Pippi

Visst är dem snygg pippi/fiskar/islands tröjor, ja alla dessa namn på denna snygga tröja. Jag väljer att kalla den för pippitröja. Har en fråga, vart fasiken köper man dem? Jag har kikat runt men inte hittat någonstans.


Saknaden

Jag lovade som ni kanske minns att hitta tillbaka hit, jag har försökt hela veckan men har mått dåligt. Sådär som man kan bli när man är trött på precis allt och inget är kul. Har inte haft någon som helst motivation eller ork. Det enda jag har haft är ett frågetecken om varför jag mådde som jag gjorde men har inte kommit på det ännu.




Tror jag behöver Mimmita energi.
Jag gick hela förra veckan och sa till Johan: I helgen kommer äntligen Mimmi och jag räknar ner dagarna. Jag hade sett fram emot detta enda sedan hon åkte här ifrån sist. TYVÄRR träffade jag henne allt som allt i 1 timme, kändes jätte piss efteråt men jag får hela tiden höra "du vet hur det är".. Ja jag vet hur det är men jag vill inte se det..
Hon är min syster och det enda syskon jag har, vi har gått igenom så mycket tillsammans och det är sånt som inte barn ska behöva gå igenom. Vi har funnits där och stöttat varandra under alla år, vi har kommit varandra närmare efter det som hänt våran familj.
Den dagen hon berättade för mig att hon skulle flytta till Skåne brast det för mig, jag kände mig helt tom. Jag gör det fortfarande, innan hon flyttade bodde vi grannar och vi kunde bara gå till varandra när vi kände för det. Jag var varje dag ute med Alice eftersom Mimmi oftade jobbade kvällar. Nästan varje kväll satt jag inne hos henne på Shell, jag trivdes i hennes sällskap.
Nu måste jag nöja mig med varannan måndag och enbart några dagar, jag hade starka funderingar i början på att flytta efter henne. Jag vill inte släppa taget om MIN syster, jag vill inte inse att hon börjat om på nytt i ett annat län ( 3,5 timme bort ).
Min högsta önskan är att hon flyttar hem igen, till mig!!! Självklart är jag glad för hennes skull att hon har det bra och trivs men jag saknar henne så fruktansvärt mycket. Hon var och är min bästa vän..

Nu slutar jag eftersom tårarna bara sprutar.

Mimmi jag älskar dig <3

Grattis

Måste säga grattis till världens bästa mammita som fyller år.
Hurra hurra hurra. :)


Gnistan är borta

Förlåt för dåligt bloggande, jag lovar att jag letar över allt efter gnistan som kan jag få mig att skriva mer. Tyvärr har den gömt sig långt långt borta verkar det som men jag ska fasiken hitta tillbaka...

Vi mår bra och lever iallafall. :)

Blogg torka

Jag har haft blogg torka, har varken haft lust eller ork till att skriva. Finns inte så mycket att skriva om längre.

Jag har iallafall börjat plugga igen och det känns kanon. Läser min bok och nästa vecka ska jag boka tid för skrivning. Ett steg närmare målet som inte kommer vara klart än på några år..

Sedan jag fick min Iphone har jag knappt suttit vid datorn alls, allt finns ju via telefonen. :) Därför blir det nästan inga blogg inlägg heller, tråkigt med sms inlägg hela tiden.

Men vi mår bra iallafall och hoppas att även du gör det!

Ett hej från mig innan vi åkte till Micke....

img_6716 (MMS)

Ett hej från mig innan vi åkte till Micke... Nu är vi hemma några timmar senare, lagom runda under fötterna...


Vår fräscht, jeansjacka och tygskor. Då är...

img_3512 (MMS)

Vår fräscht, jeansjacka och tygskor. Då är det jäklar vår i mina ögon ;)


Blogg torka men har verkligen inget roligt...

Blogg torka men har verkligen inget roligt att skriva om.. Ber om ursäkt för detta.. Återkommer när jag har mer att skriva om..?


