Själv i Skåne

Sitter med mitt kaffe framför Henrik´s dator och försöker vakna till liv. Blev ganska sent igår och sov inte allt för bra, hade en hund på mig hela natten men som tur är så är lilla Alicen inte så stor. Vaknade tidigt av att Henrik var uppe och gjorde sig iordning för att sedan åka till jobbet men somnade om när han åkt och vaknade inte förens Mimmi gick upp igen.

Nu är både hon och Henrik och jobbar och jag och Alice sitter framför datorn. Katten vet jag inte vad den gör. När Mimmi slutar ska jag in till Ängelholm och möta upp henne men innan det ska jag städa. Deras sovrum blev klart igår kväll så ska städa ur det och ikväll flyttar de in möblerna.

Nu blir det ut i stormen så att Alice kan kissa. Skönt när hon kan springa lös.


Otur

Detta är verkligen inte min dag, det som började så bra... Men jag är lycklig ändå för annat kan man inte vara när solen står så högt på himlen och jag ska åka till sis i Skåne...

Så fort jag gick utanför dörren började min otur. Skulle in till Shell och tanka självklart glömde jag kortet och fick vända, fick köra bakom 60+ som låg i 40km/h, krångel inne på Shell, hem och lämna kortet självklart glmde jag kortet i bilen och fick springa ner igen, även på vägen hem låg jag bakom en 60+ i 40km/h. Hur fan ska detta sluta?!?

Nu åker jag mot Skåne iallafall!!!!!

Mot.....

Jag vill, jag vill, jag vill!!!! Jag ska, jag ska, jag ska!!!!
Så är det, jag vill och jag ska åka till världens bästa stora syster imorgon. Nu har vi bestämt det, igentligen bestämde vi det redan när jag och mamma skulle åka hem men nu är det spikat och klart. Jag ska åka hem på torsdag morgon igen då Mimmi ska jobba men imorgon får vi hela dagen tillsammans och på onsdag jobbar 4,5 timme men då kan jag passa på att mysa med Alicen.
Awwwwwiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee.


29/3

Förlåt men jag hade verkligen ingen som helst ork till att skriva blogg igår!

Var iallafall iväg till stan en sväng med Mickis. Kan nu meddela er om att jag är ägare till tre lång ärmade tröjor och Johan är överlycklig eftersom han får ha sin ifred då. Haha. Innan jag gick ner i vikt gick jag jämt runt i hans tröjor och dem satt då bra men nu bara de hänger. Lite annat smått och gott inhandlades. På kvällen blev det film tillsammans med min älskling och vi kom sent i säng.

Vaknade av klockan imorse men inte min utan Johan´s :P Var bara att gå upp och se glad ut för jobb stod på schemat. Tiden gick fort. Mamma åkte med mig hem eftersom hon gjort sina naglar men innan Kvantum.

Fick mitt paket från godingarna i Nya Zeeland idag också. Love <3

Halv 7 ska vi till farmor och farfar då farfar fyller år idag. Grattis till honom

27/3

Vaknade redan vid halv 7 imorse men det var ett riktigt skit väder ute så jag kröp ner i sängen lika fort. Vaknade igen vid halv 11 och tog en promenad med Tyson, när vi kom in igen var det bara att ställa honom i badkaret min hund som är vit var då mera brun. Gjorde iordning frukost och lagom till den var framme hade även Johan vaknat till liv.

Började göra mig iordning och lagom tills 2 var jag färdig, även Johan. Åkte för att hämta upp mamma och Bosse och sedan vidare in till stan. Hitta iallafall en bh och man kan inte kalla det billigt heller, 509 kronor med idrottsrabbaten så alltså 600 kr igentligen. Kostar att ha stora bröst, tyvärr. En annan sak hade det väl varit om man valt det själv men det har jag inte, hur som helst så hade jag iallafall gått från 75 e till 70 e. Hade hoppats på att även brösten blivit mindre under min viktnedgång men inte då. Mycket mer än så hann vi inte och istället blev det mat på American Pizza.

En sväng till lidel på hemvägen och lördags godiset inhandlades. Innan jag och Johan åkte hem så drack vi kaffe hemma hos mamma och Bosse. Johan har nu gått över till Jonas för att hjälpa honom med datorn och jag har städat toaletten. Nu då?!?

26/3

Finns det något bättre än marabou mjölk choklad? Jag tror inte det! Varit sjukt sugen på choklad hela dagen och äntligen fick jag denna, mums. ;)

Har varit full rulle hela dagen idag, vaknade vid 7 av att klockan ringde. Att behöva ställa klockan för att tvätten ska bli ren är för mig en ren skandal, jag var ju för guds skull ledig! Blev iallafall några vändor ner till tvättstugan och ett par maskiner fick gå. Städa hann jag också med och det behövdes verkligen denna gången.

Var även iväg till Chili och Ö&B med Mickis och Nicklas förut. Äntligen inhandlade jag den, det var fasiken på tiden. Haha. Hem och hämta upp Johan som ville till affären och efter det åkte vi hemåt. Johan min älskling hade äntligen fått sitt nya spel till sitt PS3 idag, tur var väl det för han var som ett litet barn igår. Sötnosen då.

Ikväll har vi ätit taco och kollat på finalen till let´s dance. Dock vann fel par enligt mig. Har även målat ytterliggare tvp garderobsdörrar och nu är det bara 1 kvar. Kan dock inte bestämma mig om jag ska måla dem i sovrummet också men får råd fråga min man om detta innan. Hihi. Johan har nu startat sitt PS3 igen, vad annars liksom ;P Jag ska snart krypa ner i sängen och somna sött.

Imorgon hoppas jag på sol. Förhoppningsvis tvättar jag bilen på fm och hoppas på  hjälp av Johan, vi får väl se hur mycket jag orkar tjatta imorgonbiti. Känner jag honom rätt kommer han spela halva natten. När mamma slutar klockan 2 ska vi till stan, jag ska kolla efter BH och hoppas på att hitta någon bra. :)

Måla & Handla

Jobb idag gick hur fort som helst, kanske beror på att jag fixade iordning på datorn och tiden bara springer iväg framför den. Var även nere i stan en sväng eftersom hon hade tid hos frissan, då hann jag med H&M och tro det eller ej men jag hittade hotpants med resår i och självklart ett nytt nagellack.

När jag kom hem målade jag två garderobsdörrar, får ta lite i taget eftersom Tyson springer runt i hallen när han är själv hemma. Självklart tar jag bort dom men det är innehållet som är intressant för honom men imorgon är jag ledig och då blir det de andra två dörrarna. Blev även en dusch eftersom de inte hanns med på morgonen.

När Johan kom hem och hade gjort sig klar åkte vi in för att handla men först Max, det var vad som stod på menyn till middag idag. Efter det en snabb sväng till Chili och Rusta och lite smått och gott inhandlades, sen blev det mat handling på Maxi. Var borta 3 timmar, förstår inte vart tiden rinner iväg.

Har grejat lite här hemma nu, satt tillbaka garderobsdörrarna som jag målade igår kväll. Och nu tänker jag krypa ner i sängen. Godnatt

Går i sömnen

Himla trött idag, känns som att jag går i sömnen eller liknande. Haha. Hur som helst så gick det fort att jobba, höll på att somna när jag skulle fixa datorn på jobbet men lyckades att hålla mig vaken tack vare kaffe. När jag kom hem kom mamma och Bosse strax efter, Malin kom efter en stund också. Vi fikade lite och sedan åkte jag, mamma och Bosse till ÖB. Johan skulle till Micke och Malin kom för att hämta honom och skulle även ha några av våra flyttlådor. Blev en stund inne på ÖB eftersom mamma aldrig varit på det nya och en del inhandlades. När jag kom hem blev det en promenad på Tyson och sedan målade jag garderna i hallen, eller jag har målat och slipat överskåpen. De stora dörrarna får jag ta imorgon, gjorde ju inte det för så längesedan men färgen har lossnat så nu gör vi ett nytt försök med en ny färg.

Jag ska strax åka in till stan för att hämta Johan och sedan blir det sängen. Imorgon blir det jobb igen men bara till klockan 13. Skönt det.

Work

Ska strax åka mot jobbet. Himla trött idag och kunde verkligen inte sova inatt men skam den som ger sig för tydligen somnade jag till slut. Spännande att se hur länge jag får jobba idag, jag hoppas på att få sluta 4 men det vet man aldrig.

Slöis dag

Slö dag hela dagen låååång. Åkte jag iallafall iväg till blomsterlandet förut, hämtade upp Mickis i stan innan som hade haft körlektion. Alltid kul med sällskap. Jag hittade iallafall mina vita krukor och mina livs levande blommor, eller rättare sagt gröna växter. Lätt sköta var dem också och inte behövde de vatten så ofta heller. Passade mig alldels utmärkt. När jag kom hem började jag med maten eftersom Johan satt i telefonkö till vägverket, snart dags för körkort för honom igen och då tänker jag ALDRIG mer köra när vi ska någonstans. Efter maten blev det en snabbis till affären, Johan ville ha godis och jag beställde chips. När vi kom hem städade jag badrumsskåpet och passade även på att kasta bort gammalt smink. Johan gick över till grannen för en stund sen och jag har precis kommit ut från duschen. Skönt att ha det gjort, då slipper man gå upp extra tidigt imorgon bara för att duscha.

Funderar på hur länge jag ska få jobba imorgon, Elin hade inte sagt någon tid utan bara att hon kom så fort hon kunde. Kan ju bli hela kvällen, hoppas inte!

Inget ullared

Ullared blev inställt eftersom dem var sjuka på jobbet och jag är inte besviken för det, var jätte trött imorse även fast att jag somnade direkt när jag la mig i sängen igår. Detta vädret gör en verkligen trött, regn är inte största favortiten men det tar iallafall bort all snö vilket är underbart. Jag har varit jätte slö hela fm men nu tänkte jag ta tag i dagen och åka till blomsterlandet, ska kolla efter nya krukor och blommor till vardagsrummet. Vita ska det vara nu när våren snart är här.

Imorgon blir det jobb igen, 8-16 men kan bli längre ändå. Blev även jobb på torsdag men bara till 13. Pengar pengar.

Min dag

Känns fortfaranade inte som man fyller år, har antagligen vuxit ifrån den känslan. Mamma, Bosse, mormor, Kaj och Helene var iallafall här och fikade förut. Fick skor, byxor och pengar. Av min älskling har jag fått inpackning, behövdes verkligen och har även fått att jag ska få gå till frissan och göra slingor och klippa mig men dit ska jag inte förens den 8 april eftersom slingor sliter så på håret och inte bra att göra för ofta.

Nu är jag jätte trött och ska snart krypa ner i sägen. Imorgon blir det ullared med jobbet. :)

Födelsedag

Hemma hos mina godingar i Skövde igen men saknar Skåne något enormt. Jag och Mimmi pratade om att jag kanske ska komma igen nästa tisdag, vi får se om jag får jobba eller inte. Just nu ser våra schema bra ut men det kan ändras fort.

Idag är jag ett år äldre. Känner dock inte att jag fyller år idag men kanske kommer under dagen. Jag kan inte förstå hur fort tiden går, tycker det inte var alls längesedan jag hade kalas på pilvägen.
Vi kan säga att även idag har jag och Johan bott tillsammans i 1 år. Efter kalaset på pilvägen flyttade vi alla mina kläder och all mat som fanns där, jag var aldrig där hemma mer. Möblerna tog vi senare på veckan men ingen tid tillbringades där. Underbart. <3

Ikväll blir det lite kalas här hemma. Mamma, Bosse, Helene och mormor, även Björn skulle kankse komma. De andra kommer när Mimmi kommer hit, vi tänkte slå ihop och fira tillsammans.

Ska strax iväg till stan och handla lite, även hämta mattorna som äntligen har kommit.

I Skåne

Är i Skåne hos Mimmi och Henrik och har det underbart. Huset är fint men kommer bli ännu finare, jag trivs redan. Igår när vi kom åkte vi runt och kikade lite och idag har vi varit iväg och shoppat. Jag hittade saker imorgon som jag ska få i present av mamma och Bosse. :) Mimmi passade även på att klippa sig och när vi var inne på Ikea köpte jag nya glas så imorgon ska jag rensa ut lite till hemma. Vi ska strax äta och sen åker jag och mamma mot Skövde, hade gärnat stannat men tyvärr går det inte. :(

Kärlek direkt

kärlek vid första ögonkastet & jag SKA ha båda skorna, båda jeansen &  tröjan är det inget snack om!!!










