Ville bara säga: Hej kära du...  :)

img_3100 (MMS)

Ville bara säga: Hej kära du...  :)


Min sommar är rädd, mötet jag var på idag ...

Min sommar är rädd, mötet jag var på idag handlade om jobb. Sommar jobb och extra vid behov på tomtegården i Skövde, ett äldreboende. Min mormor har fixat detta åt mig då hon själv jobbar där. Jag ser jätte mycket fram emot detta och hoppas att tiden går fort fram tills sommaren!! Imorgon ska jag på ännu ett möte, detta på KOMVUX, jag ska där träffa studievägledaren och prata om en utbildning. Jag har säkert nämt det tidigare att jag vill bli målare och nu har jag tagit tag i saken. På måndag ska jag även till arbetsförmedlingen och skriva in mig, kanske på tiden då jag varit arbetslös ett tag. Det känns som allt börjar ordna upp sig nu och en tung sten har fallit ifrån hjärtat.


Jag och min tv kändis till boyfriend ;P  <3

img_0866 (MMS)

Jag och min tv kändis till boyfriend ;P  <3


Sitter just nu och tittar på plastikoperat...

Sitter just nu och tittar på plastikoperationer på tv, jag blir mer och mer sugen på att operera mina bröst ( mindre ). Är faktiskt ganska tungt med en 70G. Men först måste pengarna finnas. Snart är programmet slut och då ska jag sova, imorgon kl 11 ska jag iväg på möte men vad för möte tänker jag inte avslöja förens imorgon efter... ;)


Mot Telenor för att hämta J's telefon. Här...

img_2221 (MMS)

Mot Telenor för att hämta J's telefon. Här har ni nya jackan också :)


Falskt alarm

Idag när jag gick upp kände jag mig dålig, det rörde i hela magen men som tur var så va det falskt alarm. Ingen magsjuka här tack!!

Hade ingen ork till något imorse, orkade knappt ta mig ur sängen och kroppen var svag som bara den. Tog mig iallafall upp och åkte till kiosken för att köpa cigg, konstigt att man orkar det. Även en promenad med Tys och efter det blev jag pigg. Mattorna hänger ute på balkongen, golven är dammsugna och torkade. Toaletten skurad. Har även planterat om våra Alovera växter som vi fick utav svärmor förra sommaren. Dem om något är bra växter för jag hade helt glömt bort att de fanns så de stackarna har inte fått vatten på över 2 månader. :P Men ändå är dem gröna och fina, passar mig utmärkt. ;) Nu ska jag bara hitta något synligt ställe att ställa dem på så att de kan få vatten lite oftare. Haha.

Om en stund är dags att börja med maten och sedan göra sig iordning. Vi ska hämta ut J´s telefonen som varit inne på lagning, han är nog mer än nöjd idag. Tyvärr är inte jag det då han kommer vara otroligt osocial nu, han kan TYVÄRR inte göra två saker samtidigt min karl. ;P

Igår fyllde min farfar 78 år så när J kom ...

Igår fyllde min farfar 78 år så när J kom hem från jobbet åkte vi dit på kalas. Där bjöds det på smörgåstårta ock vanlig tårta, mums. När vi kom hem började jag rensa här hemma, blev trött på min trånga garderob. Nu fick jag mer plats i tre byrå lådor. Resten av kvällen spenderades i soffan, både DH och BB på tv.


:)

Drömma får man väl?!


Ögongodis

Här kan vi verkligen prata ögongodis och sjunger bra gör han cokså. ;)




Sitter just nu och kollar på CHEATERS och ...

Sitter just nu och kollar på CHEATERS och inser ganska snabbt att otrohet gör mig sjukt arg!!!! Hade jag varit tillsammans med någon som var otrogen skulle jag aldrig stanna. Det spelar ingen roll hur starka känslor jag än skulle ha så skulle det antagligen göra för ont att stanna. Folk som är det är enligt mig inte värda förhållanden!!!!


