Ställde klockan fel.

Ska alldels strax krypa ner i sängen, hur trött som helst nu ikväll känner jag. Studsade upp vid halv 6 imorse som ingenting men när klockan närmade sig halv 7 undrade jag varför jag igentligen ställt klockan så tidigt. Tror det blev fel igår kväll när ögonen knappt gick att hålla öppna men detta säger vi inte till Johan, han kan istället få tro att jag är så morgon pigg. ;)

Jobbade iallafall 8-17 idag. När jag kom hem hade min man gjort mat, taco blev det också. Mums. Mycket mer har inte hänt idag, de nya gardinerna kom idag (självklart svarta eftersom Johan har såna problem med att somna när det är ljust ute), fast jag tror inte på det för på helgerna är det absolut inga problem. Nu kan vi iallafall dra för dem, inte för de gör saken mycket bättre men vi låter honom tro det. Haha
Idag har vi även haft tvätt tid, nu var det brist på rena kläder min älskling glömde som sagt av tvätt tiden föra veckan då jag jobbade. Tror dock han spelade istället. ;P

Mycket mer har vi inte gjort ikväll, Johan spelar precis som alla andra kvällar och jag går mest runt och plockar. Suck! Våra grannar frågade förut om jag ville måla deras fönster, de tyckte jag gjort bra jobb här hemma och erbjöd sig att betala bra men jag sa till dem att jag gärna gör det gratis eftersom jag bara tycker det är kul men de gick de då inte med på. Ska försöka hinna in till dom imorgon och kolla hur mycket som behövs göras innan, spackla antar jag och självklart slippa. Även grannen snett under hade frågat dem om de kunde höra med mig, kul att folk tycker man gör bra jobb. :)

Natti.

Panik på klinik

Först nu känner jag hur paniken börjar krypa på mig. Det är sommar och jag har INGA sommar kläder, alla mina shorts har blivit förstora eller man kankse säger att det är jag blivit för liten? Hur som helst så har mamma fått behålla allt som hon fick låna när de åkte till Thailand. Alltså skriker min garderob tom efter allt som har med sommar kläder att göra, jag hoppas därför på att få en bra lön nästa månad så att jag kan shoppa. Jeans hela sommaren, nja det känner jag inte riktigt för!!!

Ska strax hoppa in i duschen, skönt att slippa det imorgon. Jag kan nu vara mig själv evig tacksam för att jag knallade upp i tid imorse. Börjar jobba klockan 8 imorgon och slutar 17, likadant blir det onsdag och fredag. Underbart att känna att man har en NORMAL vardag igen, jag behöver inte längre känna mig rastlös på dagarna. Tyvärr kan jag inte vara med på personal mötet som är på jobbet där jag står på inringning men smällar man får ta. Jag har ju ett annat jobb nu. :)

Ikväll ska vi kolla på Mamma Mia eftersom den krånglade sist. Tror Johan hade bett väldigt mycket till gud att den inte skulle funka men denna gången kommer han inte undan eftersom jag lånat en av mamma ;P

(För övrigt så är min bil som ny, stor stor städning i den förut både ute och inne)

Tog emot att gå upp

Det tog emot att gå upp idag, kanske kan det bero att jag hade svårt för att somna igår tack vare ett PS3? Så trött på detta spel just nu att ibland har jag bara lust att att öppa fönstret och slänga ut det men tyvärr gör det inte saken bättre.

Helgen har bara sprungit förbi som vanligt och igår var jag riktigt trött, detta berodde dock på för mycket sömna. Gick och la mig redan vid 10 i fredags och vaknade vid 12 i lördags. Blev iallafall en sväng till stan igår och kvällen spenderades i soffan, kollade på en bra film Dear John. Tårarna rann. Haha.

Sitter och dricker kaffe nu och ska snart be ge mig in mot stan, det är väl öppet idag? Hoppas!
Sen ska jag till mamma, det är ju mors dag idag. Johan ska till sin. Grattis alla mammor, jag är också lite mamma iallafall åt Tys. ;)

Mors dag.

Grattis världens bästa mamma på mors dag! <3



Mamma och morfar.