Mot Skåne

Håller på att göra mig iordning, ligger lite efter i planeringen med det beror på att både jag och Johan glömde helt av att fixa skivorna till Mimmi och Henrik igår. Har fixat det nu på morgonen. Sminket sitter på sin plats och nu fattas bara att håret ska fönas men först morgon kaffe så att man kan piggna till. När jag är klar åker jag för att hämta mamma och sedan blir det en åk tur på 3 timmar ner till Skåne.

Kvällen

Kollade precis till på klockan och insåg att jag snart borde lägga mig. Ska strax göra det, bara låta naglarna torka först. Nagellack som är bort skavt är bland det fulaste som finns, ser så ovårdat ut så mina har fått en ny färsk nyans nu. :)

Jag och Johan var och dammsög bilen förut och nu är den jätte ren och fin, varför kan man inte ha den så jämt? Ibland ser den verkligen ut som en papperskorg! Vi blev klara lagom tills mamma slutade så jag åkte och hämta henne medans Johan väntade med Bosse. När vi kom tillbaka drack vi kaffe, värmde gott och efter det åkte vi hem. Jag hoppade in i duschen och satte i en inpackning och Johan tog en runda med Tyson. Medans inpackningen satt i kikade jag på så ska det låta. Vi har även ätit jätte smarriga varma mackor ikväll och jag har packat också. Nu är det bara att vänta och sen blir det sängen.

Klockan ringer tidigt imorgon efterson jag ska hämta mamma mellan halv 9 och 9 för att sedan åka mot Skåne. :)

Ont

Har haft världens huvudvärk, riktigt otäckt. Kunde inte ens stå upp för att det snurrade så i huvudet men Bosse kom hit som en räddare i nöden och lämnade treo. Tog en tablett och sedan somnade jag tillsammans med Tyson i sängen. Nu har det iallafall gett med sig lite och jag har varit på tippen och slängt all skit. Skönt att bli av med det. När Johan kommer hem ska vi äta och sedan åka och dammsuga bilen hos mamma och Bosse, fullt med hundhår i den nu och det är inte roligt. Ska kika nu vad man ska ha för galler till bilen, vill inte ha en hundbur utan räcker med ett galler så att han inte hoppar över som han brukar göra. Haha

*

Vaknat med världens huvudvärk, finns inga tabletter hemma heller och kaffe har då inte hjälpt. Blir galen. Dessutom kunde jag inte sova inatt eftersom vi har en riktigt störd tant under oss. Hon klagade på oss en lördag klockan 21 då vi hade lite fest här hemma, igår kväll klockan 23 hörde jag hur hon och hennes gubbe gapade på varandra. När jag tillslut kom i säng vid 11.30 blev det bara värre och värre och klockan 01.00 vaknade jag till och med av att dem skrek, fan ta henne när jag ser henne nästa gång!!!!

Jag behöver åka till tippen och göra mig av med mina 3 säckar som jag inte slängt än. Har kommit annat emellan och eftersom jag jobbat till 4 så har jag inte hunnit efter jobbet heller. Dock har jag inget bensin och lampan har lyst länge nu, undra hur långt jag kommer. :P
Ska även städa idag då jag inte hunnit det i veckan. Tvättstugan som skulle haft i veckan blev inte av då jag fick jobba istället, så ska åka upp till mamma och Bosse med lite tvätt senare. Ska även passa på att dammsuga bilen eftersom de är fullt med hundhår i och vi ska ta den till Skåne imorgon.

Kvällen ska bara bestå av mys. I helgen ska mina pojkar vara själva hemma och om jag tror rätt kommer den spenderas i soffan. Haha. Jag och mamma ska åka till Mimmi och Henrik i Skåne, ÄNTLIGEN. Och om inte tiden går lååååååångsamt där nere som vi alla önskar tänker jag vrida tillbaka klockan när ingen ser. ;P

Hemma IGEN

Hemma från jobbet igen, idag kan vi verkligen prata om att tiden gått fort. Vi var iofs inte hemma mer än 30 minuter eftersom vi skulle iväg direkt när jag började. Nu är jag ledig fram tills nästa onsdag, härligt. Imorgon blir det städ och på lördag åker jag och mamma till Skåne och stannar tills söndag kväll. Måndag blir jag ett år äldre och det blir lite kalas på kvällen. Tisdag är det Ullared med jobbet som står på schemat, härligt att alla kollegor ska med också. Onsdag som sagt jobb och resten av veckan är inte planerad. Föresten så fick jag present på jobbet idag, jag älskar mitt jobb och trivs som bara den. :) Nu ska jag försöka tvinga med mig Johan till ÖB, jag tänkte bli som alla andra galna Skövde bor som bara MÅSTE dit. Haha. Tror dock det är sjukt mycket folk och kommer få höra en del klagande från Johan´s sida men han SKA med. Haha.

Gubbfan

Så var det dags att bege sig mot jobbet. Ganska skönt att det bara är 3 timmar idag, jag tycker nu mera att det är tråkigt att jobba kväll och bara gå hemma och vänta på att börja jobba.

Jag skrev ju föresten igår att jag skulle sluta vara så jäkla snäll mot folk och den första som råkade ut för mitt humör var en gubbe i huset brevid. Han klagar på precis allt, han går utanför och väntar på att få något att klaga på. Han sa till mig att plocka upp hundbajspåsarna som låg i papperskorgen, vafan eller de ligger ju i papperskorgen men jag vägrade eftersom jag inte slängt några där och bad honom göra det själv istället. Sen klagar han på att Tyson kissar, så fort vi kommer ut och fram till buskarna så kissar han, klart som fan han gör på morgonen eftersom han inte kissat på natten. Jag frågade då gubben hur han gör när han ska kissa, tar han inte närmaste toalett och han svarade ja. Bra fick han som svar fixa en till min hund också då. Sen står det orange pinnar på varsin sida av dörren lite som en varning för risk för snöras. Han frågade mig om jag visste vem som sparkade ner dom och fick till svar av mig att jag inte visste och de där pinnarna gjorde fan ingen nytta eftersom de har hängt istappar över entrén hela vintern. Min och Johan´s granne stod och pratade med denna gubben och sa till mig att han inte var lätt att tas med, jag svarade att nej de är fan inte jag heller så gick jag in. Gubbfan!!!!!!!!!
Johan skrattade som tusan när jag berättade för honom om min morgon men tyckte det var bra att jag stått på mig.


Dålig sömn

Vaknade imorse och var jätte trött men kunde ändå inte sova. Sov jätte dåligt inatt också och vet inte riktigt vad det beror på, kanske för att mitt hjärta snarkar så. Haha. Var iallafall lika bra att gå upp istället för att ligga kvar och stirra upp i taket, Tyson sover fortfarande. Jag tänkte snart hoppa in i duschen och sedan åka till affären, sen hem och göra mig iordning igen. Vid 13 blir det jobb men bara till 16, inte många timmar men det gick inte ihop annars och de andra bor utanför Skövde så jag ställde upp eftersom jag bodde närmast. :) Kvällen bjuder nog inte på så mycket, mest mys i soffan med mina älsklingar. Tror även att det är dags att handla mat eftersom den börjar ta slut.

Hemma igen

Hemma igen efter en hel dag på jobbet, tiden gick jätte fort vilket kanske kan bero på att det alltid händer något. Har bla varit iväg till Skara på ett möte och sådär. På vägen plockade jag upp Johan som varit hos Micke ikväll. Stannade även till vid Shell på vägen hem då jag har haft ett sug efter coca cola hela dagen.

Nu har jag precis pratat med Sanna i telefonen. Gumman du är stark och klarar av det mesta och självklart även detta också. Låt inget trycka ner dig, du ska inte behöva må dåligt över något som någon annan gjort. Tänk över en extra gången innan du bestämer dig även om det är svårt, tänk en extra gången om det är värt det och låt personen kämpa för dig om den så ska behöva gå genom en öppen eld. Jag finns här och du vet att du kan ringa dag som natt. <3

Nu ska jag gå och lägga mig och mys med mitt hjärta. Mums. Imorgon blir det jobb igen och då ska jag bara längta efter att få spendera min helg tillsammans med mamma och Mimmi i Skåne, äntligen ska vi få se huset och äntligen få träffa henne.

Natti.

Redo

Redo för att åka och jobba men först blir det en fika hemma hos mammma. Känner inte alls för att jobba idag så vi får hoppas att tiden går fort men som sagt det är bra pengar. Fast om jag ska vara ärlig så gillar jag nu mera att jobba fm och inte em. Skönt att kunna komma hem vid 4 och ha hela kvällen framför sig men som sagt är ju bara idag det blir kväll.

Tänkt till

Himla trött idag men det är väl så det brukar vara när klockan ska ringa och när den inte ringer är man jätte pigg. Så onödigt. Sitter just nu och dricker kaffe innan jag ska fortsätta med min sminkning.

Har tänkt en del nu på morgonen och kommit fram till att jag ska tänka på mig själv i först innan jag hjälper andra med deras problem. Har även bestämt mig för att sluta vara så jäkla snäll mot folk som verkligen inte förtjännar det, vill de leva sitt liv i en lögn och tro att det håller så låt dem göra det. Jag vill ha ett ärligt liv iallafall. Finns så mycket skit där ute i samhället som förstör en människa, kan inte någon göra något åt det?!?

Riktig seg

Så är snart även denna dagen ett minne blott och jag har varit riktigt slö idag. Balkong möblerna har iallafall blivit rena, dynorna har fått sin plats och min ljuslyktorna står på bordet. Nu är det vår på balkongen, om man glömmer bort all snö som finns bakom räcket. Min sminkning idag tog ungefär 3 timmar men det fanns så mycket annat att göra under tiden och sedan att pröva något nytt i smink väg kan bli komplicerat. Haha. Jag kom hur som helst iväg till farmor och farfar tillslut men det tog sin lilla tid, fick farmor´s goda bullar där och en trevlig prat stund. Åkte hem vid 5 och då hade mitt hjärta lagat mat, ugnsbakade falukorv blev det idag. Efter maten har jag bara slappat, Johan sitter i soffan och spelar och är mest förbannad för att det verkar gå skit idag. Älsklingen då. Ikväll ska jag försöka komma tidigt i sängen men det säger jag jämt och det blir aldrig så ändå. Hur sent det än blir så ska jag upp tidigt och greja här hemma innan det är dags för jobb vid 13.

Skillnaden.

Nu jäklar gott folk ska ni få en före och efter bild, jag vet att jag har lovat det länge nu men här kommer det iallafall.
Och som ni kanske märker så kan man se ganska stor skilland, före bilden juni 09 (rund och go), efter bilden mars 10.

Före


Efter





Före (2008)


Efter (2010)

Bestämt mig.

Jag har kommit fram till ett resultat angående mitt hår. Jag ska bli blond helt och hållet och jag är på en god väg som ni redan vet. Det svarta är borta, det mörkbruna är förbi, det röda är förbi och nu mera är jag ljusbrun/blond förhoppningsvis krävs det bara en gång till med slingor kanske två. Men till sommaren ska jag hur som helst vara klar med alla besök hos frissan. Jag längtar tills april då jag kan slinga det igen, ska även klippa mig då och funderar skarpt på lugg (en sån där söt tunn som jag hade förr). Kommer bli toppen och denna gången känner jag på mig att jag kommer trivas med hårfärgen. :)

Såhär ska resultatet av hårfärgningarna bli.

Fint väder

Vaknade klockan 7 imorse och insåg att det skulle bli väldigt fint väder idag men orkade inte stanna upp för det. Somnade om och vaknade igen av att mamma ringde. Nu ska jag snart gå in och väcka Tyson som fortfarande sover, en riktig latmask den där hunden. Blir en promenad med honom och efter det tänkte jag göra rent balkong möblerna, underbart när man kan sitta där ute igen och speciellt eftersom vi har sol HELA dagen. Ska även försöka hinna med en sväng till tippen men det beror helt på vilket tempo jag får upp, kanske är alldels för seg idag. Haha. Hur som helst ska jag iallafall till farmor och farfar en sväng, enda dagen jag hinner i veckan. Ikväll blir det mys med mina hjärtan. Lycklig.

Svaret.

Detta är sjukt, man kan inte bli annat än förbannad! Nämn aldrig något mer om falskhet, är det något som är falskt så är det DU! Vilken människa, hon sviker den person som hon sedan kallar sin bästa och äldsta vän. Snacka skit för fan, du sjunker längre och längre. Du hade ett rykte och folk pratade om dig och inte med dig, nu har du verkligen levt upp till ditt rykte och allt som sägs om dig och inte till dig är sant! Du är otrogen sen lipar du när han lämnar dig och kan inte förstå varför, du ska nu få svaret: DU ÄR OTROGEN VARJE JÄVLA HELG!!!! Dessutom är du inte direkt någon snygg färskning, du är istället skabbig och gammal!!!!

