Inte många hästar

Inte hänt allt för mycket idag. Gjorde Mickis sällskap i stan förut då hon skulle kika efter jacka och även bråka med telenor. Började tvätta direkt när jag kom hem och har hållt på med det hela dagen/kvällen. Kikat film har vi också hunnit med, även Nicklas och Mickis kollade med oss.

Det nya håret!!

Städad

Lägenheten blev städad från topp till tå idag men usch vad jobbigt och varmt det blev. Lagade även mat till Johan tills han kom hem, jag och mamma tog en sallad på Alpina så han fick äta själv. Även Helene kom hit och hälsade på idag, trevligt. När hon hade åkt kom mamma och Bosse hit, Bosse och Johan satte upp våran ny träparsien som vi köpte på Ikea eftersom vi började med rullgardinen till sovrummet igår ganska sent så fick vi ta den andra idag. Platsen blev i hallen och det blev kanon. (korten kommer imorgon).

Jag har även fått titta på fotboll nu ikväll, hade inte så mycket val då Johan skulle se och han skulle färga mitt hår. Attans. Ska strax torka håret så får vi se hur det blev, självklart blev det ljust igen men lite ljusare. ;)

Nu blir det snart sängen. Natti natt.

Att laga bilen..

Som jag sagt i tidigare inlägg gick inte min bil igenom och behöver därför lagas. Jag kan säga att det inte blev någon rolig historia utan kommer kosta 8000 kronor. De som jag fick "bra att veta" på är dyrast och även det ska göras eftersom det är farligt att åka med bilen och jag och Johan som åkt till Skåne och allt. Tur att inget hände.
Bilen ska iallafall lämnas in nästa måndag, passade på att ta det då eftersom Mimmi kommer samma dag.


Helgen i Skåne

Hemma efter en underbar helg i Skåne. Fast igentligen kom vi hem igår men har inte hunnit skriva något sedan dess och inte orkat heller för den delen.

När vi kom ner i torsdag åkte vi direkt och handlade, passade även på att hyra film. Farsan var riktigt bra och vi skrattade som bara den, efter filmen blev det sängen.

Vaknade och gjorde oss iordning på fredagen och åkte sedan för att hämta upp Alex. Vidare för att handla och även kika i affärer. När vi kom hem började vi med maten och gjorde oss iordning och vid 3 var festen igång. Lyckat blev det också även om varken jag eller Mimmi blev onyktra, det liksom bara gick inte hur mycket vi än drack.

Vaknade på lördagen och Johan var ganska dålig. Gjorde oss iordning för att sedan gå ner till idrottsplatsen i Förslöv, midsommardagen där är större än själva midsommarafton. Vi åt även pizza på Spisen och sedan var det fest, jag och Johan gick hem ganska tidigt eftersom jag inte kunde dricka ändå och onykter blev jag inte heller.


Söndag vaknade vi och gjorde oss iordning, när vi nästan var klara och skulle åka ringde min farbror och hans fru. De var i Skåne och ville komma på fika. Så vi fick vänta med att åka till Ikea men dirket när de åkt kastade vi oss iväg. Blev en dyr vistelse på Ikea. Vi var hemma ganska sent, eller vid halv 9 och mötes av en mycket glad Tys i dörren.



Idag har jag och Tys varit jätte slöa och sov enda tills klockan 1. Opps.
Nu har vi precis ätit och ska åka till Willy´s för att handla mat då våran kyl och frys skriker tom, senare ska jag ut och gå med mamma då Johan ska kolla på fotbollen.

Färdigt.

Allt är färdigt nu är det bara min älskling som saknas och att lämna Tys, sen är bär det av till Skåne. Varit inne på systemet och laddat upp inför helgen, packat, köpt hundmat + grisöron och strax ska jag åka in och tanka bilen så är även det klart.

Johan började klockan 6 imorse vilket innebär att han slutar vid 16, då ska han bara duscha och efter det åker vi. Åker först förbi mamma och Bosse för att lämna Ty. Äta får vi göra på vägen, när vi är påväg vill jag bara fram. :) Ska bli riktigt skönt att slippa köra den tråkiga vägen själv om jag får säga det. Johan kommer nog vara ganska trött men sova får han göra ikväll. Haha.