Vaknade imorse av att det ringde på dörren, mamma och morfar kom förbi på kaffe. Inte varje dag man ser sin morfar så det var trevligt, dessutom har han aldrig varit här innan. När han hade åkt stannade mamma kvar och jag gjorde mig iordning, efter det åkte vi mot Ö&B. Köpte skurmedel och lite andra städsaker, så ni kan ju gissa vad jag sysslar med just nu? :P

När Johan kommer hem ska vi in till stan en sväng och efter det har vi tänkt att grilla om nu vädret håller i sig vill säga. Inget regn tack. Kvällen spenderas väl i soffan antar jag och vad som händer resten av helgen har jag ingen aning om.


Jag har jobb....

Nu kan vi inte längre säga att jag är arbetslös och bara står på in ringning. Jag har för tusan ett jobb, så jäkla underbart. Äntligen ett liv igen känns det som, man kan börja göra saker utan att tänka på hur man ska klara sig resten av månaden. Jag går bara runt och ler hela tiden. ;)

Slutade jobba 08 imorse och då var det bara till att åka hem och sova, vaknade vid 16 av att Johan kom hem. Gjorde oss iordning och sedan vidare till Maxi för att handla. Nu har vi precis ätit och ska alldels strax kolla på film, jag har beställt Mamma Mia. ;P

Jag ska inte gå in för saker...

Skulle försöka mig på att sova så länge som möjligt men självklart när man går in för det så går det inte. Vaknade vid halv 10 av att de glippte gräset utanför, lika bra att gå upp då. Tog en skön dusch, dock en alldels för lång för nu är jag stressad som bara den.

Börjar jobba vid 13 och slutar igen vid 17. Får åka hem och sova lite då eftersom jag börjar 20.30 igen och slutar 08 imorgon. Blir en härlig lön i juni samt att man får tillbaka på skatten. Underbart. Sommaren kan bli riktigt riktigt bra. ;)

På tal om sommar så kan man börja undra vart det varma vädret tagit vägen? Stod i tidningen igår att de skulle komma nästa vecka men kan man lita på det? Jag som var inställd på min tropiska sommar men självklart kom åskan och förstörde detta. Ge mig sommar men vi kan vänta tills min bikini kommit först. Blir svårt att bada annars.

Vädning

Det känns som det börjar bli en vänding i livet just nu.
Ska alladels strax iväg på arbetsintervjuv och efter det åka och jobba 15.30 till 22. Härligt. Imorgon ska jag jobba natt, 20.30 till 08.00. Kommer ni ihåg arbetsintervjuven som jag var på för ett tag sen, de ringde förut och frågade om jag fortfarande var intresserad och de klart som tusan jag är det. Jag vill inget hellre än att ha ett jobb, så imorgon jobbar jag min första natt där. Vet dock inte än hur mycket det blir men de skulle ringa tillbaka senare sen.

Ingen bra start

Dagen för mig startade inte alls bra, finns det något värre än att försova sig. Hela dagen blir ju förstörd. Seg dag blev det dessutom men nu är den snart slut och imorgon tänker jag vakna upp till en BRA dag.

När Johan kom hem från jobbet duschade han och sedan åkte vi ut och åkte lite. Handla lite på Kvantum och nu är pengarna verkligen slut, skönt att klockan är 00:00 snart då man får lön. ;) Kvällen har han spenderat framför sitt PS3 och jag i min tidning, nu kikar han film och jag hamnade här. Strax blir det sängen, skönt!

Imorgon ska jag på arbetsintervjuv 13:30, håll alla era tummar för att det går bra. Vill ha ett jobb, ett fast sådant. 15:30 börjar jag jobba och slutar vid 22. Skönt med pengar och att man kan fördriva tiden på jobbet lite.

Nu ska jag pussa på min man. ;)

Helgen

Så var snart även denna helgen förbi, kan inte fatta varför det ska gå så jäkla fort.

