Silvershampoo

Blir galen snart. Jag vill ha mina pengar, helst nu. Kommer förhoppningsvis få lite imorgon men det är inte säkert då jag fick tillbaka pappret när jag lämnat in det men innan fredag ska jag iallafall ha fått dem. Hur som helst så är det inte de pengarna jag vill ska komma utan lönen, måste ha en ny inpackning då min är helt slut och utan den kommer mitt hår se ut som stryk. Jag behöver även silverschampoo till håret eftersom de dämpar det gula tonerna som är, inte för att det är mycket men ändå. Jag vet sedan innan då jag var blond att Matrix silvershampoo var guld värt och det ska jag ha igen, ska även pröva deras inpackning denna gången eftersom de har en för blekt slingat hår. Perfekt. :)


Beck

Mamma ringde precis och berättade att det skulle bli snö imorgon och ganska mycket också. Jag trodde helt ärligt att våren skulle komma men så fel jag hade. Vi får hoppas det vänder lika fort som det kommer.

Ikväll har jag och Johan kollat på Beck, mys i soffan. Jag och mamma var och såg den när den gick på bio men hade nästan glömt hela filmen. Nu har jag bänkat mig framför datorn och väntar på att syster ska skriva blogg, Johan kollar hockey och jag njuter verkligen av att OS är slut idag. Kanske han kan bli lite mer social min älskling. ;)

Helgerna går för fort.

Så var det söndag igen, helgerna går verkligen bort och bara springer iväg. Vi har sovit riktigt länge idag och det var jätte skönt men vaknade första gången vid 7 av att jag hade huvudvärk, gick upp och tog en tablett och sedan somnade jag om i min älsklings famn. Vaknade igen vid 12. Vi tog på oss kläder och åkte sedan upp till affären, även Tyson fick följa med eftersom jag skulle ta en promenad med honom direkt efteråt plus att han älskar att åka bil.

Nu har vi precis ätit frukost, en sen sådan också men jag hade verkligen suget efter en rostmacka och så fick det bli. Jag ska strax plocka fram dammsugaren och ta ett varv med den, kanske även mopphinken kommer fram. Johan ska säkert kolla tv men det är bara skönt att få göra det själv idag känner jag, då blir det i min egna takt. :)

Hände inte mycket

Här har det då inte hänt mycket sedan sist jag skrev. Johan är fortfarande över hos grannen och Tyson sover, själv fastnade jag framför datorn som vanligt. Kan inte riktigt förstå hur tiden går så fort när man sitter här eftersom man inte gör något speciellt. Hur som helst så ska jag snart gå och göra min hund sällskap, börjar bli ganska trött.

Dags att sova. Natti.

Ikea och A6

Kom hem för några timmar sedan men har tyvärr inte orkat skriva något inlägg tidigare. Vi kom iväg lite innan klockan 2 då Helene hämtat Tyson, hon var ändå i stan och då behövde vi inte åka ner innan. Men innan färden gick mot Jönköping behövde vi tanka bilen så det fick bli Shell först, illa att de har tagit bort alla bensinstationer i Skultorp. Sen blev det raka vägen mot Jönköping och vilken tur att det var lördag så vi slapp alla lastbilar och dessutom var det inte alls mycket trafik ner, tog oss 45 minuter sedan var vi vid Ikea och A6. Vi började med Ikea men direkt när vi kom innan för dörrarna tappade vi humöret både jag och Johan, ingen av oss orkade att gå där inne speciellt länge så vi kom billigt undan denna gången endast 69 kr. Är nog nytt rekord för oss. A6 däremot blev lite dyrare men där inne skulle vi ju handla lite hade vi sagt. Blev nya handdukar från Hemtex, himla snygga. Johan köpte en t-shirt från JC och även den var himla snygg och jag hade lovat Johan att göra french manicure någon dag men då behövdes nya nagellack till det och då fick det bli det. Även mat hann vi med mitt bland allt folk men sedan gav vi upp, märks att folk hade fått lön.

Vi åkte direkt för att hämta Tyson som blev överlycklig när han fick syn på husse. Matte däremot duger bara när inte husse är med. Ja sedan den dagen jag och Johan blev tillsammans har de två älskat varandra och man skulle nästan kunna tro att de är kära. Haha. ;P Vi stannade även en stund för att prata med Helene och Björn.

Vi kom väl hem vid halv 8 eller något och nu är jag själv hemma med Tyson. Johan har gått över till grannen som fyller 25 år idag, blev dock en lugn kväll ändå då det inte skulle vara något partaj. Jag har precis fått iordning på mina naglar och vi får hoppas han blir glad när han kommer hem och att det blir godkänt. Orkar inte göra om det men tror jag slipper det, himla pilligt jobb det där med naglar. :)

Ingen stress

Här har vi precis vaknat, vi bestämde oss för att inte stressa iväg till Ikea och A6 idag så tog en sovmorgon. Jag sitter just nu med en hårinpackning i huvudet och det behövdes verkligen eftersom jag inte gjort det på ett tag nu. Johan är ute med Tyson i snön, usch att den kom tillbaka idag men tur det är plusgrader så den smälter bort lika fort igen. Så fort vi är klara båda två åker vi mot Jönköping, Tyson ska till Helene (vi ringde och sa att han saknade henne) och hon saknade honom med så passade ju bra. :)

Bild kommer kanske när jag är duschad och klar annars får ni vänta tills ikväll.

Let´s dance och Solsidan

Förlåt att jag inte lagt upp någon bild men jag lovar att det kommer imorgon. Nu är jag alldels för trött och dessutom är inte håret iordning gjort, de åkte upp i en knut förut. Men som sagt, det kommer imorgon. Har precis kollat Solsidan, sjukt program alltså. Johan kollar OS medans jag väntar på att Let´s dance ska börja, igentligen gillar jag det inte men precis som med PH jag har följt det alla andra gånger så kan inte bara sluta nu. Haha.

Somna tänker jag iallafall göra tidigt, så blir inget mer inlägg idag.

Slingor avklarade.

Nu har jag varit hos Madelene och fått mina slingor gjorda. Jag kan nu meddela att jag är mer blond är brunett, fick med mig en produkt hem (nästan som skum) som jag just nu sitter med i håret. Varför jag gör det är för att det tar bort det gula som kan bli av slingor och detta är mycket bättre än silver schampoo tydligen. Hur som helst så ska det sitta i ett par timmar så kort får ni vänta med tills senare. Än så länge är jag iallafall nöjd och det är huvudsaken.

Väntar just på att min älskling ska komma hem så han kan säga vad han tycker, lite svårt för honom att se med skum i håret men det lilla han ser kan betyda mycket ändå. Haha. Jag är ganska trött och tror jag ska lägga mig och sova en stund, om det nu går när det säger dropp dropp på fönstret. Som jag skrev tidigare så sov jag nästan inget inatt och kunde inte sova imorse heller men jag ska då inte klaga för jag tycker det är helt jävla underbart att all snö försvinner. GE MIG SLASK!!!!!

Kvällen ska tillbringas i soffan iallafall om jag får bestämma, vi får se vad Johan har för planer om han nu har några. Imorgon sticker vi iväg till Jönköping för att gå på Ikea och även A6. I love it. Pigga ska vi vara eftersom jag är illa tvungen att köra både dit hem, ska bli skönt sen när Johan får tillbaka sitt körkort för då tänker JAG ALDRIG MER KÖRA BIL NÄR VI SKA NÅGONSTANS TILLSAMMANS. ;)

Snart dags.

Snart dags för mig att åka till frisören. Ska bli sjukt skönt att sitta ner och bara ha någon annan som tar hand om en för en stund och självklart underbart med en förändrig. Men först blir det en snabbis promenad med Tyson och efter det förbi Johan´s jobb. Stackaren hade inget snus kvar, nu vet han hur det känns när inte jag har cigg. Haha. :P

Pratat med Mimmi flera gånger idag och nu hoppas jag ännu mer att jag och mamma åker dit nästa helg. Har så svårt att föreställa mig saker som hon menar och frågar om råd om till huset och hur hon vill ha det. Lättare när jag varit där och sett och kan se det framför mig. Perfekt också eftersom vi gillar samma saker och den helgen kommer säkerligen spenderas i affärer. Och nästa gång hon kommer hit får jag räka med Hem & Hobby eftersom de inte har den affären i Skåne och min storasyster är helt kär i den affären. ;P

Viktigaste på hela dagen (nästan)

Jag har nästan glömt att skriva det viktiaste av allt!!!! (efter mina slingor såklart). Att Mimmi, Henrik, Alice och Anka (kattfaaan) blir riktitiga Svensson Svensson´s idag. Eller det har precis blivit det och är antagligen i sitt nya hus nu. Vill bara säga ett stort GRATTIS och LYCKA TILL. Kanske borde förklara varför jag har döpt om Anka som är Henrik´s katt, hon fick de namnet då hon rev mig första gången vi sågs. Sen dess har vi inte varit kompis.


Sju sovare till hund.

Nu har min sju sovare till hund vaknat och det är dags för en promenad men helst av allt vill han bara mysa med sin matte. Sötnosen då.


Dropp dropp

Är bra trött idag och det går ändå inte sova. Inatt var det rent ut sagt omöjligt att sova eftersom det äntligen har börjat töa så låter det dropp dropp på fönstrena och sen blev det inte bättre av att jag och Tyson sovit jätte länge på dagen. Imorse vaknade jag redan när Johan gick till jobbet och kunde inte somna om men självklart kunde Tyson det och ligger fortfarande och sover. Har precis ätit frukost och tänkte nu inte göra ett skit, bara låta tiden rinna iväg. Halv 2 ska jag till frissan och få mina efterlängtade slingor gjorda, jag har knappt någon svart färg kvar i håret eftersom min super schampoo är kanon på att få ut gammal färg. Haha. Självklart ska ni få en bild när det är klart. :) Men här har ni en bild på hur det ser ut nu. (Dock himla mörk)



ICA Maxi

Här har inte hänt mycket sedan jag kom hem. Herregud vad segt det är att handla, blir irriterad och trött bara jag kommer in på ICA Maxi och idag var det sjukt mycket folk som uppenbarligen fått lön. Vi var iallafall snabba igenom och det är nästan ett under men Johan skulle till Micke så idag var han ingen segis. Släppte av honom där på vägen hem och jag åkte vidare hemåt. Nu är jag slut körd i ryggen efter att ha plockat upp all mat, fryst in och när jag ändå höll på rensade jag ut både kyl och frys. Satte mig ner för att betala räkningarna, det roligaste på hela månaden men nästa månad kommer det inte vara ett så högt belopp och det är skönt det. Har börjat städa toan då den såg ut som tusan men nu ska det bli rent och snyggt igen. Hittade inga handdukar på Hemtex idag, eller det fanns men då fanns det bara en av den och jag vill iallafall ha två badlakan och fyra små. Vi bestämde oss för att vänta med tills helgen då vi troligen ska till Jönköping, finns ju Hemtex där också. Jag fick iallafall en ny mascara så min är helt slut, mascaran är mitt liv även om de en del dagar inte är mycket alls på fransarna. Hur som helst så känns det som jag babblar om allt och inget nu så ska fortsätta städa på toan. :)

Långsam.

Jag är rastlös som vanligt när jag inte jobbar, har varit så varje dag när jag inte jobbat. Haha. Jag har iallafall städat idag och fått något gjort. Efter städningen blev det duschen och jag riktigt lång tid på mig att göra mig klar, riktigt skönt att kunna vara seg ibland. Om Johan är hemma bara han stressar mig så man får passa på. Jag ska snart stressa honom för nu står han i duschen, vi ska strax åka och handla men först blir det mat på donken. Jag hoppas på att hitta snygga underbara handdukar på Hemtex också. Kanske kan vi även få ett nytt duschdraperi till badrummet, de vi har nu är hårfärg på som inte går bort men nu färgar jag ju inte håret hemma längre så då slipper vi hårfärgen. Hihi.

Latmaskar

Vaknade klockan 9 idag men märkte lika fort att Tyson inte alls var sugen på att gå ut, så vi båda somnade om och gick upp först vid 12. Skäms på oss som sover bort hela dagen. Nu har vi varit på Shell och tankat bilen, passade även på att köpa cigg. Ska ta tag i städningen här hemma nu så att det iallafall har hänt något under dagen. När Johan kommer hem ska vi åka och handla, han pratade även om donken eftersom han velat ha det länge nu. Jag ska även kolla på handdukar på Hemtex, sett så snygga där och de har verkligen bra kvalite på dem också. Städning och sen dusch. Och det töar ute. :)

Utbildningar

Oj vad klockan springer iväg. Har inte hänt ett skit ikväll och det har verkligen varit skönt.

Jag har suttit och kollat runt på olika utbildningar och jag börjar bli riktigt sugen på att plugga igen, inte någon direkt linje så men här ska ni få höra. Det första jag funderat på och längst är att vidare utbilda mig i massagen som jag läste på Komvux men kan inte bestämma mig eftersom kurserna är i Göteborg och jag vet inte om jag är så sugen på att pendla dit. En annan sak jag funderat på i några dagar är nakelteknolog/nagelterapuet, jag har suttit och kikat runt nu vart de kan finns kurser till detta och jag har hittat en i Skövde. Fast jag tror jag får fundera ett tag till innan jag bestämmer mig helt.



Sjukt snyggt!!!!

Mamma det är såhär jag menar:


Nails.

Tiden går verkligen fort när man är och jobbar, därför har jag inte hunnit med att skriva ett inlägg till idag. Jobbet gick bra och snabbt också. Det är inte direkt så att vi sitter och bara glor utan istället ser vi till att alltid ha något att göra, precis som det ska vara.

Slutade vid 4 och mamma åkte då med mig hem eftersom hon varit i stan och fixat sina naglar. Jag önskar jag också hade råd att göra sånt och speciellt nu när mina börjar bli riktigt långa.





När jag kom hem började jag med maten, idag bjöds det på kött och potatis till Johan medans jag valde bort potatisarna och åt istället en god grönsaksblandning. Medans jag gjorde maten sprang Johan ner till tvättstugan, skönt att få rena kläder igen. Har diskat och gjort iordning i köket och precis satt mig på rumpan. Sitter just nu och filar mina naglar och lägger på ett skyddande lack, mina naglar är så tunna och svaga så det går annars av för minsta lilla men med detta lack håller det kanon. Ska lägga på ett rosa lack, nya vårfärgen från Isadora och super fint.

Det bästa på hela dagen, det krävdes inget för att få med Johan till Ikea och A6 han gick med på det direkt. Suveränt och troligen så blir det redan på lördag. Ska bara ordna med någon som vill ha hand om min hund, ska ringa svärmor imorgon och kolla eftersom han då inte behöver vara själv hemma. Så himla sällskapssjuk min vovve. :)

Vårkänslor tillbaka

Mina vårkänslor är tillbaka. Himlen är blå och endast några få moln, fåglarna kvittrar och solen påväg fram nu fattas det bara att snön ska försvinna som det förhoppningsvis gör inom en snar framtid.

Jag ska snart gå in i sovrummet och väcka min lata hund som fortfarande ligger och sover. Dags för en promenad med honom innan jag ska ta min bil till jobbet. Synd att inte min bil är lika ren som den på bilden, har en likadan men min är nästan svart efter detta skit väder!



Extra pengar till mig.

Om man kör med omvänd psykologi så kanske det slutar med allt snöande. Vi alla kan väl börja hoppas på snö istället och önska det mer än någonsin.

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon är det dags att vakna tidigt till klockan igen. Jobb står på schemat vilket även innebär att det blir extra pengar i kassan.
Passar alldels utmärkt eftersom det finns så mycket jag vill göra och även köpa men jag tror bestämt på att jag ska fjäska och tvinga med Johan till Ikea i Mars då lönen kommer, får börja med mitt fjäskande redan nu. Hihi.

Visst var detta snyggt. Ikea Ikea Ikea.

Och kan det inte bara sluta snöa, kommer få ställa klockan en halvtimme tidigare imorgon då jag är bilägare. Gråter nästan redan vid tanken på att gå ut i kylan och skrapa is och snö från bilen. :(


Snö snö snö

Det snöar ute och det tänker nog inte sluta heller. Just nu är mina vår känslor väldigt långt bort. I detta väder är det inget positivt alls att ha bil, hade nästan hellre åkt buss men då får man räkna med långa väntetider istället. Jag får helt enkelt vara nöjd med min bil ändå och speciellt när det börjar töa ute. Tänk på de stackars människor som måste promenera ute då, er lider jag verkligen med. Ring om ni vill åka någonstans. ;)

Jag tänker börja spara pengar nu för denna bilen jag vill ha. Jag har modellen innan den här och är nöjd med den men denna älskar jag!!!


Flyttat vitrinskåp

Även denna dagen har gått fort utan att något speciellt har hänt.

Har möblerat om i vardagsrummet lite idag, eller flyttat på vårt vitrinskåp. Med andra ord ingen stora förändring men det blev mycket bättre iallafall. Dammsugaren kom också fram och min växt Charlie har fått vatten, passade även på att klippa ner honom lite då han såg väldigt ledsen ut. Haha.

Fika hos farmor och farfar har jag också hunnit med men det fick bli en snabb en eftersom klockan drog iväg så. Jag lyckades till och med att köra upp på farfar´s uppfart, aldrig vågat det innan eftersom det är så himla trångt och nu när jag har större bil också. Men skam den som ger sig. ;P

Nu har vi precis ätit och Johan står i duschen. Ska greja lite nu.

Imorgon är det jobb igen. Härligt.

Julle 27 år.

Grattis till världens bästa syssling, Julle på 27-årsdagen!!!!
(bara 3 år kvar)


Vår känslor

Idag har jag vår känslor enda ut i finger topparna. Solen står högt på himlen och det är inte alls många minus grader, nu kan vi bara hålla tummarna för att snön smälter bort. Våren är mycket välkommen nu. :)

Jag ska strax hoppa in i duschen för att senare åka till farmor och farfar på en fika. Längesedan jag var där nu.

Pratat i telefon med syster nu på fm, ett långt samtal vilket var längesedan. Vi ska försöka satsa på första helgen i Mars, hoppas bara inte hon jobbar då. Det passade iallafall både mig och mamma och nu får vi hålla tummarna för att det även passar Mimmi. Saknar att göra sånt där som hon och jag alltid gjorde, vi åkte jämt runt och kikade i affärer och drömde oss bort men nu blir det nästan aldrig sånt längre.

Tiden springer iväg och även vattnet rinner iväg. :P

Byxor och t-shirt.

Så var även denna dagen snart slut, en del dagar kan tiden verkligen gå fort..

Var iväg till Maxi och Elin´s esplanad förut med mamma. Hon skickade och frågade om jag ville följa med och visst kunde jag göra det. Vi hämtade ut Bosse´s mediciner och efter det kikade vi lite i affärer. Mamma köpte 3 nya t-shirt till mig och även ett par byxor, även fast jag sa att jag skulle köpa det när jag fick pengar. Hon räddade helt enkelt min vardag eftersom jag bara har ett par byxor som sitter bra, de andra är på tok för stora efter min vikt ned gång. Självklart köpte jag ett par som jag redan har, ett par svarta skit snygga men tro mig det var de bästa byxorna jag hade.

När jag kom hem la jag mig i soffan för att titta på tv tillsammans med Johan. Hade köpt med mig en påse lösgodis som jag varit sugen på riktigt länge men har dock bara ätit tre bitar, sen tog det stop. Det blev iallafall en silver medalj till sverige i skidorna ikväll och ja jag kollade på OS tillsammas med honom.

Mimmi ringde förut och berättade att Frances och barnen skulle börja spara pengar och försöka komma år 2012, visst är det underbart. Även om det är 2 år kvar så är vi ändå super glada. :)

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag är jätte trött och Johan har väl inget val eftersom han ska jobba imorgon.

Imorgon ska jag försöka hinna med att hälsa på farmor och farfar eftersom jag inte kommer hinna det senare i veckan. Ska även gå promenad med Mickis eftersom vi inte hunnit det idag, hon skulle iväg vid 7 och jag åkte iväg med mamma. Nu måste vi ta det imorgon Mickis, sparka av oss latmaskarna som bor i våra kroppar!!! Håller även tummarna för att hon ska börja träna tillsammans med mig. ;)
På onsdag blir det tvättdag, torsdag har vi bestämt oss för att handla och Johan ska även klippa sig och på fredag ska jag till frissan.

Natti.

Världens bästa.

♥ Bara för att jag har världens bästa mamma



Och så försvann tiden

Här har det inte hänt mycket och tiden har ändå gått fort. Kanske beror på att jag fastnade i soffan och i ett tv program. Perfekt när man är rastlös och inte vet hur man ska få tiden att gå.

Ska alldels strax börja med maten, då är den klar till Johan kommer hem. Och känner jag honom rätt så kommer han vara hungrig när han kommer, det är iallafall så det brukar vara. Idag är det lasagne som står på menyn, mumsigt.



Jag har precis kört 30 minuter på crosstrainern. Bollen får plockas fram senare.

Ikväll händer det nog lika lite som vanligt skulle jag tro men kan vara skönt det också. Hoppas bara jag inte blir allt för rastlös eftersom det oftast leder till att jag blir irriterad och sur vilket går ut över min stackars älskling. Som tur är så vet han hur jag funkar och låter mig istället vara ensam i ett sur tills jag surat klart. Och efteråt brukar han bara tycka att jag är knäpp. :P

Skönt att pengarna kommer i veckan.
Mycket jag vill köpa men får nog vänta tills nästa månad ändå. En hårinpackning behöver inhandlas och även nytt smink. Tråkiga saker men behövligt. Men har prioriterat byxor i första hand för det behövs verkligen och på fredag ska jag till frisören, dock ska jag inte klippa mig denna gången eftersom det inte behövs och jag gjorde det sist jag var där vilket var i januari. Men däremot ska det bli en massa massa slingor. :)

Mamma har varit här.

Vaknade imorse av att mamma ringde och då var det dags att gå upp. Hoppade in i duschen direkt, enda sättet att vakna till ordentligt. Gjorde mig iordning och när jag var klar för att gå ut med Tyson kom precis mamma så vi tog en kort promenad med honom. När vi kom in igen blev det kaffe och frukost och efter det bara en massa prat om allt mellan himel och jord. Nu har hon precis åkt hem.

Jag är sjukt rastlös och funderar på vad jag ska göra. Städa gjorde jag igår och dessutom har jag ingen ork för det nu. Att sitta framför datorn fördriver tiden ganska bra men sen då? Till slut finns ju inget att kolla på?

Tror det får bli lite motion på crosstrainern och även bollen får plockas fram. :)

Gårdagen.

Kvällen igår var lyckad och trevlig. Dock drack jag inte så mycket alkohol eftersom jag inte ser något nöje i att vara full men jag hade trevligt ändå. Kvart i nio ringde våran hyresvärd och sa till oss att grannen under klagat på för hög musik. Jag blev jätte arg eftersom klockan inte var 10 ens och dessutom så har hon på sin tv jätte högt klockan 12 på vardagrna, så nästa gång ska jag ringa hyresvärden och klaga på henne.

Jag får alltid höra att jag jämt är först med att gå och lägga mig men igår bevisade jag att det inte alls var så och var uppe längst. Johan somnade på soffan och Stefan och Nicklas på bäddsoffan. Jag och Mickis satt uppe i köket och pratade och till slut kom även Nicklas upp igen. Jag väckte Johan på soffan så att han la sig i sängen och bäddade sedan på soffan åt Mickis och Nicklas.

Imorse var det några som var väldigt dåliga, Johan och Stefan. Nicklas var det inte så illa med och jag och Mickis kände inget. Nicklas bjöd på pizza imorse, eller klockan var väl 1 eller något. De andra kollade på film och jag passade på att sova. När Mickis och Nicklas hade gått hem kollade jag, Johan och Stefan på film.

Johan har nu gått över till en kompis och Stefan har åkt hem. Jag börjar fundera på om jag ska sova snart, fick inte alls mycket sömn inatt. Hade en pojkvän som tog upp hela sängen och var omöjlig att väcka. Haha.

Imorgon kommer mamma hit och vi ska umgås. Mysigt.

Segisar

Idag är verkligen en riktigt segis dag. Vi sov till halv 1 eller iallafall jag, Johan vaknade nog lite tidigare. Medans han var ute med Tyson gjorde jag iordning frukost och efter det har det gått riktigt långsamt för oss båda. Nu är jag iallafall sminkad och klar för att hämta upp Nicklas och Mickis.

Johan och Nicklas ska spackla och jag ska troligen färga håret på Mickis. Röda slingor.
Ikväll blir det alkohol men lugnt för min del, dricker alldels för sällan. :P

HJÄLP!!! JAG BEHÖVER NYA KLÄDER!!!!

Inte nöjd.

Nu har jag tänkt klart och kommit fram till beslut. Nästa vecka kör jag igång med mina morgon promenader igen, tänker även passa på att ta 45 minuter varje dag på crossen och använda bollen flitigt varje dag. Jag ska även ändra på mina matvanor och sluta med allt sött. Nu jäklar kör vi.

Visst jag har gått ner 18 kg sedan Oktober och folk runt omkring mig tycker det räcker men jag själv är inte nöjd ännu. Och jag tycker att det är jag själv som ska vara nöjd och inte andra. Det jag först och främst ska träna bort är min mage, det är inte mycket kvar men det finns allt lite kvar. När jag tittar på mig själv i spegeln kan jag inte se att det är 18 kg som försvunnit från min kropp men däremot ser alla runt mig det. Kollar man på kort från i sommars så självklart ser man en skillnad men inte så stor kan jag tycka.

Good luck to me.

Mamma.

Denna dagen har jag då inte varit rastlös iallafall.
Igår visste jag inte vad jag skulle ta mig till eftersom det inte fanns något att göra.

Var hemma hos mamma och Bosse förut, vi fikade lite och mamma försöka trycka i mig en massa godis också. Hon tycker jag har blivit så liten och tanig. Haha. Lånade även deras dator och kunde skriva ut min papper som jag skulle lämna till arbetsförmedlingen. Vi satt även och kollade på korten de tagit i Thailand och nu längtar jag ännu mer till värmen.

När jag hade varit där uppe en bra stund var det dags för mig att åka in och lämna min papper. Nicklas och Mickis var med mig och Nicklas bjöd på mat. Mumsigt. Åkte även en sväng till Coop, Nicklas skulle köpa plast eftersom han och Johan ska börja spackla och så imorgon.

Nu har jag nästan precis kommit hem och inte långt efter kom Johan. Han står nu i duschen och jag sitter och funderar ut mat som vi ska äta i veckan.


Arbetsförmedlingen.

Vaknade ganska tidigt idag ändå och det var verkligen skönt. För man kan väl säga att 9 är tidigt?

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska ut och skrapa bilen. Idag bjuds det på fika hemma hos mamma, de var bättre idag och tur var väl det för annars hade jag aldrig åkt dit. Haha. Ska även passa på att låna deras skrivare eftersom vi inte har färg i våran.

Måste in till arbetsförmedlingen och lämna ett papper.

När Johan kommer hem ska vi åka och handla, det behövs verkligen eftersom både kylen och frysen skriker efter mat. Sen blir det en lugn kväll.

Have fun.

Tjej film

Nu har jag tittat på filmen som gick på kanal 3, jag tyckte den var helt okej men det brukar jag tycka om "tjej" filmer. Johan slapp att kolla med mig och kollade istället OS genom datorn. Måste säga att Anja är grym som tog sitt broms även fast hon var skadad.

Jag fick även mina chips och coca cola till slut och har mumsat på det till filmen. Imorgon blir det längre pass på crosstrainern och ska även plocka fram den blåa stora bollen men får dock stänga in min i data rummet då eftersom Tyson gillar bollar. :P

Skönt med fredag imorgon och jag ska försöka få dagen att gå fort så jag slipper vara rastlös. Haha. Måste åka upp till mamma och Bosse imorgon för att låna deras skrivare och sedan ska jag till arbetsförmedligen och lämna in ett papper till.
Vi ska även handla imorgon har vi bestämt eftersom Johan helt verkade glöma det när han var i affären förut, minne som en guld fisk :P

Natti fina du..

Våga

Gör som havet
~ Våga ~


Dåligt humör.

Detta är rent ut sagt en riktigt riktigt skit dag. Är på jätte dåligt humör men har inget att vara sur eller irriterad över.

Ikväll ska jag kolla på filmen som kommer på kanal 3. Johan kollar OS nu och han får väl passa på tills klockan blir 9.

Känner för att vara riktigt onyttig ikväll.. Mumsigt det vore.. Men ska orka ta mig upp till affären också och sen hade vi det andra problemet med pengar..





Imorgon hoppas jag på att mamma ska vara frisk så hon kan hitta på något med mig på dagen, blir knäpp av att bara gå hemma nu när jag jobbat de senaste dagarna. Rastlösheten tar helt över.


Have fun.

Pengar

Ge mig pengar och skicka mig till ikea. Säg att jag får köpa precis vad jag vill, jag lovar jag skulle hitta en del jag vill ha.

Denna fåtöljen vill jag ha i hallen. Super snygg!

Detta bord till vardagsrummet. Litet och smidigt.


Hylla till sovrummet.

Och denna mattan från rusta till antigen hallen eller datarummet. Just nu bara 499 kr och 25% på det.


Och när vi ändå är i farten kan ni ge mig lite mer så jag kan köpa väggfäste till våran tv i vardagsrummet.
Tack på förhand. ;)

Rastlös

Städningen är i full gång. Det behövs nu, jag har inte gjort det eftersom att jag har jobbat tre dagar och då strejkar jag precis som andra i det här huset.

Jag har sjukt tråkigt idag och skulle mer än gärna jobba idag också. Rastlös till tusen.
Får nog bli en tripp till farmor och farfar i em och fika.

Blev inget Skåne idag som sagt men hade jag haft bensin pengar så skulle jag åkt ändå eftersom Mimmi bara jobbar till 1 imorgon. Under den tiden kunde jag myst med Alice och tagit det lugnt. Sen åkte hem på lördag när hon började. Typiskt att man ska vara fattig. Blööööö.

Jag vill shoppa... Jag har inga byxor... Jag är inte alls nöjd idag... Vågen stiger neråt fortfarnade och står nu på 60 kg men detta beror nog på att jag varit sjuk... Hur som helst så har jag inga byxor, vad annars liksom -18 kg...

Live

Don't dream your life. Live your dream.

Färgen

Nytt och underbart.

Nytt nagellack. :)


Naglar

Sitter just nu och väntar på att naglarna ska torka. Ja, jag målar dem idag igen. Haha.

Jobbat idag och jag trivs som bara den.
Efter jobbet åkte jag till Maxi för att handla åt mamma och Bosse som både ligger sjuka. Hanlade även lite till mig själv.

När jag kom hem hade Johan gjort mat. Mums.
Jag sprang ner i tvättstugan när vi ätit och äntligen får vi rena kläder. Hade panik imorse då inget jag gillade var rent.

Ikväll har jag och Tyson varit själva hemma eftersom Johan varit iväg med några vänner i stan men han kommer nog snart.

Dags för tvättstugan igen.
Tråkigt inlägg....

True

A true
Love Story
never ends


Huvudvärken finns kvar

Idag är jag verkligen super trött, hoppas det går över snart. Orkade knappt gå upp ur sängen och Johan fick tjatta på mig en stund. Min huvudvärk har kommit tillbaka men hoppas att den går över efter en tablett och lite kaffe nu på morgonen.

Idag jobbar jag sista dagen för den här veckan. Skönt. Känner verkligen i hela kroppen att jag inte jobbat på länge och för att inte tala om vilken tid man måste gå upp morgonen. Jag har nog helt ärligt inte kommit upp tidigare än 10 någon dag under min arbetslöshet, ska dock inte klaga för det är skönt med en vardag också.

OS

Hur kan man tycka det är roligt att sitta och kolla in i en tv på någon som åker längdskidor? Jag kan verkligen inte se något nöje i detta! Självklart pratar jag om vinter OS och om det skulle vara sommar OS skulle jag kunna förstå. Tur att inte OS är så länge, Johan följer detta och jag låter honom se om han vill för hur länge varar det liksom? Och genom honom får jag reda på om Sverige tar något guld, silver eller broms. Om jag inte minns fel så har vi två guld nu, eller?!?

Nu ska jag gå ut sista rundan med Tyson och sedan krypa ner i sängen. Nu är jag verkligen trött och kan knappt hålla uppe mina stackars ögon. ZzZzZz.

Imorgon ska Tyson till Helene, skönt för honom då han slipper vara själv hemma och att han även kan springa lös och busa med de andra hundarna. Jag tror jag ska inskaffa en filmkamera och dölja för honom, skulle vara roligt att se vad han gör när han är själv hemma. :)

Natti.

Nagellack.

Min hemska huvudvärk är borta men det krävdes en spya för att få bort den. Jag hatar att spy men när jag får sådan kraftig och otäck huvudvärk är det de enda som hjälper. Att sova 1 timme kunde jag bara glömma, det dunkade i hela huvudet och att ha ljud runt omkring mig är helt omöjligt och jag kräver inte att Johan ska vara helt tyst. Det är iallafall skönt att den är borta, nu hoppas jag på att kunna somna ikväll och vakna imorgon utan en ny attack.

Jag har nu fixat med mina naglar, klippt ner dem lite, filat dem och även pillat ner nagelbanden. Självklart har det fått en ny snygg färg. Jag älskar IsaDora´s nagellack, den bästa sorten som finns och idag blev det denna färg.



Har även hittat en annan skit snygg färg som jag vill ha. Igentligen gillar jag inte alls den färgen men denna färg var inte för svag och inte för stark utan istället helt perfekt. Men jag får nog fjäska för min mamma lite. Vink i blink lilla mamma. ;)

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag strax krypa ner i soffan och mys ner mig hos min älskling. Ska även bli sängen tidigt ikväll, imorgon är det jobb igen. Blir ett klirr i kassan... ;)


Skåne på torsdag?!?

På torsdag åker jag och mamma förhoppningsvis till Mimmi, håller just nu bara tummarna för att mamma kan vara ledig på fredag. Vi har inte varit där än, eller inte sedan Mimmi flyttade dit iallafall. Det har bara inte blivit så eftersom hon varit här och nu har vi inte träffats på lääääänge. Jag längtar efter henne!



Mimmi la upp en himla snygg bild på mig och jag tänker inte vara sämre jag ;)

Huvudvärk

Ligger i sängen med en himlas otäck huvudvärk. Vaknade med huvudvärk imorse tog en alvedon och en kopp kaffe och hoppades att den skulle ge med sig men inte då, istället har den hängt i hela dagen. Men på jobbet har jag varit. Har dragit för de svarta gardinerna för fönstren så nu är det riktigt mörkt här inne, ljuset är ur jobbigt vid denna sortens huvudvärk. Ska försöka blunda i 1 timme tills Johan ska väcka mig, även Tyson sover brevid mig. Återkommer senare. :)

Inpacking och fotfil.

