imorgon ska jag ta tag i toan, den ska få sig en rejäl omgång, helst av allt vill jag ha ut badkaret men kommer säkert ångra mig då jag inser att jag inte längre kan krypa ner i ett varmt bad.

När vi kom hem och plockat upp alla varor var det dags att fylla magen med mat. Johan fixade den idag och det bjöds på pastasås, mycket gott. Jag diskade efter maten och sedan har vi inte gjort något.
ska strax bänka mig framför tv och kolla på PH som börjar klockan 10 och efter det får det bli sängen för min del, är sådär lagom trött idag eftersom jag bara sovit 4 timmar. Ögonen börjar redan kännas tunga men ska tvinga mig själv att hålla uppe ögonen.


Kändes bra.

Nu har jag varit iväg och kom hem för en stund sedan. Min första intrevjuv som jag var på kändes skit bra, jag gick därifrån med ett leende på läpparna och hoppas nu på att få det. Den andra kan kvitta, kändes inget bra alls.

Ska strax åka upp till mamma för att lämna hennes nyckel, Lotta skulle låna den då hon ska ta in posten medans de är borta. Snart kommer även min älskling hem och då ska vi iväg och handla men först får de bli mat, vet inte bara vad vi ska äta. Förslag tack!

Sitter och kollar massa sidor på internet nu, jag drömmer mig verkligen bort.
Jag vill så gärna och jag hoppas också, jag vet även att jag inte är själv om att hoppas heller.
Vad det är jag pratar om tänker jag hålla för mig själv, inte helt för mig själv eftersom jag och Johan berättar allt för varandra. :)


Fått en tid.

Klockan 5 inatt kunde jag somna igen och ni kan ju gissa om jag var trött imorse.

Telefon tiden var mellan 8 och 9 på KSS men jag chansade och ringde vid halv 10 när jag vaknade. Jag hade turen på min sida eftersom de svarade och nu har jag fått en tid nästa tisdag 13.15. Var meningen att mamma skulle följt med mig men eftersom hon åker till Thailand på torsdag gick ju inte det, hade hoppats på att få en tid redan denna veckan. Tur att jag har Johan och att han kunde sluta vid halv 1, han ska iallafall följa med mig.

Efter att jag ringt sprang jag ner i tvättstugan eftersom den var vår idag, tur att det inte var så mycket tvätt. Började dammsuga efter det och det blev även promenad med Tyson. Diskmaskinen har gått för fullt är hemma på morgonen och är nu klar, tur det för jag gillar inte att lämna den på när jag inte är hemma. Det är nog något jag fått från mamma. Haha.

Ska strax iväg på arbetsintervjuv men först måste jag springa ner och hämta tvätten och förbi Johan´s jobb. Min gasolina är slut och vill gärna inte ha bensinstop.


Sömnlös natt utan smärta.

Det går verkligen inte att sova inatt men det är inte för att jag har ont, det går bara helt enkelt inte!

Känner mig stressad på något sätt, precis som att man MÅSTE somna. Så man kunde känna när man visste att man skulle upp till skolan men inte kunde somna. Likadant att det bara känns som jag ska göra en massa tråkiga saker imorgon men det ska jag inte, det enda jag ska göra är att tvätta, ringa KSS, städa och två arbetsintervjuver. När Johan kommer hem från jobbet ska vi iväg och handla på Maxi, jag skrev inköpslista förut och det är en hel del vi måste handla. Resten av dagen/kvällen blir det bara mys i soffan.

Satt och kollade på en massa kort förut, vilka underbara minnen och återblickar man får. Jag kom fram till hur mycket jag saknar mitt blonda hår, är ju på gång att få det tillbaka men det är ett tag kvar. Det svarta är borta men måste göra slingor 3 gånger till innan jag kan bli riktigt ljus. Har som mål att till sommaren ska jag iallafall vara blond igen och denna gången ska jag inte tröttna och färga det svart igen.

Ska alldels strax ge mig på ett nytt försök att somna. Att krypa ner brevid min älskling är det bästa som finns och för att inte prata om att somna i hans famn. <3


Ren och Len

Tiden bara springer iväg, sitter här och nästan somnar men snart är det dags för sängen och jag kommer somna på bara några sekunder. Tror på en natt full med sömn igen.

Låg i badet förut, hade hårinpackningen i, ansiksmasken på och läste min tidning. Skönt att kunna slappna av på det sättet. Håret är lent, rent och underbart. Ansiktet är rent, mjukt och fantastiskt. Jag gillar det verkligen.
När jag torkade mig efter badet såg jag tre stora blåmärken i armvecket efter alla stick de gjorde på vårdcentralen, kanske inte är så konstigt att jag är öm i armen. Blåmärken såg inte helt normala ut men det ger väl med sig.

Imorgon ringer klockan vid 8, telefonentiden på KSS vara bara mellan 8 och 9 och en tid måste jag få. Ska även på arbetsintervjuv imorgon, eller föresten så ska jag på två stycken. De ringde förut från ett annat ställe och undrade om jag fortfarande var intresserad, skönt att det händer något men sen gäller det att även få dem också. Vore underbart med ett jobb igen.


Fullt upp hela dagen.

Det får bli ett sent inlägg idag då jag inte hunnit med att skriva tidigare.

Inatt fick jag sova hela natten utan att vakna en enda gång. Vaknade vid 10 imorse av att mamma ringde men efter det samtalet somnade jag om direkt. Vaknade inte förens 12 nästan gång då Johan gick upp, Tyson hade väckt honom och ville gå ut. Mamma ringde igen och frågade om ville följa med till Maxi och det ville vi så det var bara att göra oss iordning och sedan hämtade de oss.

Kikade lite affär, köpte ansiksmask på H&M och Nagelklippare och en nagelfil på Kick, nu ska det bli ordning på mina naglar och de ska verkligen inte gå av. Ska sköta dem ordentligt nu eftersom jag inte bitar eller pillar bort dem längre. Handla även lite på Maxi, Johan hade inget schampoo kvar och använder inte mitt eftersom de är "tjejschampoo", blev även lite annat smått och gott.

När vi kom hem kom även Helene hit. Lurade på henne mina lilagardiner som jag inte använder och de ligger bara i garderob. Hon blev jätte glad eftersom har lila detaljer i sitt vardagsrum. Vi satt och pratade lite och Johan hjälpte henne med hennes dator. När hon hade åkt var det dags att få mat i magen, idag blev det pannkakor och jag kunde använda två stekpannor eftersom jag fick en ny i julklapp. Perfekt, det gick ju jätte fort.

Kom hem från affären för en liten stund sedan. När vi ändå var ute och åkte blev det upp till mamma och Bosse en sväng. Lånade deras skrivare och kopiator så imorgon ska jag skicka in mitt brev till akassan. Johan har satt sig för att spela och jag ska krypa ner i ett varmt skumbad. Göra hårinpackning och ansiksmask och läsa min nya tidning. Underbart.


Idag har jag inte haft ont i magen en enda gång och det är verkligen skönt!
Jag hoppas att det inte kommer inatt nu bara.
Men har nog kommit fram till felet: Infektion i magsäcken/matstrupen eftersom diclofenac hjälper som är till för infektioner. Ska ringa imorgon och boka tid, får jag inte tid denna veckan så åker jag in akut, finns ju folk som åker in för mindre så.

Pappelina

Jag är kär och vill ha den mattan, detta var kärlek vid första ögonkastet.


Före och Efter

Det är jätte svårt eftersom jag inte tagit någon bra för och efter bild men på dessa kan ni iallafall se skilland men efterbilden är jag dock bara nere på -8 kg. Ska försöka ta en imorgon.

Före


Efter

Clara´s dop.

Nu är vi hemma igen och Johan har precis gått över till Chim för att se på film. Jag ska strax lägga mig i soffan och kika om det är något bra på tv, klockan 10 är iallafall PH XL men är ganska trött eftersom jag inte fått många timmars sömn inatt så gissar på att jag kommer somna där.

Dopet var jätte fint och om jag inte skulle ha gått så hade jag nog verkligen ångrat mig efteråt. Jag hade aldrig sett lilla Clara förut men nu kan jag stolt säga att jag har världens sötaste kusin, hon var alldels perfekt och så himla söt. Jag blir sjukt sugen på en egen liten bebis att sniffa på men det får nog vänta ett tag till.

Lilla Clara myser i farfar´s famn.

Efter dopet åkte vi hem en snabb sväng, dels för att hämta Tyson. Malin och Micke kom hit och åkte med oss ut till Stenstorp, där bjöds det på mat och det var himla gott. Dock fick jag inte i mig så mycket eftersom vi ätit på dopet. Vi satt och pratade och hade trevligt, blev inte där så länge eftersom Malin och Micke skulle iväg och bowla med hans mamma.

En alldels perfekt dag om man bort ser från min magont.

Vikten.

Jag behöver en ny garderob fylld med kläder. Efter -14 kg är nästan allt jag har förstort, behöver nya byxor, tröjor, jackor, trosor, bh. Ja allt man kan tänka sig i klädväg nästan. Jag har ännu inte kommit till mitt mål som är 62 men det är inte långt kvar. Från 78 kg till 63 kg sen Oktober är ganska bra ändå. :)


Dop ändå.

Jag håller just nu på att göra mig iordning, vi ska strax iväg på dop. Jag bestämde mig för att gå iallafall och tycker det är synd om den lilla flickan ska bli drabbad för hur hennes föräldrar beter sig. Mamma och Bosse ska hämta oss halv 2.

Efter dopet ska vi vidare till Stenstorp för att fira Johan´s morfar som fyllde 70 år i tisdags.
Och vad resten av kvällen bjuder på vet jag inte än. Förmodligen hemma kväll eftersom min mage inte är helt hundra idag heller, mår fruktansvärt illa. :(

Ett år.

Sitter och drömmer mig bort just nu.
Jag och Mimmi började prata minnen vid frukosten och för exakt ett år sedan har vi nu spenderat vår första dag i NZ. Saknar det som tusan och jag vill verkligen tillbaka. Under en månad var vi där och vid en perfekt tidpunkt, det var lagom varmt och här hemma slapp vi all snö som kommit.


De har åkt igen.

Mimmi och Henrik har precis åkt vidare mot Sälen. Själv sitter jag här och kan knappt hålla mina stackars ögon öppna, kanske inte så konstigt om man tänker på vad klockan var när jag kunde somna. Jag och Mimmi har iallafall ätit frukost, Henrik ville inget ha utan valde istället att få sova längre.

Jag ska nu krypa ner i sängen och somna om men det får bara bli i 1 timme.


Värsta natten.

Har så fruktansvärt jäkla ont, detta är utan någon som helst tvekan den värsta natten.
Jag kan inte sova, kan knappt gå, inte stå, inte sitta och hur jag än försöker så gör det ont.
Finns väl inte mycket mer man kan göra än att stå ut, har sökt idag och de har tagit prover får helt enkelt vänta och se vad de visar.
Alla sover och jag vet inte vad jag ska ta mig till, det är mycket mycket nära att jag väcker Johan och det krävs en del för att jag ska göra det men nu har jag så otroligt jäkla ont.

SMÄRTA!!!!!!!!!

Natt

Godnatt fina du, nu ska här sovas på industrigatan. Vi alla är trött, Henrik och Tyson har redan somnat, Johan fick lov att spela lite och Mimmi har precis duschat. Inte alla som tar sig en dusch såhär sent men vi färgade håret på henne när de kom. Imorgon ringer klockan tidigt, tänkte gå upp tillsammans med Mimmi och Henrik för att äta frukost ihop med dem, dock gör nog inte Johan det men jag passar på eftersom vi inte ses så ofta och sova kan jag göra när de åkt. Godnatt kära du.

Ont igen

Så jäkla ont i magen just nu. Jag hoppas verkligen att de hittar felet när de ska göra gastroskopi, vill inte må såhär längre.

Vi har iallafall fått mat i magen och jag fick ner ytterst lite.
Mimmi ringde för en stund och sa att de snart skulle åka, Henrik var bara tvungen att duscha först. Men innan de kommer hit ska de upp till mamma och Bosse som ska vara hundvakt åt Alice men bara tills på torsdag då de åker till Thailand, under resten av tiden får hon bo hos farmor och farfar.

Jag tänkte snart lägga mig i soffan och blunda en stund, mysa med Tyson som är lite små ilsk på mig idag. Stackaren har fått göra det värsta han vet idag, duscha men sånt behövs också. Hihi.

Mamma & Tyson myser. <3

Klar på VC

Nu har jag varit på vårdcentralen. Stick i armen blev det, de tog levervärden och även på njurarna och på måndag får jag reda på svaren. Jag hade inte urinvägsinfektion och jag var inte gravid. På måndag ska jag även ringa KSS de har en öppen mottagning med undersökningar och jag ska boka tid för gastroskopi, fick en remiss på vårdcentralen till det. Jag tänker kräva att de får göra det på mig enbart när jag sover, aldrig att jag är vaken när de kör ner en kamera i magen på mig. Haha.


Efter vårdcentralen åkte jag vidare till esplanden, handla medicin på apoteket, köpa bordsunderlägg till köksbordet och även handla lite inne på Maxi. Som vanligt så var det sjukt mycket folk. Mimmi ringde under tiden jag var där och berättade att de kommer senare ikväll, de skulle skriva på huset. Japp ni hörde rätt, de fick huset och då får vi säga ett stort grattis och lycka till. Tippen glömde jag helt av och det var nog lika bra det, kunde knappt bära kassarna ut till bilen konstigt att man ska bli så öm när de tar prover.

Har precis kommit in från en promenad med Tyson. Ska alldels strax börja städa men först torka ur kylskåpet, de behövs iallafall varannan vecka.

Trötter

Idag är dag då det inte var roligt alls att kliva ur sängen men hade inte så mycket att välja. Hoppade in i duschen dirket och piggnade genast till. Mamma har varit här och druckit kaffe med mig men fick bli en snabb kaffe då hon skulle börja jobba. Jag är iordning och klar och ska strax åka in till vårdcentralen men först har jag bilrutor fulla med is på, värdelösa vinter. Efter vårdcentralen blir det Maxi och Hemtex, kolla underlägg till bordet och handla på Maxi och efter det tippen sen hem och städa.

Ikväll kommer Mimmi och Henrik hit. Blir mat, färga håret på Mimmi och även massage.

Sommar med Göran.

Nu har vi precis kollat klart på Sommar med Göran och helt ärligt så var filmen värdelös men ändå tittade vi klart. Jag somnade nästan i soffan och man känner verkligen när man gått upp i tid. Ska alldels strax gå ut med Tyson och sedan krypa ner i sängen för att sova skönt.

Imorgon ringer klockan tidigt. Mamma ska nog komma innan hon började jobba halv 11 och vid 11 ska jag vara på vårdcentralen. Ska även passa på att ta tippen imorgon och efter det får det bli en sväng om med dammsugaren.

Natti.

Klart

Nu har jag lugnat ner mig lite, har iallafall skrivit klart brevet och det blev bra tillslut med lite ändringar. Bad Johan läsa igenom det och ändra om något stod fel, när jag skrev var jag så arg och blev bara argare när jag läste men nu är allt ändrat.

Vi har ätit en god lasange, var ett stund sedan nu. Blev en sen middag idag.
Snart ska vi kika på film, får se vilken det blir och efter det får de bli sängen. Ganska trött men kanske inte så konstigt, gick upp tidigt idag. Det ska jag göra imorgon med eftersom jag ska till vårdcentralen klockan 11, börjar faktiskt bli lite små nervös och jag hoppas på att det inte är något större problem och att jag absolut slipper sjukhuset.


Galen

All skit ligger fortfarande kvar i bilen, jag var påväg och skulle åka men så kom posten och kan ni gissa om jag blev förbannad. De hade nämligen avslåt min ansökan om akassa.
Alfa kassa är en öppen akassa för alla dit folk kan vända sig som inte har varit med i någon akassa och detta gjorde jag, är sjukt förbannad och ska kräva omprövning. Sitter just nu och skriver brev och räknar ihop antal timmar på mina lönerapporter, man ska ha jobbat 80 timmar under en månad men hur fan skulle jag hinna det eftersom jag pluggade under tiden. Det är sjuk att de räknar från den dagen man skriver in sig hos arbetsförmedlingen och endast 12 månader tillbaka, varför räknar de inte under hela anställningen eller iallafall 5 år tillbaka. Hur som helst så har jag skrivit ett brev till dem nu och jag har fått allt att gå ihop, jag skrev med ännu en gång att jag pluggade under tiden jag jobbade och fick då ut mellan 6500 och 8000 kr i månaden, jag fick barnpension under tiden som var 3500 kr, jag fick från CSN endast 1050 kr eftersom jag valde att inte ta något studielån (tyckte det var onödigt eftersom jag hade jobbet och de). Och nu tror idioterna att jag kan klara mig på 2000, de är inte ens summan på alla mina räkningar. Jag tänker bråka med dem enda tills den dagen jag får rätt, inte om jag får ett jobb innan men annars. Har till och med skrivit så två pennor tog slut, nu ska jag skriva på datan så att fingrarna glöder. Räkna med att jag är på krigsstigen!!!!!

Tippen

Idag är jag jäte pigg även fast jag vaknade redan klockan 8. Så otroligt skönt har det varit att kunna sova inatt, första natten på 2 veckor som jag somnat i tid och inte vaknat en enda gång. Mer sådana nätter tack!

Har suttit och pratat med Mimmi i telefon nu på fm. Hon och Henrik kommer hit imorgon kväll men ska bara stanna en natt eftersom de ska vidare till Sälen på lördag morgon. Vi bestämde vilken mat vi skulle äta imorgon kväll och sedan vilken frukost de ville ha.

Ska strax göra mig iordning för att sedan åka till tippen, har inte hunnit ta tag i det ännu. Efter tippen ska jag förbi Hemtex en snabbis, kika om de har underlägg. Vore perfekt eftersom de är rea där fortfarande.

Kvällen bjuder nog inte på så mycket.
Ska ut och gå promenad med Mickis senare.

Tapeter

Jag vill bli rik!!!!  Jag vill kunna ha massa pengar och handla precis det jag vill ha!!!!

Nu är jag inte ens i närheten av rik för det är man väl inte om man har 76 öre på sitt konto? ;P

Har suttit och kollat på massa möbler och jag blir såååå sugen på att köpa nya till vardagsrummet och även nya tapeter. Ljust vill jag ha det, jag vill ha vitt och svart. Vita möbler och svarta detajler. Har hittat skit snygg tapet, lite gammaldags men jag är verkligen kär i den.
Även kollat tapet till sovrummet, de ska vara en randig och på tvären. Förstår ni mig? Haha. Är ju jätte svårt att välja färger bara kan inte bestämma mig.. Har vita väggar men vilken färg skulle fonden vara????

Johan tycker inte jag är normal som vill göra om hela tiden men som sagt: Alla personer har ett beroende. ;)
Men innan jag kan göra om i vardagsrummet hur mycket jag än vill så MÅSTE jag bli rik.

Gammelmormor.

Nu har jag precis kommit hem, har varit och firat min gammelmormor som fyller 85 år idag och det är helt overkligt vad pigg hon är för sin ålder. Fick jätte god smörgåstårta som hon gjort och sen var det mest prat om Thailand eftersom mormor´s, hennes bror, hans fru, mormor´s syster också var där och alla älskar de landet.

Stannade till vid Kvantum på vägen, vårt toalettpapper var slut och det är de värsta som finns. Johan är hos Micke så jag och Tyson är själva hemma, funderar på om vi ska se någon film och kanske somna till den. Är ganska trött eftersom jag somnade vid 5 imorse, håller tummarna för en natt med sömn.

Nu börjar det snurra i huvudet på mig att de kanske är något allvarligt med min mage, sånt man annars inte tänker på iallafall inte jag. Förut när vi hade ätit domnade min tunga bort, otäckt.

Har gjort om i köket lite idag, nya blommar eftersom mina dog och denna gången fick de bli plast. Ändrade lite i alla fönster och flyttade på sakerna. Har även gjort om lite köksbordet och nu ska jag bara köpa ny underlägg, bordet blir så förstört annars.

Vårdcentralen

Nu har jag pratat med vårdcentralen och har äntligen fått en tid för undersökning av magen. På fredag klockan 11 ska jag dit men fram tills dess fick jag absolut inte överanstränga mig, jag skulle helst inte köra bil och vid minsta lilla smärta var jag tvungen att lägga mig ner. De såg även att jag förra året hade haft en infektion i mitt bröst och var lite otroliga för att den kanske inte var helt borta utan istället vandrat vidare.

När jag hade den infektionen låg jag hemma i 40 graders feber i 4 dagar och kunde inte göra något, jag kunde knappt gå upp på toa och Johan var underbar som tog hand om mig. Jag ringde till slut in till vårdcentralen och fick en tid, när jag kom in så sa de att jag igentligen skulle behövt åka ambulans direkt till akuten eftersom infektionssänkan var på högsta och de kunde inte förstå hur jag kunde köra bil in själv och att jag ens stod på benen var ett under men själv tyckte jag det inte var så allvarligt enda tills de sa: "du har turen på din sida att de inte vandrat vidare till hjärtat".


Slut på smärtan.

Nu är det riktigt längesedan jag kunde somna i tid, jag saknar att kunna för att man är trött och inte av smärtan. Jag kan vara hur trött som helst när jag lägger mig men direkt när jag lägger huvudet på kudden tar smärtan över. Ska det behöva gå så långt att man behöver sömntabletter för att slippa smärtan och kunna sova? Det kommer jag aldrig acceptera!

Imorgon ska Johan ringa och väcka mig klockan 9, han passar på när han har rast på jobbet. Finns det något bättre än att bli väckt av honom? Tror inte det! Fast att telefonen ringer kan kvitta men måste komma upp i tid eftersom jag lovat honom att ringa vårdcentralen imorgon. Nu är jag trött på att må såhär och att ha ont i magen hela tiden, Johan har tyckt hela tiden att jag ska söka för det men jag har inte velat och man kan ju undra vad jag är rädd för igentligen? Tror att det är att få höra svaret om de skulle hitta något, jag gillar inte alls sjukhus och absolut inte att sova där men vi får hoppas att det inte är något allvarligt.
Nu får det bli slut på min sömnlöshet, natten som var sov jag nästan ingenting, somnade klockan 6 på morgonen och hur normalt är det? Min vardag kommer aldrig kunna funka om jag inte gör något åt detta nu, smärtan ska fan inte få vinna över mig!

Ska krypa ner brevid mina älsklingar snart. <3

*

Väldigt lugn kväll har vi haft det.
Efter middagen blev det en promenad med Mickis, dock inte så lång idag eftersom händerna och fötterna frös. Vi fick även med oss Nicklas hem hit, han hade lugnat ner sig som tur var. Ikväll har vi varit onyttiga och ätit negerbollar, skärpning för min del och inget mer gott i veckan. Johan har suttit vid datorn nästan hela kvällen och fixat med sin TVIX, nu har vi precis kollat på PH och ska strax sova. Mickis och Nicklas ska gå hem nu och jag kommer somna så fort jag lägger mig ner.

Imorgon får det bli en tidigt morgon. Ska iväg till arbetsförmedlingen klockan 14 och det måste grejas lite här hemma innan.

Mat, Dusch, Tvätt, Promenad.

Maten står på spisen. Johan står i duschen. Tvättmaskinerna rullar för fullt i källaren. Jag sitter vid datorn.
Precis såhär ser det ut hemma hos oss nu, min mage skriker efter mat och jag hoppas verkligen att det är klart snart. Efter maten blir det en promenad med Mickis, får skynda mig och äta då hon ville komma bort hemmifrån, stackaren får stå ut med mycket.


Papper Papper Papper

Jag blir bara så himla trött på ALLA miljoner papper man behöver hålla koll på!!!!!!
Ge mig ett jobb så att jag slipper skiten, ska det behöva vara såhär bara för att man är arbetslös????
Sitter och kollar igenom min papper nu som ni säkert förstod, behöver ha koll på dom eftersom jag ska till arbetsförmedlingen imorgon på möte. Man söker och söker men det händer då inget men tycker att de snart borde göra det för nu är jag trött på att bara gå hemma. Kan tycka att man har en utbildning för ingenting.

Strax ska jag springa ner i tvättstugan och efter det får de bli 30 minuter på crosstrainern.
Börja med maten tidigt idag måste jag också göra, ska bli köttfärslimpa och den måste vara inne i ugnen 45 minuter. Skönt att den klarar sig själv så man slipper passa upp hela tiden. Tänkte även plocka fram dammsugaren, detta jävla väder drar in så mycket skit.

Fick ett samtal igår och på måndag ska jag på arbetsintervjuv, jobbet är som personlig assistent och det är ju precis vad jag vill. Det lät lovande men man ska aldrig vara säker och ta ut något i förskott men jag hoppas verkligen att det kan bli något eftersom det verkar vara ett kanonjobb. Kvällstid var det och det passar perfekt då vi slipper massa krångel med Tyson och vem som ska gå ut med honom och att han även slipper vara själv. Sen var det även lediga helger vilket är otroligt skönt men självklart kunde de även bli det men någon gång ibland skadar ju inte.

Sömnlöshet

Och som vanligt kan man inte sova, blir snart tokig på detta!!!!
Imorgon ska jag tvinga upp mig själv klockan 9 och jag struntar i hur trött jag än är, kommer bli pigg efter några koppar kaffe. Tack och lov för att kaffe finns.

Sitter just nu och kollar tapeter. Vi har pratat om en förändring i sovrummet eftersom fondväggen sitter på fel vägg efter jag möblerat om. Vi har kvar vit tapet så det behövs inte köpas, de enda som vi behöver köpa är två rullar till fondväggen. Vi har tittat på en mörkare, brun/svart/randig, svårt att förklara men ur snygg.
Har även kollat i rutiga kokboken, så himla tjock men har hittat en massa goda recept på nyttig mat. Pengarna får gärna komma nu men är en hel vecka kvar, tyvärr.

Imorgon tänkte jag åka till tippen, slänga en massa skräp som jag har i bilen och även i datarummet. Är nog på tiden att vi gör oss av med detta nu. Haha. På em blir det promenad med Mickis och mycket mer än så har jag inte planerat, tvättdag imorgon.

På fredag kommer Fru Enheden och Herr Karlsson från Skåne, de ska sova här i en natt och sedan åka vidare mot Sälen. De båda har redan bokat upp sig för massage så nu är min fredag kväll räddad. :P

Promenad och Massage

Jag och Mickis tog oss en promenad förut, det var verkligen skönt men man tar dubbelt så många steg på vintern kom vi på. När man tar två framåt åker man tillbaka ett pga snön. Medans vi var ute och gick passade Nicklas på att gå till Johan, vi möte dem i dörren när vi kom hem då de skulle ut med Tyson.



Vi har inte gjort så mycket mer ikväll. Jag har tryckt ut Johan´s knut han hade i ryggen, han får så fruktansvärt ont av dem och ännu ondare när jag ska trycka ut dem men nu är det bättre. Han beställde även att bli kliad på ryggen och lite massage så det fick han och efter det blev de Nicklas tur för massage. Jag får skylla mig själv som valde de som fördjupning på Komvux, var sjukt längesedan jag masserade nu men har tagit fram boken igen. När jag läste och var tvungen att plugga till prov var det Mimmi eller mamma som fick bli försöks kaniner, tror jag ska köpa hem massage olja och börja igen. Nu kan jag ju bara förvänta mig att mamma och Mimmi ringer och bokar upp sig. Haha.

Hårt.

Efter 30 minuter på en crosstrainer är man slutkörd, iallafall om man ger gärnet och det var precis vad jag gjorde. Imorgon känns det säkert ännu mer men det är bara en härlig smärta, jag gillar träningsvärk eftersom man då vet att träning hjälpt. Klockan 5 drar jag med mig Mickis på en promenad, 60 minuter är lagom. Hon startar sitt nya och nyttiga liv idag, fick massa råd av mig igår med dock tyckte inte Nicklas det lät kul eftersom han får en himla massa grönsaker till middag. Denna veckan ska jag köra stenhårt, vågen ska stå på -2kg på lördag. Ger jag bara tusan i allt onyttigt och håller mig till grönsakerna rinner vikten av mig som bara den, blir även en del långa promenader i veckan och hårdkörning på crossen. Men efter -2kg är det slut på rasandet i vikt, Johan tycker jag kan sluta nu men jag tänker då inte ge mig ännu. Mamma säger till mig att jag kommer bli för smal om jag inte slutar nu men jag hade mitt mål och dit ska jag komma och när jag är vid målet kommer jag berätta för er alla vad vågen står på.

Dags för ett samtal till systeryster och efter det en dusch.

Högsta nivå.

Jag är i full gång igen, städning på högsta nivå. Har precis dammsugit soffan och torkat golvet i vardagsrummet och datarummet. Väntar just nu bara på att de ska torka så att jag kan ta de andra rummen sen och under tiden de torkar tänker jag ta en tur på crosstrainern. Ska även passa på att skura toan idag så är det gjort. Så skönt när de är gjort sen, jag gillar ordning och reda men det kanske ni redan har märkt.

Mycket mer än städ ska jag inte göra idag förutom att laga mat men det är ju en självklarhet.
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om Johan har några planer för kvällen men det tror jag inte eftersom han hade väldigt ont i sin rygg. Jag ska iallafall kolla på PH ikväll klockan 10, underbart. Ska även hinna med en promenad med Mickis, lovade det igår och det är skönt att röra på sig men det får nog bli senare.

För bra för att vara sant.

Jag trodde jag verkligen på att få ytterligare en natt med full sömn men det var för bra för att vara sant.
Somnade direkt när vi gick och la oss men vaknade av att Johan var tvungen att gå upp för att dricka, jag får skylla mig själv eftersom jag i stort sett somnat på honom. När jag vaknat var det omöjligt att somna om eftersom magen började värka igen. Jag har nästan inte haft något ont idag och smärtan har inte varit alls hög, då kan man undra varför den ska komma på kvällarna och nätterna när man ska sova. Jag får nog ringa in imorgon för detta håller inte, har gått såhär sen mitten av Oktober nu men smärtan har inte alls varit såhär stark.

Jag har tagit en värktablett och väntar nu bara på att den ska göra nytta, sen tänker jag somna om igen. Innan jag gick och la mig hade jag bestämt mig för att gå upp tidigt imorgon, nu kan jag säkert bara drömma om det men hur som helst tänker jag ändå göra nytta här hemma imorgon och får väl helt enkelt bara ta det i lite snabbare tempo.


Kalas

Oj vad dålig jag har varit på att skriva blogg idag! Det ska inte hända igen!

Har dammsugit min bil idag och nu är den som ny innuti, skönt att allt hår från Tyson är borta. Det var bra kallt kan jag meddela också, när jag kom hem fick det bli en dusch direkt och även en massa stress. Klockan 3 var det dags för kalas, killarna börjar bli stora nu men det var iallafall trevligt. Johan åkte tidigare eftersom han skulle på bio. När kalaset var slut åkte jag till Maxi, fick med min Mickis och Nicklas också. Tyson behövde hundmat för den var nästan slut. Efter Maxi hamnade vi här och har bara slappat i soffan och när Johan kom hem blev det en film som precis är slut. Han är nu ute med Tyson och snart ska vi sova.

I veckan händer det inte så mycket. Onsdag ska jag till arbetsförmedlingen på någon möte men annars finns det inga som helst planer. Imorgon blir det städ iallafall, syns när man inte städat på hela helgen och nu behövs det verkligen.

Godmorgon.

Ni har inte blåst bort mina kära vänner? Vilken storm!

Jag har precis vaknat och sitter nu och dricker kaffe. Johan är ute med Tyson i sömnen, han hade knappt vaknat när han gick ut. Haha.

Ska strax ringa Bosse, ska upp dit för att dammsuga min bil. Såå mycket hundhår i den.
Klockan 3 ska vi iväg på kalas, min lilla kusin Joakim ska firas. Kan bli trevligt.
Ikväll blir jag ensam hemma med Tyson, Johan ska iväg på bio med Micke. Äntligen ska de få se Avatar, jag skippar den då det inte är riktigt min smak på film.

Underbart.

Vilken underbar dag detta har varit, vi har tagit allt precis som de kommit och inte haft några som helst planer. Var hemma hos mamma och Bosse och fikade förut, mamma jobbade så hon var inte hemma. Efter det åkte vi och handlade och när vi kom hem lagade vi middag tillsammans och sedan dess har vi bara legat i soffan och haft det mysigt. Såhär borde man jämt ha det men tyvärr så har man ju inte det.
Älskar Johan så otroligt mycket, det går inte att beskriva i ord ens men jag kan lova att bättre pojkvän får man fan leta efter men onödigt att slösa energi på för ni kommer aldrig hitta någon!!


Smärtan. Ett år.

På min lista över jobbiga nätter så ligger denna på andra plats. Såhär önskar jag inte ens min värsta fiende att må. Vi gick och la oss igår och jag trodde verkligen på en natt med full sömn men den enda sömn jag fick var i 10 minuter. Johan somnade direkt och jag låg och tittade på film vi skulle somna till, jag fick fruktansvärt ont i magen och tillslut började jag skaka. Efter en stund var jag tvungen att rusa upp på toa, enbart för att spy. Jag fick otroligt ont i mina revben och spydde inte för att jag mådde dåligt utan för att jag hade ont. Att spy pga smärtan är nog det värsta av allt. Jag är envis eftersom jag vägrar åka in till sjukhuset, jag är trött på dagens sjukvård eftersom man kan få sitta där i flera timmar. Blir det värre ska jag åka in men jag funderar på om det ens kan bli värre, Johan tycker jag ska åka in och det gör även mamma men jag vill inte. Vi får se under dagen!

Idag har jag och Johan varit tillsammans i ett år. Grattis till oss.
Men det känns som mycket mycket längre eftersom jag vi känt varandra i nästan 4 år innan och iallafall i 3 av 4 år så har vi tyckt om varandra men vi visste inte om vi vågade förstöra en vänskap men en dag vann känslorna över vänskapen för oss båda och det slutade med att vi blev tillsammans och så kommer det även förbli.

Min "vän"

När en vän till mig mår dåligt är det en självklarthet att jag finns där men det går till en viss gräns. Jag har ställt upp för denna vännen många gånger men jag har aldrig fått se någon tacksamhet för detta, istället får jag höra att jag är en dålig vän som inte hör av mig och inte ställer upp men då är frågan varför det alltid är jag som ska höra av mig. Om jag någon gång mår dåligt över något och ska berätta detta så ska det alltid vara hundra gånger värre för min stackars vän. Jag ska inte säga att min vän inte ställt upp, när min pappa gick bort var personen ett stort stöd men det är nog enda gången också och stödet jag fick övergick snart till min väns problem istället. Om jag inte kan, orkar, är sjuk, inte har pengar så är jag en dålig vän eftersom jag inte kan höra av mig eller ses men då kan jag tycka att min vän kan höra av sig och vill personen ses så vet den mycket väll vart min dörr finns. När jag hört av mig till min vän, ofta på sms när den mår dåligt så ska allt bara tas på fel sätt och jag är inte vatten värd i personens ögon. Nu har jag inte hört av mig till min vän på jätte länge eftersom allt tog på fel sätt när vi pratade och får nu höra att jag är en dålig vän.
Är det konstigt att man tröttnar på vänner som personen är? Är det konstigt att man inte vill höra av sig?

Skumbad

Idag har jag inga som helst planer inför kvällen, jag ska ta det precis som de kommer och bara ha min egna tid. Johan ska iväg till Lucas om en stund och då blir jag och Tyson själva hemma. Jag ska krypa ner i varmt skumbad senare och även passa på att göra hårinpackning och efter det tänker jag bara sitta i soffan och glo in i tv.n. Gissar att jag ska ut och åka senare också, tror inte Johan har tänkt åka buss hem. Blir till att hålla sig vaken helt enkelt.

Mobilen vid örat.

Natten har verkligen varit hemsk, det krävs väldigt mycket för att jag ska gråta av smärtan men inatt rann tårarna som aldrig förr. Det var riktigt längesedan jag hade såhär ont sist, tillslut somnade jag av all gråt och all smärta.

Vaknade vid 9 imorse men bestämde mig för att somna om igen och vaknade igen vid halv 11 av att Mimmi ringde. Nu har vi suttit och pratat i nästan 1 timme, tur vi ringer gratis till varandra. Haha.

Ska strax åka och handla men först vänta på att alla golv torkar, solen låg på idag och jag såg allt damm, självklart åkte dammsugaren fram direkt och då passade jag på att torka dem också. Har även lyckats med att trampa i hinken och det var inget roligt alls. Bara att torka om.

Tappade min telefon på balkongen förut och där kan jag lova att det inte är lite snö. Men med en hårfön och handduk klarade den sig mycket fint denna gången också. :)


Kass

Jag är verkligen precis kass på att gå och lägga mig, speciellt när jag väll säger det men ikväll har det inte varit så lätt eftersom mamma ringt hela tiden och det värsta som finns är att somna och direkt efter bli väckt av telefonen. Tur jag inte hade lagt mig och att hon visste om det.

Hur som helst så har jag varit snäll och hjälpt en gammal jobbarkompis att fixa fram en killes mobilnr.
Som sagt jobbar man i en affär så har man ju även chansen att titta på folk, perfekt igentligen.
Tur var med oss denna gången och Johan kände denna person, lätt som en plätt. Tänk om det vore så jämt.
Jag har iallafall gjort en snäll sak idag, hoppas hon kan slita sig från telefonen bara. Haha. Sms med nya personer är livsfarligt, jag har själv varit med om det men det var längesedan nu. Mamma och pappa förstod aldrig vart mina pengar på mobilen tog vägen, där har vi förklaringen mamma ;)

Jag har passat på att söka 4 jobb idag också, gjorde även det igår kväll.
Nu jäklar ska jag ha ett jobb om det så ska vara ett riktigt skit jobb, jag får iallafall något att göra.

Hur som helst så tänker jag gå och lägga mig NU

PS Ingen mens än. Vad tror ni? Om vi skriver riktigt riktigt mycket om den här så kanske den kommer? Jag ska fan efterlysa den annars! DS

Hund fis.

Jag tänker snart gå och lägga mig och sova för natten, jag struntar i om det är alldels för tidigt och om jag vaknar inatt för nu kan jag knappt inte hålla upp ögonen längre. De åker igen hela tiden, jäkla Johan Blund.

Min hund är ibland det vidrigaste jag vet, han kom utspringade från sovrummet i en jätte fart förut och självklart gick jag in för att kolla vad det var frågan om men fick vända lika fort som jag kom in. Han hade helt enkelt flytt från sin egna illa luktande fis. Ja han kan vara otroligt ibland och roligast är när han sätter sig ner och ibland fiser, han tittar då bakom sig och undrar vad det var som lät. Ja han är inte bara vidrig utan även blåst men hur gullig som helst ändå. Alice ligger är inte hon heller sen på att fisa, hon kan nog vara värre till och med. Ibland kan man riktigt se hur hon tar i och så börjar det lukta men hennes brukar inte låta, hon är med andra ord en smygare. Hundarna har självklart även dem behov men de kan göra de precis vart som helst, de kan fisa vid matbordet och de kan sätta sig och bajsa precis överallt och de kan även kissa vart de än går. Jag vill också vara hund och kunde göra allt utan att få skäll, okej att de får skäll men man ger med sig direkt efteråt då man ser hur jäkla söta de är. Haha.

Kan man sakna?

Får man skriva precis vad man vill i en blogg? Exakt hur man tänker eller finns det några som helst gränser?

Jag la mig i säng för att somna en stund men det var helt omöjligt, jag är jätte trött men kan inte somna. Får istället hoppas på en tidig nattsömn.
Potatisarna är klara och redo för att bli skivor, snart ska jag sätta igång med dem eller rättare sagt matberedaren ska och även köttet ska stekas. Blir en lite fusk middag idag men så himla sugen på potatisgratäng.

Har ni hört någon gång om att en person längtar efter sin mens? Jag gör det nu!
Magen spänner och mina bröst värker, håller verkligen tummarna för att den kommer idag. Brukar ALLTID komma torsdag klockan 3, ibland halv 4.
Kommer den inte idag utan istället är försenad några dagar kommer mina bröst att sprängas, de gör de vilken sekund som helst ändå.
Jag har aldrig tidigare väntat och längtat så på att få den som nu, annars är jag bara trött på den och skulle göra precis vad som helst för att bli av med den och det kanske inte är så konstigt eftersom jag fick den redan som 10åring, va tusan man är ett litet barn då ju!
Men nu har jag så fruktansvärt ont i mina bröst och magen känns som att den ska spricka på mitten vilken sekund som helst, att de ska bli ett streck tvärsöver magen och att den öppnar sig tillslut. Usch.
Inatt var nog värst, jag somnar alltid på min vänster sida men vaknade inatt av att jag la mig på magen och trodde rent ut sagt att brösten hade spruckit, helt ärligt så sprang jag in på toa och tände lampan för att se men de satt där de skulle och det är väl en himla tur det, så snäll du kom snart innan hela jag exploderar.

Trött.

Tvingar mig själv att vaken, måste bara komma på något bra att göra.
Ska man verkligen behöva bli såhär trött av att gå upp tidigt?

När mamma kom åt vi frukost, man blir verkligen hungrig av att stiga ur sängen tidigt.
Tittade även en sväng på datorn och mamma höll precis med mig och Mimmi.
Hon prövade även alla mina sommarkläder och nu finns det inte mycket kvar till mig men det gör inte allt för mycket eftersom de flesta blivit förstort. Som jag säkert berättat förut så köpte jag 12 bh:ar i Nya Zeeland när jag och Mimmi var, har inte ens använt hälften och på en del sitter till och med prislappen kvar hur som helst så fick mamma 5 st. De passar mig inte längre och dessutom är de aldrig använda så de ligger bara i en låda istället för att göra nytta.

Mamma har åkt hem eftersom hon skulle jobba och jag hamnade framför datorn. Tänkte förberedda lite inför middagen, blir potatisgratäng idag och hur skönt är det inte om potatisarna redan är skalade? Lägger dem bara i vatten tills de åker ner i matberedaren och blir tunna skivor.


Uppe tidigt.

Idag kan man verkligen säga att jag är uppe tidigt. Vaknade klockan 7 och kunde inte somna om, så lika bra att gå upp. Hoppade in och tog en dusch och efter det plockade jag fram dammsugaren. Nu har jag precis gjort mig iordning och varit ute med Tyson, vi väntar just nu på mammita. Ringde och väckte henne för en stund sedan och hon borde nog snart vara här, skulle hoppa in i affären först och köpa med mjölk.

Visst är hos förjäkla söt mammita. :)


Har även hunnit med att ringa akassan och nu äntligen hade min papper kommit in. Tråkigt att mina samtal går ut över dem eftersom det igentligen är posten de är fel på, precis som vanligt.

Inte sant

Det är fan inte sant.
Jag har inte haft någon som helst magont idag men så fort jag la mig ner och skulle sova kom det, helt otroligt. Lika bra att gå upp och här blev jag sittande.
Johan och Tyson har somnat båda två och jag önskar jag också kunde.
Ska alldels strax tvinga mig själv om jag så ska ha jätte ont och somna av smärtan.
Nu är det nog dags att söka för magen och denna gången tänker jag inte ta att de säger : "Köp Omperazol", har haft ont i magen sedan lååååångt innan jul och det har då inte hjälpt.


Film

Nu har vi precis sett en film, var direkt inte igår som vi laddade hem film för att se men ikväll slog vi till. Den var väl sådär, inte precis någon film jag skulle valt men man får allt ställa upp ibland.


Har precis tvättat av mig sminket och tänderna är rena och alldels strax ska jag krypa ner i sängen för att sova. Imorgon klockan 8 ringer Hotel Roomservice i mobil, måste byta signal och vakna till någon som är lite mindre stressande.
Tyson ska få sova i sin säng inatt och jag hoppas att han ligger där hela natten och inte blir allt för ledsen, kan knappt komma ihåg senaste gången han gjorde men han är så otroligt mysig. Har legat och sovit på min mage hela filmen, snarkar så sött.

Natti natti

Mycket gjort.

Idag har jag fått ganska mycket gjort om man tänker efter. Skönt att ha haft en dag med lite sysslor.

Var nere hos farmor och farfar och fikade förut. Trevlig att träffa dem ibland och idag var de båda på riktigt gott humör. Stannade dock inte så länge eftersom jag skulle hem och göra mat, blev potatismos och ugnsbakad falukorv.

Efter maten har vi inte gjort så mycket, mamma var här och lämnade treo eftersom jag har sån fruktansvärd huvudvärk men nu börjar den avta. Jag ska strax lura med mig Johan upp till affären, får se om jag lyckas eftersom han verkar ganska trött idag.

Sängen ska det bli tidigt ikväll iallafall, imorgon kommer mamma hit tidigt. Hon ska pröva mina sommarkläder eftersom de snart åker till Thailand. Så avis på dem, jag vill också åka utomlands.
Ska även upp och ringa för att härja med akassan, nu jäklar vill jag ha mitt beslut. Man kan ju tyvärr inte leva utan pengar i dagens samhälle. Ska även ringa arbetsförmedlingen och hoppas på att inte behöva sitta 2 timmar i telefonkö till min kontaktperson. Det är en ren skandal igentligen, varför har man en kontaktperson när de ändå inte går att få tag i? Bättre utan och att man kan prata med dem som är lediga!

Städ

Vaknade imorse när klockan visade halv 10 och har varit i gång sedan dess.
Har grejat i sovrummet och gjort iordning i alla garderoben där inne och även två stycken i hallen.
Den vi har i sovrummet är verkligen inte stor, den är smal och utan hyllplan. Jag ställde in en trådback och satte även upp ett hyllplan så nu har vi kläderna där och även i den stora byrån. Garderoberna i hallen har även de fått hyllplan och det blev kanon bra.
Den höga byrån som vi hade i sovrummet har fått sin nya plats i datarummet, blev perfekt där inne och jag blev av med alla pärmar och skit. Johan ska få rensa ut en låda som han har sen, full med massa dataprylar och han använder inte ens hälften av allt.

Nu satte jag mig ner för att vänta på att golven i köket och hallen ska torka så att jag kan fortsätta med de andra rummen.

När allt är färdig städat ska jag hoppa in och ta en dusch och sen åka för att hälsa på farmor och farfar. Senare vet jag inte vad som händer, uppenbarligen inget.

Måste bara skriva det här: Jag njuter inte alls av att gå hemma längre, jag är rastlös som få och allt är skit. Jag vill ha ett jobb och det är verkligen snart, börjar bli ganska deppig av att bara gå hemma på dagarna.
När Mimmi bodde här hittade vi på saker och hon var nästan den enda jag umgicks med iallafall den enda vettiga som går att umgås med, henne kunde man berätta allt för och vi kunde bli sura på varanda men blev ändå alltid sams. Nu går jag verkligen bara hemma och drar GE MIG ETT JOBB INNAN JAG BLIR TOKIG!!!!!

*

Godnatt fina du.

Paradise Hotel

Idag har det som vanligt inte hänt allt för mycket, dagen har gått så otroligt sakta.
Sprungit upp och ner i tvättstugan och nu har vi rena kläder och jag slipper bli arg varje morgon pga att jag inte hittar några kläder. Vi har även fått i mat i våra magar och satt alldels utmärkt.
Mamma och Bosse var här och fikade och stanna en stund. Men efter det har det inte hänt något, har legat i soffan och varit nära på att somna inte bara en gång.

Just nu har jag slått mig ner i soffan och kikar på Paradise Hotel och det är verkligen spännande idag. När klockan är 11 och det är slut ska jag krypa ner i sängen och somna. Inatt tror jag på en skön sådan med mycket sömn.
Johan sitter vid datorn men ska snart gå ut sista rundan med Tyson.

Ny duschad.

Precis kommit ut ur en skön dusch, stod där inne bra länge och det är de som är det bästa med lägenheten. Man får ha hur varmt man vill och man kan duscha hur länge man vill utan att det syns på någon vattenräkning.
Tvättmaskinerna jobbar för fullt nere i källaren och snart dags att springa ner igen för att lägga i två nya maskinern. Jag ska även börja med maten om en stund, nu är magen hungrig och det blir kycklingfilé idag.

Kväll bjuder nog inte på några planer alls. Inte för min del iallafall, Johan´s får jag reda på när han kommer från jobbet om 20 minuter.

Jag har bara en sak uppbokad och det är klockan 10, Paradise Hotel och fy fan vilka underbara avsnitt det kommer bli, det kommer verkligen bli grymt spännande att se när den "nya" jokern kliver in i huset. Hoppas tiden går fort och att kvällen bara springer iväg. :P


Viktnedgång.

Jag har fått en frågan om hur jag gör när jag går ner i vikt. Det viktigaste av allt är att hitta den rätta inställningen, annars kommer det aldrig fungera.
Jag skriver nu utifrån att jag går upp klockan 9 på morgonen, lagom tid.
1. Startar dagen med en kopp kaffe, eftersom det förbränner mycket bättre än utan och max två koppar om dagen.
2. Efter kaffet tar jag en morgonpromenad på 45 minuter, går ganska fort och det med hjälp av min Ipod och bra musik, det ska kännas att man har gått när man kommer hem,
3. Efter min promenad äter jag frukost antigen hemmagjord musli eller havregrynsgröt och ibland kan det även vara fil med massa olika frön i. Till detta blir det även en knäckemacka med keso på. En bra frukost som man kan klara sig på.
4. Efter 3 timmar äter jag en frukt, gott och nyttigt och man tänker inte alls mycket på sötsaker eftersom frukten blir mitt godis.
5. Till lunchen som blir ungefär runt klockan 1 äter jag oftast kycklingfilé och inte för stor bit och till det några körsbärstomater.
6. Blir jag hungrig innan middagen som brukar vara klockan 5 tar jag något lätt oftast en frukt.
7. Middagen brukar bestå av kött, kyckling eller fisk och till detta frysta grönsaker. Jag skippar allt som har med pasta och potatis att göra. Frysta grönsaker håller sig mycket bättre än färska och är så mycket godare och billigare.
8. Jag brukar inte äta efter klockan 7 eftersom magen jobbar så otroligt mycket under natten, den rensar ut allt som inte är bra. Men blir jag sugen på något sött så får det bli en frukt. Kiwi gäller för min del eller clementin.

Varje morgonen tar jag även en C-vitamin och en Omega3 också. Morgonrutiner.
Måste även tillägga att en dag i veckan får man äta något gott och det brukar för mig bli lördagar, något godare middag och några rutor mörkchoklad 70 eller 86%.

Såhär ser min viktnedgång ut. Lycka till och ge inte upp! :)

På tok försent.

Nu har jag vaknat till liv igen, det igentligen en stor skam för mig att vakna såhär pass sent men jag har dock inte sovit inatt så jag får skylla på helt enkelt. Även Tyson var trött imorse och har inte väckt mig, bra hund han är. Vaknade vid 10 första gången då Mimmi ringde, hon ville dela med sig av alla sina planer och självklart lyssnade jag men svårt att säga hur man själv tycker. Nu ska jag inte säga för mycket då jag ser på hennes blogg att hon är hemlig med detta. Efter vårt samtal gick jag och la mig igen men drömde verkligen konstigt. Usch.

Snart ska jag springa ner i tvättstugan, den är våran idag och vi ska få rena och fina kläder. Jag har verkligen inget att ha på mig nu, sånt är jobbigt eller hur. När jag får pengar ska jag in till stan och shoppa lite nya tröjor för det behövs verkligen, alla mina är tok förstora.

Efter tvättstugan ska jag ta en skön och lång dusch och göra inpackning. Underbart.

Samtal till de döda?!?

Ligger fortfarande i soffan, precis som ett litet barn som saknar sina föräldrar och det är precis vad jag gör, jag saknar mamma och just nu önskar jag att jag bodde hemma så att jag kunde gå in till hennes sovrum och väcka henne, hon skulle gå upp och ta hand om mig och jag skulle inte behöva sitta ensam uppe men det är precis vad jag gör nu.

Fick en otäck panik känsla förut precis en sån man kan få när man kommer på sig själv med något dumt och när en sorg kommer ikapp en, det var precis vad den gjorde. Jag låg här i soffan och kved om min stackars mage då jag kom att tänka på pappa, jag tänkte tyst för mig själv att jag skulle ringa honom imorgon när jag vaknar och se hur han har det på kusten. Jag brukar alltid komma på mig själv men ikväll tog det säkert 5 minuter innan jag gjorde det, jag låg och fantiserade om hur vårt samtal skulle vara. Han skulle fråga mig om jag pratat med Mimmi och hur hon hade det i Nya Zeeland och om mamma jobbade och om allt var bra, han skulle även fråga om jag skulle till skolan snart. Det som är konstigt är att jag fortfaranade har kvar hans mobil nr i min mobil och varje gång jag ska ta bort det är det som att hjärnan säger: "Nej gör det inte" och så blir det kvar.
Alltså hur jäkla dum får man vara igentligen? Uppenbarligen jäkligt dum!
Himlens finaste ängel. Fina pappa.

Det var samma häromdagen då jag började en mening till Johan men kom på mig själv lika fort igen och avbröt den, då var jag nära på att säga till honom "Älskling jag går över till Mimmi och kollar på film, ska jag ta med mig nyckel?"

Det verkar inte som jag kommer bli trött inatt utan får stå ut med en värkande mage istället men tänker ändå lägga mig i sängen och försöka sova. Johan har inte stängt av filmen än som uppenbarligen är inne på andra omgången nu eftersom han somnat, bra det eftersom de då är lite ljust och jag kan se när jag kommer där som en 90åring tant och bara kan kolla ner i golvet.

ONT!!!!!!!!!!!!

Nu är Paradise Hotel slut och jag längtar redan tills imorgon kväll klockan 10. Fy fan vilket underbart avsnitt det kommer bli, en av deltagarna som jag höll på fick åka hem men imorgon är hon tillbaka. Jag vet att det igentligen är värsta skiten, Johan påminner mig varje dag men jag har följt alla säsonger innan och kunde därför inte svika det nu. I slutet börjar det hända grejor och det är precis vad det gör nu.