I fredags var det meningen att vi skulle grilla här hemma tillsammans med mamma och Bosse men som vanligt lagom tills Johan slutar jobbet klockan 4 blev det regn och åska. Och självklart höll det i sig under kvällen, fick helt enkelt bli taco istället men inte fy skam det heller. Efter maten spenderade vi vår kväll i soffan och kikade självklart så ska det låta. Jag och Johan gick och la oss tidigt för en gång skull, iallafall när det gäller fredagar och helger.

Lördagen vaknade jag upp till bra väder och tog därför med mig Tyson på en lång skön morgon promenad, vi lät Johan ligga kvar och sova. När jag kom hem igen fixade jag iordning frukost och väckte därefter honom. Blev en lååång lördag för min del eftersom jag gick upp så pass tidigt, man kanske borde börja med det och ta vara på helgerna istället? På kvällen grillade vi här hemma tillsammans med Mickis och Nicklas, efter en stund kom även Carl och Janinia hit och håll er i nu, jag drack vin. Det händer allt för sällan kände jag nu för herregud vad gott det var, mer vin åt Ida!!! (det var så gott så jag till och med drack upp det som fanns i Johan´s glas) ;P Onyktra somnade vi tillslut halv 3.

Vaknade vid halv 1 idag av att Johan väckte mig och huvudvärken var givet. Vad annars liksom? Haha. Seg söndag med andra ord som inte startades förens klockan 18 då jag gick upp till Nicklas och Mickis. Kikade på tv:n lite tillsammans och efter det en promenix. Johan är över hos grannen och jag kom hem för en stund sen, tänkte plocka iordning lite här hemma nu.

JAG ÄR SÅ JÄKLA LYCKLIG!

Promenad med hund

JAG GJORDE DET!!!!!!

Igår? Ja man har verkligen kort minne!
Körde in Johan till Micke när vi ätit och han dischat och gjort sig klar, efter det åkte jag till Mickis och Nicklas och hälsade på en sväng.

När jag kom hem tvekade jag en bra stund på om jag skulle ta en lång promenad eller inte, till slut bestämde jag mig för att göra det. Jag och Tyson gick en runda i Skultorp som även slutade hemma hos mamma och Bosse där Tyson drack lite vatten. Ringde Johan och kollade vart han var och då satt han på bussen så han gick av hemma vid dom och gick med mig och Tyson hem. 6000 steg kom vi upp i på en kväll, man ska gå 10000 på en dag. Vi kan om vi bara vill.

Nu tänkte vi snart ge oss ut på en lång promenad igen jag och Tyson. Han behöver verkligen motionen och förhoppningsvis lär han sig att sluta dra men igår gick det faktiskt väldigt bra och vi möte hundar utan att han ens brydde sig. Underbart.

Ikväll blir det grillning, mamma och Bosse kommer hit och så ska det låta är givet.

Johan ska äntligen lära mig att åka in line. Visst jag kan väl men hur fan ska man få stop på skiten, köpte ett par föra sommaren men åkte nog bara 3 ggr. Livsfarligt är det iallafall. Haha. Men som tur är så har Johan åkt väldigt mycket förut och kan sin sak, han fick därför äran att lära sin flickvän. Men frågan är HUR han åker, jag tror han kommer dra ifrån mig ganska snabbt och köra sitt egna race. ;P
Överlever jag detta så hörs vi igen men annars vet i tusan. Haha.

Galen dag

Håller just nu på med maten, även tvättstugan är våran idag och det ska bli skönt med rena kläder. Ska passa på att ta sängkläderna också när jag ändå är i farten.

Kvällen är inte planerad men en sak som är säkert är att jag inte tänker sitta hemma. Alldels för mycket sorg som kommer ikapp mig, jag ska iallafall gå och hälsa på pappa och säga grattis. Blir galen och får panik när det blir såhär, jäkla sorg att komma ikapp en. Självklart ska man sörja men det vore ännu bättre om han kom tillbaka. Mina ögon är svullna efter att ha gråtit mesta dels utav dagen.

Pappa kom hem.
Jag vill ha det som innan du reste till himlen, jag vill inte att du ska vara där utan oss.
Vi är ju din familj, varför lämnade du oss? Varför? PANIK!

Grattis..

Himlens vackraste ängel fyller år idag. Grattis fina pappa. <3




Saknar dig..

Idag är ingen bra dag alls som jag får säga det. En sådär där dag när allt bara kommer över en och sorgen springer ikapp, saknar fina pappa. Imorgon skulle han fyllt år också och det gör inte saken bättre. Satte mig i badkaret förut när jag duschade, skakade och grät som ett litet barn. Efter det la jag mig i sängen och Tyson kom la sin tass i min hand, han saknade nog sin morfar idag. Imorgon kommer jag iallafall och hälsar på dig pappa. <3

Kan ni få sådan där dagar då ni är trötta på allt som har med utseende att göra? Jag är inne i en sådan period nu! Håret är fult och jag vill klippa mig, jag vill ha sommar och sol så att man kan få en snygg brun färg, sminket blir inte som jag vill, skinnet hänger vilket kanske kan bero på att jag gått ner 20 kg under en kortare tid. Brösten är inte heller bra och jag vill ha ny, va fasiken bröst är väl nästan de viktiaste hos oss tjejer? De som vi ska trivas med!

Ska kika desperate housewives om en stund och efter det får de nog bli en promenad och rensa tankar!!!!

Saknar...

Saknar min fina pappa idag!


I Förslöv

Sitter just nu hemma hos Mimmi och Henrik i Förslöv. Imorse tog jag och mamma bilen och åkte neråt, eller blev en ganska sen morgon eftersom jag var tvungen att åka in till arbetsförmedlingen först.

När vi kom fram åkte vi med när de skulle kolla på nytt kakel till sitt badrum och jag kan lova att de kommer ha Förslöv´s snyggaste badrum när de är klart! De har även fått Förslöv´s snyggase dörr idag då Henrik´s pappa varit här och satt in den. Kommer bli så sjukt avis på deras när de är klart att jag kommer åka ner så fort jag kan. ;)

Igår var jag på arbetsintervjuv och håller just nu alla tummar som finns för att jag kommer få det. Det verkade hur som helst kanon bra. Innan det var vi på kalas hemma hos Björn och Helene för att fira Björn som fyllde 51 år. Kvällen blev stressig då jag var tvungen att åka till mamma och Bosse och skriva ut papper till arbetsförmedligen och sedan packa. Tiden sprang iväg som vanligt.

Nu sitter jag och kolla på mamma och Mimmi som gör pizza. Ni är så rediga. ;) ;) ;) ;)

Mina två godningar är kvar hemma i Skövde. De får ha en grabb helg.

Ny jacka

Ny jacka och jag är kär redan!


Slutade tidigt

Slutade redan vid 13 idag, det är alldels perfekt tid att sluta men ger iofs inte lika mycket pengar heller. Man får tänka positivit. Dagen flög iallafall förbi och lika fort som jag kom skulle jag sluta kändes det som. Haha.

Igår hade vi kalas här hemma för Johan och det var hur stressigt som helst. Ni som känner Johan vet hur han är, han stressar ALDRIG!!!!! Jag fick hoppa in och jobba på dagen vilket igentligen inte var meningen, hur som helst så fixade jag en kaka dagen innan, bullarna var redan gjorda och tårtan fick jag fixa igår efter jobbet. Var precis klar efter duschen igår när klockan blev 7 och personerna skulle komma. Ojojoj. Men gott var fikat och Johan blev nöjd över sina presenter. Vi hade lite kvar igår kväll så jag ropade på Chim från balkongen och bad han och Fredrik komma över för att fika upp de sista. :P

Imorse ringde klockan igen och jag har fortfarande inte lärt mig den där jäkla klockan. Man måste tydligen ställa mer än 1 alarma för att kunna ligga kvar och dra sig, annars ringer den inte igen. Surt!

Nu har jag precis varit nere i tvättstugan och slängt in en maskin. Ska åka till farmor och farfar fika tänkte jag, lovade att jag skulle komma i måndags men eftersom jag inte var bra fick jag avstå det och igår hann jag inte med. Bäst att göra det idag.

