I Stockholm.

Hej hej.
Vi har det jätte bra i Stockholm, kom fram igår och resan upp gick jätte bra. Dock tog det väldigt lång tid eftersom det regnade på tog för mycket. Det gick nog i 70km/h från Arrboga.
På kvällen igår gjorde vi inte så mycket, vi var enbart iväg till systemet.

Idag har vi varit i Skärholmen på ett shoppingcenter, blev en del inhandlat. En t-shirt, en ny väska, nagellack, och trosor. Johan köpte sig ett par skor och Malin skor, klänning och väska. Flisan hittade även hon skor.

Nu gör vi oss i ordning för att åka in till Stockholm city och ta ett glas. Spännande.
Jag och Malin hoppas på att komma in på kändis ställe eftersom vi själva tycker vi är kända hemma i lilla Skövde men dock tror inte Johan på att vi kommer komma in. Vi får nog strunta i det och gå till ett Svensson ställe istället.

Tyson mår bra för er som undrar, igår la jag om hans sår och det såg jätte fint ut. Han hade även slutat blöda och idag stödjer han till och med på tassen. Att ge han medicin är inga problem, han tar den nästan helt själv. :) Idag har godingen varit med Yvette på jobbet och det hade gått jätte bra, han var så snäll. Skönt att alla tycker våran "farliga" är snäll och gå. Haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback