Jobbat.

Varit iväg och jobbat idag, blev uppringd igår kväll av det andra jobbet. Självklart ställde jag upp, varför ska man liksom tacka nej till pengar?! Himla trött jag var imorse, Johan fick till och med väcka mig, ovanligt eftersom det brukar vara tvärtom.

Nu har jag precis gjort mat och väntar bara på att den ska bli klar. Skönt när ugnen sköter det. :P
Sen ska vi slänga oss iväg till Maxi då vi ska köpa nya blommar till köket och datarummet. Spännande att se vad dom har men ännu mer spännande att få se hur road Johan är i en blomster butik. Brukar vara sådär glada miner. Haha.

Klockan ringer och maten är klar.

Matfestivalen

Helgen har varit bra men själva matfestivalen ger jag inte många poäng, däremot sällskapet.

Fredag.
Mimmi och Alex kom och strax efter även de andra. Korkade upp och alkoholen flödade, vi hade mycket trevligt. På tok för trevligt antagligen eftersom hyresvärden ringde halv 10. Kan ni fatta halv 10 liksom, då kan vi börja prata gamla sura tanter. Haha. Vi åkte iallafall in till stan efter det, några buss och några taxi. Som vanligt när det är mycket folk ska det väntas hit och väntas dit. Vi hann inte mycket mer än att äta innan det var dags att åka hemåt. Somnade som grisar allihop.

Lördag.
Vaknade av att Mimmi ringde min mobil, hon ville jag skulle gå upp och ville antagligen inte väcka Johan som snarkade brevid mig. Dags att knalla upp och tackar gud för att Treo fans hemma. Gjorde oss iordning och åkte sedan in till stan, bussen fick det bli då ingen av oss kände oss kör bara. Innan vi åkte hem köpte vi varsina tidningar och la oss för att slappa när vi kom hem men det slutade med att både jag, Mimmi och Alex sten somnade.
Gjorde oss iordning efter det och åkte sedan upp för att hälsa på mormor som var barnvakt åt Clara. Sedan släppte Mimmi och Alex av mig hemma för att åka och prata med mamma. Varken Mimmi eller Alex skulle dricka och jag var då inte heller riktigt sugen. Vid 9 åkte vi in mot stan iallafall och idag hann vi med lite mer än dagen innan. Hem åkte vi vid halv 12 och somnade. Vaknade igen vid halv 2 på natten och då hade inte Johan kommit ännu men han var hos grannen.

Söndag/ Idag.
Vaknade tidigt och väckte de andra. Lät Johan och Tys sova vidare och vi andra gjorde oss iordning för att åka till Elin´s och efter det vidare mot Stallstiken. Handla vid Kvantum på vägen hem och fixade tacos innan Mimmi och Alex skulle köra mot Skåne. När de hade åkt la jag mig för att vila lite men stensomnade och vaknade först när Johan väckte mig 2 timmar senare. Han har nu gått till grannen och jag ska somna igen tänkte jag, mår fruktansvärt illa och spyr nog vilken sekund som helst.
Hoppas på att vakna imorgon och må bättre för då ska jag rensa ut på alla mina kläder och inte spara sånt som kan vara bra att ha ibland och sedan använder man det aldrig ändå.

Natti.

Redo

Precis kommit hem från stan och allt är klart inför kvällen.
Alkoholen står på kylning och naglarna sitter på sin plats. Blev en box med vin och några cider, mumsigt. Har även gjort naglarna och jag måste erkänna att man känner sig så himla mycket fräschare med dem. Vi hann även med en lunch på donken, fy skäms.


Nu är det bara att invänta tiden och seden korka upp. Mimmi och Alex är på väg frän Skåne, Johan jobbar än och ja de andra vet jag inte vad det gör men jag antar att Mickis färgar håret. ;)

Don´t cha

Westlife - Don´t cha

http://www.youtube.com/watch?v=ZW82b40GJ-U

É dé det här...

Hemska drömmar!!!



Jag kan inte längre existera normalt
Ena dan är ej den andra lik
Och jag har försökt att ignorera dig totalt
Även om jag vet du är unik

Känslorna som bränner är plågor för mig
Och ändå vill jag hålla dig kvar
Även om jag känner en längtan till dig
Frågar jag och kräver ett svar

E' de' det här du kallar kärlek?
Vill jag inte längre va' med
E' de' det här du kallar känslor?
Är det inte någon idé



Inget gjort.

Kvällen har bara sprungit iväg precis som alla andra. Trist att tiden går så förbannat fort och man inte har fått något gjort. Får se till att ta tag i det imorgon istället, man kan inte ligga på lat sidan jämt!

Ska även till systemet imorgon eftersom det inte blev av förut. Vin till helgen ska köpas för här ska pimplas. Vill även shoppa men det kan bli mycket svårt utan pengar och att fönster shoppa är inte min starka sida. :P Får bli enbart systemet och sedan hem direkt efter det annars kommer det sluta illa. Haha.

Johan pratade om att åka in till Malin och Micke imorgon kväll och ville ha med mig. Men som sagt vi får se hur mycket jag hinner under dagen då det kommer sluta med att bara två armar och händer används. Skönt att ha städningen gjord också eftersom Mimmi och Alex kommer på fredag och på kvällen kommer det folk hit och likaså lördag, jag säger till Mickis : Det har blivit en tradition att vara här just denna helgen. :)


Naglarna

Usch jag blir så ledsen, jag har bestämt mig för att spara ut mina naglar och nu har det fått en bra längd som jag är nöjd med och självklart går de av en efter en. Någon som har något bra knepp så att jag slipper detta?
Jag ska spara ut så jag kan gå och göra förstärkning nästa månad men innan dess måste jag ha en bra längd för annars får jag använda tippar. Helst vill jag göra dem denna månaden men det tillåter inte min ekonomi, fasiken! Jag får helt enkelt leva med att det går av. :/

Jag och mamma var iväg till Maxi förut. Var inne en sväng på Apoteket för att köpa medicin till min mage, blev även en sväng på H&M då jag behövde mera trosor. Någon man aldrig kan få för mycket utav, eller?!
Handla lite inne på maxi innan vi åkte hem.

Idag stod Johan för maten här hemma då vi skulle äta något som jag inte ger många poäng , så med andra ord gör jag det aldrig och har aldrig gjort. Han däremot är tokig i det så varsegod sa jag och överlämnade spisen till honom. Smart va?! ;)


VC

Idag kom jag iallafall upp i det, kanske enbart för att jag skulle ringa VC om min mage igen. Svaret jag fick var som det först: Köp Omeprazol. Jaja vi får väl se om det hjälper med det denna gången.

Nu ska jag städa lite tänkte jag och efter det göra mig iordning.
Ska hämta upp mamma vid 2 när hon slutar och åka till apoteket, sen hem och äta när Johan kommer och efter det får vi se om det blir systemet eller om vi tar det imorgon.


En mini pc

Som jag vill ha en rosa liten mini pc. Om jag kanske kan lära mig vad ordet spara innebär och köpa en sådan nu när har börjat jobba. Vi får helt enkelt hur det går med det...Förhoppningsvis bra!!!


Jag ska bara | Snart

Måste bara säga att vad trött jag är på ordet: Jag ska bara. Jag tror att man anväder det mer än vad man själv tänker på. Även jag anväder det och många andra, tror hela Sveriges befolkning anväder det. Eller ordet snart, vad fan är det för ord?! Så fort man ber om något så är det antigen, jag ska bara eller snart man får höra!!

Blev hur som helst inget jobb för mig idag, var meningen att jag skulle börja 17 och jobba till 07 imorgon men hänt en olycka. Tråkigt när man är inställd på att jobba och sedan blir det inte så men vad tusan det kommer mer gånger.

Har iallafall tvättat så mycket som möjligt idag och imorgon ska jag fortsätta med kuddfodralen till våra prydnadskuddar. Ska även lägga dynorna till balkong stoltarn i blöt så man kan lägga undan dem snart, (se nu kom ordet igen) på våran balkongen kan man ändå inte sitta längre eftersom den jämta är fylld på sådan där jäkla frön från björken som står utanför.

Imorgon ska jag även städa så mycket som möjligt vilket blir i min egna takt och lite åt gången. Skönt när man kan dra benen efter sig och inget stress finns runt omkring. Vi ska även åka och handla så vi slipper fantisera ihop mat som vi fått göra ett bra tag nu. Haha.

På fredag kommer Mimmi och Alex och guuud som jag längtar. Skönt att det redan är onsdag imorgon och dessutom är det BARA 4 månader kvar till julafton, helt otroligt och känn på ångesten då. :P


Sjuk

Det där med att vara sjuk är inte min starka sida och speciellt inte när man ska jobba egentligen. Vaknade med feber och ont i magen, bara att höra namnet feber får mig att må illa. Usch.
Får bli en lugn hemma dag tillsammans med mina älsklingar och imorgon räknar jag med att vara redo för jobb igen. Dagpass imorgon och Tisdag natt. Lovely.

På fredag kommer Mimmi och Alex hit och som jag längtar. Låt mig få låta som en fjortis men vi ska bli onyktra och äta mat. Matfestivalen har alltid och kommer alltid vara en tradition, klart det förändras men det kommer bli toppen. Är det någon som vet mer om den nya krogen som öppnar i helgen? Jag är nyfiken!
Tillbaka till det där med matfestivalen det är inte bara vi 3 som går gå. Vi är många. :)

Ska diska lite nu eftersom det inte verkar vilja göra det av sig självt.
Kram Kram

Magont igen.

Vaknade med magont imorse och det hänger fortfarande i. Så jäkla trött på min mage nu, kan den aldrig få vara bra?! Det verkar vara som en vardag nu mera att jag är dålig, ska det verkligen behöva vara så? Tror inte det!

Mamma kom hit förut efter att hon jobbat. Fikade lite och sådär, skönt med lite sällskap. Jisses vad jag har varit rastlös idag när jag varit ledig. Ska bli riktigt skönt att jobba i helgen.
När mamma hade åkt började jag med maten, prövade något nytt idag med fläskfilé och det blev kanon gott. Perfekt att det blev kvar eftersom jag även får äta det imorgon då. ;) Nu gör vi inte mycket, Johan spelar lite och jag kollar på mina desperate houswives. Underbar serie, lyx.

Kvällen verkar inte bjuda på så mycket. Blir hur som helst sängen tidigt eftersom klockan ringer tidigt imorgon.

Har inte mycket mer att skriva än att jag ska skicka till Mickis nu. Undra om hon kan slita sig från städningen eller inte? Haha.

Hösten.

Jag har alltid tyckt att hösten varit något speciellt. Mysigt på något sätt, det har blivit mörkare ute och man kan tända massa ljus och krypa upp i soffan och bara mysa. Men jag tror fasiken att jag har ändrat mig på om detta idag, kollade ut på balkongen imorse och det var fullt med sådana där jävla björk frön på den. Jag har dammsugit den 4 ggr idag redan men lika fort kommer det ny man kan inte öppna utan att dem blåser in.
Och för att inte tala om alla dessa jävla flugor som kommer in, tror de söker skydd på kylan men här har det då inget att hämta för jag slår ihjäl dem med min älskade flugsmällare. Ja faktiskt, visst låter det hemskt men finns det något värre än att ha dem i sovrummet på natten. De flyger runt och sätter sig på en hela tiden man viftar och slår och blir bara irriterad. Tyson jagar dem och försöker få dem att leka med honom men de är dock rädda för honom eftersom han gärna tar en smak bit av dem också. Haha. Heja Tys. :)


Ledigt.