Hoppas ni får en underbar midsommar, det ska iallafall jag ha. :)

Gick inte igenom

Och precis som jag gissat gick inte bilen igenom men endast ett fel och ett att tänka på. Inom en månad måste jag till bilprovningen igen och förhoppningsvis går den igenom då, ska åka runt till olika ställen imorgon och höra mig för vad det kan kosta. Man ska helt enkelt ha cykel då syns alltid felet och inte är gömt som på bilar.

När jag kom hem städade jag av lite, enbart för att slippa stress imorgon. Och vid halv 5 tände jag grillen, idag blev det grillat kött och färskpotatis. Mums. Johan blev väldigt glad när han kom hem och såg vad det var för mat. Duktig hemmafru jag är. ;)

Vi var iväg till Kvantum en sväng förut bara för att fördriva tiden men det var snabbt gjort och vi var hemma lika fort igen. Johan sitter just nu och spelar och jag färgar ögonfransarna, härligt men svårt. Ska bli riktigt skönt att slippa mascara i sommar, mina ögonfransar är så otroligt ljusa men väldigt långa. Istället blir det svarta nu och långa är de ju redan. Har även färgat mina ögonbryn idag men självklart inte svarta utan bruna. Super bra färger till det.

Dags att tvätta bort det och ta nästa ögonfrans. ;P

Nedräkningen har börjat

Nu börjar nedräkning på Industrigatan!!! Jag räknar timmar, minuter och sekunder till imorgon klockan 17.
Vet ni varför? Jag ska för fasiken åka till Skåne! ( och jag ska bara säga er en sak, det är inte vart som helst i Skåne utan till Mimmi mus )

DET BÄSTA AV ALLT ÄR ATT DAGEN IMORGON KOMMER GÅ KANON FORT FÖR JAG HAR MASSOR ATT GÖRA! Ska köpa hundmat åt Tyson, kika lite affärer, städa, packa och sist men inte minst SYSTEMET. För att få oss att låta som 14 åringar igen, JAG SKA FÖRFAN BLI SALONGSBERUSAD MED MIN SYSTER I HELGEN. :) :) :)

5 minuter på morgonen.

Vaknade imorse av att mamma ringde 5 minuter innan min klocka skulle ringa. 5 minuter på morgon är väldigt värdefulla ska ni veta, underbart att ligga och dra sig men det blev inget med det. Lika bra att gå upp och ta en dusch, en kall idag enbart för att vakna till liv. :)

När jag var klar åkte jag för att hämta henne och sedan vidare till Mekonomen. Hämtade mitt sidoglas och sen vidare till Skultorp igen, Bosse och Benny hjälpte mig att sätta på då och efter det blev det en snabb fika på deras jobb. Jag åkte upp för att lämna mamma och passade även på att slänga alla skit som lägger sig i sidodörrarna, ibland kan man tro att min bil är en soptunna. ;P

Mamma började jobba halv 11 och då åkte jag till tippen för att slänga en massa kartonger. Skönt att bli av med den skiten. Vidare till bilprovningen där jag hade tid 10.50 enligt mitt papper men tydligen inte enligt deras ankomstterminal, istället visade den 14.10. Väntade en stund ändå för att se så det inte blivit något fel men inget hände så var lika bra att åka hem igen. Trött man kan bli.

Nu ska jag snart åka dit igen och få min dom. ( håll tummarna för att bilen går igenom ) Tror dock inte den kommer göra det, låter som bara den i bak från bilen men jag får ju iallafall reda på vad fan felet är. Haha, alltid något som är bra.


Sluta lika fort..

Denna har dagen har bara börjat och tagit slut lika fort igen känns det som. Kanske inte så konstigt eftersom det gått i ett hela dagen, först när jag kom till farmor och farfar varvade jag ner och gissa om det var skönt. Blev en fika på deras altan. Mums.

När jag kom hem började vi med maten och sen har det inte hänt mycket mer.

Visste ni att man blir yngre av att jogga? Ja jag läste det i en tidningen (och som min mamma säger till mig "du går fan på allt som de skriver") !!! Tänk om alla skulle börja jogga, häftigt det vore om man blir yngre och inga blir gamla. ;P
Jag har iallafall bestämmt mig helt nu för att sluta röka på måndag, får helt enkelt sysselsätta mig med annat på dagarna. Jag röker på tok för mycket när jag har tråkigt på dagarna, istället tänkte jag börja gå låååånga promenader och kanske till och med springa när varje sug efter en cigg kommer. Perfekt, nyttigt och bra. Hihi.