Orkar inget

Något fel är det med mig, är inte alls uppe på toppen just nu utan väldigt väldigt långt ner. Är hur trött som helst och skulle kunna somna vilken minut som helst. Okej att jag har gått upp tidigt för att jobba idag men inte fasiken ska det kännas såhär av det! Hur jäkla känslig som helst och börjar nästan lipa för ingenting, haha. Yr i huvudet och mår illa till tusen, vad är problem kan man undra?!?

Jag har iallafall bakat kakor nu, Johen fyller år imorgon och vi ska ha lite kalas då. Men att bara göra en kaka tog orken ifrån mig, hur fan kan det vara såhär igentligen? Jag vill inte!

En som kommer somna gott på sin kudde nu är iallafall Ida Enheden.
Godnatt

Inget toppen

Mår inte alls toppen idag. Dagen började bra och jag kände inte av någon som helst illamående eller yrsel, det började när vi var i stan. Sjukt jobbigt är det iallafall och jag vill inte må såhär längre.

Johan har precis gjort pizza som vi ska äta och det slutar väl som de senaste 6 dagarna att jag får lägga mig och sova. Hur hemskt är det igentligen inte att må illa?!?

Att sluta röka går mycket bättre än jag trodde. Idag har endast 4 st rökts och det har smakat lika illa varje gång så har slängt mer än halva. Jag är grymt stolt över mig själv och hoppas att det kommer fortsätta smaka lika illa för då dröjer det inte länge tills det är 0 om dagen. Folk har rätt det är både dyrt och äckligt.

Stan

Dagen har bara sprungit iväg som vanligt, gick upp ganska tidigt idag ändå. Tog en lååång varm skön dusch, underbart. Efter det kom Mickis hit och vi åt upp min goda kyckling. Efter en kopp kaffe åkte vi mot esplanaden där Mickis fick sig ett par nya skor köpta och jag lite smink och en kam. Vidare mot Ö&B där Tyson fick leksaker och Tyra godis.
Tyson´s leksak var iallafall hel i 5 minuter men än så är den inte hel sönder. Duktigt kille. ;P

Nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem så vi kan planera middag inför kvällen. Magen suger efter något riktigt riktigt gott men vad är då frågan. Svårt att bestäma mig, får helt enkelt rådfråga min älskling. Kvällen ska spenderas i soffan framför Så ska det låta, vad annars liksom?!?

Idag mår jag hur som helst lite bättre iallafall men inte helt bra, huvudet är fortfarande ur tungt och ryggen värker men jag är nöjd så länge jag inte mår illa. Haha.

JAG SKA SLUTA RÖKA!!!!!! JAPP, JAG SKA JAG SKA JAG SKA.
(Mamma ringde imorse och berättade att min morfar fått kol) :(

Mat, Dusch, Nyttigt

Har precis gjort mig iordning efter en skön dusch, en sån där som man verkligen behöver någon gång då och då. Inpackning och bara kunna njuta fullt ut. Ja ni förstår säkert vad jag menar. Ja med min inpackning men den är verkligen viktig för mig, utan den hade mitt hår sett för jäkligt ut. Ska jag vara riktigt ärlig så är nog håret det första jag kollar på hos en person jag möter eller går förbi, jag menar det är de som alltid syns och som man lägger märket till även på långt håll. Haha.

Mamma var här på morgonen idag och som vanligt blev det frukost tillsammans. Efter det gjorde hon en inpackning och när den hade suttit i en stund och hon sköljt ur det fixade jag hennes hår. Plattat och fint blev det, okej hon har redan plattat hår men det blir inte samma grej.

Har även hunnit med att städa lite idag, IGEN! Har också varit nere i tvättstugan och slängt i 2 maskiner tvätt och snart är det dags för 2 andra. Men först ska jag laga mat till Johan, själv har jag stekt upp kyckling filé som jag skurit i tärningar. Ja jag tänkte faktist bli nyttig igen och det är perfekt att ha i kylskåpet och man bara kan göra lite sallad till. Kyckling filé (tärning bitar), peppar blandning och vitlök. Mums. Till det blir det sallads blandning, ibland körsbärstomater och sen är hela frysen fylld med frysta grönsaker. Älskar den frysta broccolin, vattnar sig bara i munnen av att tänka på det men självklart är det grönsaksblandningar också. :) Säger därför hejdå till godis och allt annat jäkla onyttigt. Kroppen mår så pass mycket bättre av nyttig mat, självklart har jag som förut en dag i veckan med gott men inte jäkla varje dag.

Illa

Blev inget jobb för min del igår, var lika dålig när jag vaknade som jag var när jag somnade kvällen innan. Först vid 2 på dagen började det ge med sig och jag kände mig som en människa igen. När Johan kom hem från jobbet åt vi och efter det började jag känna av mitt illa mående igen men som tur var så gick det över ganska fort.

Kvällen spenderas i soffan genom att läsa tidnigar. Var meningen att jag skulle kolla på Desperate Housewives men 5 minuter innan blev jag dålig igen och fick gå in i sängen och lägga mig. Kunde iallafall somna men när jag vaknade imorse mådde jag precis lika illa.

Nu har det gett med sig lite och jag ska försöka hinna med en sväng till Jysk och esplanaden innan det kommer tillbaka. Får helt enkelt vänta med att äta tills jag kommer hem.

Dålig

Till Jysk kom vi aldrig iväg, vi var på god väg men plötsligt innan kom det som en bomb. Jag började svettas något fruktansvärt och riktigt kände hur febern bet sig fast. Jag tyckte det gott och väl kunde räcka men inte då, började må sjukt illa och så fort jag rörde på mig var det något på väg upp. La mig i sängen och somnade tillsammans med Tyson i 2 timmar, vaknade till liv igen och det kände genast mycket bättre. Men så fel jag hade, räckte med att jag gick ut från sovrummet så blev det snabba steg mot toaletten. Johan min godning tog cykeln upp till affären förut och köpte alvedon men tyvärr så har inte detta hjälpt, han köpte även med sig en tidning och jag har blivit säng liggande hela kvällen. Nu är jag dock uppe en snabbis och ska tvätta bort de gamla sminket men efter det får de bli sängen dirket, på väg mot toaletten är jag hela tiden. :( Det är synd om mig!!!!

JAG SKA JU FÖR TUSAN JOBBA IMORGON......

Början till sommar

Jag tror detta sköna väder är en jäkligt bra början till en underbar sommar, någon mer som tänker som mig?!? :)

Vaknade imorse av att klockan på mobilen ringde, jag är beroende av min älskade telefon. Vad gör man utan den igentligen? Jag skulle iallafall inte överleva! Den är ju för tusan hela ens liv, man kan skicka sms, ringa vem som helst, vakna av den, bli påmind av den, få minnen för livet, lyssna på skön musik, tillgång till internet. Som ni säkert hör är den mycket värdefull i mitt liv.
Hur som helst så blev det en dusch för att vakna till liv, självklart kaffe också. Utan kaffe på morgon kan ni glömma att jag inte är människa förens sent på dagen. Vid 11 åkte jag in mot stan för att möta mamma som gjort sina naglar, bra avis på dom blev jag också!!! Vi tog oss en fika på gräddhyllan de första vi gjorde och efter det drog vi benen efter oss. Blev iallafall ett par skor inköpta och Johan kommer bli mycket glad över att det står ännu ett par skor på skohyllan, eller så blir han tokig då han tycker att jag redan äger på tok för många. ;P
Vi avsluta iallafall med plantagen och cheepy.

Hemma och dammsugaren åkte fram direkt. Städ städ städ. Ja det behövdes verkligen. Ska strax fortsätta med grillen som jag tänkte få ren och efter det är de dags att börja med maten. Köttfärslimpa och potatis. Muma. Tänkte efter det försöka lura med mig Johan till Jysk för att kolla på nya stolsdynor till balkongmöblerna. Underbart ju! ;)

FÖRÖVRIGT SÅ TÄNKER JAG SÖKA IN PÅ BYGGUTBILDNING. En undersköterska utbildning är inte tillräckligt för mig. :P