Trött på´t

Städning pågår för fullt, usch jag är såååå jäkla trött på detta!!!!!
Ser inget som helst nöje med att städa längre, detta beror på att det blir skitigt lika fort igen och hund hår i alla hörn.. Att dammsuga varje dag är inget roligt längre och torka golven varannan är inte heller skoj..
Jag önskar att jag kunde blunda för allt hund hår men det är omöjligt. Samtidigt gillar jag att ha det snyggt och rent runt omkring mig, är det skitigt och smutsigt mår jag dåligt.
Jag undeviker smutsiga ställen, folk som inte är städar och har det rent hemma är otäcka!!

Tvättmaskinerna går för fullt i källaren, jag vill helst av allt ha en tvättmaskin här i lägenhten men VART??

Längtar så jäkla mycket till mina skatte pengar kommer, då ska vi göra om i vardagsrummet. :)
Jag vill ha lite gammal dags samtidigt som det ska vara modernt. Har tänkt mig medaljong tapet och vita möbler. Funderar på att måla om de möbler vi har för jag gillar dem och känns onödigt att köpa helt nya då. Återstår att se.

Blev lite lippig ikväll, tänkte framåt i l...

img_1854 (MMS)

Blev lite lippig ikväll, tänkte framåt i livet. En människa lever inte för alltid och en hund lever på tok för lite av sitt liv enligt mig. Vafan gör jag när Tys lämnar mig?! Vill inte ens tänka på det, han är mitt allt, min bebis!!


Nu har vi precis kommit hem, eller har hun...

Nu har vi precis kommit hem, eller har hunnit plocka in alla varor och påbörjat maten också. Vi har varit och handlat som ni säkert förstår och billigt blev det också. 700 kr för två veckors mat meny. Jag börjar bli riktigt haj på det där med matsedel :) Nu blir det tacos, bara Johan kommer tillbaka efter att ha varit ute med Tys.


Sitter just nu i bilen i Stöpen och väntar...

Sitter just nu i bilen i Stöpen och väntar på att en tandlös Nicklas ska bli klar. Som tur är så är jag inte själv utan Tys är med mig. De skulle komma från NCC idag och göra något som blivit fel efter renoveringen. Dock stod det inte vad och inte heller vilka lägenheter så lika bra att ta med honom så "gubbarna" vågar gå in ;)


Så himla fin...

img_4972 (MMS)

Så himla fin...


Älskade pappa <3 Saknar dig mer för varje ...

img_0598 (MMS)

Älskade pappa <3 Saknar dig mer för varje dag som går!!!


Nu är hon här min älskade syster, eller va...

img_2913 (MMS)

Nu är hon här min älskade syster, eller varit  det ett tag men inte hunnit med att skriva tidigare.. Vi mötes hemma hos mormor och sen åkte vi hem hit, slängde in hennes saker och åkte sedan till kvantum för att handla. När vi kom hem började jag med maten och när vi ätit kollade vi på tv.. Efter BB tog vi en promenad och nu ligger vi i sängen, J erbjöd sig att sova på soffan eftersom han skulle sitta vid datorn en stund och den står i "gästrummet". På bilden ser ni M prova mitt löpband :)


1 April idag vilket innebär att jag inte t...

1 April idag vilket innebär att jag inte tänker tro på vad någon säger idag... Så försök att inte vara allt för seriösa med mig...


Idag kommer denna skönheten till mig :) Sj...

img_6324 (MMS)

Idag kommer denna skönheten till mig :) Självklart sötis vovven Alice också. Jag och Tys längtar som tusan, Tys sitter redan vid dörren och gnyr ;)


Ont i magen och kan inte sova.. Börjar kän...

Ont i magen och kan inte sova.. Börjar känna mig jätte trött nu och då är det dags att lägga sig men kan inte somna förens kroppen är utmattad och jag kan inte mycket mer än att hålla med den och somna sött då. Men innan den blir sådär trött är det helt omöjligt att sova pga smärta!! Och nu har jag varit sådär smart igen så jag har målat naglarna och det måste torka innan. Ligger just nu i fosterställning på golvet i vardagsrummet, vill inte ställa mig upp för då gör det ännu ondare. Hade tidigare planer på att väcka J och åka till sjukhuset men jag biter ihop eftersom han ska upp och jobba imorgon.. Godnatt min skatt.