Givet

När man var yngre var detta en av alla de dagar som alkohol var spikat på schemat. Nu sitter jag här med min coca cola och känner inget som helst sug efter alkohol. Känns som den tiden är förbi, jag ser inte något som helst nöje i alkohol och tycker inte ens det är gott. Konstigt kanske många tycker medan många andra förstår.

Vi har iallafall suttit och kollat på tv, även mamma och Bosse var här en sväng. Dagen har varit slö och gått fort som vanligt, mamma kom hit imorse och åt frukost och efter det åkte vi mot Ö&B och innan vi åkte hem blev det Maxi för att handla. Sen har tiden bara sprungit iväg som vanligt.

Nu känner jag för sängen snart. Är ganska trött men känner mig som en riktigt svensson. :P

Bilder

Lite bilder på lägenheten.

Ovanför soffan.


Rosa Rosa Rosa.


Garderob i sovrummet.


Byrå i sovrummet.


Mamma´s älsking!

Tråkigt inlägg

Vaknade med en sjuk smärta i ryggen och därför har jag inte fått något gjort idag. Detta kan säkert bero på att jag möblerade om i sovrummet igår och bar en massa tunga möbler.


Hur som helst så ska jag inte ligga i sängen längre. Klockan är 2 vilket innebär att tvättstugan är våran, skönt att det inte är så mycket tvätt idag eftersom Johan ska in till Micke efter jobbet. Jag och Tyson ska gosa ner oss i soffan och bara mysa, tänkte även försöka mig på att duscha honom men det återstår att se hur det går med ryggen.

Vad har hänt de senaste dagarna då jag inte skrivit blogg tro.

Måndag: Mamma fyllde år och det blev kalas.

Tisdag: Städ? (minns inte)

Onsdag: Möblering av sovrummet och datarummet. Kvällen blev det Maxi med mamma.

Torsdag: Idag med andra ord, ONT I RYGGEN, tvätta, dusch av hund och mys i soffan.


Usel

En usel blogg skrivare utan ork!! Det är jag det men jag lovar att det ska ske en ändring inom kort!!


Tapeter

Vaknade imorse till underbart väder och mycket bättre än så kan det inte bli. Var uppe redan vid halv 8 men kröp ner i sängen igen och somnade om till klockan 9, då blev det kaffe på balkongen och en dusch. Tog lååååång tid på mig att göra mig iordning och vid 11 väckte jag Johan. När vi var klara åkte vi in mot stan för att kika tapeter och Johan verkar redan ha bestämt sig för en och det går då inte ändra på men som tur var så var den snygg och randig. :)

När vi kom hem startade vi grillen och vid halv 3 kom mamma och vi åt. Mamma hade sin invigning av årets första grillning. Det satt underbart i magen på oss alla. Efter maten blev det kaffe och sen mot esplanaden, Johan släppte vi av hos Lucas som skulle kika på hockey. Jag och mamma strossade runt i affärer och hon fick lite inhandlat på gina och jag på kicks.

Nu är jag hemma igen och funderar på vad jag ska göra men blir nog fast här en stund. :)

Grattis

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SIS SOM FYLLER ÅR IDAG.

 


Gårdagen

Hann inte rikigt med att skriva något inlägg igår men kommer ett idag istället.

Dagen igår spenderades tillsammans med mormor på esplanaden. Hon skulle titta efter jacka men tydligen så ska man inte ha jacka i vår eftersom det inte fanns några. Dåligt. Vi köte oss iallafall två blusar var på Gina Tricot, super nöjda blev vi båda två.
Blev även middag på max, fy skäms på oss och efter det åkte vi till Rusta och Chili. Super mysig dag tillsammans med mormor.

När jag kom hem hade Johan gjort mat och jag som redan hade ätit men blev ju bara mer till honom. :P När vi var klara åkte vi till Mickis och Nicklas för att fika. Mickis fyllde år i onsdag så var där för att fira henne, Johan hjälpte även Nicklas att koppla om hans ljud till tv som man kan undra hur han tänkt när han kopplade. Haha. Hem till halv 8 och då började matchen och en mindre social pojkvän. Självklart vann HV och en mindre glad Johan. ;P

Vaknade imorse och tidigt var det också. Städade ur en garderob i hallen som vi har jackor i. Jag äger 3 och Johan ungefär 7 men han använder bara 2 men de andra 5 kan vara bra att ha någon gång. Hur som helst så åkte de ner i källaren och istället tänkte jag hänga in lite tröjor där eftersom de bara finns en garderob i sovrummet, dåligt.

Har gjort mig iordning och ska strax in till stan. Men först hämta Mickis.

Snö idag

Vaknade imorse och insåg att det snöade ut. Vad är detta igentligen? Ska det aldrig ta slut, som tur var så stannade inte den jäkla snön i alla fall! Åkte och hämta mamma som ville ha kaffe, alltid trevligt med sällskap. Bosse kom och hämtade henne vid halv 1 då det skulle åka till stan och jag städade lite här hemma innan jag tog en dusch. Nu har jag precis slängt i mig lite mat och är klar, inväntar bara tiden. Börjar jobba halv 4.

Och kom igen nu gott folk ikväll hejar vi på HV71. ;)

Jobba

Vaknade av att jobbet ringde och var bara att stressa upp ur sängen och in i duschen. Har gjort mig iordning och sitter nu med mitt morgon kaffe för att piggna till. Dags att åka till jobbet och få några timmar gjorda, slutar redan vid 13 men alltid något.

Tråkigaste dagen ever

Jag kan lugnt säga att detta har varit årets tråkigaste dag, eller den började redan igår!

Innan Mimmi åkte hem igår åt vi taco här hemma och när hon åkt gick Johan över till Chim, jag kröp ner i ett varmt bad och efter det somnade jag i sängen. Redan vid 9 sten sov jag, då kan vi prata om att ha tråkigt.

Vaknade vid 9 imorse och det var så tyst och tomt här hemma. Johan var på jobbet, Tyson säger inte många ord och Mimmi var hemma i Skåne. Som tur var så kom mamma och gjorde mig sällsakp men när hon åkt hem blev det lika tyst och dött igen, tiden rann som vanligt ut i sanden. När Johan kom hem åt vi middag och efter det åkte han till Lucas, så det blev lika tyst och dött igen. Snacka om tråkigt.

JAG TROR JAG FLYTTAR TILL SKÅNE SNART!!!!!!!!

Kalaset

Förlåt att det inte blev något inlägg igår men det fanns inte tid för det!

Vaknade på tok för tidigt, iallafall på en lördag. Jag och Mimmi gjorde oss iordning och åkte sedan för att hämta mamma och vidare mot Maxi. Handlade allt inför kalaset och sen åkte vi hem och lämnade mamma, när vi kom hem satte jag och Mimmi igång med bakande. Bullar, rulltårta, kokostoppar, cockis och tårta.

Vid 5 kom släkten och det blev kalas. Tur att fikat var lyckat. När alla hade åkt hem åkte jag och Mimmi iväg, vi skulle kolla på ett nytt byggt hus som några vi känner har. Handlade även popcorn på Kvantum innan vi åkte hem och kollade på Wallander.

Efter filmen blev det sängen och jag somnade direkt. Skönt.

Vaknade imorse, gick upp och gjorde oss iordning och sedan hämtade upp mamma. Vidare mot Hjo där det blev hem och hobby, hittade dock inte mycket saker. Olika varje gång man är där. På vägen hem handlade vi och sedan släppte Mimmi av mig hem, hon åkte vidare för att möta Fanny. Just nu städar jag av lite här hemma efter kalaset igår, behövdes. Halv 5 ska vi äta taco innan Mimmi åker hem, även mamma och Bosse kommer.

Ont i huvudet

Har haft ont i huvudet hela dagen, somnade med det igår kväll och vaknade även med det imorse. Hemskt.