Jag har grymt ont i magen och skulle helst av allt bara vilja lägga mig på golvet och skrika rakt ut men jag låter bli. Johan har gått och lagt sig och jag låter bli att väcka honom eftersom jag vet hur svårt han har att somna efter att han vaknat, han behöver denna nattens sömn eftersom han knappt sov något alls natten som var. Helst av allt vill jag ringa mamma men hon och Bosse sover eftersom de ska upp och jobba imorgon.

Helt enkelt får jag stå ut men det kommer inte bli en natt med mycket sömn, tror dessvärre att jag kommer få spendera den på toalett golvet, känner hela tiden att min spya är på väg upp men jag avstår eftersom det värsta som finns i mina ögon är att spy. Blir det mycket värre kankse jag blir illa tvungen att väcka Johan vare sig jag vill eller inte men jag ska försöka att verkligen inte göra det. Ligger just just nu i forsterställning i soffan och kvider, försöker tänka på annat vilket tyvärr inte går så bra. Ställer jag mig upp och ska gå får jag gå som en krokig 90åring gammal tant.
Min mage krånglar nästan jämt, har haft ont i den i ca ett halvår snart men inte såhär och nu verkar det bara bli värre och värre.  :(

Mössa till hunden?

Trött och hängig är verkligen de rätta orden för hur jag känner mig nu. Kan knappt hålla upp ögonen men jag SKA tvinga mig själv eftersom jag vilken sekund som helst ska sätta mig i soffan.
Men först ska jag göra iordning fil och blåbärsoppa och efter det hoppas på att inte ha ont i magen inatt.

Satt och tänkte på en sak förut. Johan var ute med Tyson tidigare ikväll och dirket när de kom in kom Tyson fram till mig och la sitt huvud i mitt knä, jag klappade honom och kände precis som alltid att han var iskall om sina stackars öron. Stackaren men han gör jämt så när han varit ute och det är kallt.
Varför finns det inga mössor för hundar? Eller gör de det, isåf vart? Jag har aldrig sett det!


Svansen.

Magen har fått mat i sig och disken är ren. Efter maten la mig för att slappa på soffan, kollade runt om det var något på tv men verkade inte vara något bra. Johan satte sig framför datorn och efter en stund tod han en dusch, jag slumrade till en stund och det var verklinge skönt även om det bara var i 20 minuter.

Johan har gått efter mig en svans sedan han kom ut ur duschen, han är verkligen rastlös idag. Jag sa till honom att han kunde sätta sig och spela och inte tjatta på mig och det gjorde han nog mer än gärna för nu har jag inte sett röken av honom på en stund. Jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på Desperate Housewives och då passar det utmärkt att han spelar för då får jag kolla ifred. Klockan 10 ikväll är det en självklarthet att jag sitter framför tvn och i en timme kommer jag bli fast där för att sedan somna gott i sängen.


Handla | Städa

Varit iväg till Kvantum och fick en del mat inhandlat. Nu ser kylen och frysen lite roligare ut och inte gapar tom, mamma fick även hon med sig en del hem. Har köpt blåbärssoppa till min mage och hoppas nu på att det ska hjälpa, det fungerade iallafall när man var yngre. Skurmedel blev det också och nu har jag dammat i hela vardagsrummet, byt blommor i fönstren,ändrat om på hyllorna, dammsugit och torkat golven i varje rum, har även dammat i sovrummet och datarummet och snart är det dags för köket. Hallen fick sig en omgång i lördags så där behövs inte, senare sen blir det toaletten.

Nu är det snart dags för en paus eftersom det snart kommer hem en Johan och vill ha mat och vad gör man inte som "hemmafru". Även min mage vill ha mat men jag väntar så att vi kan äta tillsammans, ganska tråkigt att äta själv.


Knäpp.

Knäpp är verkligen det rätta ordet för vad jag blir på våran duschslang. Idag gick den sönder igen, inte första gången och antagligen inte sista. Gummislangen som sitter innanför det silvriga går sönder och gör att vattnet sprutar åt alla håll och att strålen blir hur svag som helst. Vi klipper av och lagar men istället går den sönder på ett nytt ställe. Trodde det var riktigt gjort det här med renoverigen men allt är bara ett jävla fuskarbete. När pengarna kommer är det verkligen dags för en ny duschslang så man kan duscha med en normal slang.

Annars är jag uppe tidigt idag, klockan ringde vid 9 men låg kvar i sängen till 10. Skönt att kunna ligga och dra sig. Även Johan kom upp imorse, han låg iallafall inte kvar i sängen då jag vaknade.

Strax ska jag åka och hämta mamma. Vi ska till Kvantum och handla, behöver köpa lite frukt och små saker.
Senare idag blir det städ, tänkte damma överallt. Jag får passa på nu när jag är själv hemma och man såg varenda dammkorn när solen kom fram. JAAAAA, den underbara solen har kommit tillbaka nu fattas bara att snön ska försvinna sen kan vi säga att våren är här!

Imorgon ska jag upp tidigt igen och ringa akassan och jag vet inte vad jag gör om de säger att de inte fått in mina papper, då blir jag tokig. Jag vill kunna ha en inkomst, nu mera får jag ringa mamma varje gång det är något och det är ganska tröttsamt men utan henne hade jag inte klarat mig. Som hon säger: "Jag får snart magsår på dig Ida" och det vore ganska dumt om hon skulle få det. Haha.


Omperazol

Ännu en natt utan sömn, var jätte trött när jag gick och la mig och trodde jag skulle få en natt med sömn men så fel jag hade. Magen satte igång så fort jag la mig ner och självklart började jag må illa. Har nu tagit en Omperazol och troligen ska det hjälpa, ska därför vänta en halvtimme med att sova. Johan har också jätte svårt att somna men han måste eftersom han ska upp och jobba om några timmar, han känner sig mest tvingad. Sånt är det värsta som finns att inte kunna sova men man måste eftersom man har en hel arbetsdag framför sig.



 

Johan´s chef ringde tidigare idag och berätta att innertaket på deras jobb hade rasat in och ville meddela att han skulle ta med sig varma kläder imorgon. Vilket sätt, tänk om det är 16 minus imorgon ska de då stå och jobba i det. Antagligen ska de jobba skift vilket kommer betyda att han börjar halv 2 på dagen och slutar halv 11 på kvällen men det får vi reda på imorgon. Johan tycker det är bra eftersom han är så morgon trött och det stämmer verkligen men det kommer bli konstigt att han inte är hemma på kvällarna.

 


Laddad Ipod.

Så var vi hemma igen eller vi har varit det en stund nu.
Middagen var jätte god och det är alltid lika underbart att komma ut på landet. Tyson blev överlyckling när han fick springa lös och skuttade runt i snön som tusan men nu är min sötnos trött och ligger och sover.

Jag satte mig här en stund, beställt gardiner åt mamma och Bosse. De ville ha likadana som jag har i vardagsrummet men hade hittat dem i katalogen och därför fick jag beställa dem.
Har även lagt in massa bra musik på min Ipod eftersom det är vardag här hemma imorgon igen och det betyder att jag ska börja med min hårdträning och nyttig mat. En morgonpromenad på 45 minuter och en på fm/em, ska även använda crosstrainern och äta mina grönsaker och inom kort kommer vågen stå på -5kg. Ska bli skönt att komma igång igen och jag har slängt att gott som vi har hemma, nu finns enbart popcorn kvar och en himla massa frukt. Mumsigt det också.

Snart ska jag krypa ner i sängen och somna gott, jag hoppas på att få en hel natt med sömn och slippa mina toalett besök.

Middag hos Helene.

Vaknat sent idag också och har sovit lika dåligt som jag gjort de senast 4 nätterna. Ikväll ska jag iallafall gå och lägga mig tidigt så att jag kan komma upp i tid imorgon. Nu ska jag börja med mina rutiner igen, morgonpromenad osv.

Här händer det inte mycket idag. Vi ska strax åka till Helene och Björn där det bjuds på middag.
Tyson ska även få passa på att springa av sig så att han är riktigt trött ikväll.

Ska försöka hitta någon bra film tills ikväll så jag kan slappa på soffan. Johan börjar jobba imorgon så ikväll blir det tidigt i säng för hans del, funkar inte att vara upp till 4 varje natt när man ska upp och jobba klockan 7 men han kommer nog vara bra trött imorgon då han ska upp. Än har han inte lyckats vända på sitt dygn och nu är det lite sent påtänkt.


Hel dag.

Nu har vi kommit hem igen, har varit bort hela dagen. Blev middag hemma hos mamma och Bosse vid 2, det bjöds på kyckling och pommes som var riktigt gott. Är det något jag verkligen gillar så är det kyckling men ett tag blev det alldels för mycket och har därför inte ätit det på ett tag. Men nästa vecka när jag börjar med mina grönsaker igen så blir det självklart kyckling, fisk och annat gott kött till. Johan grejade med deras nya skrivare efter middagen och fick tillslut ordning på den. Jag kunde tyvärr inte skicka in mina papper genom mail som jag hoppats utan istället fick jag kopiera dem och skicka dem med posten. Johan var inne och vägde det i affären och nu finns det frimärken efter hur mycket det vägde och imorgon åker de iväg med posten, så på måndag hoppas jag verkligen att akassan har fått in dem så jag får reda på hur mycket jag får i ersättning. Nu känns det som att allt ordnar upp sig.

Här händer inte speciellt mycket ikväll. Johan pratade om att åka in till stan förut men vet inte nu hur det blir, han sitter just och pratar i telefonen så vi får väl se. Jag ska plocka fram dammsugaren nu och ta ett varv med den och sen bara slappa.

Ikväll ska jag verkligen försöka komma i säng tidigt för imorgon måste jag komma upp i tid. Nu måste det bli en ändring på min vardag och även Johan´s eftersom han börjar jobba på måndag. Kommer kännas konstigt men jag ska nog kunna hitta på något som gör att tiden går. Haha.

Lördag.

Här kom jag inte upp tidigt idag heller. Vaknade vid 12 av att mamma ringde men jag har sovit så otroligt dåligt inatt, varit uppe på toa 4 gånger och när man väl somnat om och sover som skönast så är det dags att gå upp igen.

Johan ligger fortfarande och sover och det gör även Tyson. Han gick och la sig igen efter sin morgonrunda, jag kände att det inte var någon idé eftersom jag ändå bara skulle somnat om. Istället fick det bli två koppar kaffe och nu är jag pigg. Jag har börjat tjatta på Johan om att han ska gå upp men det verkar inte hända något men som vanligt ger jag mig inte förens hans står upp.

Om en timme ska vi äta hemma hos mamma och Bosse. Mamma frågade om vi ville ha mat eftersom vi ändå skulle upp dit då Johan ska installera deras nya skrivare och självklart tackar man inte nej till mat.

Senare idag vet jag inte vad vi ska göra men jag känner för något riktigt roligt. Men vad? Det återstår att se!


Natti.

Kan ni förstå att det verkligen är 21 minus ute? Jag kan det inte iallafall!
Har det någonsin varit såhär kallt i Skövde, iallafall inte så länge jag kan minnas.

Jag ska strax krypa ner i sängen, ögon börjar bli väldigt tunga nu. Johan har gått över till Chim, de skulle kolla på någon film och Tyson ligger redan och sover. Bra att han värmer upp min plats.

Imorgon tänker jag inte sova bort hela dagen utan gå upp tidigt för att träna på crosstrainern och är det inte allt för kallt ska jag gå en promenad, eller jag gör det säkert även om det är kallt men då får Tyson stanna hemma. Visst är det synd om hundarna som inte har några skor på sig, kan inte ens tänka mig hur kallt det skulle vara att gå utan skor.

Vi ska även åka till mamma och Bosse under dagen imorgon. Johan ska fixa deras nya skrivare och jag ska passa på att kopiera några papper som jag ska skicka in till akassan, blir så arg på posten som ska krångla. Skickade in papper den 28.e men det hade fortfarande inte kommit in idag när jag ringde och då kanske jag inte får några pengar denna månaden därifrån heller. Jag vill inte leva fattigt längre, jag vill kunna ha en bra ekonomi och helst av allt skulle jag vilja ha ett jobb men jag söker och söker och men inget händer. Snart rullar nog tankarna iväg till att börja plugga igen, kanske börjar känna mig redo för det igen om det inte händer något på jobbfronten snart.


Soffan

Har bänkat mig i soffan framför tv.n. Har tänt en massa värmeljus och det behövs verkligen eftersom det är enbart är 21 minus ute.

 




Marimekko.


Nu sitter jag och kikar på olika marimekko tyg, vi ska köpa det och ha som gardiner i köket. Först funderade jag bara på en kappa men tror det blir alldels för tomt så nu har jag bestämt mig för panelgardin. Men nu kommer vi till problemet som är att jag inte kan bestämma mig för vilken färg, väljer just nu mellan tre olika färger.
Vilket tycker ni?!?!



Pizza

Har tagit en varm skön dusch, passade på att även göra hårinpackning. Hårinpackningen fick sitta i medans jag gjorde ett fotbad och filade fötterna, nu känns det som två så bebis fötter och håret är lent och skönt.
Under tiden som jag hade "mig själv tid" grejade Johan med min dator, ladda hem antivirus program och tog bort en massa onödig skit, sånt som bara tar stor plats och inte alls behövs.
När vi var klara med båda sakerna ringde vi och beställde pizza, massa gott var det och jag var sugen på det redan igår och idag fick jag det äntligen. Nu sitter jag och hoppas på att det inte ska bli strömavbrott, de varnade för de på lokalnyheterna tidigare.


Fredag.

Och snart var även denna dagen slut.