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där riktigt riktigt länge. Skönt att ha det gjort nu och slippa det imorgon innan jobbet, jag är verkligen en morgon trött människa och varje sekund då man kan ligga kvar i sängen på morgon och dra sig är mycket värdefull för mig. ;P

Det får iallafall bli en inpackning i håret nu, det behövs. Den 26 har jag tid hos frisören och en massa slingor ska i igen, ett steg närmare tills man bli ljushuvud. Har som mål att bli blond till sommaren men det är ju ett tag kvar med tanke på detta skit väder. Haha.



Ska även passa på att ge mina fötter en omgång med fotfilen, de är så himla hårda och torra nu att strumporna nästan går sönder. Haha. ;D


Första dagen på jobbet.

Min första dag på nya jobbet är avklarad och jag kan redan nu meddela er om att jag verkligen trivs kanon. Det är skönt att man inte bara sitter på rumpan, att man slipper räknar minuter. Tvärtom har det varit idag för istället har tiden gått så fort idag att vi själva inte ens har hunnit med. Annat var det på jobbet jag hade innan, då satt man och räknade minuter eller till och med sekunder. Och idag när jag gick hem från jobbet kände jag nästan en längtan tills imorgon då jag får gå dit igen. Haha.







När jag kom hem från jobbet plockade jag fram alla mina papper som jag bara slängt ner i en låda. Att ha ordning på mina papper är jätte viktigt för mig, annars har jag noll koll. Nu sitter det iallafall jätte fint och sorterat i marimekko pärmarna, precis som det ska vara. :)


Uppe tidigt

Uppe med tuppen och inte allt för trött. Hade svårt att somna inatt då jag fick ont i magen men kan ha varit kina maten. Hoppas det iallafall. Hur som helst så är jag iallafall fixad och klar och ska strax åka iväg. Tyson går efter mig och undrar nog vart jag ska, han är ju så van vid att jag går hemma med honom på dagarna. Ikväll kommer jag nog somna skönt om jag känner mig själv rätt och tidigt också för den delen. Nix nu ska jag åka och jobba och tjäna några extra slantar. :)

Bus med hund och kina mat

Nu har vi precis kollat klart på en film och jag har varit ute med Tyson. Mamma och Bosse åkte hem för 15 minuter sedan. Vi har även mumsat i oss kina mat.

Tidigare idag var vi nere hos Helene. Hundarna passade på att bussa för fullt och jag körde även lite träning med Tyson. Eftersom det är sjukt mycket snö där inne kastade jag snöbollar som Tyson sprang efter i den djupa snön och nu ikväll har han varit bra trött. Jag färgade även håret på Helene och eftersom vi inte stannade tills hon duschat ur det får vi hoppas att det blev det bra.

Nu ska jag när som helst krypa ner i sängen och sova, imorgon är det jobb som gäller. Jag är inte direkt så van vid att gå upp tidigt längre och måste därför lägga mig tidigt.

Längtar tills pengarna kommer igen eftersom jag då ska till frissan igen. ;)

Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag men varför ska man fira det i just en dag? Gör det hela året istället!

Igår kväll var jag och Johan hemma hos Nicklas och Mickis en sväg. De tog några öl men jag var nykter och höll mig istället till Coca Cola. Vi stannade inte så länge eftersom Tyson var själv hemma och vi båda var trötta. När vi kom hem kollade vi på tv, bara skit som vanligt och Johan fick sin vilja igenom och det slutade med OS. Jag somnade på soffan och vaknade till och bestämde mig för att somna i sängen istället.

Vaknade imorse ganska tidigt och kunde inte somna om. Jag blundade men så fort jag somnat in vaknade jag igen. Tyson kom upp i sängen så jag och han myste lite innan jag gick upp. Jag bestämde mig för att låta två killar sova vidare och satte mig och fixade naglarna. När båda killarna vaknat gick de ut på promenad och efter det blev det frukost.

Nu sitter Johan och kollar efter filmer som Helene ska ha och jag ska även passa på att färga håret på henne.

Ikväll funderar vi på att gå ut och äta men tror dock det kommer vara ganska mycket folk så nu funderar vi på att köpa hem mat och titta på någon bra film hemma och så får det nog bli. Även mamma och Bosse ska vara med. Mysigt.

Imorgon är första dagen på mitt nya jobb. :):):):)

Presenter


Tröja bak


Tröja fram


Plånbok


Parfym, Biotherm

Massage

Här har inte datan varit start idag förens nu. Nästan så vi får måla ett stort kors i taket. Haha.

Igår kollade vi tv hela kvällen. Johan blev lite sjuk, fick så himla ont i magen och feber. Stackars. Tror dock det berodde på en nyponsoppa vi hade hemma, jag som inte dricker det visste inte att påsen var öppen och Johan hade haft den sedan lååångt innan vi blev tillsammans. Alltså var den över 1 år gammal och det stort på kartongen att om påsen var öppnad var max längden på den en månad och den smakade Johan på. Opps.
Vi gick och la oss ganska tidigt igår efter att båda två somnat på soffan.

Idag vaknade vi inte allt för sent men inte allt för tidigt heller. Johan hade ont i hela kroppen så det blev till att plocka fram massageoljan och hans snälla flickvän masserade honom. Kändes mycket mjukare efter 20 minuter men får nog bli mer ikväll. Efter det blev det en dusch och jag passade även på att städa lite. Johan somnade en stund tillsammas med Tyson.

Nu håller jag på att fixa maten eftersom mamma och Bosse kommer hit snart och ska äta taco tillsammans med oss. De beställde även negerbollar så det har jag fixat.

Återkommer kanske senare.

Till dig.

Och till dig/er som lägger i er om min syster´s hus (ni vet vilka ni är), LÅT BLI ATT LÄGGA I ER. Hon och Henrik har planerat exakt hur det vill ha sitt hus och det kommer bli jävligt snyggt, så håll era idéer för er själva. Vill man inte ha ett hus med värsta lyx så ska man inte behöva det heller, jag och Mimmi ÄLSKAR hem & hobby och handlar mer än gärna våra saker där. En mer perfekt affär får man leta efter, har man detaljer i någon färg i ett rum och sedan vill byta färg då åker man bara till hem & hobby så är det problemet ur världen. Både billigt och smidigt!!!! Visst Marimekko är grymt jäkla snyggt och det klart man vill ha det men det är nästan för dyrt och fint för att man ska våga använda det sen!!!


Maxi och Rusta

Har varit iväg hela dagen känns det som men det var nog bara för att jag vaknade så sent.

Dammsugaren plockades fram det första den gjorde när jag kom in efter promenaden med Tyson imorse. Blev även till att torka golven. Efter ett tag ropade även duschen efter mig så det blev till att ta en varm och skön dusch. Gjorde mig iordning vilket kan ta väldigt lååååång tid när man heter Ida.

När jag äntligen var klar åkte jag och hämtade Mickis och Nicklas. Nicklas dumpade vi i trängen och jag och Mickis åkte vidare till Maxi, blev en fika där medans vi väntade på att hämta Nicklas igen. Jag fick hämta ut hans mediciner då han inte har något leg, gick även och kikade lite i andra affärer och efter det åkte vi till Rusta. Bensinlampan började lysa efter det och lite gasolina behövdes. När klockan var halv 7 åkte vi till resecentrum för att hämta upp Joel ( Mickis bror ).

Nu har jag varit hemma en stund och ätit maten som min älskling lagat. Mums. Han sitter nu och kollar tv och jag passar på att skriva lite. Vi ska strax åka iväg och handla lite inför imorgon, enbart för att vi inte har något annat att göra men nu såg jag precis hur mycket klockan var. Tiden bara springer iväg. :P


Sömnlös natt.

Nu kan jag ångra mig att jag sov länge idag men det gör inte så mycket eftersom jag ändå har ont i magen och inte kan sova.

Ikväll har vi inte gjort så mycket. Legat i soffan och haft det underbart precis som alltid. Johan passade även på att klippa klorna på Tyson förut eftersom det var så låååånga. Jag klipper inte eftersom Tyson drar tillbaka sitt ben så mycket, jag kan inte hålla emot men det kan Johan som är lite starkare än mig. Så nu fick jag det sagt också (säg inte det till någon bara, det får bli våran hemlis) ;)

Lila färg

Sitter just nu och väntar på att naglarna ska torka, det har fått en ny fräsch färg och det behövdes verkligen. Eftersom jag håller på att spara ut mina naglar blir det finare med färg. Nu är det en lila nyans på. :)

Var till farmor och farfar förut. Vi satt och fikade och pratade. Farmor skickade även med sin hemma gjorda pannbiff till mig och Johan som vi kunde ha till middag. Mums.

När jag kom hem åt vi och efter det åkte jag och Mickis till Kicks. Nu har jag bestämt mig för att ge Bobby´s spray en chans, alla säger att det är så himla bra och det ska vi väl snart se om det är. Återkommer om resultatet imorgon då jag provat det.

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och glo på tv tillsammans med min älskling.

Imorgon är det fredag :):):)

Sol

Solen står högt på himlen och visst är det underbart. Ett plus i kanten är att den hjälper snön att försvinna extra fort även om det låååångt kvar tills den är borta helt.

Tyson och jag har legat i sängen riktigt länge idag men det var skönt. Nu har jag dammsugit lite, det behövdes eftersom jag duschade honom igår och när han torkat fäller han som tusan. Men han är ren och riktigt vit nu iallafall.

Jag ska snart göra mig iordning och åka till farmor och farfar. Ska kolla med farmor om hon har Vichy vatten, det är bra för svampen på min tunga efter all medicin.

Senare vet jag inte vad som händer men en massa massa mys ska det bli. :)

Svamp

Jag har fått svamp på min stackars tunga. Det är inget farligt men känns otäckt, detta har jag fått av all antibiotika. Det börjar gå bort nu och tur är väl det, riktigt bränner. :( Nu ska och Tyson snart gå och möta Johan vid bussen. Passa på att ta sista rundan med honom då . Ikväll har jag och Mickis suttit vid mitt köksbord och bara pratat om allt mellan himmel och jord. :)

Stand by me

Sitter och lyssnar på en massa skön musik nu, Stand By Me med Lemon Ice. Underbart.

Ska strax hoppa in i duschen idag, en hårinpackning väntar på mig.

Små prickar

Efter all stark antibiotika som jag ätit har jag fått massa små prickar på tungan, en del är större än andra och det riktigt bränner. Nu har jag gjort is, säger man så förresten? Iallafall så har jag gjort det och imorgon blir en riktigt is dag för mig, jag ska äta det flitigt precis som jag gjorde när jag hade smyckat min tunga. Oj det var många år sedan det. :) Nu är det sängen som gäller för mig och Johan. Natti Natt

Ingen ork.

Har varken hunnit eller orkat skriva inlägg idag. Förlåt mig.

Vaknade imorse av att klockan ringde och tänkte att låt mig bara få sova. Men jag hade lovat Nicklas kaffe och så fick det även bli, han var snäll och tog morgon rundan med Tyson också. När vi druckit kaffe gjorde jag mig iordning och sen åkte vi in mot stan. Båda skulle till arbetsförmedlingen, för mig tog det 2 minuter men för Nicklas tog det 30 minuter. På vägen hem hämtade vi även upp Mickis som hade varit i skolan.

När jag kom hem gick jag en runda med Tyson och sedan blev det lite grejandet. Bestämde mig för att åka och fika hos farmor och farfar och där bjöds det på farmor´s nya gjorde bullar, varma och goda. Åkte hem vid halv 5 eftersom Johan hade kommit hem och vi skulle äta, dock orkade ingen av oss laga mat så det fick bli pizza. Blev inte mycket för min del eftersom magen vägrar.

Efter maten somnade jag i soffan och Johan kollade på tv. Nu har vi kommit hem från apoteket och Johan spelar lite. Han fick göra det tills Mickis och Nicklas kom då vi ska kolla på film. Blir sängen tidigt idag för min del och inatt hoppas jag på att få sova.

Inga mediciner tagna idag då jag ringde och rådfrågade min läkare imorse. Hon sa att jag absolut inte skulle ta det mer eftersom halsen hade svullnat och en dag spelade inte så stor roll. Nu har jag börjat med några andra magmediciner som jag ska äta i en vecka, dock inte 500 mg bara 20 mg och tur är väl det.

Fick sms av mamma förut om att Ed Hardy jakten var slut, skatten hade hittats. Puuuh. Hon har letat som bara den efter en tröja och plånbok till mig och nu äntligen hade hon hittat båda sakerna. För er som inte vet så är jag helt frälst i döskallar och sånt, 4 av mina 9 tatueringar innehåller döskallar. ;)


Konstiga biverkningar.

Finns det något värre än att inte kunna sova på nätterna? I mina ögon är det nu det värsta som finns!

Gick och la mig och var jätte trött, somna i Johan´s famn som alltid när jag har ont men självklart skulle jag vakna av en kramp. Bestämde mig för att somna om och strunta i krampen men vaknade efter 20 minuter igen av en likadan kramp. Då är det lika bra att gå upp för det kommer vara omöjligt att få sova en hel natt, kan lika gärna sitta uppe och få kramperna som att ligga i sängen.

Jag vet inte varför medicinerna inte hjälper men imorgon ska jag ringa läkaren och fråga. Jag har haft det med sällsynta biverkningarna man kunde få och annars när jag ätit medicin har jag inte kännt något.

Det började med kramper som snart avtog och inte var så starka. Detta övergick istället att jag började kräkas och fick springa på toa hela tiden. Febern kom så fort jag tog medicinerna och ingen mat fick jag behålla, knappt drycken. Jag har börjat känna en smärta i halsen och hoppas nu bara på att de är vanlig halsont, det stod att man kunde få svullnad i halsen och skulle då sluta direkt med medicinerna. (därför ska jag ringa imorgon och kolla, imorgon är min sista dag). Detta kan man verkligen kalla dunder medicien men det är väl inte meningen att man ska bli sämre av dem?
1 tablett Nexium 20 mg. 1 tablett Kalacid 500 mg. 2 tabletter Amimox 500 mg. Detta ska jag äta två gånger dagligen.

Hårfärgning måste göras.

La mig i sängen för att titta på en film efter maten förut, precis då ringde mamma så vi pratade en stund och efter det somnade jag till filmen. Johan väckte mig vid 8 då jag skulle ta mina mediciner och sedan dess har jag inte gjort ett skit, legat i soffan och halv sovit, suttit vid datorn och nu ska jag snart sova igen. Det märks verkligen att jag inte sovit mycket natten som var och jag hoppas nu på att denna natt inte ska bli likadan.

Imorgon ringer klockan tidigt då Nicklas ringde förut och beställde frukost och vad gör man inte för sin morbror. Haha.

Nu kom Johan precis in med Tyson, de har varit ute på sista kvällsrundan. Stackars hund som måste gå ut mitt i vintern för att göra sin behov en annan behöver bara gå in på en toa. Haha.

Jag måste göra något åt mitt hår såg jag förut. Jag har en otrolig utväxt men jag får ändå vara glad att den inte är råttfärgad utan blond. Passar ju alldels utmärkt eftersom de är blond jag vill vara igen, den är riktigt ljus dock inte gul/blond och det är tur det, utan istället är den äkta precis som jag såg ut i huvudet när jag var yngre.

Nu ska jag pussa på min älskling...

Personalmöte

Inatt fick jag nästan inte sova något. Vaknade flera gånger av att det krampade i magen och mellan 4 och 7 var jag tvungen att rusa upp på toa för att spy. Detta hände 4 gånger.

Hade ställt klockan på halv 9 men gick upp 1 timme senare. Hoppade in i duschen och idag blev det en hårinpackning, när jag var klar blev det en sväng med Tyson.

Halv 12 skulle jag vara i stan på personalmöte, trevligt att se alla andra som jobbar där.
Innan jag åkte blev det en sväng till Kvantum då mjölken och lite andra viktiga saker var slut här hemma.

Nu är städningen i full gång. Väntar även på att mamma ska ringa då hon skulle göra det när de var tillbaka på rummet. Snart dags att börja med maten också.

Ikväll händer det inte mycket, tror det blir sängen tidigt.

Sängen

Ligger i sängen och ska sova. Perfekt när man kan skriva blogg från mobilen. Idag har det inte hänt så mycket, vi var iväg till ÖB förut och handla lite små saker. Blev även en sväng till Netto då Johan aldrig hade varit där men den affären är inget för mig. När vi kom hem lagade Johan mat och jag tog en runda med Tyson och efter det somnade jag i Johans famn på soffan. Senare ikväll kom Nicklas och Mickis hit och vi har kollat på film. Var meningen att jag skulle ta bort Mickis stygn under hennes fot eftersom de sagt på sjukhuset att hon bara skulle ha det i 2 veckor men såret var inte helt än och jag tyckte det var bättre hon åkte till vårdcentralen så det fick tejpa ihop det. Johan kollar nu på film som han satte på när de gått och Tyson ligger med mig i sängen och sover. Imorgon ringer klockan tidigt så bäst jag försöker sova lite nu. Natti.

Bygga hus i sömnen.

Jag tänker.... Inatt drömde jag om att pappa byggde ett hus till mig och Johan. Det låg precis vid vattnet, eller rättare sagt i vattnet och var uppbyggt på pelare. Det var verkligen hur snyggt som helst och nu funderar jag på vart tusan det kan ligga.. Han var bäst min pappa och jag tvivlar verkligen inte på att det skulle vara snyggt.



Ingen förändring i magen än... Nu blir det ÖB....

O´boy

Försökte somna till filmen men den var alldels för bra. Riktigt "tjej film". Dock så ska jag försöka sova nu, ögonen kan jag knappt hålla uppe längre och Tyson snarkar så sött i sängen redan. Johan har inte kommit hem än men skulle nog snart gå från grannen.

Nu ska jag dricka upp min goooooda O´boy och sen krypa ner i sängen.
Natti Natti.

Film och sova.

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och somna till någon film, fast den kanske är för bra för att kunna somna till. ;) Johan har gått över till grannen nu så jag är själv hemma, det kan behövas ibland det också även fast jag bäst tycker om när han är hemma. Men det klart att de måste ha kill kvällar ibland också, de skulle iallafall se på någon film.

Min mage verkar inte gå åt rätt håll utan istället åt fel men jag hoppas att det vänder snart eftersom jag absolut inte vill göra en gastroskopi till. Blää. Jag hatar att spy men under gastroskopin som var spydde jag så mycket att de till sist inte fanns något kvar. Riktigt otäckt.

Natti natti fina du. <3

Lördag.

Här händer det inte allt för mycket idag.. Verkar bli en lugn kväll och lika bra det eftersom min mage inte mår något vidare bra..

Vi var nere hos Helene och Björn förut, hundarna busade för fullt och Tyson var mest jobbig och kåt på Alice. Vi fikade också och pratade även en hel del. Innan vi skulle åka fick hundarna springa av sig snön.

När vi kom hem gjorde Johan korv och bröd eftersom vi var lite små hungriga. Han sitter nu i soffan och tittar på tv och jag har hamnat framför datorn en stund. Min mage mår som sagt inte toppen idag och jag funderar på att sova tidigt men det beror lite på om Johan skulle gå över till grannen eller inte.

:/

Här blir bara smärtan i magen värre, varför kan inte min medicin hjälpa? Tar 4 tabletter morgon och 4 tabletter på kvällen och ändå händer det inget.

Inatt har jag iallafall fått sova även om jag vaknat till och från av kramperna. :/
Så skönt att Johan är hemma i helgen, han är så underbar min älskling och tar hand om mig. :)

Snart ska vi ner till Helene så Tyson får springa av sig lite. Resten av dagen och kvällen har vi inga planer.

Fort.

Här har denna dagen redan sprungit förbi.

Var nere hos farmor och farfar och fikade förut, trevligt så.  Åkte hem och somnade på sängen och vaknade av att Johan väckte mig när han kom hem.

När han hade duschat bar det av till Kvantum för att handla. Idag blev det tacogöma fast med pajdeg också. Mumsigt så. Nu ikväll har jag halv sovit på soffan och Johan har tittat på tv. Jag börjar bli ganska trött nu, kanske beror det på medicinerna för helst av allt så vill jag sova jämt.


Städning.

Här pågår just nu städning. Solen står högt på himlen och vart enda litet dammkorn syns, sånt klarar jag då inte av.

Tyson ligger fortfarande i sängen, en trött hund jag har. Dirket när vi varit ute på promenad gick han in och la sig igen. Haha.

Jag ska snart börja göra mig iordning, tänkte åka ner till farmor och farfar och fika. Ikväll finns det inga planer alls på Industrigatan men det kan lika gärna komma under dagen, de märker vi.

Sömn.

Jag fick iallafall 5 timmars sömn och det får jag väl vara glad för men nu är det helt omöjligt att sova. Det krampar något fruktansvärt i magen, Johan han skrattade som tusan åt mig förut. Jag skulle berätta något och varje gång en kramp kom höjde jag rösten. Metallsmaken i munnen är värre idag än igår och måste dricka hela tiden för att få bort den. När ska min mage bli bra igentligen? Imorse när jag tagit medicinerna blev jag jätte yr, de snurrade hela huvudet och jag ramlade ihop i köket. Yr kunde man bli av dom men att det skulle bli såhär hade jag inte räknat med.

Imorgon är det fredag och början till helg. Ska bli skönt med helg eftersom Johan då är hemma, känns som att det bara blir värre i magen och då är det skönt att han är hemma.

Jagat lampfot.

Idag har jag och Mickis varit runt och jagat lampfot men tydligen så kan man inte bara köpa en fot utan måste köpa hela lampan, då menar jag även skärmen. Till slut hittade vi ett ställe och det var på Ljusexperten, 145 spänn för en jävla lampfot. Det är väl ändå ganska dyrt men jag var tvungen att ha en.

Innan hemfärd blev det Max, Mickis har aldrig ätit där men de hade tydligen inte tillräckligt med personal. Vi stod i kö 20 minuter och efter det fick vi vänta på maten 10 minuter. Där borde ni söka jobb om ni inte redan har något, tro mig ni lär ju få det. Haha.

Stannade även till på djurmagazinet. Blev ett nytt halsband till Tyson, ingen kedja denna gången då jag tycker de drar av för mycket päls. Han fick även 4 grisöron, dock bara ett åt gången och inte fler varje dag.

När jag kom hem blev det promenad med Tyson och även han verkar tycka att de nya halsbandet är bättre. Sen var det dags att sätta upp den nya lampan och det blev kanon bra.


Nu har jag dammat alla rum förutom vardagsrummet, de åkte Johan på att göra. Han lovade även att dammsuga idag men när det sker får vi väl se.

Jag längtar tills klockan blir mer än vad den är eftersom jag är jätte trött.

Lampfot.

Ska alldels strax åka och hämta Mickis, hon fick helt enkelt följa med mig och köpa ny lampfot. Hon ringde precis och kollade så jag levde eftersom jag tog himla lång tid på mig att bli klar. Haha.

Inatt har smärtan verkligen tagit över, likadant med toa besöken. Har nog varit uppe 4 gånger och kissat.  Det är verkligen tur att man kan somna efter även om jag sovit jätte dåligt. Tyson var hur pigg som helst imorse och ville jätte gärna gå ut redan klockan 7 men det gick inte hans matte med på så vi somnade om båda två.


ONT!

Har fruktansvärt ont i magen ikväll och har haft det sedan igår kväll. Medicinerna har inte hjälpt än och jag fick feber när jag tog dem imorse, har precis tagit dem för kvällen och hoppas på att inte få feber igen.

De sa till mig sjukhuset igår att jag skulle ta det lugnt men vem kan de? Inte jag iallafall! Jag har iallafall städat idag och tvättat, när jag skulle bära ner tvättkorgen förut fick jag stanna 4 gånger på vägen ner eftersom smärtan kom direkt. Nu ikväll har Johan fått ta tvätten och de kommer han få fortsätta med.

När Johan kom hem från jobbet förut pratade han med Bosse i telefonen och efter att de pratat klart fick jag prata med mamma och allt var bra med dem. När vi lagt på var det dags för mat och efter det hoppade Johan in i duschen. Medans jag skrapade bilen efter det tog han en runda med Tyson. Vi hade bestämt tidigare idag att åka in till stan, blev en sväng till förr då jag hade presentkort där och för det blev de en lampskärm och glasunderlägg. Marimekko de klart, dock såg lampskärmen ganska liten ut i fönstret så funderar på att byta den till en större imorgon annars köpa en ny lampfot. Efter stan blev det Kvantum då vi inte hann till Apoteket, alvedon inhandlades, måste ta det om jag får feber.

Johan sitter just nu och spelar och jag ska snart lägga mig eftersom jag sovit skit dåligt natten som var. Köpte en tidning på Kvantum så funderar på att läsa den om jag orkar.

Min mormor ringde förut till mig då hon fått en sms av mamma om min mage. Hon blev jätte orolig och ringde upp direkt, så snällt att alla tänker på mig. Hon satt på en balkong i Thailand och tittade på solnedgången, ja hon är också där men inte på samma ställe som mamma och de.

Galen

Jag blire galen på all snö och det värsta är att det bara kommer mer........

Ont som tusan i magen idag men jag har iallafall börjat med medicierna nu och jag hoppas att de hjälper. Måste åka in till stan idag och komma till något apotek, många vanliga symtomer man kunde få av medicinerna och måste därför ha alvedon. Kanske får bli senare.

Igår var det final i PH och jag kan tycker verkligen att de rätta paret vann!

Svaret på felet.

Nu har jag varit på sjukhuset och gjort gastroskopi. Det var dock inte så otäckt som folk har sagt men eftersom jag hatar att spy och man har ingen chans att inte göra det så vill jag helst inte göra om det. Jag har nu iallafall fått svaret om varför jag haft ont i magen sedan september. Jag hade en kraftig infektion i tolvfingertarmen och ett stort sår i magsäcken, med andra ord så är det inte alls konstigt att jag mått som gjort den senaste tiden. Jag fick lokalbedövning i halsen och kunde efteråt inte känna slutet på min tunga, väldigt obehagligt.