Köpte ett nytt nagelack på esplanaden föru...

img_6831 (MMS)

Köpte ett nytt nagelack på esplanaden förut, härlig turkos färg som påminner om våren. Även en jeansjacka så nu är jag laddad för värme :) En kortare modell och jag är mer än nöjd...


Dags att åka till esplanaden men först häm...

img_2730 (MMS)

Dags att åka till esplanaden men först hämta Mammita


Sitter just nu helt inne i Dr.Dalhqvist bl...

Sitter just nu helt inne i Dr.Dalhqvist blogg, så jäkla intressant. Kanske inte för er som inte följer LCHF dieten men jag gör det och då blir den genast mycket bättre :) Igår var vi och vecko handlade så nu har vi LCHF mat även denna vecka, jag kan inte låta bli att vara stolt över min J som gärna äter denna mat tillsammans med mig. Tycker annars det hade blivit lite drygt att laga två rätter med mat!!!


Vi hade en mycket trevlig kväll hemma hos ...

Vi hade en mycket trevlig kväll hemma hos M och N igår, även om det blev lite för mycket vin för mig. J är mer än nöjd över att jag för en gångs skull var mer onykter än honom, vilket inte händer allt för ofta. Huvudvärken har kommit ikapp mig men jag kan leva med det. Tänkte nu ta en dusch för att vakna till liv innan vi åker och handlar. Ha det fint


SMS-inlägg

img_3464 (MMS)


Här har ni mina älskade jeans :)

img_6135 (MMS)

Här har ni mina älskade jeans :)


Hej kära blogg :) Vilket härligt väder vi ...

Hej kära blogg :) Vilket härligt väder vi har idag, så jäkla skönt att det äntligen går mot vår. Och inatt ska vi även ställa fram klockan. Jag kan inte låta bli att gilla det. Igår fick jag mina efterlängtade Gstar jeans av min underbara pojkvän. Han är bäst <3 På kvällen åt vi även på thai house, mycket gott. Resten av kvällen spenderades hemma hos oss med M, N och J. Idag har vi inte gjort så mycket mer än att städat, ska senare iväg till ö&b med M och B. Ikväll blir det vin vilket ska bli riktigt gott. Ha en underbar dag och kväll :)


Kan inte sova, en hund som snarkar och en ...

Kan inte sova, en hund som snarkar och en pojkvän som är ännu värre!!! Jag får huvudvärk :(


Har en sådan där dag då rastlösheten tar ö...

Har en sådan där dag då rastlösheten tar över, har iaf lyckats orka städa trots huvudvärk och tandvärk. Men nu då?! Jag ligger just nu på soffan men det kliar i mina fingrar och tår. Funderar på en riktigt varm dusch med inpackning, ansiksmask och allt där till. :)


Tandvärk

Fortfarande en fruktansvärd tandvärk, så himla ont det gör!! Jäkla visdomstand, har aldrig haft problem med dem innan men självklart nu när sista tanden kommer ska det börja. :( Jag hoppas på att det snart går över och att det spricker upp fort.

Härligt väder ute idag, älskar dessa vårkänslor.

Har en hel del måsten idag men måste först börja med att leta fram orken. Dammsugaren behöver plockas fram och även skurhinken. Tråkigt att städa när det är fint väder men kanske får bli en snabbis iallafall. Mycket mer än så händer inte idag, kanske orkar jag mig ut på en riktigt långis med Tys men det är absolut inte säkert.

Haft en underbar dag, jag har verkligen vå...

Haft en underbar dag, jag har verkligen vårkänslor men lite synd att det blåser så förbaskat. Tog iallafall med en promenad upp till mamma, vi fikade och hade det mysigt. Nu ikväll har J fått färga mitt hår, ingen större skillnad på färgen förutom att utväxten är borta. Vi har även hunnit med att titta på grey's och big brother. Nu är det alldeles strax för sängen vilket ska bli skönt, hoppas bara på att kunna sova då jag har en fruktansvärd tandvärk!!!