Vaknade första gången vid 9 imorse av att klockan rinngde, gick upp för att ringa mina samtal som jag skulle hade bestämt mig för men var alldels för trött för att stanna upp efter det så det fick bli sängen igen och jag somnade om. Vaknade vid 11 igen och vid halv 12 vaknade även Tyson och ville gå ut.
Mamma och Bosse kom hit och hade köpt med sig fika som vi gottade oss med. Efter en stund körde jag hem dem igen men vilken tid det tog att skrapa rutorna på bilen. Dumma vinter. Stannade hos dem och tag och kollade i tidningen om jag skulle beställa någon från planet eftersom de snart åker utomlands. Behöver en ny parfym då mina snart är slut men vi får se hur det blir. Har några att välja på och det är verkligen jätte svårt att bestämma sig, helst av allt skulle jag vilja ha alla men det kostar ju en del.
När jag kom hem igen städade jag ur våran frys, hade knappt någon plats och det mesta är min frysta grönsaker men ska börja äta dem nästa vecka igen så att det tar slut.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Ska även göra fotbad och hoppas på att kunna slappna av ordentligen.
Känner mig konstig och har gjort det i flera dagar nu, det beror inte på att jag varit förkyld utan på att jag har ont i magen och det känns nästan som kramp. Sover jätte dåligt på nätterna och känner mig helt svullen och så fort jag lägger mig ner mår jag illa, har även fått jätte mycket sura uppstötningar. Tyson la sin tass på min mage i sömnen inatt och då var jag tvungen att rusa upp eftersom det kändes som jag skulle spy. Konstigt.

Skriva av sig.

Jag MÅSTE skriva av mig, nu kan jag inte hålla mig längre.
Dock tänker jag inte nämna några namn på dessa två personer bara att det är killar och att jag känner dem väl, många av er kommer säkert att förstå vilka jag pratar om ändå.

Hur kan man behandla människor på ett sånt sätt som det gör? Hur kan man vara så självisk som dem är? Om allt är bra för dem är allt som det ska men är det inte det och istället bra för någon annan ser de fort till att det istället blir till ett helvete. De kan aldrig någonsin känna lycka för att någon annan har det bra, iallafall har jag aldrig sett det. Så fruktansvärt elaka och sen komma och tro att allt är som vanligt. Jag har aldrig hört ordet förlåt komma från någon av dem utan isället bara skratta bort det och sen tro att det är som bort blåst.
Jag har hjälpt en av människorna både en och två gånger men aldrig fått något tillbaka utan istället bara fått känna mig sviken. Så fort de har bet mig om något har jag ställt upp men aldrig fått något tack och kan man inte så får man höra att man kan dra åt helvete och man är inte vatten värd.
De behandlar sina släktingar som att det vore piss i havet men ändå har släkten bara velat deras bästa och alltid ställt upp, till slut tröttnar man och de kommer stå själva en vacker dag. De kan kalla sin syster, mamma, pappa och många fler för hemska saker men aldrig tänka på konsekvenserna. Hade de inte haft de som ställt upp för dem så hade ingen av dem levt idag, tråkigt men sant.
Jag har fått stå ut med så mycket skit från en av personerna men ändå är jag den som alltid funnits kvar. Men det finns jag inte längre och det vet han honom, detta drabbar inte bara mig utan även andra i min omgivning. Att få ett samtal var och varannan dag när någon bara ringer och gapar tröttnar man på och det gjorde även jag. Jag sa ifrån och har sedan dess inte hört ett ljud, inte ens ett förlåt. En annan person som står denna personen mycket nära får smyga med att vi har kontakt, personen vågar inget annat men även denna har blivit sviken många gånger men ändå stannat kvar. Jag vet att denna personen kommer inte göra det så länge till och då finns det inget kvar att hämta där heller. Tro att man kan köpa folk är fel men detta har de inte insett än.
Tyvärr är de vuxna människor jag pratar om men de har dock inte insett att de är så pass gammla som de är, de hade nog hellre legat i vaggan och blivit matade direkt från sin mamma´s bröst och det kommer dröja riktigt länge innan de kan klippa navelsträngen. Dessa två personer kommer en vacker dag inte ha några vänner kvar eftersom det bara sviker och de ska bara vara på deras villkor men vännerna är för fega, det vågar inte säga vad det tycker utan istället får man höra det på omvägar.
Våga vara ärlig så kanske personerna tillslut inser!!!

Desperate housewives

Snart ska jag krypa ner i sängen och somnade, kommer antagligen somna på en gång för nu kan jag knappt hålla uppe min stackars ögon.

Här har det inte hänt allt för mycket ikväll. Jonas är här och han och Johan sitter just nu och spelar, strax ska jag be dem sänka så man kan somna utan att få höra en massa pang pang ljud. Jag har kollat på Desperate housewives, det är tur att det släpps tidigare i USA så att man slipper vänta tills det drar igång i Sverige.

Nu sitter jag bara vid datorn och kikar runt lite, lätt att man blir fast här men det kommer verkligen inte hända ikväll för då somnar jag sittande. Just nu laddar jag ner något antivirus program då jag inte hade det på datorn, brukar väldigt sällan sitta vid min bärbara då jag istället sitter vid Johan´s.

Imorgon kommer mamma och Bosse hit på en fika och de skulle köpa med sig kaffe. Som jag längtar efter kaffe. :) Kommer dricka så jag kissar på mig!

1 minut kvar på nedladdningen och under tiden tänker jag tvätta bort min smink. Varför sminkar man sig för, blir ju bara jobbigt på kvällen.

Inte hänt allt för mycket.

Här har det inte hänt allt för mycket idag. Jag mår iallafall bättre och det känns skönt, det krävdes nog att jag höll mig inne under gårdagen. Johan går mest runt och är trött och jag tror han när som helst kommer somna på soffan. Jag har orkat med att städa lite idag och det behövdes verkligen, skit väder ute och en stor hund. Vi har även varit iväg till affären för att köpa mjölk och äntligen kunde Johan få sitt hemmagjorda potatismos. Mumsigt.

Nu sitter jag och försöker förstå mig på alla mina miljoner papper från arbetsförmedlingen och försäkringskassan men jag blir bara mer och mer irriterad. Är antagligen inte gammal nog för att kunna förstå deras sätt att skriva men det ska nog fixa sig det också. Pengar får jag iallafall även om det bara är klart från försäkringskassan än.

Jag har fått världens huvudvärk nu, det kom bara sådär. Det får bli en treo, det märks verkligen när man inte druckit kaffe på en hel dag. Bönorna är slut och pengarna är snart nere på noll, allt är denna årstidens fel enbart för att julen har varit här. Skönt att den är över och i år tänker jag börja köpa julklappar redan i Oktober.

Ikväll blir det sängen tidigt, har fått alldels för lite sömn och imorgon ringer klockan tidigt. Ska ringa några samtal och även försöka få tag i min kontaktperson på arbetsförmedlingen, lyckas jag med det så ska jag in dit imorgon, hon måste skriva på mina papper till försäkringskassan innan jag kan skicka in dem. Skickar jag in dem imorgon får jag dem 25.e annars måste jag vänta tills februari och jag har räkningar precis som alla andra. Tyvärr.

Somnat på tok försent.

Finns inte så mycket att skriva idag eftersom det inte hänt något speciellt.
Somnade på tok försent igår, klockan 6 imorse träffade jag på Johan Blund och blev trött. Johan kunde inte somna och bestämde sig därför för att vända tillbaka på sitt dygn, alltså har han inte sovit något inatt. Nu går han runt och gäspar som bara den. Haha. Men det funkar inte att vara uppe hela nätterna när man ska börja snart igen, han börjar ju nästa vecka igen och då blir det en vardag för oss igen.

Vaknade klockan 12 av att Mimmi ringde, hon berättade att våran mormor trillat ihop på jobbet imorse och hade varit på akuten men som vanligt kunde det inte hitta något. Jag har suttit och kollat igenom mina böcker som vi hade i skolan nu och tror jag vet svaret på det som drabbat min mormor.
Blir så arg på Sveriges sjukvård, spelar ingen roll vad man söker för så skickar det alltid hem en.
Likadant var det för några månader sedan då min farfar var inne på akuten, hans arm var jättesvullen och blå men det kunde inte hitta något och istället fick han ligga kvar. I bilen på vägen hem sa jag till Mimmi att det såg precis ut som om det skulle kunna vara en propp och mycket riktigt 3 dagar senare hittade en propp som fastnat bakom hans pace maker. Folk som är äldre och jobbat på sjukhus i flera år och är utbildade sjuksköterskor kan mindre än vi som är utbildade undersköterskor.

Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig iordning. Vi har inga planer alls för dagen men måste iallafall iväg och köpa mjölk.

Sen natt.

Det verkar som alla gått och lagt sig och varenda granne har ett mörkt fönster. Tycker dom verkar lite klena som inte är uppe och istället sover bort sina liv. Eller så gör dom helt rätt och jag helt fel, kan kanske bero på att jag sov alldels för länge idag. Men jag hoppas snart att jag träffar på John Blund, när han kommer ska jag ta två alvedon och krypa ner i sängen och jag tänker ställa klockan, det funkar inte riktigt att sova bort hela dagen. Hur dåligt jag än mår imorgon så ska jag städa lite här hemma, nu är det för skitiga golv igen men det blir så denna otäcka årstid.

Ikväll har jag grejat lite i köket. Kaffemaskinen fick en annan plats, plockade även fram min mixer (den är faktiskt snygg) och ställde den brevid radion som även den fick en ny plats och detta blev mycket bättre tyckte Johan. Annars har jag inte gjort så mycket, jag har inte varit utanför dörren idag eller bara imorrse med Tyson men då var jag bra påpälsad. Ska hålla mig inne imorgon också så kanske jag kan vara frisk till helgen iallafall. Man ska aldrig hoppats på för mycket men..

Har ni sett att det visar ett nytt nässpray på reklamen? Ett sånt borde man ha, ska tydligen hjälpa mot förkylning och nu får jag inte bli mer förkyld, har så fruktansvärt ont vid näsan. Så där som man kan få när man snyter sig för mycket.

När tror ni det ska sluta snöa? Jag hoppas på snart! Ge mig vår och värmen, vintern ställer bara till problem. Hade det inte varit vinter så hade jag inte varit sjuk heller. Helt ärligt så börjar jag nästan tro att vintern läser min blogg och inte alls är med noterna. För så fort jag skriver om den kommer det mer snö, jag har blivit sjuk och det har blivit många mer minus grader. Vad ska hända nu? Kan det ens bli värre? FÖRSVINN!

Haha kom och tänka på en rolig sak...
Jag har ganska låg humor och Bosse brukar alltid vara den enda som skrattar och sen säger han "Jag gillar Ida för hon säger precis vad hon tycker och tänker".
MEN tänk om jag skulle vara sån här, jag lovar er att ni skulle börja undra vad fan det är för fel på mig. Kan säga så konstiga saker ibland, Johan han brukar ofta skratta och säga "Du är ju fan knäpp" och jag svarar "Japp jag vet men säg inte det till någon för det är ganska känsligt och hemligt". ;D Även mamma och Mimmi brukar säga till mig "Du kan ju verkligen med precis vad som helst, du skäms inte för något" och de har så rätt jag skäms fan inte för nåt.
När jag var yngre skulle jag, mamma och Mimmi åka till pappa på kusten där han jobbade, vi åkte iallafall tåg och i Falköping går det på en utlänsk gubbe och hela tiden satt han och kollade och jag kollade tillbaka enbart för jag tänkte att han uppenbarligen skulle sluta glo då. Men istället drog gubbfan till med sitt snuskiga jävla leende och visade sina hemska fula gula tänder. Då brast det för Ida Enheden och jag frågade gubben vad fan han glodde på och jag var inte tyst utan höjde rösten ganska rejält. Mimmi och mamma kollade fundersamt på mig men insåg snart vad jag höll på med och som de två skämdes. Jag gapade på gubben en stund och vid nästan stop gick han av, när jag gapat färdigt skrattade alla i vår vagn åt det jag hade sagt.
Detta är bara en av alla sjuka saker jag gjort men jag struntar i vilket för jag trivs med mitt liv! :)

*

Har inte kommit så långt med mitt bak men ska snart sätta igång.
Varför är det så himla lätt att fastna vid datorn? Man gör ändå inget speciellt här!

Nu har jag iallafall bestämt mig för att det inte blir något dop. När jag tänker på hur han har betet sig mot min familj och min släkt och även en del av mina vänner så blir jag verkligen arg och ledsen. När jag skriver mina vänner så var detta för 6 år sedan och i mina ögon är det inte normalt att göra så som han gjorde och jag ångrar verkligen idag att min kompis inte gjorde något för att stoppa detta enbart för att jag var släkt med honom. Jag vet att jag inte ska känna någon skuld men det är verkligen pinsamt.
Jag vet att Johan inte skulle följt med dopet och det hade jag inte räknat med heller, min morbror gjorde verkligen bort sig förra året inför Johan och hans vänner och det är något som de aldrig kommer förlåta. Man kan inte behandla människor som man vill men det är precis vad han gör, han tror att folk går att köpa och inser inte att man förlorar dem istället.

Sjukdomen håller i sig.

Idag har jag varit riktigt dåligt på att skriva något inlägg men har inte haft någon ork till något.

Jag vaknade klockan 12 idag av att Mimmi ringde och vi pratade en stund. När vi lagt på var det dags att gå ut med Tyson, den hunden har verkligen inte bråttom ut på morgonen han ligger hellre och sover. När vi kom in igen var det dags att kolla febern som då låg på 38.9 och även idag fick alvedon bli bästa vän. I väntan på att de skulle verka kröp jag ner i sängen igen och vaknade inte förens halv 4, när man är sjuk får man sova länge..

Idag har jag bytt gardiner men i köket och datarummet, även bytt ut ett par fönsterlampor och mycket mer än så har jag inte orkat. Blev helt slut av att bara göra detta. Under tiden fixade Johan maten och det fick bli enkelt, pommes och korv. När vi hade ätit la jag mig på och soffan och somnade som ett litet barn, vaknade för 10 minuter sedan då Tyson väckte mig, han lägger huvudet så gulligt på soffan när han inte får komma upp.


Har precis tagit två alvedon igen och väntar bara på att det ska hjälpa nu. Vi blev så sugna på chocklad men jag har sagt att jag inte tänker gå ut något idag eftersom jag aldrig kommer bli frisk då och just nu håller jag mig hellre inne än att får min hosta som kommer varje år och stannar i 2 månader. Så istället för att skrapa bilen och gå ut i vintern ska vi baka chokladbollar. Mumsigt det också.

Johan håller just nu på att ladda ner ett spel till sitt PS3 och självklart motorcykel spel och bil spel, så senare ska även jag bänka mig framför det. Nu kan omvärlden glömma att det får kontakt mig och speciellt mamma och Bosse, då får de veta hur jag har haft det den senaste veckan. haha. :P


Feber

Aldrig mer ska jag nämna för någon när jag sist var sjuk. Det var exakt det jag gjorde för Johan när vi satt och åt middag och bara pang bom kom nysning efter nysning. Tio stycken fick jag stå ut med och det värsta som finns enligt mig är att nysa. Efter alla nysningar började näsan rinna som bara den och nu sitter jag här och är sjuk. Har även sagt hej och välkommen till febern. Jag kunde stått ut med om det bara var förkylning men med febern blev det genast värre. Tur att alvedonen lindrar lite iallafall.

Har suttit i soffan en stund och kollat på tv. Till min stora hjälp var filten och Johan, de höll mig varma men självklart blev det alldels för varmt efter en stund och nu sitter jag i t-shirt. Kneppigt det där med feber.

Jag känner mig så fruktansvärt liten när jag är sjuk och längtar bara efter mamma, helst av allt skulle ag vilja bo hemma hos henne när jag blir sjuk så att hon kan ta hand om mig precis som när man var ett litet barn.

Ska strax lägga mig i sängen och hoppas på att jag kan sova hela natten. Men just nu är det värmeljus i hela sovrummet så att det ska bli varmt och skönt tills jag ska sova.
Annars är det väldigt kallt där inne men nu har jag varit lite galen igen, klippt sönder en handduk i små små bitar och lagt in i de två håll som finns i väggen.
När de gjorde stambyte här förra året så verkar det som att det bara använde en enkel och billig metod. Under elementet i vardagsrummet och sovrummet finns det två håll som gapar rakt ut ur väggen, framför hållen sitter det bara ett filter och framför det sitter det en vit plåt.
Jag skruvade bort plåten, tog bort filtret och stoppade hållen med min sönder klippa handduk och nu är det genast varmare på golven.
En som hade skrattat åt detta skulle vara min pappa som var ventilationsmontör men vad gör man inte för lite värme, man får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Nu säger jag godnatt.


Varmt | Kallt.

Usch är inte bättre än, näsan snorar fortfarande. Tycker det är bra konstigt att man kan bli förkyld såhär fort.

Jag har iallafall tagit en bad och blivit varm. Stod även i duschen hur länge som helst och nu har jag gjort iordning mitt hår så som jag vill ha det. Det är oftast då det blir som bäst.
Men när jag var klar tvingade jag med mig Johan upp till affären, blev akut chips sugen. Så nu är det precis lika kallt igen men sitter med två av Johan´s tröjor på mig.

Klockan 10 börjar program för min del vilket betyder att Johan får slita sig från sitt spel.
Håll i er nu men idag har han spelat sen halv 2.
Tack mamma och Bosse för min underbara vardag jag fått tillsammans med min sambo. :)

Är det någon som läst aftonbladet idag?!? Det är verkligen skrattretande!!!
En artikel som handlar om otrohet. Och såhär såg rubriken ut:

”Otrohet är ett tecken på hans kärlek till dig”

Det skulle inte förvåna mig ett skit om det imorgon står om en stackars tjej vars kille varit otrogen. En del killar tänker säkert att nu är det fritt fram, varför jag skriver om kille är för att det står i artikeln men kan lika gärna vara en tjej. Så killar ta inte åt er. Jag skulle ALDRIG förlåta en otrohet.
Hur kan det vara ett tecken, det betyder väl bara att man inte kan lita på personen.
Folk som förlåter detta ska heller inte gå och klaga över att deras partner varit otrogen och speciellt inte om personen är det igen. Sitt inte och lipa då för en gång otrogen = alltid otrogen. Iallafall i mina ögon.

Bilder.

Vardagsrum med nya gardiner.
Tur att även Johan blev mycket nöjd. =)


Sovrum, gamla gardinerna från vardagsrummet.


Hallen har blivit vit och fräsch.



Spännande att se vad mamma kommer ringa och säga när hon får se på bloggen.
Känner jag henne rätt så säger hon : "Ja det var fint men det var väl lite onödigt"
Eller så säger hon : "Åååå vilka fina, jag vill också ha nya gardiner".
Mamma har jag rätt?!?

Konstig händelse.

Jag lyckades lura med Johan till affären även Tyson var med men honom behöver man knappast lura till att åka bil. Och jag kan inte låta bli att beklaga mig lite, vintern är inte min vän och jag tror nästan han har börjat läsa min blogg för nu är fan -17. Jag gör snart som björnarna, jag går och lägger mig och vaknar när värmen kommer.

Vi har precis fått mat i magen men det var nog bara ett falskt alarm från min mage, för som vanligt så var jag inte alls hungrig och åt inte allt för mycket. Undra vad det är fel på mig igentligen men det är som att magen bara vänder och säger stop när den får syn på mat.

Under middagen hände det något konstigt. Jag började nysa och inte bara en gång utan 10 och nu har jag blivit jätte förkyld och näsan bara rinner. Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att nysa, jag kan inte ens nysa för jag håller för näsan. När min pappa fanns och jag nös som fick jag alltid höra: "ut med det Ida". Men det går inte för det gör ont. Haha. Och om jag ska bli sjuk nu så är det min värsta fiendes fel och han heter VINTER!!!!!!!

Nu ska jag ringa Mimmi och berätta om denna roliga händelse men jag vet att hon kommer bara skratta åt mig.
Efter samtalet med Mimmi ska jag sätta upp de nya gardinerna och självklart ska ni få se ett kort men det kommer upp senare ikväll på bloggen.
När de är uppsatta får det bli ett varmt för mig, som jag fryser och som näsan snorar. Suck.

Ny hårfärg Konstig kortläsare Stränga ord från mamma

Kom hem för en stund sen och inte alls trött längre. Kommer sov underbart inatt.
Jag blev jätte nöjd med håret även om det inte blev några blonda slingor, istället blev det brun/röda.
De blonda ska jag vänta med pga att jag trivdes med denna färgen redan vid första ögonblicket.
Det är verkligen jätte skönt att ha blivit av med mitt svarta hår, den sista tiden trivdes jag inte alls med det men som mamma brukar säga: "Nu vet du det tills nästa gång då".
Jag har kvar mitt långa hår för nu är det den perfekta längde, däremot klippte jag upp en del och även min lugg fick sig en omgång. Jag fortsätter med snelugg ett tag till.
Johan tyckte det var jätte fint men var nog mest glad över att jag inte blev blond, han tycker jag ska vara mörk och helst av allt svart. Haha. Tur jag bestämmer över mitt egna hår. :)
Dock är detta en ganska mörk bild:



Sen jag kom hem har jag hållt på och grejat. Fick en kortläsare till min internetbank på posten idag och jag gillar det inte alls, jag tycker min kodbricka var mycket bättre. Så mycket man ska komma ihåg med den ny, en kod med 6 siffror och hur lätt är det är att komma ihåg då? Man kunde även logga in med antigen USB eller utan USB, undra omd de någon gång funderat på att bara ha ett inloggningssätt?!?



Min mamma har börjat läsa min blogg. Nu får jag tänka mig för vad jag skriver. ;)
Skämt och sido har som sagt inget att dölja för henne ändå, vi pratar om ALLT.
Det jag ville komma fram till var att hon hade läst om mig och mina vantar så när jag var hemma hos henne förut skickade hon med mig två par fingervantar och ville även ge mitt ett par till. Och med sträng order från henne så skulle jag inte slarva bort dem nu. Jag lovade och ska nu lägga dem på ett säkert ställe där jag vet att jag har dem, kanske i skorna varje gång jag tar av mig dem. haha.

Nu ska jag lura med Johan till affären för fick precis ett sms om att mitt ellos paket har kommit.
Nu vankas det nya gardiner på Industrigatan, bilder kommer senare.
Min mage har även börjat skrika efter mat så när vi kommer hem ska jag laga köttfärssås, enkelt och snabbt.

Besviken.

Vaken tidigt idag men skulle ha behövt mer sömn, har inte sovit alla många timmar och är fortfarande jätte trött efter två koppar kaffe.
När jag gick ut och tittade ut genom fönstret mötes jag av en stor besvikelse och namnet på det är snö! Igår sa jag till Johan att jag trodde snön snart skulle försvinna eftersom det bara visade sig vara -1. Tittade idag och då visar det -12. Som jag är besviken nu, jag vill inte ha mer snö istället vill jag ha en varm härlig vår och underbara vårkänslor Det är just det här jag menar med att bo i Sverige under vintern, JAG HATAR NÄR DET ÄR KALLT!!!!!

Nu ska jag strax åka iväg till frissan och förhoppningsvis blir det bra och då kommer det bild senare.
Men först måste jag skrapa runtorna och frysa fingrarna av mig, ge mig ett garage! Vantar för mig är helt onödigt de kommer ändå bara bort, för en gångs skull hade jag laddat in för denna vintern och köpt 3 par fingervantar men alla är redan borta. Detta är ytterligare ett tecken på att jag inte går ihop med vintern.

Jag längtar redan hem till sängen för det är precis vad jag tänker göra när jag kommer hem igen. Krypa ner i en varm säng för idag är enda dagen på hela året som jag hoppas på att Johan kommer sova länge. Har bara sovit 2 timmar inatt, jag hade alldels för ont i magen och mådde illa så jag trodde jag skulle spy samtidigt som jag var hur hungrig som helst. Att spy är det värsta jag vet och varje gång jag gör det saknar jag att vara ett litet barn och vill helst av allt ringa mamma och be henne komma för att ta hand om mig. Tur jag har Johan som tar hand om mig.

Oj så tiden springer iväg när man sitter här.

Måste även skänka en tanke till min morfar som ligger på sjukhuset på grund av njursten. Han hade opererats ringde mamma precis och sa och på fredag var ytterligare en operation. Hoppas inte njuren är helt slutkör.

Akassa

Sitter just nu och försöker förstå mig på alla papper från försäkringskassan men det går inget vidare. Jag förstår inte varför man inte bara kan vara inskriven på arbetsförmedlingen och sin akassa utan att de ska vara inblandade. Dom börjar bara krångla efter ett tag ändå, jag har sagt hela tiden att jag inte vill ha något med dem att göra eftersom jag redan haft det en gång. Det var när jag läste på Komvux och när jag ringde till dem och sa att jag hade slutat så skulle de genast anteckna det men efter 2 månader fick jag ändå brev om en utredning och som jag bråkade med dem då, jag hade ju ringt och sagt att jag skulle sluta och varför ska jag då betala tillbaka en massa pengar. Jag vann iallafall till slut. Nu måste jag ha med dem att göra igen för annars får jag inget från akassan och utan pengar kommer man inte långt i dagens samhälle. De som har jobb ska iallafall vara himla glada för det.

Ringde min akassa imorrse för att se hur lång tid det skulle ta innan jag fick pengarna men skulle ringa tillbaka imorgon eftersom det varit jul och folk varit lediga. Fick ett brev innan jul att de ville ha mer kompletteringar om ICA, det fixades direkt och jag skickade in det men imorrse stod det att de inte hade fått in det men sen förklarade hon att de inte hade gått igenom all post. Tur för dem!
Vi får se vad de säger imorgon för in ska det ha kommit iallafall annars får jag skicka in det igen eftersom jag har kopierna hemma.
Jag vill ha mina pengar nu, har levt utan pengar i snart 2 månader och man blir helt låst, kan ju inte göra något.

Snart ska jag hoppa i säng eftersom jag ska upp tidigt.
Får gå upp extra tidigt eftersom jag ska ringa akassan också och det är ju ALLTID telefonkö där. Tur att de rullar på fort och att man är tjej som kan göra två saker samtidigt. ;)

Natti natt.

Varför en tvekan.

Nu har jag även bestämt mig om dopet. Ska jag gå så gör jag det för lilla Clara´s skull och inte för hennes föräldrar. Det enda som känns konstigt är att jag aldrig ens har träffat den lilla flickan. Jag har aldrig tänkt på henne som min kusin förens idag, självklart beror det inte på henne utan på hennes pappa.
Ja min morbror har verkligen betet sig illa mot mig och min familj.
Det började redan för flera år sedan då min pappa hjälpte honom att betala av en stor skuld, efter det såg vi inte röken av honom på flera år. Ni kan ju tänka er hur mina föräldrar kände sig och hur svikna det hade blivit. Pappa var inte alls glad på honom under tiden. Mina föräldrar är inte de enda som har blivit drabbade utan även min morfar men det handlar då inte om lika mycket pengar.
Pappa och min morbror träffades iallafall av en slump hemma hos mormor en gång och min morbror vågade knappt visa sig, efter några månader blev det vänner igen och min pappa hade nog honom mest som sin slav. Min morbror gjorde allt för pappa.

