Julen är nästan borta.

Nu är jag äntligen klar med all städning. Blev lite ändring av vardagsrummet också men inget märkvärdigt. Tyson har fått en egen liten myshörna eftersom det är hund förbud i soffan. Han kommer inte längre fram till soffan och vill hoppa upp utan går numera direkt till sin plats. Alla våra julsaker är borta i köket, känns skönt. Även i sovrummet och datarummet, de enda som är kvar i de rummen är stjärnorna i fönstret men känner jag mig själv rätt så åker även de ner i veckan. Vi byte även matta under köksbordet, ryamattan fick tillbaka sin gammla plats i hallen och istället blev datarummet utan matta. Vi bestämde oss för att köpa en ny ryamatta hit in framöver men det får vänta. Johan har hjälpt till massa idag vilket betyder att han verkat lyssna på mig sist när jag blev riktigt arg. Han har till och med lagt ner alla ny tvättade kläder i byrån och vickt ihop allt så fint.

Ingen av oss orkade laga någon mat förut och vi var absolut inte sugna på julmat som var det enda som fanns i kylen. Johan ringde och beställde varsin kebab tallrik till oss så idag har vi inte varit nyttiga alls. Efter maten tog vi oss en dusch, vi båda kände att det behövdes. Jag fortsatte att städa efter det medans Johan har sprungit upp och ner för trapporna hela dagen. Vi var även iväg till affären för att köpa cigg till mig.

Nu sitter jag och skriver i papper som jag ska skicka in till 3. Ska säga upp mitt mobila bredband eftersom det inte används. Johan har trådlöst bredband på sitt och vi sitter aldrig vid min och händer det så går det genom hans data. Johan gick precis över till Chim, de skulle kolla på någon film. Jag ska snart ut en sväng med Tyson och funderar sedan på att lägga mig och somna till en film.
Ska bli himla skönt att Johan är ledig i veckan och även nästa vecka, underbart med lite tid med bara varandra. Utan honom skulle jag aldrig klara mig, bättre kan man inte hitta.

Nu ska jag ringa mammita innan Tyson får kvällsrundan.
Må gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback