Spel kväll

Igår på dagen blev det en runda på stan, skaffade oss ett nytt spel. Kvällen igår bjöd på spel (monopol) tillsammans med Nicklas och Mickis hemma hos oss. Jag blev en stolt vinnare både en och två gånger. ;)

Sov väldigt länge idag, till och med Johan gick upp innan mig vilket är mycket ovanligt. Vinet satte sina spår igår kan jag tro. Mycket seg morgon med städ dirket. Vid 16 åkte vi ner till svärmor och Björn som bjöd på fika och hundarna busade massa utomhus. Tys älskar det men kanske lite för mycket eftersom han skadade tassen idag. Stackars. <3


Nu blir det Solsidan och efter det någon bra film.

Monopol.













Aftonbladet.

Jakarta. Tusentals semesterfirare har strandats på Bali, på grund av att en javanesisk vulkan spyr ut farlig aska. Ett 30-tal flyg har ställts in till och från ön det senaste dygnet. Främst australiska turister har drabbats av flygstoppet. Vissa flyg lyfte och landade dock som vanligt. – Det beror på flygbolagens beslut, sade en talesperson för flygplatsen. Vulkanen Mount Bromo började mullra i november och spyr ur sig aska en dryg kilometer från kratern.

- Mamma, Bosse, mormor, Kaj, Pelle & Barbro kunde inte nå fram till Bali idag pga detta. Istället blev det kvar i Singapore där dem fick ta in på hotell. Hoppas på mer tur imorgon. Får ont i magen pga detta.


Snor sur

Vaknade av en dröm. Jag ville inte vakna, jag vill fortsätta drömma. Så verklig som denna dröm var har den inte varit på 4 år, jag vet från och med nu att pappa finns med mig. (iallafall när jag sover). Min underbara ängel, det gör ont utan dig. Alla har dåliga dagar någon gång, jag har min idag.

Johan väckte mig ur drömmen, det var dags för honom att gå till jobbet och för mig ner till tvättstugan. Jag är snor sur eftersom det var någon jäkel som snott våran tvätt tid igår. Borde egentligen ha tvingat den person att tvätta åt mig, gaaaah.

Idag har min mammi åkt till Balin, det känns redan skit tomt och hon ska vara borta 3 veckor. Känslan är nästan som att någon har dött, men som tur är kommer hon snart igen. HOPPAS ATT 3 VECKOR GÅR FORT!!!

Jag ska åka till Ikea med underbara Elin babe idag. Slå ihjäl lite tid och den människan kan ALLTID få mig på andra tankar. :) <3

Drömmen

Drömmen om dig en gång. Drömmen om dig är sann.
För alltid, tillsammans.




Saknar min fina pappa. <3

Lön

Lön idag och en given shopping runda med fina Elin. Köpte mig två bh, vilket verkligen var behövligt men höll dock på att få en chock inne på Max Mode. Hon frågade mig om min storlek och jag svarde självklart 70 E som jag hade sist jag köpte där. Hon tittade på mig lite undrande och svarade: Nej nej jag tror mer på 70 G. Och självklart hade hon rätt, den satt som ett smäck på. Så två stycken bh för 1018 spänn känns inte helt okej och då hade jag även 15%. Frågan är nu till mamma: "Hur tusan har ni skapt mig och när ska mina bröst sluta växa?!"

Efter stan åkte vi vidare till Elin´s espland, blev två tröjor från Gina och trosor från både Cubus och H&M. Inne på Maxi köpte jag hårfärg och mitt alldels egna spray. Ni förstår att jämt när jag ska ha spray så är det slut, visst är det konstigt. Johan använde JÄMT vax till sin frisyr innan vi blev tillsammans och sen någon gång råkade han se mitt spray och sedan dess är det kört. Nu har han ett och jag ett. :)
Även Elin hittade smått och gott, riktigt shopping team vi är. Haha.

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket, var tänkt handboll men jag blev för arg. Jäkla skit. Johan har även fått färga håret på mig och nu för tiden säger han inte emot längre, han vet ändå att jag inte ger mig. Visste ni att han är super bra på att färga hår, jag har inte ens en droppe färg i pannan eller på öronen. Perfekt. ;)



Powerwalk.

45 minuter powerwalk på motionsbandet avklarat och jag är nöjd. :) Ikväll blir det ytterligare 45 minuter, nu jäklar ska jag köra stenhårt och bli av med de extra kilona som jag fick under jul ledigheten. Dock är det endast 0,5 kg men det är ändå 0,5 kg för mycket, sen gör det självklart inget om man tappar ett par till.

Läste här om dag på aftonbladet om barnmats dieten, tydligen fungerar den eftersom kändisarna äter det.
Någon som har provat? Och hur bra kan det igentligen vara?
Jag är jätte dålig på det där med mat, om jag inte jobbar brukar jag endast äta 1 frukt och sedan middag vid 16 när Johan kommer hem. Något tips på hur man ska göra för att få den där bra mat vanan och hunger känslan?

Härligt Sverige

Kan inte annat än att vara stolt över vårt svenska landslag. Härlig match och första vinsten på 7 år, det gillar vi.

Har varit en dålig blogg skrivare i helgen känner mig. Men ni ska få info om helgen här och nu.

Fredag: Dagen hände det inte mycket på, var små seg och trög som vanligt när jag vaknar försent. När Johan kom hem från jobbet åt vi mat och sedan åkte jag till Falköping, kvällen spenderas tillsammans med Elin. Vi gjorde slingor i hennes hår och spelade kort. För er som inte vet vem Elin är så är det min arbetskamrat som även blivit en given och sann vän för mig. Vi har verkligen funnit varandra och har så jäkla kul tillsammans. <3

Lördag: Dagen spenderas i stan tillsammans med mamma och Bosse som skulle shoppa det sista inför sin resa. På torsdag åker dem Bali och jag är så avis, jag vill också till värmen. När vi kom hem från stan gjorde vi inte så mycket, hade ingen bil så vi fick bli hemma. Nu har jag äntligen servat min bil och nu ska den gå ett tag till, men vi har ändå planer på att byta ut den till något annat lite billigare. Det är en jätte skön bil att köra men grymt dyr att laga. På kvällen när vi hämtat bilen var det även dags att städa ur den, bort med allt hundhår och bilen blev som ny. Bosse hjälpte mig även att sätta dit hundgallret som vi köpte i stan, nu ska inte Tys kunna klättra över sätena mer. Johan gick över till Cihm senare på kvällen och jag gick och la mig pga mag smärtorna.

Söndag: Jobb och sjuk. Legat i soffan hela dagen och mått illa, jag gillar inte att vara sjuk så det får gärna gå över. Nu har vi kollat handboll och Solsidan och även resten av kvällen ska spenderas i soffan.

Mer snö???

Satt och kikade igenom aftonbladets hemsida och möts av en hemsk rubrik "Nu kommer snön tillbaka"
What???? Jag vill inte ha mer snö, jag vill ha vår nu och allra helst igår!!!
Vintern är en bra årstid men efter vår, sommar och höst.. Med andra ord så ligger den väldigt långt ner på min lista.

Jag blir deppig.....

Känner mig bättre

Än så länge har inget sjukdom kommit och jag känner mig faktiskt bättre. Falskt alarm och jag hoppas nu på att det bara var mensen som spökade med mig. Sjukdomar har jag inte tid med, finns roligare saker att göra.

Imorse när jag kom hem från jobbet mötes jag av en super glad hund. Han är så himla gosig idag, vet inte vad det har tagit åt honom riktigt. :P
Dock blev han lite FÖR glad när elektikerna kom och skulle koppla in de sista till fiber nätet. Men vi satt lungt i vardagsrummet och väntade på att dem skulle bli klara och det var dem på 10 minuter. Skönt att det inte tog längre tid. Efter att dem hade gått höll jag på att somna på soffan men det kändes inte som så stor idé så istället startade jag bandet och sprang 4,5 km. Känns bra efteråt. :)


Nu ska jag strax hoppa in i en dusch och sedan vika ihop tvätten som inte gjordes igår!!!!!

Gammla kort.


























Ska jag bli sjuk?

Ohhh så himla trött i kroppen, den vill inte riktigt som jag vill. Jag håller tummarna för att inte bli sjuk (hålller ni dem med mig). Har kännt mig konstig i kroppen enda sedan i fredags, snart 1 vecka med andra ord. Om min kroppen har tänkt att bli sjuk kan det väl lika gärna komma på en gång istället för att smyga sig på sakta men säkert. Detta tar all ork ifrån mig.

Ska vi prata handboll? Jag blev så arg igår på Sverige och allt slarv så jag kunde inte ens se färdigt på matchen! What förlora mot Argentina? Hur då? Jag kan fortfarande inte förstå varför eller hur det gick till, Sverige är ju för tusan favorit tippade i sin grupp och Argentina är det verkligen inte. Nu gäller det bara att vinna mot Polen på torsdag, annars blir allt bara pannkaka. Inget mer slarv nu Sverige!!!


Min One Piece

Jag är yr i huvudet och mår illa. Har mått konstigt hela helgen och det verkar aldrig vilja ge med sig.

Har sovit till och från hela dagen, inte orkat vara uppe och stå på benen. Först när Johan kom hem vaknade jag till liv ordentligt. Han hade med sig min älskade One Piece hem, som är super försenad. Detta var en julklapp från honom och den beställdes långt innan julafton men först idag kom DHL med den till hans jobb. Så ikväll har jag bott i min rosa One Piece Jump In och så kommer även resten av mina dagar se ut. Jag är super kär. :)

Ikväll har vi suttit i soffan och hejat på Sverige. Underbart att de vann och jag tror det kommer gå riktigt bra för dem framöver också.
Ska alldels strax krypa ner i sängen och hoppas på att jag mår bättre tills imorgon, jag vill inte bli sjuk!

2 år tillsammans

Idag har jag och Johan varit tillsammans i 2 år, tiden går verkligen fort men grattis till oss. :) Tiden går verkligen fort och vi trivs så jäkla bra i vårt förhållande. Han får mig hel och jag känner mig så otroligt trygg tillsammans med honom, min goding.
Eftersom detta hände på en sådan tråkig dag som söndag så firade vi det lite igår. Vi var ute och åt på resturang Rhodos och efter det hade vi super mysigt i soffan här hemma.



....

Så har nästan hela denna dagen också gått. Att slippa städa inför helgen fungerade inte alls bra, det första jag fick göra imorse när jag lom hem var att starta dammsugaren. Kan man bli mer trött?!

Men innan jag åkte hem var jag hemma hos mamma som bjöd på frukost. Åkte till henne direkt efter jobbet. Sen hem för att gå ut med Tyson direkt och efter det plockade jag fram städsakerna.
Är jätte trött så igentligen borde jag sovit men kände att klockan sprang iväg och hade ingen som helst lust att sova bort hela dagen. Somnar säkert skönt ikväll. :)

Legat i..

Som jag legat i idag, känns i hela kroppen. Helt slut.
När jag la första maskinen med tvätt tänkte jag att det inte var så mycket och att det inte skulle ta så lång tid men varje gång jag kom upp från tvättstugan hittade jag bara mer och mer. Allt från handdukar till filtar som jag tyckte det var lika bra att köra när jag ändå höll på. Städningen tog sin lilla tid men det blev fint när det vart klart.
Nu återstår det bara att se hur länge det kan vara fint och i ordning? Jag tänker då inte stöka runt eftersom jag jobbar imorgon, risken är större att Johan och Tys busar omkring då.

Nu har vi precis ätit mat, taco. Lite nyttigt ändå, iallafall med alla grönsaker som är till. ;)

Ska strax hoppa in i en välbehövlig dusch och efter det krypa ner i soffan och se någon bra film.

Tvätt och Städ

Idag kan man verkligen säga att jag varit uppe med tuppen.
Tvättmaskinen rullade igång klockan 7 imorse och likaså diskmaskinen. Sovit jätte dåligt inatt pga att Tys har krånglat och knappt sovit något, vaknade av att han tjöt då han slog i tassen i sängen. Stackarn. Men detta hindrar inte mig från att vara uppe, mycket tvätt och mycket städ som någon måsta ta tag i och det blir jag eftersom jag är ledig. Ska snart springa ner till tvättstugan igen och sedan ta tag i städningen, tänkte stor städa hela lägenheten idag. Skönt när det är gjort, toaletten ska få sig en rejäl omgång. Passade även på att tvätta vårt duschdrapperi och badrumsmattan.

Ja som ni säkert ser så finns det mycket att göra och tiden kommer bara springa iväg, men ska ändå hinna med löpbandet. Ser redan reslutat och om inte annat så känner jag det. Aj vad ont jag har i låren idag. :)

Ny människa.

Innan det var dags för massag åkte jag hem till mormor för att dricka kaffe. Även mamma, min morbror Jimmy och min kusin Clara var där. Clara är så underbart söt, en riktig liten docka. Blir nästan lite sugen på barn själv när man ser henne men visst kan det vända lika fort när denna lilla 1 åring får sina utbrott. :P

Massagen var underbar och jag känner mig riktigt som en ny människa. Jag tänker från och med nu ta hand mer om min kropp, den behöver verkligen må bra den också.

Efter massagen åkte jag hem för att hämta Johan, idag blev det donken (men det är hemligt). Sen körde jag honom till Lucas och efter det handlade jag på Kvantum. Köpte skurmedel och lite sådär så imorgon tänkte jag ha en riktig städ dag här hemma, har även bokat tvätt tid så klockan 7 imorgon går första maskinen för fullt.
Skönt att ha det gjort när helgen kommer eftersom jag ledig då och när det inte finns några måsten blir det genast mycket skönare. :) Haha.


Nu ska jag strax hoppa in i en dusch och ta hand om mig själv, hårinpackning, ansiksmask, rakning och ja allt som hör till. :)

Träningsvärk

Har sån fruktansvärd träningsvärk i rumpan idag, betyder att mitt löpband är grymt. Har innan bara haft i låren och tyckte att det var lite klent men nu jäklar känns det måste jag säga. Detta hindrar inte mig från 4 km på morgonen.

Idag är inte planerna många, ska iväg på massage vid 16 och hoppas på att komma hem som en ny människa. Ska bli underbart att bli ompysslad. :)


Startar med 4 km.

Imorse starta jag dagen med 4 km power walk. Detta är ju underbart och speciellt när det är storm ute. Även fast att jag är ledig gick jag upp halv 9, så skönt att inte sova bort dagarna. Har nog blivit en riktig morgon människa, förut var jag inte det minsta pigg på morgonen utan brukade vakna till liv först vid 12.

Vad har dagen att erbjuda tro?


Behov av värme och sol.

Jag behöver sol och värme, så jäkla trött på detta trista grå väder. Man blir liksom deppig och inte lite heller, inget som är roligt känns det som.
Att vinna pengar och dra iväg på en sista minuten vore inte helt fel. Så avis på mamma och Bosse som ska åka till Bali 27 Januari.

Idag är det städ som stått på schemat, det såg ut som tusan och jag blev lite besviken på Johan som inte lyft ett finger under dagen igår, nu vet han iallafall vad jag tycker och tänker om det. Fast jag tycker istället att han själv borde se "skiten" men tydligen inte på samma sätt som mig.

Imorgon ska jag berätta om mitt löpband, har fått några frågar om det så imorgon får du svaret. :)

Fika + 4 km.

Fika hemma hos mamma förut, Johan och Tys var hemma och sov. Sömntutor.
Efter det körde jag mamma till jobbet för att sedan hämta upp Johan hemma så att han kunde hämta ut sin systemkamera. Gissa om han är bra lycklig?!

Jag har nu sprungit 4 km på löpbandet och mer blir det ikväll.
4 + 3 = 7 + 3 = 1 mil.
Kommer kännas underbart när jag gjort det ikväll.


Startar med löpning.

Startade morgonen med att springa 3 km. Jag ska ha som mål att springa 0,5 mil nästa vecka, jag tänker göra det hur ont jag än får i de stackars brösten. Underbart är det iallafall.
Min kropp är nog gjord för att förändras för jag märker redan på byxorna att det sitter lösare över rumpan och benen, jag älskar att se förändringar. Även vågen visade -1 kg imorse. Men blir mer peppad utav att se resultat.

Kvällen igår blev lång och en bit in på natten, kom i säng först vid halv 3 men ändå var jag uppe vid halv 9 imorse. Ja jag hade inte så mycket val om jag ska kunna somna ikväll, jobbar imorgon igen och sedan är jag ledig fram tills torsdag. Nästa vecka kommer nog vara ganska trist att vara hemma eftersom Johan börjar jobba då.

Hade super mysigt igår i Falköping. :)


Myspys



Detta är inget ovanligt hemma hos oss, likadant varje kväll då jag och Tys somnar på soffan. :)

Julen är borta.

Idag har vi plockat bort julen och det känns kanon. Johan gick tillslut med på det, han tyckte också det var lika bra att ta bort det när vi ändå dammade. Jag tycker att julsakerna är mysiga sådär i början men sedan efter jul och nyårsafton vill jag bara få bort det.

Har även hunnit med att springa på bandet idag, precis springa!! Nu jäklar, haha. 2,5 km sprang jag, inte långt men alltid något. (20 min).

Ikväll ska Johan iväg till Micke inne i stan.
Själv ska jag åka till Falköping.

Ingen bra rubrik.

Så har även denna dagen gått och jag funderar väldigt stark på att sova för natten. Mycket trött idag, likadant var det igår då jag somnade tidigt.

Har precis gått 2,5 km på 30 minuter, perfekt när det är något bra och se värt på tv. Tiden går så mycket fortare då, ikväll blev det Göta Kanal.

Johan har även fått färga mitt hår idag igen, utväxten var så ful och mitt hår växer som ogräs. Lite mörkare blev håret och jag är kanon nöjd. Ikväll ringde även hyresvärden och sa att fibernätet var igång så Johan gick ner till honom för att hämta hem sakerna, nu har vi digitalbox + en över som vi tänkte ha i sovrummet sedan, långsamt internet som ska bli snabbare + ett internet som ännu inte blivit uppsagt pga att vi fått info om att detta skulle komma först i mitt av feb och även en hemtelefon som Telia helt missat att dra in kabbel till så nu måste dem komma ytterligare en gång.
Ja Johan har iallafall varit mycket nöjd i 1 timme nu medans han kopplat ihop allt.

På gång igen.

Nu ska jag hålla mitt nyårslöfte, säkert som många andra att vara nyttig. Jag har klarat av det förut och vet att jag kan klara av det igen.
Kyckling och kött tillsammans med mina grönsaker på veckorna, "godare" mat på helgerna. Frukt på veckorna och godis endast på helgerna. Promenad VARJE morgon som sedan kommer övergå till att springa, nu när det är snö ute ska jag använda löpbandet flitigt och likadant på morgonen när jag ska iväg och jobba.
Innan året är slut ska jag har sprugit 1 mil, låter som en enkel match men jag HATAR att springa. En gång i tiden var det kul men med åldern förändras även kroppen och där ingår bröst. Det värsta jag vet med mig själv är mina bröst, vet inte varför för dem är inte några hängiga sådana men det väger så otroligt mycket. Bara i vägen, när jag var liten ville jag alltid ha stora bröst och jag sa till mamma att jag skulle opera dem en vacker dag. Tyvärr får jag ångra detta idag då jag har en F kupa.
Jag har sagt att du när jag har jobb ska jag börja spara och en vacker dag ska jag operera mina bröst, mindre ska de någon gång bli! När jag gick ner 20 kg försvann inte något från brösten vilket jag hade hoppats på att de skulle gjort. Istället sitter det antagligen kvar föralltid.

Imorse när jag gick upp vid halv 9 rullade löpbandet på, jag har en ny favorit. Power walking 2,5 km (30 min), löpning 2 km (30 min) och ännu är jag inte klar. Ikväll blir det power walk 2,5 km igen.

Fick till och med Johan att erkänna igår att mitt löpband är bra, dock fick jag tvinga upp honom på det men tillslut gav han med sig och till och med sprang. ;)


20. Den här månaden.

Januari månad har precis börjat men den är speciell. Det är första månaden på ett nytt år, 2011 ska bli underbart.

Januari är annars en ganska trist och vit månad om man tänker på vädret, mörkt är det också men man märker hur fort det går mot ljusare tider och jag bara längtar tills den dagen då det inte är mörkt redan vid 17.
Denna månaden finns inte något direkt inplanerat, förutom jobb och att jag och Johan firar 2 år tillsammans. Jag ska minnas denna månaden med ett leende på läpparna. :)

19. Detta ångrar jag.

Att jag inte gick ut gymnasiet och tog stundet. Stundenten måste upplevas säger folk, visst jag fick min utbildning på Komvux men ingen student.
Jag ångrar att jag skolkade himla mycket under högstadiet.

Jag ångrar att jag inte åkt hem dirket efter jobbet 18 juni 2007.

Jag ångrar att jag slösade bort nästan 1 år på mitt ex och lite till efter det. Jag var inte ens kär, bara i själva kärleken.
Vad visste man då om riktig kärlek? Nu vet jag och för mig är riktig kärlek Johan.

Finns en massa saker jag ångrar i livet, som jag inte gjort och som jag har gjort.
(Man lär sig av sina misstag)

18. Min favorit födelsedag.

Alla födelsedagar för mig har varit favoriter, jag kan inte välja ut någon för jag älskar dem alla.

17. Mitt favortiminne.

Den dagen mamma och pappa berättade för mig att vi skulle åka till Nya Zeeland för att träffa Mimmi. Jag blev överlycklig, gick in på mitt rum och började gråta utav glädje. <3

Mitt värsta minne (som inte hör till saken), var den dagen vi skulle åka hem. Att säga hejdå till Mimmi var bland det jobbigaste jag varit med om. Jag grät mig nästan igenom hela flygresan hem.
Ett annat värsta minne för mig är kvällen 18 juni 2007, den kvällen pappa blev himlens vackraste ängel. <3

16. Min första kyss.

Oj minns jag ens den? Jag får nog fråga mamma om detta, kanske var det någon när man var jätte jätte liten?!
Jag skyller på dåligt minne och åldern. ;)

15. Mina drömmar.

( Har varit helt kass på det här med listan)
Men tänkte börja där jag slutade.

Mina drömmar, är det sant att de kanske inte slår in om man berättar? Jag berättar ändå!
Drömmer om en framtid tillsammans med Johan, Tys och 2-3 barn. Skulle även vilja ha en hund till men först vill jag ha ett hus på landet, inte jätte långt bort men en bit utanför stan. Tänk vad skönt att kunna gå ut i trädgården, jag vill inte ha några grannar på tok för nära. Bara kunna släppa ut Tys så han får busa fritt utomhus, men det kan han inte göra helt själv så då borde han få en "lillebror".
Jag och Johan fantiserar om hans mamma och Björns hus, det vore perfekt och inte allt för långt bort. Dessutom bodde min mormor och morfar där när jag var liten, så himla mysigt är det. Kanske i framtiden. ;)

Löpband

Ingen vila ingen ro, eller hur är det man bruka säga?!

Direkt när jag hem från jobbet tog jag morgon rundan med Tys, skönt att ha det gjort. Sen hämta kartonger i källaren och efter det började jag ta ner granen. Så lungt och skönt här på morgonen när både Tys och Johan låg kvar och sov.
La mig sedan i soffan för att försöka få lite sömn vilket inte gick så jäkla bra. Väntade istället på att Johan skulle vakna och hjälpa mig med löpbandet, nu har vi iallafall satt ihop det och det står där så fint i vardagsrummet. Jag har även hunnit med att gå på det i 30 minuter och fort gick det men ack så härligt det var.



Jobbat hela dagen och kvällen, nu återstår...

Jobbat hela dagen och kvällen, nu återstår bara natten och en bit in på morgonen. Går av 8.30. Har inga direkta planer inför morgon dagen mer än att städa bort julgranen, de övriga julsakerna får stå kvar tills nästa måndag. Hade jag själv fått bestämma hade även de åkt ner imorgon men Johan önskade att de skulle få stå kvar ett tag till. Ska nu försöka sova en stund om det går, borde inte vara några problem för är himla trött. Natti.


Hemma från Skåne.

Kom hem vid 3 tiden från Skåne, bil resan gick bra men ju närmare vi kom Skövde dessto mer snö blev det.
Illa, Skåne var underbart och precis lagom med snö. Här är det bara kallt och en jäkla massa snö, det har försvunnit lite men i veckan väntas det ännu mer. Jag säger: Sluta, jag vill inte ha mer snö.

Åkte direkt upp till mamma och Bosse för att hämta Tys, dock jobbade mamma och det var bara Bosse hemma. Han bjöd på kaffe. Tys verkade inte speciellt glad över att se oss, tror han haft det för bra hemma hos dem och blivit alldels för bortskämd. :P

Dirket när vi kom hem plockade jag fram dammsugaren, något jag inte hann med innan vi åkte och det behövdes verkligen. Efter det kurrade magen och det blev middags time, köttfärssås och spagetti.
Sen var det dags för en dusch med hårinpackning, skönt att få det gjort. Håret blir så underbart efter.

Nu har jag suttit och kikat i min almenacka och ska snart krypa ner i sängen.
Imorgon väntas jobb i ett dygn, går på ett nytt schema imorgon.
Mina dagar är alldels perfekta och lagom, vi ska ha ett fyra veckors rullande schema.
V 1. Måndag + Lördag.
V 2. Torsdag.
V 3. Onsdag + Söndag.
V 4. Fredag.
Jag älskar att jobba dygn, är så himla skönt att ha några dagars ledighet mellan passen och det är speciellt bra eftersom jag har Tys att tänka på också. Johan jobbar ju 7-16 varje dag och bara ledig helgerna.
Jag vill aldrig byta bort mina dygns pass mot ett vanligt "svensson jobb 7-16", jobbar gärna ett dygnspass på helgerna bara jag får tid för Tys på veckorna.

Dagen efter.

Hade ni alla en bra nyårsafton?
Min var underbar, det är synd att tiden ska gå så otroligt fort bara. Tiden bara sprang iväg men vi hade skoj ändå, åt mycket god tre rätters middag så att magen stod rätt ut, drack både en och två cider (och flera), rakterna sköts och Alice blev livrädd. Hur som helst så blev 2010 nyårsafton underbart och 2011 firades in underbart.

Idag har vi alla varit slöa efter gårdagen, jag gick inte upp förens vid 13 och det har inte hänt på mycket mycket länge. Var uppe i 1 timme för att sedan somna om igen, vaknade av att Mimmi väckte mig först 16.30.

Vi begav oss in på pizza jakt till Ängelholm och hittade tillslut ett ställe där det inte vara tjockt med folk, men när vi väl skulle beställa var pizzorna SLUT.. Fattar ni? Hur fasiken kan pizzorna vara slut?
Åkte iallafall vidare och hittade ett ställe där det fanns pizzor, underbart gott med flöt mat dagen efter. Nu har vi kikat på tv och nästan somnat i soffan alla fyra.

Imorgon är det dags för mig och Johan att lämna Skåne och åka hem till oss.
En vecka med jobb väntar för mig medans Johan får gå hemma en till. Iofs jobbar jag bara måndag och lördag men så jäkla bra har man det när man jobbar dygn. :)
Min lilla vovve väntar säkert på oss där hemma hos mamma och Bosse.

Nu ska vi ut med Alice. Hejsvejs. :)