Mamma kom hit och åt frukost tillsammans med mig och Mimmi imorse, efter det åkte hon hem och duschade och vi gjorde oss iordning. När vi var klara åkte vi för att hämta upp mamma och sedan vidare till pappa för att plantera nya blommor, sätta dit vasen och även lägga våra fina stenar på plats. (det gör ont att tänka på att han inte finns). När vi var klara vid graven åkte vi mot Ö&B, kikade lite där och sedan vidare till Miio och Plantagen. Vidare mot esplanaden där vi drog benen efter oss som vanlingt.

När vi kom hem tog vi med oss Alice, som bor hos mamma och Bosse under tiden de är i Skövde. Vidare ner mot farmor och farfar där de bjöds på paj. Stannade inte länge eftersom vi var så sjukt sugna på lösgodis, vi åkte till grans och fick även med oss Johan som vi lämnade i stan där han skulle träffa sitt jobb. De skulle äta och bowla ikväll.

Nu ligger Mimmi och kollar på desperate housewives och jag dricker kaffe för fullt, enbart för att få bort huvudvärken.

Stan

Idag har vi varit på stan hela dagen, bara gått runt och kikat. Vi kan verkligen dra benen efter oss och tiden bara springer iväg. Var inne i självaste stan först, sen vidare till esplanaden och efter det en sväng till rusta och chili.

När vi kom hem möte vi Johan i dörren som skulle in till Lucas och kolla hockey. Final matcherna började visst idag. Jag och Mimmi ska strax åka iväg till Sanna men innan det ska hon se klara desperate housewives som jag laddat hem åt henne.

Kvällen annars blir lugn, man blir verkligen trött av en hel dag på stan.

Ny telefon

Igår kom min nya telefon, ja ni hörde alldeles rätt men jag kan skriva det en gång till: Igår kom min nya telefon. ;)
Åh helt underbart kär i den redan men måste erkänna att det känns bra konstigt att gå från att alltid ha haft sony ericsson till samsung men som tur är så vänjer man sig ju ganska fort. Kommer betala 100 kr i månaden på den nya precis som jag gjorde med min gamla men inte gör längre. Jag vet mamma, ONÖDIGT är ditt ord men mitt är MAN LEVER BARA EN GÅNG!



Min gamla vet jag inte vad jag ska göra med än, inget som helst fel på men tröttnade helt enkelt. Min svärfar som både ser lite sakta och har en kass telefonen ska nog få prova på den, jag tänkte faktiskt vara så snäll och fråga om han ville ha den eftersom han har en såndär vanlig som man inte ser displayen i ljuset med andra ord kass. :P


Ikväll kommer hon

Var lika tidigt uppe idag som igår. Körde Johan då det är sista dagen idag på utbildningen, han verkar iallafall tycka det var ganska skönt att komma iväg från jobbet lite. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle somna om en stund men det gick då inte, så det var lika bra att gå upp och börja greja. Men det enda som jag hunnit med är att duscha och att städa badkaret, ska alldels strax sätta igång med resten av toaletten men känns bättre när sminket sitter på sin plats.

Känns så tiden går sjuuuuukt långsamt idag men vi får hoppas att den bara springer iväg precis som alla andra dagar. Ikväll kommer Mimmi och det är nog därför man tycker den går långsamt för att man bara vill att hon ska komma nu nu nu men hon den stackaren fick åka och jobba innan. Ikväll är hon iallafall här!!! Det är nog det enda som jag tjattat om hela veckan och imorse sa till och med Johan: "Åh ikväll kommer Mimmi, vad roligt att äntligen få träffa henne igen". Hihi.


Äntligen

ÄNTLIGEN börjar det se ut som ett kök igen. Golven håller just nu på att torka och det är lika bra att fortsätta i resten av lägenheten också. Tror även vi hade tvätt tid idag men är inte säker, hur som helst så har Johan kolla på det. Haha.

Underbart väder ute idag också och jag kan lova er att det känns i HELA lägenheten, värme värme värme!!

Imorgon kommer sis, som jag längtar. Var igentligen meningen att hon skulle komma på torsdag eftersom hon jobbade imorgon. Men lika väl som att gå upp tidigt på torsdag kan hon åka imorgon efter jobbet. MYS! På torsdag blir det en hel dag på stan tillsammans med Mimmi och mamma. Ingen kan som vi, vi helt enkelt bara går och drar fötterna efter oss och känner inga måsten och ingen stress. Underbart.

Äntligen klar

Idag har jag varit uppe med tuppen för något annat kan man inte kalla det! Johan väckte mig klockan 7, lagom trött gick jag upp och drack kaffe. Kvart i 8 åkte vi, skulle köra honom till GJ maskiner där han ska ta truckkörkort genom jobbet. Ska hämta honom klockan 3 igen.

Jag bestämde mig för att inte somna om när jag kom hem igen, däremot gjorde Tyson det. Jag började måla istället och nu äntligen är det klart, det återstår bara städning av köket eller rättare sagt hela lägenheten. Sånt som måste göras för man vill ju ha det som ett hem och ingen svinstia. :) Ska även passa på att tippen när jag ändå åker förbi sen. Skönt att bli av med all skit. Hihi.

Diskmaskinen går för fullt och om man då kanske ska plocka fram dammsugaren (som förövrigt är min bästa vän enligt många).

Envis

Vaknade imorse vid 9 och var jätte trött men jag gav mig fan på att jag inte skulle somna om. Tur var väl det för nu har jag fått massa målat i köket och det är enbart den stora och lilla luckan till städskåpet och luckorna över fläkten kvar att måla, sen äntligen är det klart. Nu tycker jag det är sjukt tråkigt att måla men jag ska inte ge mig förens det är klart och städat i köket, då kan jag le och inse hur jäkla bra det blev.
Det som är tråkigt är att vänta medans det torkar så att man kan fortsätta.

Fast finns ju massa annat att göra under tiden. Städ och städ och åter städ. Nu ska jag putsa fönster, det funkar inte att gå och inte ha något att göra. Nej nej.

Jag och Johan har nu kommit överens om att riva fondtapeten i vardagsrummet och istället ha någon annan fin. Just i dessa tillfällen tänker jag: "Vafan pappa, kom tillbaka". Ja han var faktiskt den som brukade fixa detta men finns säkert någon annna snäll jäkel som vill göra det, annars ger jag mig som vanligt bara fan på det och gör det själv. Skam den som ger sig! Envis ska man vara här i livet, annars kommer man då fan inte långt.


Fortsatt målning

Vaknade imorse och var så himla sugen på att börja med måla men tyvärr var färgen slut och Johan låg och sov. Istället tog jag en dusch och tog god tid på mig när jag gjorde mig iordning. Tillslut vaknade Johan efter allt mitt tjat och vi åkte iväg till Ö&B.

Målningen satte jag igång med direkt när vi kom hem och vid 3 åkte vi till Helene och Björn där de skulle bjudas på fika. Hundarna busade och Tyson orkade knappt gå från bilen när vi kom hem. Johan har nu suttit och läst eftersom han ska på utbildning om truck kort tisdag och onsdag och jag har fortsatt med målning. Imorgon blir det förhoppningsvis klart, de blir så himla ljust och fint. Nästan som nytt. :P

Jag har kommit fram till att bara man ger sig fan på det så går det. Rätt lik min pappa när det gäller sånt här skulle jag tro!

Målningen är slut för idag eftersom de nu måste torka så ikväll får det bli en film och mys i soffan.

Tråkig jävla dag

Vaknade imorse med vad man verkligen kan kalla världens huvudvärk, mina ögon hängde inte med huvudet alls. Fick bli treo och sängen igen, somnade om och vaknade igen av att Tyson kröp upp i sängen. Sötnosen la sig under täcket och gosade in sig nära nära sin matte.

Vid 11 gick jag upp och tog en dusch och efter det väckte jag Johan. Vi båda var bra jäkla deppiga idag, kan det kanske bero på skit väder ute? Tror det! Vi bestämde oss iallafall för att åka och kika lite, blev mediamark och miio, efter det Maxi och innan hemfärd mat på McDonalds.

När vi kom hem började jag måla om i köket, fick ett infall. Alla överskåp och även runt dem är klara, sen tog färgen slut så imorgon måste jag åka och köpa ny. Kan nu säga att vårt kök ser ut som fan men vitt det blir det. :)

Köket rent

Köket är nu mera rent och något annat hinns inte med idag men som tur är så är helgen här. Inga planer alls i helgen och det känns bara skönt.

Har precis lagt på ett nytt lack på naglarna och väntar på att det torka. Ska sedan göra iordning håret och efter det be ge mig ner mot farmor och farfar. Sen återstår det att se vad som händer när Johan slutar jobbet.

Huvudvärk

Har en huvuvdvärk som heter duga. Konstig att det bara kan komma sådär pang bom, det gillas inte. Men den ska inte hindra mig från att städa, för om inte jag gör det vem gör det då? Ingen!

Vaknade imorse av att mamma ringde, vi pratade om igår om att dricka kaffe innan hon började jobba. Hoppade in i duschen eftersom jag sov med toning i håret inatt och efter det åkte jag för att hämta henne. Blev en snabb kopp och sen var det dags att köra henne till jobbet. Har gjort mig iordning lite nu och ska alldels strax börja med operation storstädning kök. Diskmaskinen går för fullt och köksluckorna ska få sig en omgång.

Har tänkt åka till farmor och farfar för en fika senare i em. Så bäst att jag sätter fart snart.
Ikväll blir det lugnt i soffan. Bara tv tittande tillsammans med mina älsklingar.

Eli Mattson

Att höra honom sjunga Walking In Memphis ger mig gåshud.
Jag smälter och blir helt jävla tok kär.



Lyssna på YouTube, ni lär inte bli besvikna.

Sis

Världens bästa syster. <3


Håret.

Nu har jag fått håret gjort och jag är kanon nöjd. Madelene vet precis hur jag vill ha det och jag bestämde mig till slut för att luggen skulle få komma tillbaka och det ångrar jag inte för en sekund.


Promenad och Maxi

Precis som alla andra dagar så har även denna bara sprungit iväg. Var iväg till Maxi förut för att handla lite, det behövdes verkligen men som vanligt när man handlar tar man bara en korg och tror att det inte ska bli så mycket men som jag fick bära och tungt var det också.

När jag kom hem åt vi mat och efter det blev det en lång promenad med mamma och mormor. Gick runt Hentorp och det var riktigt skönt, härligt nu när man känner att våren verkligen är påväg.

Mormor hittade tillslut sina tussilago som hon letade efter hela vägen!


När jag kom hem var inte Johan hemma, han skulle in till Lucas ikväll och kolla på hockey. Jag och Tyson har kollat på tv hela kvällen och nu funderar jag på att snart sova.

Imorgon blir det upp tidigt eftersom jag ska till Madelene och fixa håret 10.20. Äntligen.

Grejat

Idag var jag vaken med tuppen. Har fortsatt att greja här hemma idag eftersom jag inte hann klart igår, köket och vardagsrummet har fått en förändring då jag bytt plats på mattorna i de rummen. Köket är nu mera mycket ljusare och jag kan inte vara annat än kanon nöjd. Under tiden som jag grejade fick en hårinpackning sitta i, ska bli så skönt att gå till Madelene imorgon och få håret fixat. Det behövs verkligen nu.


Johan var hemma och åt på sin lunch idag eftersom han glömde sin mat. Trevligt med sällskap såhär mitt på dagen. ;P Tyson ligger ju mest och sover och är inte till så mycket sällskap. Haha.