Jag hade en jätte bra dag igår även om det...

img_2781 (MMS)

Jag hade en jätte bra dag igår även om det inte riktigt känns som att man fyller år längre. Dagen gick åt till att städa inför kalaset som skulle vara på kvällen. Vid 18 tiden kom M och B med den gigantiska tårtan som för övrigt var jätte god, en halv timme senare kom alla andra. Vi var 15 st sammanlagt.      Jag fick bara bra presenter, grejer till min servis som jag önskat mig, pengar, blommor och av J'syster fick jag en jätte söt prydnads krona ( svårt att förklara men har iaf kollat på den  en sådan ett tag ). Av J ska jag få på fredag, han ska betala mina Gstar jeans och på kvällen ska vi äta Kina mat. :) Tusen tack alla för presenterna. Igår på kvällen insåg jag även att jag var gammal, när min mamma var 22 år hade hon två barn på 4 och 2 år och när min mormor var 22 år hade hon 3 barn på 5 , 3 och 0,5 år. Jag är inte ens i närheten av att ha barn!!!


Såhär svettig och go ser jag ut efter ha s...

img_8764 (MMS)

Såhär svettig och go ser jag ut efter ha spurtat i 30 minuter på mitt löpband, tur att min iphone är laddad mer ur goa låtar :)


Jag har idag bestämt mig för att saknade i...

img_9204 (MMS)

Jag har idag bestämt mig för att saknade inte ska få förstöra min födelsedag. Även om det är just sådana här dagar man vill ha dig här extra mycket. Men du valde detta själva, du valde att lämna allt, du valde att lämna dina barn, din fru, din släkt, dina vänner. Jag kommer aldrig att förlåta dig för detta även om jag älskar dig!! Jag blir så arg, ledsen och sårad       och något som är bra då är att springa allt jag har på löpbandet, springa tills jag inte orkar mer.. Jag springer av mig ilskan...


Gud vad jag älskar denna varelse, han är b...

img_5681 (MMS)

Gud vad jag älskar denna varelse, han är bara för go. Mattes bebis <3


Städar för fullt här hemma nu. Vardagsrumm...

Städar för fullt här hemma nu. Vardagsrummet är klart, har dammsugit hela soffan och jösses vad hund hår det blir även om han inte är i soffa. Har även tvättstugan idag så ska passa på att tvätta alla fodral till kuddarna. Väntar nu bara på att golvet i hallen ska torka så jag kan springa ner dit igen. Sen är det dags för köket att få sig omgång. Det är jobbigt att städa när man är sjuk men härligt när det är klart. Fick host medicin av mamma förut så hostan är iaf lite bättre, något positivt :)


Min röst tycks gilla sin semester men det ...

Min röst tycks gilla sin semester men det gör inte min kropp, jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka snart. Visst är det jobbigt att behöva anstränga sig för att kunna prata, jag tycker att det bara är något som ska fungera jämt. Har iallafall precis kommit ut från en varm men dusch men inte ens det hjälpte. Ska strax gå ut med Tys och sen kommer mamma och hämtar mig, vi ska beställa tårta till imorgon. Sen hem hit och fika färska bullar, mums!


Kan inte sova, är jätte trött så detta ber...

Kan inte sova, är jätte trött så detta beror inte på att vi sov länge idag. Nej istället beror det på den enorma hosta som krupit allt närmare och närmare under dag. Fruktansvärt jobbigt och ikväll har den varit extrem. Tappat rösten både en och två gånger och nu verkar den vara borta för gott :( Jag hoppas att rösten bara har semester under natten och kommer tillbaka hem imorgon igen!!! Lite jobbigt utan den måste jag medge. Jag börjar bli trött på att ca sjuk nu, imorgon är det en vecka och det räcker gott och väll. Förra måndagen kände jag av hals ont och drack honungs vatten i massor i hopp om att det skulle gå över, tisdag natten vaknade jag helt genom vått och febern hade brutit ut, 38,6 stod den på mest under hela dagen och sängen blev min bästa vän. På onsdagen vaknade jag och då hade även förkylning brutit ut, detta har nu suttit kvar och först idag kände jag mig lite piggare men tyvärr fick det inte stanna utan istället kom den satans hostan :(


Idag sov vi på tok för länge, vaknade förs...

Idag sov vi på tok för länge, vaknade först vid halv 2 men inte hade vi dåligt samvete för det utan kände bara att vi behövde det. Nästan direkt åkte vi hem till M och B och dom bjöd på mat och fika. Mums. Innan vi åkte hem hoppa vi in i affären för att handla lite. Och nu ikväll har jag bakat bullar för fulla muggar, 65 st blev det :) J har godkänt dom eftersom han direkt var där och smakade när han kom från C. Har även hunnit med att damma i vardagsrummet så nu är det bara resten kvar inför kalaset på tisdag. Imorgon ska jag och mamma beställa tårta, har faktiskt ingen ork till att baka en egen då jag fortfarande är lite sjuk. B har även han idag bakat till kalaset, havreflarn med choklad inuti, jätte goda. Nu blir det soffan och titta på BB :)


Nu säger jag och Tys tack och godnatt. Tys...

Nu säger jag och Tys tack och godnatt. Tys har dock redan somnat och snarkar som bara den, J tittar på tv och har antagligen inga som helst planer på att sova nu. ( gillar hur ihop tryckt texten blir av sms inlägg ) Ha en fin natt så hörs vi imorgon, all kärlek till dig.


Nu har vi precis kommit hem efter en hel d...

Nu har vi precis kommit hem efter en hel dag borta. Halv 11 kom M och B och hämtade oss, styrde bilen mot Lidköping, J lämnade vi av på vägen. Började med husvagns svensson ( tror det heter så?! ) där dom köpte en matta till förtältet och backspeglar. Sen åkte vi vidare mot Rörstrand där vi köpte present till mig som fyller år på tisdag ( schyyyy ) jag vet inte vad det är ;) Och efter det blev det en fika på torget innan vi styrde bilen mot Skara för att ta en titt på City Gross, blev en väldigt lång titt eftersom det där stod en tjej från Telenor. Ja faktiskt både M och B förlängde sina abonnemang och fick då varsin sin telefon. Efter detta som tog tid var det dags att hämta upp J. Innan vi åkte hem blev det en sväng förbi arkens zoo där Tys mormor köpte mat till honom, en 15kg säck och äntligen är all skit mat slut vilken drar med sig himla dålig lukt från min hund. Haha. Efter detta åkte vi hem för att hämta T och sedan vidare till H och B där det bjöds på mat. Vi har haft en underbar kväll och Tys blir som en ny hund, så himla lycklig över att kunna busa med tikarna och springa lös. Jag skäms nästa då över att utsätta honom för ett lägenhets liv och då har vi ändå ganska stor lägenhet.


Härlig morgon med sol och fåglarnas sång, ...

Härlig morgon med sol och fåglarnas sång, jag blundar för snön och hoppas på att den försvinner lika fort som den kom. Jag vet inte riktigt vad jag gör uppe såhär tidigt efter att ha somnat sent. Funderar på att krypa ner några minuter till hos min underbara J som snarkar som aldrig förr ;) Vid halv 11 bär det av till Lidköping med M och B, J ska vi dumpa hos S på vägen. Kvällen ska spenderas hemma hos svärmor, trevligt :)


Jag har blivit jätte dålig på att blogga k...

Jag har blivit jätte dålig på att blogga känner jag, dåligt samvete för detta och ber verkligen om ursäkt!! Tyvärr har jag inte så mycket att skriv om längre. Mötet jag skulle på i veckan blev inställt pga att hon var sjuk och även jag. Ska boka en ny tid när hon är tillbaka igen. Ikväll har mamma och Bosse varit här och ätit, massa god blev maten. Nu ligger jag i soffan och väntar på att "storebror" ska börja. ;)


Sjukdom fortfarande

Sjukdomen håller i sig, känns inte helt okej. Sov enda tills klockan 13 idag vilket tyder på att jag inte är helt kry i kroppen. Får istället hoppas på piggare tillstånd imorgon, skulle vara skönt att slippa vara sjuk under helgen. Hur som helst ligger jag iallafall inte på latsidan när jag är sjuk, nej det finns det absolut ingen ro till. Har precis dammsugit och nu väntar jag på att golven ska torka, har även sprutat in medel i ugnen och tänkte städa ur den. Får se hur länge jag lyckas greja och om jag slutar i sängen resten av kvällen.

Sjukstuga

Sjukstugan här hemma fortsätter. J är och jobbar idag första gången sedan i torsdag då han har varit dålig, självklart kan vi inte vara sjuka samtidigt utan istället är det min tur idag. Kände av halsen igår och drack 4 muggar honugsvatten under dagen igår. Vaknade inatt av att jag hade feber (38,6) men lyckades iallafall att somna om och vaknade imorse när J gick till jobbet, näsantäppt ena minuter och rinner den andra, halsen gör ont och är svullen och febern ligger på topp då vi inte har några alvedon kvar hemma. Väntar just nu på mamma som är snäll och ska komma ner med de till mig. J var hemma på rasten och lämnade ett nässpray då han fick med båda två till jobbet.

Jag har inte tid att vara sjuk. Känns som jag kommer få det rejält nu eftersom jag bara känt av det innan men att det aldrig har blivit mer än så. Man är verkligen dum varje vår och luras av vädret, vinterjackan ska bli min bästa vän till nästa år. :)

Dåligt

Förlåt för dåligt upptatering men sitter nästan aldrig vid datorn längre. Och nu för tiden känns det som att jag inte har något kul att skriva om, lite ovärt att bara skriva för att liksom.

Har iallafall skaffat mig en ny telefon, en Iphone 4 och jag ångrar det inte en sekund. :)
Dieten går fortfarande bra och jag kan se resultat än.
På onsdag ska jag träffa studievägledaren på Komvux och prata framtid, jag har nu bestämt mig att börja studera. Återkommer mer om det då.

Ha det fint.

Frukostomelett

Jag har bloggtorka, har inget att skriva om längre. Tänkte istället dela med mig av det smariga receptet på en frukostomelett som jag äter i stort sett varje morgon. Så himla gott och du står dig på det fram tills middagen.

Frukostomelett med brie, avokado och granatäpple.
1 portion


2 ägg + 1 extra ägggula
2 msk vatten
salt och svartpeppar
1/2 msk smör
4 skivor brieost, ca 50 g
1 avokado
lite granatäpplekärnor.

Gör såhär:
Vispa ägg, äggula och vatten i en skål. Salta och peppra. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i smeten. Skär osten i skivor och lägg ovanpå omeletten. Dela avokadon och skär den i skivor. Lägg avokadon på omeletten. Stek omeletten på medelvärme i ca 4 minuter. Lägg upp den på en tallrik och toppa med granatäpplekärnor.

Smaklig måltid. :)

Gaahhh

Är inte alls på humör idag, allt är tråkigt och trist och inget är som jag vill ha det.
Så jäkla trött på att städa här hemma, speciellt när en person har gått hemma hela helgen utan att inte gjort något (spelat PS3) och en annan varit bort rest (Skåne).
Hur trist är det inte då att vakna en måndag morgonen och se all skit, köket är ner skvätt med kaffe, vardagsrums bordet likaså. Tog iallafall saken i egna händer och började skura HELA köket med klorin, ångrade mig ganska snabbt men fortsatte ändå i resten av lägenheten. Nu återstår bara datarummet som nu mera ser ut som ett förråd. Golven dammsugna + skurade, hallen dammad, köket skurat, sovrummet dammat, soffan dammsugit, toan ska snart få sig en omgång. SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ DET HÄR!!!!!!