Var sådär lagom trött imorse när jag åkte från jobbet, ögonen ville bara igen hela tiden. Skulle nog behövt nål och tråd för att hålla uppe dem en längre stund, klarade mig iallafall hela vägen hem.
Somnade nästan på en gång när jag kom hem och sov till 13. Sen var det dags att gå ut med Tys som även han sov, mysigt.
Gjorde mig iordning och åkte sedan in för att handla men först plockade jag upp Mickis i stan. Hon var för jäkla arg på Telenor som hon hade i mobilen, oj så hon skällde. Haha. Åkte iallafall vidare till Kvantum för att handla. Idag prövde vi ny mat här hemma, couscous med buljong, kyckling och ugnsgrillade grönsaker. Underbart gott tyckte både jag och Johan.
Under tiden som jag fixade maten fick han städa då hans mormor och morfar skulle komma på fika, de är så himla snälla och jag trivs verkligen i sällskapet. Älskar alla i Johan´s släkt och känns skönt att vi kan prata om allt. Hans mamma är så himla lätt och hon verkligen förstår mig, kanske inte konstigt eftersom Johan bott med henne också. Haha.

Nu blir det ett avsnitt av Desperate houswives innan läggdags. Tänkte försöka komma upp ganska tidigt imorgon eftersom jag måste somna tidigt på kvällen. Jobbar som sagt dag passen i helgen 8-17.


Frukost | Jobbat | Köttbullar

Vaknade för en lite stund sedan.
Gick av klockan 08 imorse, åkte direkt till mamma för att skriva ut ett papper och då passade hon på att bjuda på frukost också. Mumsigt. Åkte hem efter det och la mig för att sova en stund, vaknade av att jag drömde konstigt (det är jäkligt kneppigt att man kan drömma så dumt på dagarna). Hade ställt klockan på 13 men vaknade klockan 12 istället av att jag hade drömt om pappa. Panik på klinik. Och det var då ingen idé att somna om så vad har jag gjort? Dammsugit och duschat! Ska strax fortsätta att göra mig i ordning och sedan åka in och handla.
Känner ett enormt sug av köttbullar och makisar idag, inga Mamma Scan´s köttbullar här inte ska det va så ska det vara hemma gjorda. Prima Ballerina. :)

Jag och Johan har till och med tid att ses 3 timmar idag innan jag börjar jobba. Vi har gått om varandra lite de senaste dagarna vilket är tråkigt. Men ikväll gör jag min sist natt och sen är jag ledig torsdag och fredag, i helgen blir det dagpass och likaså måndag. Tisdag däremot blir det natt igen men vad tusan det blir ju bra pengar och Johan finns ju hemma och väntar. ;)

Jag längtar tills September då jag får min lön. ;)

Min tur..

Så många människor omkring mig
Utan varken mening eller mål
Alltid nån som blir över
Säg mig varför blir det alltid så
Nån där uppe
måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl
ändå hennes tur

Min tur att träffa nån som vet
vad jag behöver
det verkar som om mina
ensamma dar
För alltid är över

För jag har himlen
runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om himlens
alla små stjärnor
Sjöng för mig, sjöng för dig
I en underbar refräng
Du är himlen
runt hörnet för mig


Och jag reste runt jorden
Men du fanns här mitt framför mig
Och Gud vet vad jag hade gjort
Hur jag hade mått om jag inte
träffat dig
Jag levde som ett rö för vinden
Tog kärlek där jag fick den
Och dagen som den kom

Men jag har dig nu som vet
vad jag behöver
Det verkar som om mina
ensamma dar
För alltid är över



Då & Nu

Nu har jag verkligen kort från då och nu. Hittade det på mamma´s dator.

Detta kort är taget i London Oktober 2009.
(Då jag bestämde mig för att gå ner i vikt)



Och detta är tagit igår 20 kg lättare.


Frisören

Jag vill verkligen gå till Madde till och fixa mitt hår och nästa månad ska jag göra det, blir bruna slingor i. Kan inte förstå hur svårt det ska vara att vänja sig vid detta blonda hår.


Sovit länge.

Sov väldigt länge idag men kände att jag behövde det efter att knappt sovit något natten innan. Det är som sagt väldigt svårt att slappna av och kunna sova när man jobbar natt. Så med andra ord är det riktigt skönt att kunna slappna av hemma i sin egna säng.

Nu är det snart dags att åka och jobba igen. Börjar vid 17 och går av imorgon klockan 08. Skönt. Blir hemma och sova några timmar då för att sedan åka tillbaka till jobbet klockan 17 och jobba sista natten. Sen ledig två dagar och sen kör vi på i tre dagar igen men den gången är det dags pass och det ska bli väldigt skönt det. :)

Jobbat

Så himla trött idag, dock inte så konstigt kanske eftersom jag har jobbat 24 timmar. Började igår klockan 17 och slutade idag klockan 17. Okej att man får sova på natten men hur bra sover man tror ni, man ska ställa klockan för att gå upp och vända personen och man får absolut inte missa detta, med andra ord så ligger man som på nålar hela tiden. Sen ringer klockan igen och det är dags att starta en ny arbetsdag och man börjar räkna ner tiden så fort man börjar. Ja ni kanske förstår vad jag menar, det räcker gått och väll med de 15 timmar som en natt är. Inga mer dubbel pass för mig! Imorgon börjar jag klockan 17 igen och slutar 08 onsadag, sen börjar jag 17 igen på onsdag och går av torsdag morgon, kan där efter se fram emot två ledig dagar och sen jobba 4 dagar i sträck igen. Får tänka på pengarna.

Efter jobbet idag åkte jag och hämtade upp Johan. Han hade varit hos tandläkaren och inga håll denna gången heller. Vi firade det med coca cola och donken mat. Awiiiiie. :P

Ikväll har jag varit som död och ska snart sova.
Natti.

Barnvakt

I helgen har jag varit barnvakt åt min söta lilla kusin Clara. Var meningen att det bara skulle varit i fredags men blev även igår, inte mig emot. Massa mys och lite gnäll. Jag är nu själv mycket sugen på egna barn men det får vänta ett tag till. Haha. Jimmy tyckte jag var som gjord för att vara mamma då inte Clara ville gå till honom när han kom och då ska ni veta att så fort han är i närheten annars är det bara han som gäller. :P

Idag har jag och Johan varit på kalas hos min farmor. Var lite segt att få upp honom imorse men med lite tjaffs innan brukar det gå.

Nu är jag redo för att åka och jobba i 24 timmar. Uhhh. Men det går nog bra.
Hejsvejs.

Jobb, Ö&B, Städ

Inte skrivit här på någon dag nu, har varken haft lust eller ork till det. Hur som helst så gick det galant att även jobba kvällen. Nu har jag även fått mer tider som jag ska jobba och det kommer bli en jobbig nästa vecka men vad gör man inte för pengar. Söndag 17-8 Måndag 8-17 Tisdag 17-8 Onsdag 17-8 Lördag 8-17 Söndag 9-17.

Igår var det en mamma och Ida dag. Gjorde mig i ordning när jag vaknat och åkte hem till henne. Fikade och satt och pratade en massa. Vi bestämde oss för att åka till Ö&B och frågade även om mormor ville följa med. Kikade där inne ett bra tag och efter det tog vi affärerna runt omkring. Sen åkte vi hemåt, då var det dags att börja med maten och resten av kvällen var lugn. Hade som vanligt ont i magen.

Imorse vaknade jag av att mamma ringde på dörren, eller rättare sagt av att Tys skällde eftersom jag aldrig gick upp. Han är på tok för nyfiken min godning. Blev frukost och en massa prat innan hon åkte hem och jag tog en promenad med Tys. Satte igång att städa när vi kom in, visst städar jag ofta? Men det behövs eftersom jag har en stor hund som fäller alldels för mycket hår! Nu sitter jag med inpackning i huvudet och ska strax skölja ur det, sen är det matlagnings dags. Något som går snabbt och fort får det bli.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt min söta lilla kusin Clara. Mysigt.


jobba.

Här har det inte hänt mycket under dagen, precis blivit klar. Skönt när man kan ta lååång tid på sig och inget stress. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 17 så jag kan börja jobba, underbart att tjäna lite pengar. Haha. Lite spännande också för idag får jag förhoppningsvis reda på om det blir mer tider, håll tummarna för mig. Brevid gång idag också, inför kvällen/natten. Dagen klarades av galant och troligen kommer även detta pass att göra det. Jag ska jobba till 24, igentligen är passet till 08 så man jobbar natt men det är sovande.

Fixa iordning något att äta kanske.

Tomt.

Så tomt det har varit här hemma idag, både jag och Tyson har tyckt det varit jätte konstigt att inte Johan är hemma med oss. Nu är det slut på hans semester vilket innebär att jag och Tys får klara oss själva på dagarna. Tur att tiden går så pass fort som den gör!

Jag har iallafall stor städat här hemma, det behövdes. Nu lagar jag mat, kött och potatis. Ska bli mumsigt det. Min mage är fortfarande inte bra, usch vill bara det ska gå över nu. Känns som träningsvärk och tränat det har jag då inte gjort, även revbenen gör ont som satan. Blää.

Dags att återgå.

Ovant.

Jag saknar mitt långa hår!
(Väx fortare då)
Har fortfarande inte vant mig vid att vara blond så det händer ofta att jag saknar mitt mörka hår men så fort ekonomin tillåter ska jag gå till Madde och få bruna slingor i håret.

Denna färgen gillade jag skarpt!

Besviken.

Så jäkla besviken just nu. Jag tänker skriva om det här sen får folk tycka vad fasiken de vill.

Allt började ett år efter att pappa gått bort. Släkten på hans sida hörde inte av sig när de var kalas och så var det aldrig när han fanns, vi firade jämt varandra då. Det har iallafall fortsatt och det är inte bara en gång vi fått reda på att det varit kalas som vi inte har blivit bjudna på. Bara för att pappa inte finns betyder det inte att jag och Mimmi inte är deras släkt för det, vi är fortfarande barnbarn, kusiner osv. Tydligen inte enligt dem andra. Idag fick jag åter igen reda på att det var kalas som ingen sagt till om, jag har berättat precis för farmor och farfar vad jag tycker om detta. Att de får oss att tycka det är vårt fel att pappa är död, vilket är helt fel för han valde själv. När jag berättade för dem tyckte de att det var jätte tråkigt att jag kände så och att så var det absolut inte men sen händer en sådan sak igen, vafan ska man tycka och tänka då?
Nästa gång jag träffar alla i släkten så ska jag berätta för dem igen, jag ska även säga att eftersom inte pappa leve och de verkar tycka att vi inte tillhör släkten längre så behöver jag inte heller känna att jag är släkt med dem.
Ni kanske tycker jag överreagerar men tänk er in i situationen själva och att det upprepats 4 gånger, det hände som sagt aldrig när pappa levde. Det var en självklarhet med kalas och att vi firade varandra.

Blir så jäkla ledsen och besviken på alla just nu.

Hårfärgning

Igår var det frisör dags här hemma. Helene och Malin kom hit och både ville ha färg i sitt hår, Malin valde slingor medans Helene valde att blonera sig. Det tog sin lilla tid men så länge man tycker det är roligt så är det självklart man ställer upp.
När de hade åkt började jag med maten, blev köttfärssås och kan knappt minnas när vi åt det sist. Mums var det iallafall. Resten av kvällen spenderade vi framför tv:n, fick en fruktansvärd huvudvärk igår kväll som inte ville ge med sig och inte nog med det : vi hade inga huvudvärkstabletter hemma heller. Så klockan 1 inatt fick jag kasta mig iväg upp till mamma, det hade aldrig gått att sova annars.

Vaknade imorse av att Johan redan var uppe. LÅT MIG MÅLA ETT STORT KORT I TAKET, det händer på tok för sällan. Tror det kan bero på hans ångest inför måndag, vågar inte ens tänka på morgon dagens gnäll. :P

Vi hade inte gjort ett skit idag, Johan åkte iväg till Lucas förut och jag myser med Tyson. Har suttit och funderat på mitt otroligt roliga liv, undra vad tusan man ska göra med det. Nu har jag iallafall bestämt mig för att börja träna igen och nu jäklar ska det byggas muskler men först behöver jag en spark i baken. Någon frivillig? ;)

Ska lägga mig och kolla desperate housewives nu och njuta av lite nötter. Mumsigt. Kankse en ruta mörk chocklad också?

Att jobba.

Det gick bra att jobba igår även om ångesten var som högst dagen innan och på morgonen. Men som vanligt när man är på jobbet så går det kanon bra, självklart var det spännande med ett nytt ställe och på tisdag ska jag jobba igen. Verkar som att det kommer bli en del där och det känns underbart.

Jag var jätte trött hela dagen/kvällen igår. Jag tror det beror på att jag och Johan har sovit på tok för länge under hans semester, vi är inte riktigt vana vid att gå upp tidigt nu. Det hade även gått bra hos veterinären och nu ska Tys bandage av vilket även innebär "dum strut" på huvudet. Svullanden har redan lagt sig med andra ord så verkar det redan gå den rätta vägen.

Idag har vi varit på kalas. Bosse fyller 49 år, grattis till honom. :) Vi fick smörgås tårta och en jätte god vanlig tårta. Trevligt var det också. När vi kom hem började jag städa och blev klar ungefär nu, Johan fick stätta toaletten som även den behövde sig en omgång.
Nu tänker jag slänga mig på soffan och kika desperate housewives, Johan han tänkte spela lite.

Stockholm.

Vi är nu hemma igen efter en helg i Stockholm. Och jag har bestämt mig, ska jag någon gång flytta till en annan stad så får det fasiken bli dit. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att jag skulle passa i den staden bäst, alla stressar och det händer saker precis hela tiden. Exakt som jag vill ha det, jag fick till och med se Johan stressa där och det händer inte ofta. Haha.

Idag är ångest verkligen på högsta nivå här hemma, jag ska nämligen jobba imorgon. Jag kan knappt minnas när det var sist, på tok för lägesedan iallafall. Imorgon är det på ett nytt ställe och jag vet alltså inte så mycket mer än att jag ska gå brevid. Återkommer när jag vet mer.

Medans jag är och jobbar ska Johan ta med Tys till veterinären igen. Han verkar inte bli bättre, bara sämre. Han sover sig igenom dagarna och verkar hängig, jag tror han har ont stackaren. Tassen var dessutom svullen imorse och inte nog med det, han vägrar att äta sin mat (vilket blir att vi får ge honom något annat, han verkar även ha gått ner i vikt). Jag ringde till veterinären förut för att höra vad dom sa och tyckte och de tyckte absolut att vi skulle komma in imorgon då det är en sådan ras med starkt psyke och hon jag pratade med hade hört att sådana raser knappt ändrade sig efter en sån "operation". Blir så jävla orolig för min älskling, förut låg han och skällde på mig och gömde sin onda tass under kroppen nu får vi inte ens kolla på den längre.