Snart ska jag åka iväg till Maxi då vi behöver handla lite.

Gahhahahah

Städat hela dagen känns det som men utan att ha kommit någon vart, bara vardagsrummet tog 3 timmar. Det var grov städning idag men det ångrar jag djupt att jag började med. Hallen blev halv klar och köket är inte ens  påbörjat, sovrummet är det golvet kvar och datarummet kan jag ha som plan imorgon. Blir så trött på att få plocka hela tiden, kan inte han också bara lära sig att lägga tillbaka sakerna där de hör hemma. Men inte då plock och plock och plock. Glasen samlas i vardagsrummet och i datarummet men sen får man ändå höra på klagandet om att det inte finns några rena glas, undra varför liksom.

Jag är så innerligt jävla trött på de där PS3 nu så snart åker tvn från sovrummet in till datarummet och även hans PS3, sen kan han sitta där inne med stängd dörr och spela bäst fan han vill. Får höra varje gång ja tar upp detta: "Men vadå jag spelar väl inte så ofta" och vad som menas med ofta vet jag inte men varje dag 4 timmar om dagen om inte längre är inte det till att vara mycket? Hjälp till att städa istället, om man är två som bor tillsammans ska inte bara en behöva sköta hemmet, eller??????

Clara

Måste bara lägga upp denna bild på mig och min super söta kusin Clara



Visst är hon skit söt. ;)

Tråkigt väder

Vaknade tidigt imorse och när jag tittade ut insåg jag att vädret var väldigt tråkigt. Vem fan beställde snö?!? Gick och la mig igen men det var helt omöjligt att somna om så istället gick jag upp och gjorde frukost till Johan som vi sedan åt på sängen.

Blev en dusch och sedan hämtade mamma och Bosse oss. I detta tråkiga väder var det då inte lönt att bara sitta hemma utan istället åkte vi mot Ö&B, fick en del städ prylar inhandlat så ni kan ju gissa vad jag ska göra imorgon. Biltema stod också på schemat och efter det blev det en fika på esplanaden. Gick och kikade i lite affärer och Johan köpte en jätte snygg tröja, vi köpte även blommor till köksfönstret och nya krukor. Mina fingrar har verkligen blivit gröna. Haha. Var även nere på Claes Ohlsson och köpte en dörrspärr, nu slipper balkongendörren blåsa igen hela tiden.

När vi kom hem tog Johan en promenad med Tyson och jag gick ner i tvättstugan. Känns som att jag inte tvättat på evigheter. :P Har även grejat iordning i köksfönstret och Johan satte upp spärren.
Började efter det att städa toaletten som jag inte kan förstå blir så dammig fort, under tiden började Johan med maten. När vi ätit gick jag ner i tvättstugan och Johan följde med då han skulle pumpa pappas cykel som har en himla konstig ventil. Men som tur är hittade vi en på biltema och även ett lås så nu kan han börja cykla till jobbet igen och även jag kan ut och cykla.

Ikväll blir det film varvat med tvättstugan.



Påskafton

Ligger i soffan och mår så fruktansvärt dåligt, känns precis som att jag börjar bli sjuk. Illamående och fryser som tusan, jag hoppas att det bara är idag och snart går över. Att må illa är det värsta som finns eftersom jag rent ut sagt hatar att spy. Igår var det iallafall påskafton. Klockan 2 blev det påskmat hemma hos mamma och Bosse, mycket gott och alla åt så de nästan spydde. Efter maten blev det kaffe och en jätte fin påsktårta som mamma köpt. Mumsig var den också. Jag och Johan stannade där en bra stund då han kollade på djurgården som spelade. Mormor var även ute och gick med min super söta kusin Clara, självklart blev det mys med henne och att lukta på en lite docka som henne är underbart. Det är svårt att inte bli sugen själv när man ser en sån sötnos men det får nog vänta ett tag. På kvällen var det tänkt att de skulle bli lite alkohol men när jag väl började avtog suget lika fort. Niclas och Mickis var även här och både Nicklas och Johan blev lite onyktra. I sängen kom vi allt för sent och imorse kom vi inte ur sängen innan klockan 1. Skönt med sådana dagar också.

