Pizza botten
LCHF pizza botten.
Ingredienser:
2 ägg
salt
2 msk olja
1 msk grädde
4 msk vatten
3 msk fiberhusk
1 krm bakpulver
Gör så här:
Vispa äggen och saltet så att det blir fluffigt. Tillsätt resten av ingredienserna, blanda väl och låt det stå och svälla i 10 minuter.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper. Lättast är om man sedan lägger en bit plastfolie över smeten och trycker ut den på plåten. Grädda i 10 minuter på 225 grader eller tills botten har fått fin färg.
Lägg på tomatsås och valfritt pålägg och grädda tills osten smält!
Ingredienser:
2 ägg
salt
2 msk olja
1 msk grädde
4 msk vatten
3 msk fiberhusk
1 krm bakpulver
Gör så här:
Vispa äggen och saltet så att det blir fluffigt. Tillsätt resten av ingredienserna, blanda väl och låt det stå och svälla i 10 minuter.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper. Lättast är om man sedan lägger en bit plastfolie över smeten och trycker ut den på plåten. Grädda i 10 minuter på 225 grader eller tills botten har fått fin färg.
Lägg på tomatsås och valfritt pålägg och grädda tills osten smält!
Postad i Allmänt