Tyson mår bra.

Tyson mår bra, vi var hos veterinären klockan 13 och hämtade honom. Det var en ganska pigg kille som möte oss och han hade varit så redig och lugn hela tiden berättade veterinären. Stolt matte och husse. Dock hade Tys en "tratt" på sig och det funkade inget vidare bra för honom att gå med den, han gick in i precis allt tillochmed i mig. Haha. Att ta bort en klo och bli sövad gick på ca 2600 kr men då är självrisken på 2000 också. Vi åkte även förbi apoteket påvägen hem, hämtade ut Tyson´s medicin som han nu ska äta i 10 dagar, tog även en sväng förbi mamma och Bosse så Tyson kunde lika ute i gräset lite, han var väldigt trött och skulle nog ha kunnat somna vilken sekund som helst. Nu ligger han med husse i sängen och myser. :)

(det ni svarta som ni kan se på hans bakben är en "sko", de ska lindra smärtan när han går. Under den svarta skon sitter bandage för att hålla såret rent och fint)


Imorgon åker vi till Stockholm för att hälsa på Johan´s kusiner och hans moster. Även Malin ska med och självklart Tyson, veterinären sa till oss att det bara var bra om han gick på tassen så att han inte bli stel eller svullen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback