Förlåt


Inget långt inlägg idag. Ber om ursäkt, kommer längre imorgon.
Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon och jobba. Håll tummarna med mig att jag slipper skrapa rutorna, det behövdes imorse. Frost på taket, brrr så kallt.

Derby

Så var även denna dagen förbi, går på tok för fort.
Johan har varit hos Lucas ikväll och kollat hockey, derby mellan AIK och Djurgården. Tyvärr förlorade djurgården! Jag själv har haft idol mys tillsammas med mamma och Tys. Mamma kom och överraskade, trevligt för jag hade svin tråkigt. Efter idol tog jag ett bad, skönt. Även Tyson verkade sugen då han försökte hoppa i. Haha.
Har precis kommit hem nu efter att ha hämtat Johan inne i stan.
Hann precis hem till Idol och kunde se vilka som gick vidare. Underbart ju.

Nu blir det sängen för imorgon blir det ingen sovmorgon minnsan.

Ont




Här finns så många minnen
Allt vi gjort i våra dar
Fattiga o rika
Det finns väl många minnen kvar
Men om jag kunde glömma
Då kunde jag bli fri 

Ont, det gör ont men det går Det gör ont en stund på natten Men inget på dan Du vet att det gör ont Det gör ont men ändå Jag har klarat mig rätt länge Jag börjar blir van Och alla omkring dom märker ingenting Det gör ont,

De sista jag behöver Är flera minnen utav dig Men nu när det är över
Då finns du överallt

Tyson är morgon trött




Tys trivs mest under täcket på morgonen, det är fruktansvärt kallt i sovrummet och jag tror att även han tycker det. Så fort Johan gått till jobbet smyger han upp i sängen och gosar ner sig under täcket. Han tror jag är dum och inte märker något, kanske är jag det för på morgonen är jag verkligen trött och orkar inte bry mig alls. Istället får jag tänka på hur söt Tys är och man får verkligen passa på att njuta på morgonen då han är som mest gosig.

Hösten har kommit


Nu kan man verkligen börja prata om höst. Tror bestämt att jag får gå ner i källaren och ta upp våra vinterjackor senare, brr så kallt det var imorse. Nästan så att man var tvungen att skrapa runtorna på bilen, illa.
Man får istället njuta av alla fina färger som är ute nu, finns det något finare än hösten? Tror inte det!

 


Magont.

Vaknat upp till ännu en dag som består av magont. Aldrig verkar det ta slut!!!
Började redan förra veckan med att jag hade fruktansvärt ont i magen, inte ville det gå över heller men jag får nog erkänna att helgen var som värst. På Malin´s kalas hade jag ont i både ryggen och magen och det hela slutade med att mamma fick komma och hämta mig. Jag grät av smärtan, kan denna j*vla magen aldrig ge med sig och bli på min sida?!


Grattis till Malin

Grattis Malin på 25 års dagen!!!


Mitt nya hår.

Jag har ju för tusan glömt att lägga ut bild på det nya håret, eller rättare sagt färgen.
Har jag inte sagt det innan så säger jag det nu: Jag bara älskar mitt hår och det är så jäkla skönt att slippa det blonda, Madde färgade mitt underhår brunt och la även i bruna slingor. Vi både blev alldels tok nöjda, det var kärlek till mitt hår vid första ögonkastet. :) <3




Sjuk fortfarnade.

Blev hemma idag, gick upp imorse för att känna efter men febern hade inte försvunnit. Som tur är så känns det iallafall lite bättre nu men halsen är inte tipp topp. Väntar bara på att en förkylning ska bryta ut men verkar som det är en seg en.

Var hemma hos mamma en stund förut, vi var sjuka tillsammans.
Hade köpt med mig blommor, choklad och lyxig nötmix till henne.
Anledningen? Jag älskar henne och hon är bäst!




Feber.

Vaknade med feber imorse men tänkte: "inte fasiken ska det hindra mig från att tjäna pengar" så med andra ord gick jag snällt iväg till jobbet ändå. Blev tyvärr bara sämre och sämre under dagen och vid 13 fick jag åka hem. Skulle jobbat till 17 egentligen men jag var nöjd ändå, att jobba med feber är inget tufft alls. Jag vet inte om ni är som mig när ni får den fruktansvärda febern men jag blir sådan att jag bara vill åka hem till mamma och krypa upp i hennes famn, tyvärr gick det inte idag eftersom hon själv är sjuk. Istället fick jag bädda ner mig i sängen och somna med armen om Tys, han är underbar!



Vaknade halv 4 igen och gick upp för att laga lite mat tills mannen i huset kom hem. Åt och efter det blev de sängen för min del, Johan hamnade framför tv:n med sina telefon. Ni kan ju gissa om han är social nu förtiden? Tur det inte varar för evigt! Haha.
Nu ikväll har vi kollat idol och efter fick det bli duschen för mig. Behövdes. Har just kollat någon dokusåpa debatt på kanal 2. Jisses att inte folk kan inse hur fel det är men som Jackie Frem sa: "ni kommer inse om några månader" och denna tjejen borde ju veta vad hon pratar om, hon vann Paradise Hotel 2009 (eller var finalen i år?).

Hoppas nu på att få mera sömn inatt än vad jag fick natten som var, sov sjukt dåligt och kroppen bara värkte. Tror dock att det kan bli en liknande nu eftersom febern ligger på 38.9. :(

Rädd för mörker

Jobbat inatt. Vi har det bra på jobbet då vi får sova men behöver ändå upp och vända vilket gör att man sover jätte dåligt. Inte nog med det så spökar det där, jag har märkt det flera ggr och även andra som jobbar där. Vaknade inatt av att det kändes som någon la sin hand på min kind. Tror ni jag höll på att skita på mig eller, räcker det inte redan med att jag är mörkrädd liksom?! Klockan var 2 när detta hända och efter det kunde jag inte slappna av och somna om riktigt. Smällar man får ta när man är rädd för mörket, konstig egentligen men så har det alltid varit och det är nog inget som bara går över sådär.

När jag bodde hemma bodde vi lite utanför byn och det enda som fanns runt omkring var mörker. Några få hus en bit bort och jag min dumma jäkel röker ju men tro inte att jag gick ut själv när det var mörkt, nejdå mamma fick snällt följa med mig och hon den stackaren röker ju inte ens. När jag var själv hemma i huset och skulle sova själv, vilket jag såg till att inte göra så ofta så var nog fasiken nästan varenda lampa tänd. (mamma skyll på mig om du hade hög elräkning). Mitt rum låg längst bort från ytterdörren också och inte ville jag sova där borta när jag var ensam, nej då var det soffan som gällde vilket inte kändes ett skit bättre då det var fönster från golv till taket i vardagsrummet/köket, fasiken vem som helst kunde ju stå där utanför och kolla in. En lättnad var att vi hade hörnsoffa så man kunde gömma sig i den men då fick jag ligga som en boll hela tiden. Med andra ord så var jag hellre vaken tills det blev ljust ute och somnade framåt morgon kvisten. :)

Hur gick det då när jag flytta hemifrån? Till min lilla etta, det gick ganska bra och som tur var så ingick elen i hyran, lampan i hallen fick vara tänd nattetid. Perfekt då man såg ytterdörren men egentligen, vem skulle ta sig in där? Mörkret? Jag bodde även granne med Julle då och vi kollade mycket på film mest hemma hos mig men de få gånger vi var hemma hos honom fick han snällt följa mig till min dörr efteråt.

När jag flyttade till min tvåa vilket blev tvärsöver gården så blev det ju en ännu större lägenhet, det var bra på dagen när det var ljust men helt värdelöst på natten. Hade två dörrar in till sovrummet, en från hallen och en från köket, den från köker fick alltid vara stängd! Lampan i hallen var även tänd där under natten för då kunde jag se ut i hallen och in i vardagsrummet. Köket oroade jag mig aldrig för. Efter att ha bott där i en månad började jag höra konstiga ljud från min klädkammaren, jag var helt ensam och gömde mig under täcket. Dagen efter bestämde jag mig för att köpa hund och det var så Tys kom in i mitt liv, min älskling som blev min räddare i nöden. Så länge han är i min närhet är jag inte rädd för mörket, då är det istället det som borde vara rädda för oss.

Jag och Tys hade varit själva i sådär 2 månader innan Johan kom i våra liv, eller i våra liv fanns han redan men innan vänskap övergick till kärlek. Efter det sov jag och Tyson aldrig själva längre, vi var alltid hemma hos Johan och den enda gången vi sov hos mig och Tys så var Johan med. Efter 1 månad tyckte Johan att jag skulle säga upp min lägenhet och så blev det också. 3 månader hade jag den kvar men betalade för den utan att bo där, vi hade redan flyttat till Johan. Att vi var så säkra på våran sak och det gick så fort? Vi hade varit kompisar i 5 år innan! Tys blev fäst direkt och nu mera är Johan hans allt, han älskar verkligen sin husse och jag likaså. Så länge Johan är i närhet exiterar jag inte för Tys, förut när han tigger mat och jag ger honom, när han får komma upp i soffan och mysa och ligga i sängen med mig då duger jag men annars är det knappt. Men han gillar mig varje dag då Johan är på jobbet och det är 9 timmar, jag får njuta av honom då. Haha ;)

Finns det inget bättre?

Allt prat om detta valet? Ärligt finns det verkligen inget bättre att prata om? Lägg ner och bara inse att det har blivit som det blivit och att svenska folket har gjort sitt val! Jag är inte helt nöjd med alliansen då jag röstade på det röd gröna men bit ihop för fan och sluta älta. SD kom in i riksdagen och mer kan vi inte göra åt saken!

Mamma kom hit efter jobbet förut, drack kaffe och fikade. Alltid trevligt med sällskap. Innan hon gick följde hon med mig till tvättstugan (jag kan tvätta själv men kul med sällskap). Nu är jag igång med städningen idag igen, pust och stön. Ska strax börja steka pannkakor som tar en hel jävla evighet att göra men det är gott iallafall. :)

Börjar jobba vid 17 idag. Hade hoppats på att få sluta vid 24 men inte då. Han åkte hem från sjukhuset idag så med andra ord jobbar jag hela natten och går av 08 imorgon. Smällar man får ta och tänka på pengarna.

Imorgon ska jag till Madde och få håret fixat. Underbart. :)

SKÄRPNING.

Nu har jag bestämt mig, jag ska sluta vara så jävla lat! Varför är man det egentligen?!
Hur jobbigt är det liksom att gå 1 timme varje morgon, längre runder med Tys och framför allt hur jäkla bekväm är man inte? Man tar bilen i stort över allt, man kan ju undra vad man har benen till?!
Jag ska köpa mig en riktig jäkla cykel och börja cykla till jobbet, okej att det snart är vinter men vem säger att det måste bli en likadan vinter som förra året? Jag hoppas då inte på det! Ska även börja träna, nu jäklar är det slut på allt som har med lathet att göra, man är ju på tok för bekväm egentligen, Skärpning Ida.

Slim Slim. ;)

Tröttare än tröttast

Så himla trött idag. Stackars mig som sov för jäkla dåligt inatt och som började jobba klockan 8 imorse. Dock fick jag gå upp tidigare än så och ögonen ville bara stängas igen och kroppen drog sig till sängen men jag vann över den och åkte för att jobba.
Kan tyvärr inte säga att det varit en dirket givande dag på jobbet då jag suttit i en och samma stol från 8 till 17, tur att böcker finns säger jag bara. Personen som jag är assistent åt ligger nämligen på sjukhus och där finns inte direkt mycket att göra då han enbart ligger i sin säng. Stackarn. Kommer inte vara så givande dag imorgon heller eftersom han blir kvar på sjukhuset men som sagt: jag har en bra bok jag kan läsa och det förgyller min dag.

Annars har det inte hänt så mycket. Johan har vairt hemma i veckan och varit sjuk, ovanligt för att vara honom. Så nu väntar jag bara på min tur, kände mig krasslig inatt men än har inget hänt och förhoppningsvis gör det inte de heller.

Veckan som kommer består av jobb, pengar pengar. Kan behövas jag som snart ska till Ullared. :)
På onsdag ska jag till Madde och fixa iordning mitt hår, underbart och på tiden. Ska slänga i några bruna slingor då jag inte kan vänja mig vid det blonda riktigt. Hoppas på att det hjälpa.

Nu har min älskling gjort mat så dags att äta. <3
Hejdå

Grattis

Grattis morbror Nicklas som fyller 27 år idag.




(Lägg märket till hur gammal han lät som morbror Nicklas)

Inte orkat

Förlåt för dålig upptatering men varken haft tid eller lust till att skriva. Men jag lovar att jag ska skärpa mig, vet inte varför men har kännt mig helt nere den senaste veckan. Inget har varit roligt, tror detta beror på hösten.

Jag jobbade iallafall hela förra veckan och det gick alldels utmärkt. Nu är jag ledig fram tills lördag och ni kan ju gissa om jag känner mig rastlös redan?! Hur ska detta gå?
Har precis kollat klart på min femte säsong av Desperate housewives också, det suger eftersom den sjätte inte släpps förens nästa måndag. Tur man kan ladda ner men det blir inte samma sak som med boxarna, jag tänker hur som helst ändå ladda ner detta nu och sedan köpa boxen. Jag kan ju inte bara strunta i den när jag har alla andra. :) Någon som vet när sjunde börjar i Sverige igen?! Hoppas på snart!!

Jag ska baka snart men först ska vi upp till affären för att köpa margarin.
Vad vi firar? Inget! (men vi kan väl säga min namnsdag då eftersom det är idag)
Glöm inte att säga grattis, jag lovar att svara tack ;) Haha

Tvättstugan ropar. Hej så länge

Jobbet

Lite sådär lagom halv trött har jag äntligen satt mig vid datorn och kunnat koppla samtidigt som jag ska skriva ett inlägg.
Jobbat hela veckan och tro det eller ej men det har varit underbart, jag har jobbat dag passen som är mellan 08 och 17. Under den tiden är vi alltid två som jobbar vilket gör väldigt mycket till skillnad från kvällen/natten då vi är själva. Hur som helt Elisabeth och Nina är gryma och det gör min dag på jobbet, underbara personer som har kommit en så nära inpå i livet på bara en månda. Jag rent ut sagt älskar er tjejer!!! ;)
Vi har så jäkla kul tillsammans och Elisbeth lyckades få mig till tårar 2 ggr idag (nej jag var inte ledsen, bara jäkligt glad och lycklig), samma häromdagen då Nina fick mig till tårar 3 ggr. Och om ni hört det tidagare så förlänger ett gott skratt livet och fortsätter det såhär kommer jag leva sjukt länge. Haha.

Imorgon jobbar jag igen, dock inte med några av mina sköningar men det ska nog gå fint ändå. Elisabeth träffar jag en stund när vi byter och Nina får jag tillbringa min lördag med.

FY FAN VAD JAG MÅR BRA!!!!!

Skåne och jobb

Varit i Skåne i helgen och jisses så fint Mimmi och Henrik hade fått det i huset och långt hade det kommit också. Jag måste skärpa mig och åka dit oftare, 3 månader är på tok för lång tid. Jag ska verkligen tillbaka när jag fått pengar. I söndags var vi på det nya Ikea, större än Jönköping och ni kan ju gissa om jag trivdes som fisken i vattnet. Synd bara att det var så himla mycket folk men vad hade man kunnat räkna med, det öppnade ju förra onsdagen. Blir bättre sen när jag och Mimmi kan sticka dit på en vanlig vardag kväll.

Idag har jag jobbat. 8 - 17. Tiden gick sjukt fort för att vara på jobbet, kan kankse bero på att vi hade personalmöte i nästan 3 timmar om inte mer. Skönt att komma igång och få lite mer info om det nya assistans bolagret vi har bytt till. Nu ska man nog förhoppningsvis ha koll på allt men fortfarande mycket att lära.

Johan har gått över till grannen för att titta på film och jag sitter mest bara still och borde sova. Jätte trött plus att jag behöver denna nattens sömna för att orka. Imorgon är det personalmöte på det andra jobbet, där jag står som inringare. De skulle börja 11.30 och efter det behöver jag nog få några timmarns sömn eftersom jag går på klockan 17 och slutar vid 17 på onsdag igen. Älskar 24 timmars pass, kan inte bli mer underbart. Iallafall kommer det kännas så när pengarna kommer. :)

Natti

I Skåne

I Skåne hos Mimmi och Henrik. Passade på att åka med mamma och Bosse, snålis. Bosse hade gjort något till deras tak som han skulle sätta upp. Bra med en plåtslagare. Haha :P
Tyvärr blir det inte så länge eftersom vi redan ska åka hem imorgon men så fort lönen klirrar till i kassan ska jag åka hit igen. Då hoppas vi på Ikea och Ullared. ;)))

Orkar faktiskt inte skriva mer!!!!!
Hejdå.

Städning

Städning pågår för fullt här hemma och det behövdes. Kan inte förstå hur en hund kan tappa så jäkla mycket hår och ändå ha lika mycket kvar. Suck.

Kvällen blir lugn. Vi tänkte göra något gott att äta, fläskfilé blir det iallafall och kanske potatisgratäng till?! Kanske slinker ner ett glas vin också, vem vet vem vet. :P
Imorgon ska jag med mamma och Bosse till Skåne, jag har inte varit hos Mimmi och Henrik sedan midsommar. På tok för lång tid har det gått och de har hunnit massa med huset. Spännande!!

Nu dags att fortstätta städa.

Stressad

Känner mig hur stressad som helst men har egentligen inte andledning. Är iordning gjord och klar, maten står i ugnen och allt är packad inför jobbet. Börjar jobba klockan 17 och går av 08 imorgon. Att jag känner mig så jäkla stressad är nog för att jag sov tills 13 idag men som sagt, det behövs när man jobbar natt.

Har haft fruktansvärt ont i magen, somnade med det igår och vaknade med det också. Det verkar aldrig vilja ge med sig den här skiten. Blir så ledsen över att jag aldrig kan få må bra, att jämt och ständigt behöva gå och ha ont. Har gått så här i snart 1 år nu och som det verkar kommer jag få gå längre också.

Fick brev idag på posten. Inbjudan till min kusin Emil och hans Marie bröllop i Oktober. Ska bli riktigt roligt att gå på mitt livs första bröllop. Okej det är inte första för jag var på mamma och pappa´s när jag var liten men det är inget jag kommer ihåg för jag tror knappt jag var 1 år då?!

Waka Waka

Sötaste barnet med rytm! :P

http://www.youtube.com/watch?v=1-KVNthLaW8