Hur sjukt är inte detta?????

Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra ta
Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra tassarna och går med krage för att hon inte ska slita upp bandagen.
Foto: KERSTIN ERIKSSON/DALADEMOKRATEN

Band hund vid bil
– och körde iväg

Den 25-årige mannen sparkade hunden.

Sedan band han fast den i dragkroken på en bil – och körde i väg.

Mannen är nu misstänkt för djurplågeri.

Förskräckta vittnen till den makabra händelsen i Långshyttan ringde polisen klockan 23.15 i onsdags kväll.

De hade då sett hur en 25-årig man tappade kontrollen och började sparka på sin hund.

Band hunden i dragkroken

Efteråt band han fast hunden vid dragkroken på en bil, hoppade in i den och körde iväg med hunden släpandes efter.

När polisen kom till platsen hittade de hunden en bit bort, i diket. Den omhändertogs och kördes till veterinär.

– Hon har nästan inga trampdynor kvar, säger Jessica Axelsson, som driver Mysans Hunddagis, till Aftonbladet.

”Försvarslös som ett barn”

Polisen körde hunden till henne efter att ha låtit den tillbringa natten på polisstationen i Avesta.

– Det är förjäkligt. Så får man kanske inte säga men det borde nästan vara dödstraff på att göra så här. En hund är ju lika försvarslös som ett litet barn. Enda anledningen till att hon lever är väl att bilen körde i diket, säger Jessica Axelsson.

Har brännmärken

I går kom en veterinär till dagiset och undersökte hunden. Slutsatsen var att den var i väldigt dåligt skick.

– Den har vanvårdats länge. Hon har bland annat gamla brännmärken på kroppen och sår i baken efter parning, säger Jessica Axelsson.

Med hjälp av vittnesuppgifter kunde man identifiera en 25-årig man som är skäligen misstänkt för djurplågeri.

– Det ligger hos åklagaren men ingenting har skett i ärendet än, säger Monica Rickmo, stationsbefäl i Avesta, till Aftonbladet.

Jessica Axelsson vill poängtera att det i nuläget inte är aktuellt att omplacera hunden, trots att flera personer hört av sig och velat ta hand om den.

 


Vilka idioter det finns, jag nästan gråter när jag läser detta.

Tycker så jäkla synd om denna hund.



Idag har vi vår i Skåne, himla skönt :) Bä...

20110305239 (MMS)

Idag har vi vår i Skåne, himla skönt :) Bäst av allt är att snön är borta här.


Väla

Vaknade tidigt imorse, inte likt mig men man kan inte med att sova bort hela dagarna när man är i Skåne. Så himla skönt att har jag sovit inatt, legat och tryckt bakom mamma. Precis som när man var liten, mys.

Vi gick upp och åt frukost för att sedan göra oss i ordning.
Halv 12 var vi på väg till Väla, massa shopping men en väldigt bestämd mamma som ville betala allt. :) Hon är bäst!
Jag fick en kofta och nagellack eftersom jag bestämt mig att inte handla något, köpte även ett nytt smycke till min navel. Däremot gick Mimmi loss ordentligt och fick en chock varje gång hon kom till kassan och mamma kom smygande bakom henne. Även mamma var på shopping humör och köpte en del.
På vägen hem stannade vi till på City Gross ( Skara släng er i väggen ). Handlade lite mat och sisådär.

Nu ikväll ska vi äta taco och kolla Let´s dance, jag ogillar Mimmi´s "skogs tv" eftersom jag då inte kan se på BB.