BRA EXEMPEL PÅ ATT DET FINNS MÄNNISKOR TILL PRECIS ALLT.

Alice 2 år.

Grattis till Alice som blir 2 år idag. (mosters älskling)


Arbete

Arbetsdagen har gått fort precis som jag önskade imorse men det har gått bra att jobba även om jag var jätte trött. Vi har haft att göra hela tiden, först handla i stan och vid halv 12 var vi bort bjudna på lunch. Fixade även lite med hennes dator då den inte funkade som vi ville. Imorgon är jag ledig igen och då blir det städ och rensning av förråd, ska även försöka hinna med fika hos farmor och farfar. Onsdag jobbar jag 13-22 och 9 timmar för mig är ingenting eftersom jag är van att jobba 17. Härligt. Och på torsdag blir det 13-16, inte många timmar men för att få det att gå ihop så ställde jag upp. Nästa tisdag ska vi på personalresa till Ullared, 5 shopping galna brudar de ni. ;P

Jobba

Är verkligen jätte trött idag, helst av allt skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen och sova men man får tänka på den dagen lönen kommer istället. Kan ju alltid hoppas på att dagen går ganska snabbt ändå, får bli soffan hela kvällen och kanske en promenad. Dags att åka.

Old

Halkade in på min gammla bilddagbok där jag aldrig är inne längre men hur som helst så hittade jag iallafall en massa gammla kort på mig. Så nu kan ni få se hur jag såg ut 2007 till slutet av 2008. Haha.










Somnade och vaknade

Hela dagen igår bestod av huvudvärk och jag vaknade även med de imorse. Jag blev trött på det och köpte treo som lindrade lite men inte mycket, hoppas det är borta tills imorgon. Jag har iallafall bakat bröd idag, smaskigt och även nyttiga. Gjort en jäkla massa pannkakor har jag också hunnit med och 1 timmes hårinpackning. Kanske inte låter som så mycket men jag sov dock till klockan 12. Nu väntar jag på att mina naglar ska torka då de har fått en ny fräsch färg. Snart kommer mamma och Bosse hit, de skulle kolla på den "nya" hallen. Jag och Johan ska kika på film senare, orkar inte göra något mer idag utan istället ska jag bara hoppas på att min jäkla dunder huvudvärk försvinner. Tidigt i sängen får det bli också eftersom det är jobb imorgon igen. Underbart.

Hallen

Super mysigt i hallen.


Seg lördag

Seg lördag men kraftig huvudvärk, jag är inte nöjd med detta. Hårinpackningen sitter på sin plats och nu är det bara att vänta ut tiden så jag kan hoppa in i duschen igen. Händer inte mycket idag, ska till Helene och Björn en sväng. Annars en slappar dag med huvudvärk. Underbart.

Jag har kommit till ro

Nu äntligen är städningen klar och det är super rent. Jag har även flyttat runt på lite tavlor och andra grejor och kan nu mera säga att jag är precis skit nöjd med vårt hem, äntligen känns det bra och nu ska det vara såhär. Det tog bara lite mer än ett halv år innan jag kunde komma till ro. ;P Men det ska kännas rätt i ett hem och det är verkligen det de gör nu. Datarummet är kanon, hallen likaså, sovrummet ser ut som det gjort, vardagsrummet är även det kanon. Lägger upp bilder senare.

Grov städning

Vaknade halv 9 imorse av att "byggarbetarna" höll på att slå in taket, iallafall så lät det så men i själva verket hackade dem bara bort isen som blivit på taket. Gick upp men insåg att det snöade så jag och Tyson valde att somna om och vaknade igen vid 12. Solen hade då kommit fram och nu är det riktigt skönt väder ut, hoppas det blir sånt här hela helgen. Jag håller på att städa för fullt pch riktigt grov städning blir det idag, alla köksluckor, garderobsluckor, damma, alla golvlister, fönsterbrädor, runt fönstren och det är så skönt när det är klart vilket det snart är. Sovrummet kvar men det går fort, ska även passa på att bädda rent idag då de nya påslakanet har kommit.

Igår ändrade jag om i hallen och det blev jätte mysigt, lägger upp en bild senare.

Överfulla

Tre överfulla svarta sopsäckar blev resultatet av min rensning här hemma och då är inte förrådet rört än. Så jäkla skönt att det är gjort och att det nu finns mer plats för andra saker. Nu ska det bara köras till tippen men det får bli imorgon då jag måste ta förrådet först, jag hoppas på att kunna få med mig allt i bilen vid en vända.

Nu lagar jag mat och idag bjuds det på kyckling och ris. Mumsigt. Jag gör den berömda kycklingen i ugnen tillsammans med turkisk yoghurt och feta ost, Johan har aldrig fått smaka den så är väl på tiden nu. Haha. Tyson sitter vid balkongen dörren och väntar på att jag ska öppna så han kan ställa sig och kika ut, han är bara för skön min hund.

Ikväll ska Johan till Micke vilket betyder att jag är själv hemma, jag tänkte passa på att städa och även greja lite här hemma. Skönare att göra det i sin egna takt än att någon går bakom och stressar ;P Vi ska även bära upp ett vintrinskåp som står i källaren, de hamnade där när vi fick ett nytt utav Bosse men nu har jag kommit på att jag ska ha det i hallen. Haha. Jag har även beställt nya mattor till hallen idag från Ellos, en stor och en lite längre. Jag fick 250 kronor där ifrån eftersom jag snart fyller år och sen hade jag även 50% och 40% så allt som allt kommer jag bara betala 100 kr. Perfekt. ;)


Rensar

Håller på att rensa ut massa skit här hemma, sånt som man bara slänger in i garderober och glömmer bort. Varför sparar man på skiten igentligen? Nu åker det iallafall! Ska även gå igenom förrådet sen för där har vi också slängt in en massa skit. Vet ni vad det bästa av allt är? När man rensar bort saker kommer det fram plats och då kan man köpa nya saker! :) Nu ska jag snart slita mig iallafall, måste fixa mat till Johan eftersom vi åt på stan igår. Ska även åka till tippen senare men det får jag vänta med eftersom jag inte är klar än på långa vägar. Haha. ;P

Hackat is

Som vanligt har även denna dagen gått fort. Jag har skottat bort all snö från balkongen nu eller rättare sagt isen, äntligen kan man gå ut på den iallafall och imorgon ska jag torka av möblerna och plocka fram dynorna. Våren är ju som sagt här. Har även tvättat, passar också på att tvätta Johan´s jackor då det var jätte skitiga. När Johan kom hem från jobbet åkte vi mot stan då det var dags för honom att klippa sig, efter det gick vi runt och kikade lite och blev även mat i stan. När vi kom hem började jag rensa ut ur städskåpet i köket och även en garderob i hallen. Alldels för dåligt med plats för att spara en massa skit som bara blir liggandes och imorgon ska jag till tippen men först rensa ur de andra garderoberna och även förrådet. Skönt med en vårstädning. Nu blir det film time här hemma, New Moon.

Ingen promenad

Blev ingen promenad på morgonen idag, det blåste sjukt mycket och var svinkallt. Istället blev det längre tid på crossen och förhoppningsvis kanske promenad ikväll, annars cross då också. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och håller på att göra mig iordning men som vanligt är jag sjukt seg på detta. Haha. Som folk brukar säga att stressa är inte bra för hjärtat och jag tar verkligen till mig av det ;P Ska snart springa ner i tvättstugan då vi har tid vid 14. Jag ska försöka krympa mina svarta byxor lite så att man kan använda dem och inget skölj medel i denna gången eftersom de töjer sig då. När Johan kommer hem ska vi in till stan eftersom han ska klippa sig, det behövs verkligen nu. Haha. Ja ni ska höra honom när han ska göra iordning håret efter duschen, nästan värre än en tjej min älskling. Kvällen annars blir lugn, jag blev sjukt sugen på grillat kött men det får nog vänta lite. Haha.

Inte förstå

Blev en del nyttigt inhandlat på Maxi men innan vi handlade kikade vi i affärerna på Elin´s och jag kan fortfarande inte förstå hur jäkla svårt det ska vara att hitta vanliga sköna hotpants. Hur som helst så blev det en massa massa frukt på Maxi, mumsigt. Imorgon drar det igång igen, passade på att avsluta onyttigheterna med glass ikväll. Haha. Johan har gått över till grannen, de skulle se någon film och jag har precis sett desperata. Mickis har precis gått hem, hon blev trött på att folk som hängde hemma hos dem så hon kom hit istället. Bra val. Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ringer min klocka vid 8, morgon promenad 60 minuter. Spännande att se om Mickis ska med eller hur hon gör. :)

Kör hårt igen

Strax iväg till Maxi med Mickis. Handla en massa nyttigheter då jag kör igång med träningen imorgon (igen). Nu är det slut på allt som heter läsk och godis, jag har bestämt mig för att hålla min vikt och även få fram en del muskler. Laddar min Ipod ikväll med underbart goa låtar och imorgon är jag taggad till tusen igen. Morgon promenad 60 minuter, crosstrainern 30 minuter och magövningar 30 minuter.

Vädrat

Härligt väder idag också, kan det bli bättre? Har städat nu på morgonen och även passat på att vädra i hela lägenheten, solen ligger på i köket och vardagsrummet hela dagen här hemmma så det blir kanon varmt. Puuh. Inatt kunde varken jag eller Johan sova, det var varmt och inte nog med det så var det för ljust. Jag fick nog tillslut och öppnade fönstret i sovrummet och drog ner i hallen och även i köket, då kom John Blund och hälsade på båda oss. Tyson kom smygande igår när vi lagt oss och hoppade upp brevid mig, självklart sa jag inte ifrån. ;P Det är Johan som inte vill ha honom i sängen men för mig får han gärna vara där. Hihi.

Nu ska jag åka in till Shell för att få bilen rent. Passar på när det är fint väder och inga minusgrader. Efter det ska jag hem till mamma och fika, sitta på hennes altan och njuta av vårsolen. Jag bara ler när jag ser hur mycket snö det försvinner på dagarna, ska bli så skönt när allt är borta. Jag längtar.

Nästa helg ska jag och mamma till Mimmi och Henrik. Underbart. Och helgen den 17 April ska hon komma hit, vi tänkte ha kalas för släkten då så jag får vänta med mitt ett tag. Igår var det två veckor kvar tills jag blir 21, jösses vad tiden går fort. Jag får nog även räkna med att fullboka mig den helgen då hon kommer vilja åka runt till alla favorit affärer här hemma, hem och hobby står överst på hennes lista. ;P

Inte mycket alls

Dagen idag har varit underbar och jag trivs verkligen som fisken i vattnet nu. Kan det bli bättre? Tror inte det! Har varit på stan och tro det eller ej men jag har inte spenderat mycket pengar alls. Underbart. När jag kom hem förut började vi med maten och efter det blev det en dusch för mig, inpackning och silverschampoo. Johan kollar just nu på film och jag har hamnat här igen. Snart blir det sängen. Natti

Mitt liv är underbart

Finns det någon bättre dag än denna? Jag vaknade vid 7 jätte pigg vilket måste betyda att jag är utvilad till max. La mig i sängen vid 9 igen för att mysa med Tyson och jag har världens snällaste och absolut bästa hund som man kan tänka sig, ingen som skulle kunna tro det är en "kamp hund". Folk har bara förutfattade meningar om Amstaff. Hur som helst så är det otroligt skönt väder ute och man kan verkligen se hur snön smälter bort, jag njuter som bara den och jag trivs verkligen med mitt liv. Johan är det bästa man kan tänka sig, alldels för snäll mot igentligen men jag ska absolut inte klaga. :) Min mamma som är bäst och försöker vara både en mamma och en pappa så gott det går för mig och Mimmi, hon är grym min mamma. Världens bästa syster som lämnat mig i Skövde men trivs med sitt nya liv i Skåne men vi älskar varandra lika mycket för det och vi är fortfarande bästa vänner och inte bara systrar. Vi pratar om precis ALLT med varandra, vi har gått igenom mycket tillsammans, kämpat tillsammans, gråtit tillsammans, saknat tillsammans, blivit förbannade tillsammans, stötat varandra tillsammans. Ja allt man kan tänka sig. JAG BARA ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!!! Visst finns det stunder som är extra jobbiga då jag saknar pappa väldigt mycket men det viktigaste av allt är att kunna få gråta och sakna och även kunna prata om honom och minnas det fina stunderna vi hade tillsammans.