Efter KSS åkte vi till Apoteket och fick en chock när mina mediciner skulle hämtas. 600 spänn. Men det är två olika antibiotika och en annan för smärtan, dessa ska jag äta i 1 vecka och nu hoppas jag på att bli bättre eftersom jag annars får göra om gastroskopin.
Vi passade även på att köpa kaffe när vi var vid Maxi och innan vi åkte hem blev det donken. Dock gick det väldigt sakta för mig att äta och det tog nog nästan 1 timme.

Har även pratat med mamma i telefonen och de hade det jätte bra. Det var meningen att hon skulle ringa vid 4 men när jag skickade och sa att jag var klar och hon skickade tillbaka och frågade om allt gick bra så svarade jag att det inte hade det. Självklart blev hon orolig och ville ringa direkt och fick en chock när hon fick höra svaret, det hade hon inte ens gissat att det kunde vara.

Jag känner ändå att det var tur att jag kollade upp det nu så det inte gick för längre ändå. Jag har haft ont i magen till och från sedan i sommras men kunde aldrig ana att det skulle vara något sånt här. Johan tyckte mest det var häftigt att se inuti min mage på en tv skärm men fick sitta och spänna sig eftersom han själv höll på spy när han hörde mig göra det.

KSS

Haft ont i magen hela natten och har det även nu. Det är rent ut sagt skit men jag har iallafall fått sova och får väl vara glad för det. Vaknade 2 gånger inatt och behövde kissa men hade tur på min sida och kunde somna om, vaknade vid 11 av att Johan skickade och väckte mig. Då var det bara att gå upp och göra sig iordning, är väldigt hungrig just nu men får dock inte äta eftersom jag ska till KSS snart.

Johan är nog på väg hem snart, han ska följa med mig. Tur att jag har honom. :) Är inte så farligt nervös över hur det ska gå men mest över vad de kanske hittar. Får helt enkelt hoppas på det bästa.

Hör av mig när jag vet mera.

Min kväll.

Hur har jag spenderat min kväll då tro. Jo men det ska jag berätta för er.

När jag kom hem från Hem & Hobby förut så hade min älskling gjort mat, skönt att man slapp det. Efter maten och när han varit ute med Tyson körde jag in honom till Micke, de skulle kolla på film och umgås nu ikväll. På vägen hem hämtade jag upp Mickis och Nicklas och vi åkte hem hit. Nicklas satte sig och kollade på film och jag och Mickis satt mest och pratade. Sjävklart har vi kollat på PH nu ikväll. Imorgon är det final, spännande.

Efter PH gick jag ut med Tyson och de gick hem. Johan borde snart vara hemma då han tog 11 bussen från stan. Ska snart sova tänkte jag, blev inte allt för mycket sömn inatt. :(

Hem & Hobby kommer man aldrig ifrån utan att ha med sig något. Köpte två lite högre krukor som jag nu har i vardagsrummet, har även flyttat runt lite fönsterlampor här hemma nu ikväll. Nya spislock, eller vad heter? Svarta blev det iallafall denna gången, passade jätte bra i köket. Tyson fick en nu matskål och även en vattenskål, köpte även ett underlägg att ha under dem.
På den svarta står det food och på den vita water.

Nu kom Johan hem. :) Dags för sängen, imorgon blir en jobbig dag. :(

Ang jobb.

Nu är jag tillbaka hemma, har varit ute en sväng med Tyson så att han även kunde göra nr 2.

Det känns verkligen kanon med detta jobbet och redan på måndag är det personalmöte. Spännade att träffa de andra två som jobbar där, har träffat en person som jobbar där då hon var med intervjuvn och även idag. Hon var verkligen jätte trevlig och vi skrattade som bara den. Jag känner verkligen att jag kommer trvias på detta jobbet även om de inte är så många timmar i början men det gör inte allt för mycket eftersom jag då kan fortsätta med jobbgaranti för ungdomar och kan då fortsatt  få utbetalning från fkassan.
Det var meningen att jag skulle börja 16 feb men börjar istället 15 och jobbar då även 16 och 17, dag tid är det som gäller 8-16. På jobbet i Lidköping tjänade man enbart 91 kr/tim, himla lite om man tänker efter men på detta jobb tjänar jag iallafall 123kr/tim vilket är jäkligt bra för att vara inom vården.

Nu ska jag åka och hämta Mickis och vi åker då vidare mot Hjo. HÅLL I PENGARNA!!!!

Livmoder.

Jag har ont i min livmoder... Kan man säga så?!? Äh det klart man kan för det är ju där jag har ont!!!

Strax ska jag åka iväg till mitt jobb. Oj vad bra det kändes att skriva så, får nog göra det igen. :) Strax ska jag åka iväg till mitt jobb. :)))))

Håller just nu på att göra mig iordning mig, städningen är klar och nu är det rent och snyggt igen.
Ska ut med Tyson alldels strax så att han kan få kissa innan jag åker. Innan jag åker till stan ska jag upp till Mickis och Nicklas och lämna magtabletter. Nicklas har fått ont i magen och jag tror det är magsår, precis samma symtom men vi kom fram till att kolla om Omeprazol hjälper innan han söker för det.

Jag är helt uppe i varv idag, så jäkla lycklig. Har städat och lyssnat på musik samtidigt och självklart hängt med i alla låtar och inte tyst heller. Hoppas ingen granne har hört mig bara. Haha. Jag har ett leende på läpparna hela tiden och jag vet inte varför men känner mig så otroligt jäkla glad och lycklig. Allt går åt rätt håll nu känns det som. Blev till och med inte förbannad när jag såg mina små kompisar som satt sig på nästan, två små små små finar men jag tänkte bara att vad tusan gör det, dom försvinner ju med tiden. I vanliga fall hade jag blivit tokig över det och jag skiter fullständigt i om jag har ont i magen nu, smärtan ska inte få ta över min lycklighet. Jag vill alltid känna såhär. :)

Kommer knappt framåt.

Man kommer knappt framåt när man är ute och åker bil. När jag skulle hämta mormor och Kaj hade inga kommun människor börjat röja undan all snö så att åka över bron i Skultorp var nästan omöjligt men vem har sagt att man ska ge upp?!? Haha.

Släppte iallafall av dem vid tåget och mormor sa: Vi ses i Mars. Ni kan ju gissa om jag blev avvis, lyx att slippa hela februari månad som tydligen ska bli väldigt kall.
Jag åkte vidare till mot Shell, min bensin var nästan slut så det var lika bra att passa på när jag ändå var i stan.

När jag hem tog jag tag i städningen, det behövdes verkligen eftersom jag inte städat på hela helgen. En hel helg kanske inte låter så mycket men tro mig att med en hund så är det mycket och speciellt i detta väder. Sitter nu och väntar på att golven i hallen, datarummet och vardagsrummet ska torka så att jag kan fortsätta.

Lagom till att städningen är klar är det dags för en dusch och sedan få något i magen. Ska vara i stan till klockan 1 och efter det får vi se om Mickis är lika sugen som jag på Hem & Hobby, hoppas det!

Och Mimmi, Linda hälsade till dig!!!!

Snö.

Det är alldels för mycket snö nu och det behöver verkligen inte komma mer men det bara snöar och snöar, dock är det inte så kallt så vi får hoppas att den inte stannar allt för länge.



Ska ut på promenix med Tyson nu och efter det är det väl lagom att få bort all snö från bilen. Suck!

Mat.

Jag frågade Johan när vi gått och lagt oss om han kunde höra ljudet från ambulansen. Han tittade på mig och undrade om jag blivit knäpp eftersom han inte hörde något. Detta händer ofta, jag brukar höra detta ljud och det är verkligen skumt. Det är precis som någon varnar för att det ska hända mig något men vad?!?

Vaknade igen efter att äntligen ha somnat. Det händer väldigt sällan nu för tiden att jag är hungrig men inatt till och med jag vaknade av det. Ska strax gå lägga mig igen och hoppas på att kunna somna om brevid min älskling.

Har kollat olika sidor på internet nu och kommit fram till att jag vill tatuera mig igen men jag ska inte för efter 9 stycken vet jag inte vad jag vill göra och inte heller vart på kroppen. Nä detta får vänta.

Och som ni redan vet så vill jag bli blond igen och snart kan jag fixa med sånt. Jag kan gå till frissan, jag kan köpa det jag vill ha och jag kan börja leva igen. När jag börjar jobba igen komma jag ha en inkomst igen, en lön och jag behöver inte längre fundera över hur jag ska få det att gå ihop med allt under en månad. Så jäkla underbart, en inkomst har verkligen varit saknad men ändå har jag bara varit arbetslös i 4 månader och det är inte speciellt länge och man tittar på en del andra. Ska verkligen bli skönt att börja jobba igen och jag verkligen längtar tills min första dag. Detta trodde jag aldrig att jag skulle säga men jag saknar att jobba och det är så jäkla tråkigt att gå hemma!!!