Solen försöker

Vaknade redan vid halv 8 imorse och kunde inte somna om, solen försökte redan då smyga sig in genom fönstret. Drog ner för alla fönster för att det inte skulle bli på tok för varmt senare under dagen och sedan somnade jag om en stund. Vaknade vid halv 10 igen och har inte gjort något, druckit en massa kaffe och nu är jag pigg. Johan sover än och självklart Tyson också.

Jag ska snart hoppa in i en dusch och sätta i inpackningen i håret, det behövs eftersom det inte gjorts på länge och efter det är de dags att väcka Johan. Klockan 2 ska vi hem till mamma och Bosse för att äta påsk middag, mumsigt.

Kvällen är inte planerad ännu men kan säga att det är riiiiiktigt fest väder idag. ;)

Glad Påsk på er alla sötnosar.

Ljus

Vaknade imorse av ett ljus som försökte titta in genom fönstret i vårt sovrum. Nu är det verkligen ljust där inne, nya vita gardiner, ny fin lampa och även snygga krukor. Kan det blir bättre? Inte enligt mig men om vi frågar Johan så blir svaret: Ja med svarta gardiner som man kan dra för. Men så blev det inte för dem åkte ner igår och jag njuter av varje sekund våren är här.

Pratade med Mimmi imorse, hon var på väg till frissan för att göra slingor och blev ur snygg precis som vanligt. MMS är bra helt enkelt, lite långt till Skåne för att åka och kolla på hennes hår och sen hem igen. Haha.
Efter vårt samtal kröp jag ner i sängen igen och vaknade av att mamma ringde, de undrade om vi skulle med till Maxi och vi bestämde oss för att åka med dem eftersom vi ändå tänkt åka dit idag. Innan Maxi blev det Chili då mamma skulle köpa likadana kuddar som jag har i soffan ;P Även blomsterlandet och vi handla tre nya krukor och två nya RIKTIGA blommar till hallen. Om ni undrar varför vi köpte tre krukor så var en till vardagsrummet. Haha. Johan köpte sitt efterlängtade påskägg på Maxi och även lösgodis för 68 kronor att fylla det med. Gottegris.

När vi kom hem putsade jag fönstret i köket och torkade av på balkongen och när det var gjort satte jag upp de nya blommorna i fönstren medans Johan fick dammsuga. Sedan var det dags att åka till mamma och Bosse där de skulle bjudas på middag. Var där en bra stund innan vi åkte hem och jag torkade golven här hemma.

Nu: Så ska det låta.

Tillbaka i Skövde

Åter hemma i Skövde, hade mer än gärna stannat men har som sagt mina killar här hemma att tänka på också. Tur att Mimmi snart kommer hit istället, 2 veckor exakt idag. ;) Resan hem gick hur som helst bra och det är sååå skönt när det inte är mycket trafik, blir genast mycket roligare då. Haha.

Var nästan beredd på att jag skulle få städa när jag kom hem men inte då för det hade redan min älskling gjort. Duktig han är. Jag har iallafall gått och små pillat lite här hemma, byt tillbaka till de gamla lampskärmarna i vardagsrums fönstret, byt krukor i datarummet och eftersom jag och Mimmi var på Ikea igår och jag hittade en super snygg lampa så köpte jag den till sovrummet. Nu vill ja ha en till som jag kan ha i datarummet men känns lite ovärt att åka till Ikea bara för en lampa. Attans. Får helt enkelt hoppas på att Mimmi ska dit innan hon kommer hit, då skulle hon köpa med sig en. ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs verkligen. Ska bli så skönt att få ordning på håret om 1 vecka. Längtar. Sen blir det matlagning, nu är man tillbaka i vardagen igen fast för många så är det säkert som fredag idag.