Men herregud vi får inte glöma Mickis. :O Hon har nästan blivit som en lillasyster för mig, kommer till mig när hon är ledsen och förbannad, jag försöker stöta och säga bra saker men den lilla damen är bra envis. ;P

Nu är det dags för stan iallafall, ska möta Mickis och vi ska köpa trosor eftersom ALLA mina är förstora. Haha. Suck.

Söndagen slut

Så är även denna helgen snart slut, tiden går verkligen fort ibland. Idag vaknade jag redan halv 10, tog på mig och tog en promenad med Tyson. Husse var trött och sov till klockan 1, det gjorde även jag då jag vid 12 somnade om. Smarto. När vi gjort oss iordning bestämde vi oss för att åka ut en sväng, fick även med oss Mickis och Nicklas. Mediamarkt stod först på listan, Nicklas köpte ny tv och Johan någon jäkla dyr kabel för 250 kr. När vi till slut var klara där åkte vi vidare mot Elin´s, hann iallafall med en affär men kom ut med lika mycket som jag gick in med. Det fick bli elgiganten innan vi åkte hem. När vi kom hem började jag damma överallt i lägenheten och Johan började med maten. Jag och Tyson slocknade i sängen när vi ätit och vaknade för en stund sen, Johan kollar film och jag hamnade här. Tyson ligger som vanligt i sin fåtölj, ja det är enbart hans då man får onda ögat om man sitter i den. :P

Råd till Mimmi

Jag har lovat att lägga upp inlägg.
Mimmi vill ha så mycket råd och tips som bara går att få angående om hur hon ska göra med sina jobb, hon har skrivit om det i sin blogg och kommer bli jätte glad för alla kommentarer som ni nu ska lämna  : www.mimmis.blogg.se


Rastlös nu

Jösses vad roliga alla helger än nu för tiden, det händer inte direkt mycket. :P Vi har iallafall nere hos Helene och Björn förut och åt jätte god mat. Mums. När vi kom hem slängde vi oss på soffan eftersom både jag och johan blev riktigt slöa efter maten, självklart somnade jag också. Johan väckte mig efter 2 timmar. Jag körde in honom till stan förut vid 8 eller något då han hade bestämt med Micke, Tyson fick följa med mig i bilen eftersom det är de bästa han vet. Haha. Jag har kollat tv sen jag kom hem men tröttnade på det och vet inte vad jag ska göra. Haha. Börjar bli rastlös men det är ju lagom att bli det nu vid den är tiden dygnet. Smarto!!!! Får väl helt enkelt titta på tv igen och mysa med Tyson.

Saknar sis jätte mycket också, behöver en hel dag med henne snart. Vi brukade alltid ha sådan och vi hade alltid roligt vad vi än gjorde. Har planerat in en helg nu i mars och jag håller verkligen tummarna för att jag och mammi åker dit.

Före & Efter


Innan färgning.



Efter färgning



Dock så ska det slingas en eller två gånger till men det får vänta eftersom håret blir så slitet

Härligt idag också

Härligt väder idag också, jag njuter av varje sekund då solen är framme. Mamma, Bosse och mormor har varit här på fm och fikat, trevligt så. Johan har nu gått till grannen men kommer nog snart hem om en stund igen eftersom vi ska till Helene och äta middag vid 3. Jag gick inte med till grannen eftersom jag har ont i magen idag igen, det började igår igen men jag hoppas det beror på något som jag har ätit och inte är påväg tillbaka dit det var. Kvällens planer finns inte än, jag har iallafall inte fått höra några. haha.

Naglarna som blev gjorda igår.

Seg fredag kväll

Detta kan man verkligen kalla en seg fredag kväll men det har inte gjort något för jag har bara varit slö, Johan däremot har varit väldigt rastlös. Jag och Tyson somnade en stund i soffan en stund men har nu vaknat till liv igen då min hund är expert på att drömma. Ska snart lägga mig där igen för att somna om. Johan har gått över till grannen då jag höll på att bli tokig på hans rastlöshet. Haha.

Imorgon hoppas vi på fint väder igen!!!! Jag LOVADE Johan att dra upp i sovrummet redan vid 9 men kan nog vänta till halv 11 iallafall. Haha synd att min älskling har så otroligt dåligt morgon humör bara men det går ju inte att sova bort sina lediga dagar och speciellt inte när det är fint väder. Klockan 3 imorgon ska vi till Johan´s mamma där det bjuds på mat, perfekt om det är fint väder då eftersom Tyson älskar att springa lös där tillsammans med hennes hundar.

Stan

Jag och Mickis var i stan en sväng förut. Blev en hårinpackning till mig och imorgon ska mitt hår äntligen få vård igen, har även varit på systemet och handlat för andra gången sedan jag fyllde 20. Varför handla där när man kan få tag på annat sätt liksom, nu blev jag tvungen eftersom Johan bara ville ha några få öl och jag passade även på att köpa några cider till mig. Blev även Hem & Hobby där Mickis shoppade loss ordentligt. Haha :P Vidare till Rusta och Chili men först en sväng till Elin´s då jag glömde köpa sminket i stan, fick bli Kicks en snabbis. Blev även mallar till naglarna igen och nu är det franska på. På Chili kom jag ut utan att ha köpt något, blir en tripp dit när pengarna har kommit. Jag SKA ha min ljusstake så är det bara. ;) Åkte hem efter detta och har fixat med naglarna, Johan har spelat en stund och jag sitter nu vid datorn men ska snart flytta mig in till soffan. Let´s dance idag ju. Haha. Njuter av smaken av en underbar cider också.

Våren är här

Våren är äntligen här och så underbart väder ute. Hoppas det håller i sig hela helgen, farfar så till mig igår att de nästa vecka ska bli mildare och det betyder att snön kommer försvinna. Nu ska jag åka och hämta Mickis, blir en tripp till stan. Hur kvällen ser ut vet jag inte än eftersom Johan jobbar.

Och till er som undrar om Nicklas så vet jag bara att han varit i Stenstorp men hos vem vet jag inte.

Innan

Innan du öppnar din käft och börjar gapa så borde du ta reda på vilka som är dina riktiga vänner, de som alltid ställer upp och finns där eller de som i stort sett förstör ditt liv? En bra fråga! Här har du iallafall inget mer att hämta, jag är trött på att alltid finnas där och jämt ställa upp på dig, gång efter gång och ändå visar du ingen tacksamhet. Du har inga som helst känslor och kan rent ut sagt dra åt h*lvete för jag vill aldrig mer se dig.