Och när pappa dog hjälpte han mamma jätte mycket med huset men så en dag vände allt och han skulle låna pengar, mamma tänkte inte ens på att tveka eftersom det var lön veckan efter och hon visste att han skulle få pengar men hon har inte sett röken av de pengarna än idag.
Mamma är väldigt besviken på honom idag men mest förbannad och jag kan lova er att min pappa vänder sig i graven. Vi har alltid hjälpt honom och han har alltid varit välkommen hem till oss, han fick ärva en massa saker från pappa som vi inte hade någon använding för men de sakerna kan jag lova er att han idag har sålt.
Mamma och min morbror har bråkat mycket om pengarna i efterhand och han har hotat henne, tryckt upp henne mot en vägg och detta har inte bara hänt en gång. Ingen verkar förstå min mamma i detta utan bara skyddar min morbror eftersom han är så himla bra på att hjärntvätta folk.

En kväll när jag och min kompis var ute och åkte hittade jag hans jacka ute och i den låg hans mobil, hemnycklar och plånbok. Jag var snäll och ringde till hans sambo för att berätta det och att hon kunde hälsa honom detta. Dagen efter ringer han upp från min mormor´s telefon och skirker i luren att han ska göra mitt liv till helvete och att han skulle börja redan om 5 minuter. Och sant för 5 minuter senare ringde han på min dörr men självklart öppnade jag inte och sen dess har jag inte pratat med honom, detta var 2008. De enda vi sagt är hej till varandra om vi ses.

Jag tycker inte detta är speciellt normalt och jag är inte den enda. Mamma har blivit drabbad, min andra mormor Nicklas, morfar, Bosse och jag kan lova er att de inte är de enda personerna.
Han har frågat mamma om hon och Bosse vill vara faddrar till lilla Clara vilket verkligen är skrattretande. Den dagen jag får barn vill jag att det ska vara några som betyder mycket för mig och mitt barn, inte någon som jag hotat eller tryckt upp mot en vägg. Självklart är det synd om Clara men en dag kommer hon förstå.
Min morbror har helt enkelt gått för långt och jag tror han börjar inse det först nu men jag kommer aldrig ta emot ett förlåt av honom. Den enda han har kvar i släkten är min mormor som ser honom som en ängel, tyvärr!
Min andra morbror och hans familj har sagt upp kontakten helt med honom och där är han verkligen inte välkommen.

Ja det finns så mycket mer att berätta men inte värt att nämnas här. Jag skyddar inget och vill inte hänga ut någon men jag blir så arg när jag tänker på det och nu kanske ni förstår varför jag tvekar om dopet?!?

Som en vanlig morgon/fm.

Här har det varit en lung morgon och fm.

Johan har legat och sovit till halv 2 och jag började tjata på honom halv 12 då jag tyckte han kunde gå upp. Så här ser en vanlig morgon ut hemma hos oss när han är ledig, morgontröttare människa får man leta efter och det är tur att vi nästan bor granne med hans jobb för han går upp först 10 minuter innan han börjar.
Jag fick iallafall nog av att tjata på honom och gick in i sovrummet och sa till honom att går du inte upp nu kan du faktiskt gå till affären för jag går in och duschar om 2 minuter och ni skulle sett vilken fart han fick. Haha.

Nu har vi precis gjort oss iordning och sitter bara och väntar på att mamma och Bosse ska komma.
Vad konstigt det känns att gå på den tidiga bion men det är skönt sen när man kommer hem och klockan inte är så mycket.

Fick ett brev på posten idag, en inbjudan till dop.
Har jag berättat tidigare att jag fick en kusin i början på Oktober?!?
Hur som helst har jag aldrig träffat henne och träffar nästan aldrig min morbror heller.
När jag och Mimmi var små hade vi ofta kontakt med honom men nu mera ses vi aldrig pga en massa dumma saker han gjort. Så dumma och elaka saker så jag tänker inte ens nämna det här.
Men så idag fick vi inbjudan iallafall. Hur skulle ni ha gjort? Skulle ni gått? Är jag elak om jag inte går?

Nu ringer telefonen och det är nog mamma.
Kraaaam

Dagen är full.

Idag har jag vaknat ganska tidigt, det trodde jag inte eftersom jag somnade först vid 4 inatt.
Skönt att kunna vakna innan klockan ringer för det var precis det jag gjorde.
Hade ställt den på 10 eftersom jag skulle upp och ringa Alfa kassan men vaknade halv 10, kan detta bero på att man är helt inställd på att man ska gå?
Efter att jag ringt dem gick jag och la mig igen men somnade aldrig om, låg och busade med Tyson. Johan sover som en stock fortfarande men snart vaknar väl även han till liv.

Idag ska vi som sagt på bio, vi bokade den tidiga eftersom filmen är ganska lång.
Innan bion blir det kina mat vilket betyder att jag slipper tänka på mat idag, inte för att kina mat är nyttigt men det finns en massa goda grönsaker att välja på. Hihi.

Ikväll börjar även mitt skit program som jag följer skarpt.
Ja det är verkligen skit men jag har följt alla säsonger innan så varför ska jag sluta nu?
Paradise Hotel har haft uppehåll precis som det flesta program har under julen.
Ska även sätta mig och kolla om det nya avsnittet av Desperate Housewives har släppts, det sista var ju bara sååå spännande. Tur man kan ladda ner och att det släpps tidigare i USA.

Imorgon ska jag till frissan, underbart skönt att få ordning på håret. :)
Med andra ord så blir det tidigt i sängen ikväll eftersom jag ska vara där redan klockan 10.

I veckan hoppas jag på att mina nya gardiner till vardagsrummet kommer. Såg på ellos sida nu att det iallafall hade blivit skickade, hoppas bara att det blir bra där inne så man slipper skicka tillbaka. Men jag kan inte tänka mig annat.



Söndag.

Som vanligt så har det inte hänt något under denna dagen heller, inget roligt iallafall.

Jag har städat som vanligt. Folk undrar säkert vad det är för fel på mig som städar varje dag men det är inget på mig utan på min hund som uppenbarligen snart inte kommer ha något hår kvar..
Johan har skött tvätten idag, skönt att jag slapp det. Tråkigt att behöva springa upp och ner hela tiden.
Nu är han redig och viker ihop tvätten. Haha.
Blev en enkel middag idag, potatis och fiskbullar. Riktigt barnmat. Haha.

Nu ikväll har jag och Tyson varit och åkt en sväng i bilen.
Behövde tanka och eftersom Johan bara satt och spelade tog en extra sväng. Bättre det än att gå hemma och gnälla på någon som inte lyssnar, när han spelar kan man lika gärna ställa sig mot en vägg och prata. Haha.

Snart ska jag gå och lägga mig för att försöka somna men vi sov nog lite för länge idag.
Ska även plocka ur diskmaskinen.

Imorgon ringer väckarklockan halv 10.
Behöver komma upp i tid eftersom jag ska ringa Alfa kassan, fråga hur det blir om man får några pengar eller inte. Men tror jag kommer få det men alltid bäst att höra med dem.

Imorgon kväll ska vi på bio med mamma och Bosse.
Mamma ringde förut och frågade om de fick bjuda på kinamat innan och det tackar man ju inte nej till.
Det var mest som tack eftersom jag körde dem på nyår.

Snart tisdag, ska bli så skönt att få ordning på håret.
Nu åker det bara upp i en knut eftersom min utväxt är grymt het. Haha.


Vaknade sent.

Här hemma vaknade både jag och Johan sent idag. Vi gick upp först klockan 3.
Skönt att sova ut men kommer nog ha svårt att somna ikväll.

Jag tänkte krypa ner i ett varmt bad snart, fryser som bara den.

Idag händer det inte så mycket, är en riktigt tvättdag. Bra att kläderna blir rena.
Annars blir det mest att slappa i soffan och bara mysa. Underbart.


Maxi

Här händer det inte mycket idag kan jag lova. Vi var iväg till Maxi förut, blev en massa frukt inhandlat till mig, även mjölken var slut hemma. Har jag sagt det innan? Att Johan är helt tokig i mjök!

När vi kom hem började jag med maten, idag var det lasange som var önskemålet.
Det satt alldels utmärkt i magen och vi hade tur som även fick två matlådor över.
Någon dag ska jag göra massa massa mat och frysa in, så skönt att kunna ha matlådor klara.

När vi hade ätit kom Jonas hit. Så nu kan ni säkert gissa vad killarna sysslar med.
De sitter som två små barn framför Johan´s PS3.
Själv ska jag snart gå in och lägga mig och läsa min nya tidning, börjar bli ganska trött.

Natti Natti.

Vårkänslor.

Vilket fint väder det har varit ute idag, solen har stått högt på himlen och inte ett moln så långt ögat kan nå.
Jag fick lite vår känslor. Jag hoppas att våren snart är här och att all snö är borta inom kort.

Idag har vi städat. Jag har dammsugit och Johan torkade golven, riktigt bra team.
Mycket mer än så har vi inte gjort, jag ska strax hoppa in i duschen och sen ska vi åka till Maxi.
Det är dags att handla lite och jag ska även köpa en massa frukt. Nyttigt ska det vara!

Imorrse blev det ingen crosstrainer så det får bli ikväll istället.
Tog 30 minuter på den igår kväll och jag kände mig så avslappnad när jag gick och la mig efteråt, somnade nästan direkt. Johan kollade på film och han sa att det inte tog speciellt lång tid innan jag andades jätte tungt.


2010

Är det någon mer än jag som tycker det inte känns som en fredag idag?!?
Svårt att hålla reda på veckodagarna när det är röda dagar hit och dit.
Känns även konstigt att Johan är ledig, det händer inte allt för ofta och när han hade semester i sommras så var det min tur att jobba och då blev det inte mycket ledig tid tillsammas. Men det är både mysigt och skönt att ha honom hemma men kommer kännas konstigt när han väl börjar igen, tur han är ledig en vecka till.

Jag fick precis lite panik över hur mycket godis vi hade här hemma.
Har blivit en del under julen och det fanns även kvar.
Jag tog fram en påse och slängde allt vi hade, blir så lätt att man äter. Imorgon ska det köpas frukt!


Ett nytt år har börjat och även ett nytt liv.
För det första ska jag börja gå upp i tid och inte sova längre än till klockan 10.
Varje morgon ska det även bli lite träning, nu ska crosstrainern komma till använding.
Jag har även lovat mig själv nu att jag inte ska äta något godis, enbart en dag i veckan och det blir lördag.
Samma sak gäller när det kommer till fika. En bulle går bra men sen skippar vi alla kakor.
Jag ska även börja äta på fasta tider, det är därför jag ska börja gå upp i tid.
Annars blir det lätt så att man går och små äter hela tiden och det är verkligen inget bra.
Och när all snö är bort ska det bli promenader varje morgon också.
JAG VET ATT JAG KAN OM JAG VILL FÖR PRECIS SÅHÄR HAR JAG HAFT DET INNAN JUL!
( En annan sak jag lovat mig själv är att jag ska sluta vara så jävla snäll mot de personer man inte får något tillbaka av, trött på att bli behandlad som skit och speciellt av en del vänner. )

Jag håller även på att sluta röka och när januari är slut ska jag vara helt rökfri.
Jag ska inte lägga av bara sådär utan börja med att trappa ner eftersom jag inte vill börja med en massa hjälpmedel, jag har hört så många som säger att det är svårt att sluta med även dem sen.
Och jag vet att om jag trappar ner och har ett mål så kommer det leda till att jag inte röker något i slutet på januari.
Idag har jag enbart rökt 4 cigg och det är väldigt bra för att vara mig, jag röker så fort jag inte har något att göra annars men idag gav jag mig fan på det och har inte ens varit röksugen. Ett gott tecken.

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen.
Godnatt fina vän.

Mår bra.

Hur mår ni idag kära vänner? Jag mår alldeles utmärkt, man tjänar på att vara nykter. Dock är jag lite trött men även det ska väl gå över. Sitter just nu och väntar på att mamma ska ringa tillbaka, hon ville att jag skulle följa med henne till farmor och farfar. Det kan väl vara gott med lite fika men först behöver jag en dusch. Puss så länge.

Precis kommit hem.

Mina två senaste inlägg var inte så värda direkt men jag skulle pröva om man även kunde lägga upp bilder från telefonen i bloggen, skriva blogg från mobilen har jag gjort tidigare men inte lagt upp bilder där igenom och se så bra det funkade.

Nu har jag precis kommit hem igen. Har varit i stan och hämtat upp mamma, Bosse, Benny och Berit.
De hade haft det väldigt trevligt och det märktes tydligt på Benny. Haha.
Släppte av mamma och Bosse hemma hos dem, jag ska ha deras bil tills imorgon då jag och Johan ska upp dit på middag. Skönt att slippa laga mat. Haha.

Johan har gått över till Chim en sväng.
Det var meningen att han skulle komma hit först men eftersom jag skulle gå och lägga mig så hamnade de hemma hos honom. Är ganska jobbigt att försöka sova när de sitter och spelar, dels för att ljudet är ganska högt och sen kan de bli ganska förbannad om det går dåligt. Haha.

Jag och Tyson ska snart krypa ner i sängen och sova.
Men först måste jag väcka honom eftersom han redan har somnat i fåtöljen, sötnosen min.

Imorgon vet jag inte vad som händer mer än att vi ska äta hemma med mamma och Bosse.
Jag ska iallafall ringa Mimmi, vi har inte pratat något idag och annars brukar vi prata iallafall 3 gånger om dagen.

Godnatt fina du. <3

Seriös.

Såhär seriös är min älskade pojkvän just nu. ;)

Tyson .

Tyson tyckte inte alls om raketerna i år och sökte sig därför till en trygg plats där han även somnade. Sötnos.