Nu ska jag hoppa i säng. Natti

Fulle rulle

Full rulle här hemma enda från klockan 7 då Johan körde upp mig. Han skulle till jobbet och jag till tvättstugan, var inte ett dugg trött efter det så började puttsa fönstren i vardagsrummet. Var lika bra att fortsätta i datarummet efter det, så nu har jag bara sovrummet kvar. Köket och hallen får vänta tills solen gått ner, blir inget bra annars. Har även passat på att tvätta kuddfodralen till soffan och gardinerna i vardagsrummet, rent och fint nu till sommaren. :)

Ska strax springa ner och ta upp det sista från tvättstugan och efter det ta fönstret i sovrummet. Sen är det nog dags för lite mat, magen skriker. Ska även försöka hinna med att ta en fika hos farmor och farfar idag.

Uhhh imorgon ska jag besiktia min bil, nervös till max då den låter himla konstigt i bak. Hoppas det inte är något större fel. Har även beställt ett nytt sidospegelglas till min backspegel då någon idiot slagit sönder mitt. Hoppas verkligen att det kommer innan klockan 11 imorgon eftersom jag har tiden då. :S

Åh måste ju även berätta att min telefon fungerar nu igen. Nu kan ni ringa mig hur mycket ni vill och jag er, utan att behöva använda Johan´s men ska jag vara ärlig så har det faktiskt varit ganska skönt utan telefon. Jag som trodde det skulle bli en jätte jobbig vecka men inte då. :)


Cyklat

Jisses vad jag har varit hurtig nu, tog cykeln upp till mamma och Bosse när vi ätit. Och tro det eller ej men jag satt HELA vägen upp och då ska ni veta att det BARA är uppför. Riktigt stolt över mig själv. Haha.
Satt på deras altan en stund och efter det cyklade mamma med mig neråt, vi var inne på kyrkogården och tittade till pappa´s grav. Sen tog vi våra cyklar och cyklade åt varsit håll. Jag hem till mig och mamma hem till sig. Om jag ska vara ärlig så hade jag glömt hur jäkla skönt det är att cykla, det måste jag göra oftare. :)



Nu ska det bli mys i soffan, får se vilket film som visas på tvixen idag. :)

Mamma räddade mig.

Mamma var precis här och räddade mig, äntligen någon att prata med. Förstår ni hur mycket jag kommer ringa och skicka mess när min telefon fungerar igen?!?

Nu är det iallafall dags att börja med maten för om 1 timme kommer min älskling hem.
Har jag sagt att jag börjar äta nyttigt igen? Klart jag inte har hunnit det eftersom jag började idag! Denna vecka blir iallafall nyttigt fram tills torsag, fredag är det midsommarafton och då jäklar ska det ätas. ;) Vi spenderar detta året i Skåne hos Mimmi och Henrik, tillsammans med dem och Henrik´s två systrar. Ska bli jätte trevligt. Lördag är det något stor i Förlöv så jag antar att vi ska gå på det, söndag åker vi hem men innan det blir det Ikea. Johan vill köpa en rullgardin. Haha.

När vi ätit ska jag upp till mamma och Bosse, jag tänkte faktiskt cykla upp. Pappa hade en super bra riktigt racer cykel som jag tog beslag på, Johan använder den varje dag till jobbet och tycker den är perfekt. Så nu jäklar ska jag cykla sen. Hihi. :P

Och...

Och jag tror detta är veckans tråkigaste dag, man är van vid att ha Johan hemma efter helgen och sen kommer denna jäkla måndag och han går till jobbet. Tyst och tråkigt hemma, Tys säger inte mycket dirket. Blir inte bättre av att Johan skulle börja med övertid denna vecka, alltså slutar han inte förens 17. Jag får nog tacka för att musik och dator finns för mycker mer än så finns inte att göra!!!

Ska hoppa in i en dusch, stå där riktigt riktigt länge och bara njuta. Duscha är underbart, eller hur?!? Kanske ha en riktig egen tid, hårinpackning, peeling, fila fötterna. Åh det lät som en bra idé.

Ikväll blir det en lång promenad, mamma vill du följa med mig? ;)

Och gissa vad, jag ska nu sluta röka (det gick inget vidare sist) men idag har jag läst ut boken om att sluta på 4 veckor, så om 4 veckor ser ni mig aldrig mer med en cigg. Istället för att röka ska jag börja springa, fy fan vad underbart. Jag måste bara köpa mig ett ordentliga par skor först. Åh så frisk och fräsch jag kommer känna mig, inte grå och trist som nu. :D

Min telefon funkar fortfarande inte, senast imorgon trodde dom. Vafan jag blir snart förbannad, jag vill ha mig telefon nu!!!!

I Stockholm... Nästan...

En väldigt väldigt lugn helg har detta blivit och det har verkligen varit jätte skönt. Igår var jag i Stockholm, okej jag skojar men nästan iallafall för jag satt bänkad framför våran tv hela dagen. Hur mycket jag än ville så kunde jag inte sluta titta, skit häftigt ju. Inte varje dag som våran kronprinsessa gifter sig och inte varje dag som man ser något så sjukt stort. Haha. Johan var dock mindre nöjd över att behöva se men tillslut gav jag med mig och han fick spela, hade sagt till honom att han inte skulle spela i helgen utan vara social. (jag är inte hård men han hade spelat heeeeela veckan).



Idag har vi heller inte gjort så mycket. Vi sov på tok för länge, klockan var 1 när vi gick upp. Inte likt mig att sova så länge. :S När vi gjort oss iordning åkte vi till Bosse för att fika, mamma jobbade. Vi bestämde oss för att åka till Sportex efter det då Bosse behövde nytt däck till sin cykel, passade även på att handla lite på Maxi.

Nu har vi precis ätit och medans Johan gjorde maten städade jag toan. Nu har jag satt honom framför sitt PS3, perfekt för då får jag städa själv. Ibland kan jag bli tokig på att han inte hjälper mig att städa men oftast är det bara skönt för då blir det på mitt sätt. Pedant, va inte jag inte. Haha. Likadant är det när det gäller att bädda sängen, det är inte ens att tänka på att han ska göra. Nä då blir det inte på mitt sätt, lika fort som han gjort det är jag där och rättar iordning så nu har han lagt ner att ens försöka. ;P

Ska nu återgå till min städning och efter det blir det mys i soffan framför en bra film.

Endast min...

Dagens känns inte längre lika hopplös och mycket tack vare Johan. Han får mig på andra tankar bara han är i närheten, tack älskling. Du är underbar. <3


Jag älskar dig...

Aldrig som förr

Idag är det 3 årsedan du valde att lämna oss. Det går fortfarande inte att förstå. Jag saknar dig varje dag pappa. Önskar att allt bara är en dröm, att du kom tillbaka till oss.
Minns kvällen för 3 årsedan som om den vore igår, varför skulle detta hända oss? Varför ska vi få leva med detta? Folk säger att det blir bättre med tiden men det kommer det aldrig att kunna bli, inte utan dig!

Jag älskar dig...


Jäkla skit telenor

Min telefon funkar fortfarade inte och jag kan inte vara annat än förbannad för nu har de jäklarna spärrat kortet också. Jag kan varken ta emot sms eller samtal. Var iallafall inne på telenor idag och de har hur som helst gjort fel. Min räkning dras VARJE månad eftersom jag har den på autogiro och denna månaden när den dragit hade de inte registrerats i deras skit dator så enlig han som jobbade var den då inte betald men jag fick honom att kolla en extra gång och ja se så rätt jag hade. Visst fan var den betald men mitt abonnemang kunde de inte låsa upp förens en räkning var betald, så jag åker helt enkelt på att betala den igen och slippa den som kommer denna månaden. Jag har inte känt av något av att vara utan telefon tills NU, Johan är inte hemma vilket innebär att jag inte kan använda hans heller. Attans och jag som ville ringa både mamma och Mimmi för jag har tråkigt. Hoppas han kommer snart. Blöööö.

Har iallafall varit och jobbat i detta underbara väder idag. Pengar till mig.

Äh jag går och lägger mig istället. Godnatt.

Ä...

FYFAN VAD JAG BARA ÄLSKAR HONOM! <3


Att stressa är inte bra?

Blev ganska mycket stress på morgonen idag, att stressa är inte bra för hjärtat säger folk men i min familj stressar nästan alla. Tror att jag är ganska lik min pappa när det gäller sånt, fort ska det gå och allt ska hända på en gång (helst igår) ;P

Kom iallafall iväg till jobbet, var där klockan 11 som planerat och jobbade till 16. Imorgon börjar jag 8 och slutar 16, ovanligt för att vara en torsdag då vi alltid brukar sluta 13 men jag ska inte klaga för det blir mer pengar.
När jag slutade åkte jag och hämtade Johan, sen vidare för att handla. Våran frys är rätt tom och vi behöver verkligen handla men tiden räcker inte riktigt till ibland. När vi fått mat i magen gick jag in till grannarna för att fortsätta där jag slutade tidigare idag, dags för målning och det blev det även också. Skönt att ha börjat.

Nu har jag precis tagit mig en skön dusch och operation slitet hår ska bort har börjat. Kerastasé produkter kom idag på posten. Ja jag vet att jag är onödig men vill helst inte tappa mitt stackars hår!

Nu blir det att slänga sig i bäddsoffan för att se på tv. Min man han spelar, bara han låter mig se på mina bra program idag så rör det mig inte i ryggen. :P

Stress - Jobb

Stress stress stress, åker och jobbar istället!!! Perfekt och underbart i detta strålande väder. :)

På tal om en trött människa..

Ojojoj idag kan vi prata om en trött Ida. Har sovit fruktansvärt dåligt med en hund över benen och en pojkvän tvärs över sängen, ja Johan han sov faktist med sitt huvud på min rygg och resten av kroppen tvärs över sängen så det var inte mycket plats han lämnade kvar till mig.
Vaknade flera gånger av att jag mådde illa som tusan och som om inte det räckte så ska det ju självklart börja bli ljust redan klockan 3 på nätterna framöver. Men man ska inte klaga för det är ju sommar och det är underbart.

Nu ska jag alldels strax gå in till lägenheten mitt emot och börja måla fönster. Härligt.



(Mimmi jag vill ha ett nytt utseende på min på blogg) ;D

Äntligen varvar jag ner..

Äntligen kan man varva ner lite och snart dags för sängen. Har städat i stort sett hela dagen, så nu kan ingen klaga på att det är skitigt här men det blir det väl snart igen kan jag tro. Blir lätt så med en stor hund men det gör mig inget, för han är värd att städa efter. :P Har även tvättat så nu är alla kläder rena igen, härligt.

Åkte upp till mamma och Bosse en sväng förut. Dom bjöd på grillad hamburgare och Johan fick snabbt ångra att han inte följde med. Haha. Tömde även deras förråd på lampor, matta, vas, stort skepp och förvaringsgarderob. Perfekt då jag haft att göra hela kvällen och bra blev det också. ;)

Imorgon ringer klockan tidigt då det är dags att börja med fönstren inne hos grannarna. Skönt att ha något att göra. Får börja med slippning och spackling innan vi kan måla.

Natti Natti

Julafton för Tys..

Kvällen har som vanligt gått på tok för fort och inte mycket har jag fått gjort idag. Får bli imorgon istället, en hel dag med tvätt och städ. Vårstädning kanske, en riktigt ordentligt från golv till tak.

Var iväg till djurmagazinet förut när vi hade ätit. Även Mickis och Nicklas följde med mig, Johan stannade hemma med Tyson. Schampoo till Tys, leksak och grisöron. Riktig julafton för honom idag. Haha. Dock blev han midre glad när hans matte tvingade honom att duscha men som vanligt gick det över lika fort som vi var klara. Nu ligger han och myser till ljudet av pistoler och ja jag vet inte vad, hans husse spelar nämligen men ska snart få stänga av då matte och Tys ska sova. Haha.

Jag har legat i bäddsoffan och kikat på tv, något om plastik operationer. Jag förstår inte riktigt hur man vågar men hade jag fått chansen så hade jag nog gjort det. Iallafall brösten (de är inget vackra efter min viktnedgång) men restan av kroppen kan jag inte annat än vara nöjd över.

Dags att borsta gaddarna och sen krypa ner i världens skönaste säng. Natti natti.

Telefon ur funktion

Min telefon funkar fortfarande inte, jäkla skit också. Men det är faktiskt ganska skönt ändå och tur är väl att folk kan ringa mig. Haha. Sen finns ju även Johan´s telefon i detta hushåll.

Sov på tok för länge idag men det var skönt ska ni veta. :)
Har grejat lite här hemma på fm och nu har jag precis bakat bröd, eller de jäser just nu. Ska passa på att laga lite mat under tiden, har precis tagit mig en dusch också. Skönt.

Mitt vardagsrum är på tok "förstort" nu och därför vill jag jätte gärna ha ett löpband. ;) Haha. Dock krävs det lite övertalning först men det ska nog gå lika bra som alla andra gånger. Johan brukar ge med sig till slut. ;) Haha.

Ge mig ett löpband..

JAG VILL HA ETT LÖPBAND!!!!!



(skulle passa perfekt i vårt vardagsrum) ;);););)

Helgen

Helgen har varit kanon men som vanligt så har den gått på tok för fort.

Fredag: Vi var ute och åt och hade det allmänt mysigt. Alla var trötta så därför blev det inte allt för länge.

Lördag: Heldag på stan (shopp shopp). Kvällen spenderade jag och Johan tillsammans med Mimmi och Henrik i husvagnen. Mysigt men trångt. Haha.

Söndag: Sov på tok för länge. Åkte och kikade på Göta Kanal och tog en fika i Forsvik. Mysigt. Jag och Johan har även ätit mat tillsammans med mamma och Bosse. Johan tittar nu på fotboll och jag ska strax titta på filmen som går på tv4.


Ingen bra start.

Huvudvärk och grymt ont i magen, detta var då ingen bra start på dagen kan jag lova. Stängde av telefonen och somnade om, jag och Tys vaknade först klockan 1. Då kan vi verkligen prata om en låååång sovmorgon.

När jag startade mobilen igen så funkade den inte, jag kan varken ringa eller skicka sms. Endast ta emot. Så stänger av den nu och ni som vill mig något vet att ni kan nå på mig på Johan´s telefonen under helgen. Dessa jäklar telefoner, vad ska man med dom till igentligen? Bara krånglar!

Nu är Skåningarna på väg. Tur det för jag behöver lite Mimmi energi. ;)

Lång sovmorgon.

Sovit väldigt länge idag, både jag och Tys. Mina drömmar inatt har inte varit dom bästa men tur de inte är på riktigt. Haha.

Har städat lite här hemma och ska strax åka ner till farmor och farfar. Farmor har ringt mig hela veckan så det är väl dags nu. Ringer hon lika mycket till er andra? Eller är det bara jag som får dåligt samvete för att jag inte åker ner? Jag försöker iallafall hinna med 1 gång i veckan, brukar bli varje fredag.

När Johan kommer hem ska vi in till stan. Han ska kollla på solglasögon, ni förstår att det MÅSTE vara märkes också. Tur han fick sina skattepengar igår så att han äntligen kan köpa dem. Haha.

Kvällen bjuder nog inte på så mycket. Mera städ.

Imorgon kommer Mimmi och Henrik till Skövde, självklart lilla Alicen också. Som jag längtar. <3

Stress...

Stressat hela morgonen... Får helt enkelt skylla mig själv, man kan faktiskt ställa klockan och gå upp i tid men det kändes onödigt för mig eftersom jag ändå alltid vaknar vid 9 men självklart inte idag...

Hade lovat att köra Mickis till sjukhuset. Hur mycket stress det än blev så hann vi iallafall nästan i tid. (Fint folk kommer aldrig i tid) ;P
Detta är iallafall vad jag har hunnit med idag men som sagt dagen är inte slut än och tur är väl det. Jag tänkte få lite gjort ikväll här hemma medans Johan ändå är hos Micke. Men som sagt, vi får se hur det blir med det. Haha.

Har fått en av mina älskade klänningar idag och jag är stört kär.


Helgen...

Har varit riktigt dålig på att skriva här under helgen. Jag ber om ursäkt men har varken haft tid eller ork.

Lördagen vaknade jätte tidigt av strålande sol, gick upp och la mig ute på balkongen och jag fick även lite färg under den tiden. Johan vaknade flera timmar efter mig (precis som vanligt) ;P Vi åt frukost och gjorde oss iordning och åkte sedan in mot stan, jag köpte bikini och den kostade inte 800. Skönt det. Johan skulle se om han hittade några solglasögon men kräsen som han är så självklart inte. Haha. På kvällen grillade vi och sen blev det mys i soffan.


Söndagen vaknade jag lika tidigt, hann både med att städa och laga mat innan Johan gick upp. Tyson var nog bara lycklig över att få ligga kvar i sängen med husse. Klockan 4 åkte vi till Helene och Björn där det bjöds på fika och kvällen spenderades i soffan.

Idag vaknade jag tidigt av att Mimmi ringde och väckte mig, terrorist. :D Var ingen idé att somna om efter det så börjde plockan lite här hemma och vid 11 kom mamma för att dricka kaffe. Jag har varit jätte slö idag och mått dåligt så det har inte hänt något.
Har beställt två jätte söta klänningar idag, hoppas de passar och sitter bra nu bara. Imorgon ska jag rensa ur min garderob på sånt jag inte använder och detta kommer sluta med att jag gnäller ännu mer om att jag inte har några kläder som passar längre. Jag skulle verkligen behöva en ny garderob!

Rapsolja i solen

Har hunnit med en hel del idag och klockan är inte alls mycket. Har städat i alla köksskåp, rensat och kastat bort. Nu går diskmaskinen för fullt då jag tänkte få alla glas skålar renar. Perfekt.

Har även hinnit med att sola och blivit brun på köpet. Kan bara säga till tack till Rapsolja, underbart att kunna få så pass mycket färg på mindre än 20 minuter.



Nu har jag precis kommit ut från duschen och det behövdes verkligen. Att sitta på balkongen där solen är hela dagen/kvällen är underbart men jäklar vad varmt det blir. Ska börja göra mig iordning nu för att sedan åka och hämta mamma på jobbet så hon kan byta om. Vi ska iväg på Markus student, doch hann vi inte med stan eftersom hon jobbade men får åka hem till dem efteråt.

Tidig morgon.

Jobbigt det är när man inte kan sova, vaknade redan klockan 6 imorse och var jätte pigg. Ändå somnade vi inte förens 12 inatt. Nu är äntligen sommaren här, det är första tecknat att man inte kan sova. Självklart värmen också.

Igår hände det inte mycket under dagen, var hemma hos farmor och farfar. Vi satt på deras altan och fikade i det härliga vädret. Lagom tills klockan var 4 åkte jag hem då även Johan kom hem, han duschade och gjorde sig iordning och efter det gick vi in till grannarna. De har tjatat på oss länge och nu var det på tiden tyckte vi, de bjöd på jätte god räkmackor. När vi hade varit där en stund åkte vi vidare mot Rusta, vi skulle köpa balkongparasoll och även köpa med ett till grannarna men när vi kom hem tyckte vi att vårt var alldels för litet så grannarna tog det också. ;) Var även inne på Chili där jag köpte två jätte söta silvriga hjärtan, ett som det står älskade pappa på och ett som det står min ängel på.

Vidare mot Kvantum för att handla lite, köpte även en jätte fin bukett till graven. Innan vi åkte hemåt åkte vi förbi pappa´s grav och satte blommorna och la dit hjärtanen, de blev verkligen jätte fint! Jag är där allt för sällan och det får de bli en ändring på nu..


Resten av kvällen satt jag på balkongen och läste, kunde inte med att gå in då det var så härligt väder.

Nu gör jag mig iordning lite och ska strax in till Kvantum. Handla lite och senare kommer mamma hit och äter kycklingsallad, hon smakade på min sist och älskade den så idag bjuder jag på den. Mumsigt. Ska även köpa hem tonfiksk så jag kan göra sådan sallad också. Muma.

Första sommarkläderna.

De första sommar kläderna inhandlades igår.


1 juni redan

1 juni idag och solen står högt på himlen. Är det äntligen sommaren som är på väg? Jag kan inte minnas att det brukar ta såhär lång tid innan den kommer så vi kan ju hoppas iallafall!

Jag är iallafall ledig idag och behöver verkligen städa men vem tusan orkar det när det är så jäkla fint väder ute? Inte jag iallafall! Ska in till stan en sväng och kika, Mickis ska vara mitt sällskap. Har sett ett jätte sött linne på Vero Moda och hoppas innerligt på att de har fått in det i butiken. Är det någon mer än jag som tycker det är konstiga kläder nu för tiden? Kan kanske bero på att jag inte gillar markerade linnen vid brösten, de är tillräckligt för stora ändå (få bort dom tack).

Ikväll ska jag och mammita på bio, Sex and the city och jag tror den kommer vara riktigt riktigt bra. Johan ska in och klippa sig vid 5 så han åker med oss in, vi tog den tidiga eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Plus att jag hinner se på Desperate housewives. Awiiiiie. ;)