Vart försvinner det

Kan ni förstå vart alla dessa jäklar dagar tar vägen? Det kan iallafall inte jag! Har hur som helst med hunnit med en fika hos farmor och farfar. Efter det en sväng till Mickis, Nicklas har kommit fram och jag var inte glad på honom. Sen hem eftersom Johan hade gjort mat till mig och när vi ätit kom Helene och hämtade oss, blev en sväg till Elin´s för att kika i affärer samt en sväg inne på Maxi. Nu har Johan gått till grannen och jag ska hoppa in i duschen för att påbörja operation silver schampoo. Sen mys i soffan med hunden. <3

Segaste

Jag är verkligen en segis när det gäller att göra sig iordning på morgonen. Det kanske krävs att Johan är hemma och stressar mig, exakt så brukar det vara på helgerna. Han börjar ungefär 1 timme senare än mig att göra sig klar och blir ändå klar fortare än mig. Skumt. Sitter iallafall nu med en handduk på huvudet och väntar på att håret ska torka. Sminket är på sin plats men varför tar jag liksom inte hårfönen direkt istället för att sitta här. Jaja jag är ju som sagt tjej. Jag ska ner till farmor och farfar när jag är klar vilket kan bli allt mellan 1 timme och 4 timmar. Haha. Blev ganska arg när jag vaknade imorse och ringde banken, fortfarande inga pengar. F*n ta försäkringskassan om jag inte får dem imorgon, nu har jag varit fattig tillräckligt länge och dessutom behöver jag silverschampoo och smink!!!!

Nu: Operation försöka få tag i Mickis.

Gick loss

Nu ikväll har jag varit iväg hos Mickis. Jag gick loss i hennes lägenhet och började inreda, de nya tapeterna hade kommit upp under helgen och möblerna och alla saker stod i köket. Vi bar in soffan i vardagsrummet, satte ihop den och fick undan all skit som Nicklas spritt omkring sig. Nu ser det ut som ett trivsamt hem igen och imorgon ska vi iväg och köpa blommar.

Jag ska snart hoppa i bingen eftersom jag är bra trött och konstant huvudvärk. :(

Rullade på

Igår var jag verkligen kass på att skriva här i bloggen men ska skärpa mig. Dagen igår rullade på så himla fort att jag inte hann med. Vaknade och gjorde mig iordning för att sedan åka till mamma och dricka kaffe, när vi gjort det åkte vi vidare till Rusta för att kika lite. Hittade iallafall en matta in till datarummet men dock ingen rund till vardagsrummet. Blev även biltema då min spolarvätska var slut, även en snöskyffel men en liten en. När jag kom hem började jag skotta av snön från balkongen som tog en hel evighet men det är skönt nu när man kan sitta där ute. Är lite kvar men det är mest is på golvet, så det får smälta när solen är uppe. Riktiga vårkänslor i kroppen nu. Mickis var även här under tiden och när Johan kom hem så åt vi taco. Klockan 6 åkte vi in mot stan, släppte av Johan hos Micke och sedan åkte vi vidare för att hämta upp mormor och Kaj vid stationen som kom hem från Thailand. Bruna och fina var de.

Idag vet jag inte vad som händer, ska iallafall städa av här hemma. Solen tar fram var enda litet dammkorn. Tvättstugan är våran idag också, så idag får vi rena kläder. Jag ska även försöka hinna med en tripp till farmor och farfar.


Huvudvärk

Jag ska bara meddela er om att jag har vaknat med huvudvärk 3 dagar i rad nu!!!!!! Och inte nog med det så fick jag inga pengar idag heller!!!!

Film.

Nu har vi precis kollat klart på filmen, bröllopsfotografen och den var ganska bra. Johan däremot tyckte den var jätte bra men han älskar filmen Smala Sussie och denna var i samma stil. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, är bra trött och ska försöka komma upp i tid imorgon också. Har jag fått mina pengar (håller tummarna) så ska jag och mamma åka till Rusta, en matta ska inhandlas till vardagsrummet och en rund ska det bli. Kommer bli kanon nu när vi möblerat om där inne. :) Senare på dagen kommer Mickis hit. Awiiiie.

Gått fort utan att göra något

Dagen har gått fort utan att jag inte gjort ett skit. Bara gått hemma och grejat och knappt varit utanför dörren, bara med Tyson. Mamma var här imorse och vi åkte aldrig iväg till Kvantum, stannade hemma och åt frukost istället. När hon hade åkt hände det inte speciellt mycket mer än att förberedda maten så den skulle vara klar när Johan kom hem.

Nu sitter jag och målar naglarna, blir fransk idag också men inte vitt denna gången. Återstår att se om det blir bra eller inte. Haha. Ska kolla bröllopsfotografen med min älskling när jag är klar och sen blir det tidigt i säng eftersom jag varit sjukt länge idag. :P

Imorgon hoppas jag på att mina pengar kommer eftersom de inte kom idag. Jag som ville köpa ny matta till vardagsummet. :P

Ny månad

Första mars vilket innebär att det är en ny månad med en nya möjligheter och ett steg närmare sommar. Visst är det underbart, jag ler bara jag tänker på sommaren. :)

Idag vaknade jag tidigt, gick upp tillsammans med Johan som skulle till jobbet. Snö storm var det utanför fönstren också, bläää. Ringde och pratade med mamma en stund och efter det hoppade jag in i duschen, stod där inne ett bra tag för att få upp värmen i kroppen. Nu har jag gjort mig iordning och ska väcka min lata hund som inte gått upp än, han är snäll han som låter sin matte göra sig klar innan det är dags för morgon promenad. Ska hämta mamma efter promenaden och vi åker då vidare mot Kvantum, sen ska hon med hem hit och fika.

Senare idag tänkte jag bara greja här hemma och ikväll blir det mys tillsammans med älskling.

Veckan som kommer händer det nog inte mycket. Förhopnningsvis åker jag och mamma till Skåne på fredag men det beror på om Mimmi jobbar eller inte. Ska bli riktigt spännande att se hus och helt underbart att träffa Mimmi, vi har inte setts sen i januari då det sov här innan Sälen men det var bara några timmar. Shit nu fick jag lite ångest. :P