Have a nice day. ;)

Framme

Är nu framme i Skåne, eller har varit här ett tag nu. Har precis ätit lite mat, mamma fick kassler som Mimmi hade gjort och jag åt min köttfärssås. Ja, jag har faktiskt med mig egen mat så igår hade jag stor kok hemma. Mimmi och Henrik äter mat efter viktväktarna vilket är helt emot min LCHF mat.

Brödet som jag bakade igår vad jätte gott. Skönt att även J tyckte det.
Linfrön, sesamfrön, hasselnötter, fiberhusk, bakpulver, brödkydda, creme fraiche, keso, ägg.
Jag är mer än nöjd och detta var absolut inte sista gången. :)

Nu ska jag bara njuta av min syster tid, som jag får här i Skåne.

Sitter nu i bilen på väg till Skåne. Har t...

Sitter nu i bilen på väg till Skåne. Har tvingat mamma att köra så skönt att bara kunna åka med för en gångs skull. :)


Detta ärr kommer jag nu mera få leva med (...

20110303229 (MMS)

Detta ärr kommer jag nu mera få leva med (minnen), har ett liknande i underläppen. Men som man säger, ung och dum!!! Vad tycker ni om det nya läppstiftet? :)


Vuxen

Har jag berättat för er att jag nu mera är vuxen. :) Jo minnsan nu har vi hem telefon och jag har alltid sagt att man är vuxen när man har det, så det är precis vad jag är nu. Haha.

Imorse gjorde jag något som jag så länge har tänkt att göra, jag tog ut min piercing i överläppen.
Nu är den väck och jag känner mig inte dirket naken utan den, enda minnet jag har kvar är ett ärr efter den.
Tungan och naveln får sitta ett tag till då det inte stör varken mig eller någon annan.

Jag tror min sambo samlar på kablar, vet inte hur många jag har plockat bort idag. Nästan gång han säger att han behöver köpa en ny ska jag först be honom ta en titt i garderoben i data rummet. :P

Avslutat

Jag har nu bestämt mig för att avsluta mitt facebook konto. Det beror inte på något speciellt men jag har valt att göra det under en längre tid. Känns både konstigt och skönt.

Har nu precis duschat och ska strax sminka mig, packningen är snart klar endast toalett sakerna kvar. Känner mig lite seg idag, hoppas att det bara beror på trötthet och att ingen sjukdom är på väg. :)




Insåg snabbt

Igår efter att ha sprungit upp och ner till tvättstugan insåg jag ganska snabbt att jag vill ha en tvättmaskin. Dock har jag inte J på min sida, nejnej han har inga som helst problem med att gå ner dit förutom att han suckar och stönar när det väl gäller!!!!

Annars allt bra? :)
Här är det iallafall de, speciellt idag för jag och mamma ska åka till Mimmita. Oh jag vill åka NUNUNU men måste vänta på att mamma slutar jobba.

Tvätta

Jag har blundat för att tvätta i snart 2 veckor, igår när jag skulle välja kläder så fanns det helt plötsligt inget rent. Iallafall inget som jag BRUKAR använda, insåg då att det var på tiden att boka tvätt tid. Fanns en i dag på morgonen, men morgon trött som jag är kom jag ändå upp förens halv 10. Så med andra ord hinns bara 3 maskiner med idag och resten får jag ta imorgon.

Ska strax springa ner och ta upp den sista maskinen, får hänga det här uppe idag. Smidigt och bra.
Efter det blir det en dusch och göra sig i ordning för att sedan hämta mormor. Vi ska åka till min g-mormor idag och hjälpa henne lite, stackarn har ramlat och brytet handleden och behöver en massa hjälp. Imorgon blir det operation för henne igen.

Kan någon svara på varför jag ALLTID är så jävla trött?!?! Jag blir galen då ögonen bara vill åka igen!!!!